Aktív témák
-
válasz
-Jackson- #2431 üzenetére
ez a hétégi utalás nem olyan amilyennek Te gondolod
nekem volt ebből 2 napos kimaradásom és a blizz hibája volt. hétvégére esett a levonás és nem tudtam gamelni elmenni elment a pénz de nem reagálta le a blizz.
felhívtam cibet és ők mondták hogy netes vásárlásnál nem utalnak, ilyan szolgáltatást azonnal akár hétvégén is igénybe lehet venni ha fizettél, nem kell megvárni míg átmegy a pénz. Ők elintézik egymás közt következő napokon. a pénzed még nem megy el de látszik hogy terhelés van rajta a blizznél meg bevétel és a következő napokban történik meg az igazi tranzakció de Te azonnal tudsz játszani. -
Darth_Revan
veterán
válasz
-Jackson- #2297 üzenetére
Pontosan,így kelett régen...de a legújabb patchben itt is történt kis ''módosítás'',mégpedig,hogy már nincs idő regenre,mert folyamatosan jönnek. Én még nem voltam a patch óta AQ-ban,de a guild társak azt mondták,hogy megváltozott és nem bírtak vele
Pedig régen Moam és Buru The Gorger is rajta volt a kill listán
-
F-ECT$
titán
válasz
-Jackson- #1404 üzenetére
Hát igen, az SL easy mode lett 1.8-ban, cserébe rohadt unalmas (kb mint a shadow priest), nincsenek nagy critjei, és hli-ben is elmarad a ruinos lockok dmg-jétől. Az SL csak azért nem godlike, mert általában felhunterrel használják, és az nem a legjobb warik, rugók és hunterek ellen.
-
F-ECT$
titán
válasz
-Jackson- #1261 üzenetére
Normális palának addon rakja a shieldet, ergo min 2, ha ellövi a loh-t akkor 3, ha potizik/kötöz/répázik akkor 4 élete van. Emellett mondhatnánk, hogy nevetséges dps-e van, de egy jó fegyverrel ő is 1000 felett critel, szóval jó cuccban jó játékossal eléggé godlike egy warinak.
-
anulu
félisten
válasz
-Jackson- #1148 üzenetére
sz'al szerinted meg lehet próbálni? ez jó hír
ZF-et picit már unom. egy nagyon jó rész van benne, amikor a piramison kell hentelni a 44-46 nem elite mob-okat
a többit vhogy nem. SM Cath-ot nagyon csípem, de 1. ami kell már minden megvan onnan, 2. xp is alig jön már.
Mara-ban még nem voltam, ha minden igaz, ma este fogunk lemenni, úgyis van 2 q-m oda, Uldát meg szimplán nem szeretem.
ma Searing-ben sikerült 2 q-t megcsinálni, rewardként kaptam 9k xp-t, utána kb még 2 hangyát eltapostam és meglett a lvl46
SG-ben az a cumi, h minden domb mögött lvl ?? (nekem) alli van, és úgy vágnak le 1-2 csapással, h nyekkenni sincs időm.
amúgy szerény véleményem szerint lvl46-hoz képest elég jó fel vagyok szerelve, sacc/kb 90%-om rare, nagyon kevés ''zöld'' van rajtam, összes fegyverem (2x1h sword és a puskám) rare. -
anulu
félisten
válasz
-Jackson- #178 üzenetére
köszi a segítséget, azon leszek, h hasznosítani tudjam.
1kezes kardom és axe-om is van, pajzsom viszont nincs, arra, h vegyek ló előtt nincs esély, meg amúgy is. AH-ba eladni járokha valahol esik, lehet, h megtartom. RFK-ban anno jött egy egész korrekt kis pajzsocska, csak annyira leestem anyagilag, hogy annyi pénzem nem volt, h TN-ből Barrens-en keresztül felrepüljek Orgrimmarba... ekkor eladtam. különösebben nem is hiányzik. pajzsot nem tudok sajnos kovácsolni, pedig lehet, h nem ártana
btw a guildben az egyik legmagasabb szintű warrior én vagyok, a magam lvl36-jával -
Apophis
őstag
válasz
-Jackson- #74 üzenetére
Én nem osztok 4k alapcritet, de full BWL cuccal, AP ZHC ToEP megvan az. Berserk nem kell. A warrior lett gyengébb, a mage viszot semmilyen se lett, már a béta óta kb.
FECTS: a frost talán jobban túlél (bár egy 900 damaget elnyelő pajzs epic szinten inkább a vicc kategória), és talenttel 60% felett critel frozenre, de kipróbáltam, és bőven elmarad a firetől.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
-Jackson- #68 üzenetére
Az a 4k az alap, ignite +40% tehát aranyos 5600 damage, instant, és utána még tolhatok egy instant fireblastet ami így 2k körül critel. Ezt senki nem éli túl, csak fire ressel. És igaz, hogy a hunter, warrior, rugó 2 ütésből szétcsapja a clothosokat, de egy warriort már igencsak kínlódva sebeznek. A láma mágus a 2k noncriteket 3 percenként tudja eltolni, tehát közben is ölnie és élnie kell valahogy, szó sincs imbalance-ról, 2.5 secenként olyan 900at tud lőni, ami elég gyér, tekintve hogy túlélési képessége nulla.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged