- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
boygabi_ #16800 üzenetére
Minden XBOX 360-ra van 3év gari! A barátomé most lett sajna RROD-s. De neki még első szériás gpe van. Frankfurtba viszi ki neki a UPS. Ingyen. Aztmondták hogy max 2 hét, de inkább 7-10 nap és megkapja az újat... Frankfurtból, ingyen...
Szóval ilyen szempontból nagyon jó a support bízhatsz benne. -
heihachi
addikt
válasz
boygabi_ #16803 üzenetére
Az rendben van, hogy megnézed mire költöd a pénzed. Elhiheted, ezzel én is így vagyok, a kenyeret én is pénzért kapom a boltban. Csakhogy a boxot bilágszerte millióan használják, így nyilván van olyan box, amely az ausztrál melegben egy kis polcra bezárva szellőzés nélkül hagyva, megrekedt melegben megfőzi a HANA chipet. Biztos van itt mo-n is olyan, hogy megfő, mert beteszi a tulaj polcra a TV mellé, ahol nemcsak a saját melegével, de a TV melegével is meg kell küzdeni, ráadásul friss levegőt sem tud szívni, mellesleg 7/24-ben megy, hát hogyne főne meg.
Ettől ez még nem valós probléma. Ezért írtam, hogy ha emiatt nem veszel boxot, akkor az olyan, mintha nem mennél ki az utcára a gázolásos balesetek miatt.Vedd meg a boxot, játsz vele, élvezd, hogy van, és ne foglalkozz azzal, hogy el is romolhat, mert tök felesleges, és megöli az élményt.
-
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest