Új hozzászólás Aktív témák

• Laslow

senior tag

Sziasztok!
    Elraktam ebéd után a Lumia 620 telefonomat a zsebembe, simán megnyomva a jobb oldalt középen lévő ON/OFF gombját. Később a villamosmegállóban előveszem, megnyomnám az ON/OFF-ot, hogy bekapcsoljon, de semmi nem történt. Semmire nem reagált a készülék. Percekig nyomkodtam a bekapcsológombot (röviden, hosszan, akárhogy), semmi. Gondoltam, majd beérve a munkahelyemre leveszem az aksit és talán akkor bekapcsol. Munkahelyen előveszem a telefont, bekapcs gomb, kéri a PIN-t (újraindult, mert amúgy nem kér PIN-t). WP8.1 másfél hete, ez az első furcsaság - ilyet előtte sosem volt.

Délután lementünk sétálni a feleségemmel. Elővette a Lumia 520-át, amin pár napja szintén WP8.1 van, hogy lefényképez valamit. Nem kapcsolt be a készülék, semmire nem reagált, épp mint délben az enyém. Percekig próbálkoztunk, de semmi. Se egy Viszlát felirat, hogy kikapcsolna, se egy NOKIA felirat, hogy bekapcsolna, abszolút semmi. Gondoltam, majd ha hazaérünk, megnézzük alaposabban. Hazaérve bekapcs gombra kijelzi, hogy a készülék kikapcsolásához húzzam lefelé a nemtommit (tudjátok, a normál kikapcsolás megerősítése képernyő volt). Nem kapcsoltuk ki, mégis kért PIN kódot (amúgy ez sem kérne, ha csak simán bekapcsoljuk, csak újraindításkor). Szóval ez is újraindult valamiért. Előtte sosem csinált ez a telefon sem ilyet.

Ismerős ez valakinek? Mi okozhatja, van rá megoldás? Elég aggasztó, hogy bármikor kikapcsolhat, és nem tudjuk használni jó ideig...

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák