- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
válasz Partyface007 #61034 üzenetére
Mától egy a kettő (10-nél)
-
ricsip
addikt
válasz Partyface007 #60753 üzenetére
updatelve..
Az 512 RAM-os felhívás azért született, mert a közösségi agymosás azt szajkózza h. a WP szinte már RAM nélkül működik, közben meg agyonswappeli az internal storage-t. Ez nem ugyanaz mint egy 500 gigás SSD-n, ahol azért sok idő mire betellik a teljes kapacitás: egy 4 gigás telefonon már a gyárból kigurulva is csak 1 giga a szabad hely, így nagyjából azt az 1 gigát fogja folyamatosan írkálni a swapfile, ha meg még telepíteni is mersz rá néhány app-ot, akkor még kisebb területre fog koncentrálódni a koptatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
viewdetails
addikt
-
Burt1793
veterán
válasz Partyface007 #60667 üzenetére
A 930ban a kijelző fogyaszt sokat, a snpai 800as nem enné ennyire az aksit, hisz más telefonokban sem eszi. Sajnos valami leselejtezett samsung kijelző van a 930-ban (lehet, hogy az s4-esé), ami tényleg sokat eszik, alacsony fényerőn is.
-
tomboy0013
veterán
válasz Partyface007 #60621 üzenetére
Épp azért mondom, hogy 930 alá ne adja mert a többi hardveresen gyengébb jóval. Én is többek közt ezért nem 830-at választottam mert hosszú távon gondolkodom és később ki tudja milyen extra dolgok nem fognak megkapni frissítés formájában a gyengébb telefonok.
-
Burt1793
veterán
válasz Partyface007 #60479 üzenetére
Értem, én s5-tel tudom itthon összehasonlítani a 930at. A 930 alapjáraton teljesen lagmentes, gyors. Az s5 is ugyanolyan gyors, csak meg-megröccen. De ez tényleg feledhető az esetek 99,99%-ban. A 930-nak hosszabbak az animációi, ezért nem tud gyorsabb lenni az s5-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #60447 üzenetére
Figyi, mikor koncentráltak egyáltalán a felső szegmensre? Feltűnt, hogy összesen kettő darab ténylegesen felső-kategóriás telefont tud felmutatni a WP8.x-es platform? 930-1520. Ennyit, 2012 óta.
Lehet felhozni a 920,925 meg 1020-at, de önmagukban nézve egyik sem felelt meg az akkori felső-kategóriának teljesítmény szempontjából.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
Mondjuk nem csak a nagyobb teljesítmény miatt jók az új SoC-ok, hanem esetleg új funkciók, kisebb csíkszélesség, jobb energiagazdálkodás miatt is.
-
Burt1793
veterán
válasz Partyface007 #60449 üzenetére
És melyik a jobb? Őszintén!
Az a baj, hogy csak a 930at ismerem igazán wp-s vonalon és ez nincs azon a szinten, ahol lennie kéne. A 830 lehet, hogy jó a kategóriájában. De az se olcsó és már mai szemmel is olcsóbb benne a hardver... -
Burt1793
veterán
Nincs jól optimalizálva, messze nem olyan gördülékeny a 930, mint a droidos csúcsmobilok. Messze. Az persze lehet, hogy egy snapi 400as mobil is olyan gördülékeny, mint a 930, de ez nem érdekel.
-
Integrale
veterán
válasz Partyface007 #60445 üzenetére
A konkurens csucsmodellektol elmarad, Nokia mercevel nezett csucskategoriatol szinten, es egy modell keves. Egy eves a modell, utodlasa lassu, sot meg hir szinten sem hallani rola semmit.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Mevrick
csendes tag
válasz Partyface007 #60408 üzenetére
Ez meg biztosan, mert én ezt használom: [link]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #60408 üzenetére
Köszi,megnézem ezt is
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #60310 üzenetére
Na várj csak, most a telefonon vagy a laptopon mondod ezeket? (Láma vagyok)
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #60271 üzenetére
Köszi!
Az app törlése után hol kell keresnem, hogy mit hagy meg esetleg a rendszerben? -
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #60237 üzenetére
Köszi a segítséget. A kliensoldali gép egy Lenovo T420, ami az irodai feladatokon kívül nincs másra használva. Minek nézzek utána? Töröljem le a onedrive szoftverét és tegyem újra? Igazából az a meglepő, hogy egy 3 hetet elmegy probléma nélkül, csak aztán rottyint maga alá.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #60134 üzenetére
Kicsit láma kérdés,de kezdő Wp-s vagyok,ezeket a telón kell átállítani? S ha igen,akkor ott hol? Az áruházas vásárlásokat ez hogyan érinti? A telefon nyelve magyar marad utána? Előre is köszönöm
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #60045 üzenetére
wifi issue storno
elfelejtettem hogy be volt kapcsolva a MAC address filtering a routeren, szóval miután engedélyeztem a 830-ét is működik rendben :-)
-
veterán
válasz Partyface007 #60134 üzenetére
Nekem eddig is us region es magyar formaton volt, cortana is megvolt.
Everybody lies.
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #60095 üzenetére
ha esetleg valakit érdekel / érint:
US regióval
és magyar regional format mellett is van Cortana
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #60059 üzenetére
első kérdésemre megvan a válasz, activesync-nél nem enged csak 3 fiókot a negyedik az mindenképpen based on my usage lesz... avagy 15p 30p óra és manualra állítható egyből :-)
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #60045 üzenetére
az miért van hogy felvettem egy új Exchange fiókot és nem tudom kiválasztani a push-t "as item arrive" -ot csak a based on my usage elérhető meg a 15p, 30p, órás, manuális intervallum
próbáltam advanced setup-al is ugyanaz a végeredmény...
ugyanakkor a mentésből visszahozott exchange fióknál az "as item arrive" van
Illetve az normális hogy bizonyos alkalmazásoknál (outlook, linked inbox.... stb. ) nem tudom állítani hogy futhasson-e a háttérben vagy ne? (battery usage)
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #59978 üzenetére
Köszi, ezzel sem vagyok előrébb.
Tehát, mindeddig gond nélkül működött a telefonomon a Onedrive alkalmazás a vállalati onedrive fiókkal, tehát nem kellett semmilyen más appot letölteni hozzá. Az első link egyébként azt az appot töltené le, ami egyébként is fent van a telefonon, tehát amit több mint egy hónapja használtam, gond nélkül.
A második pedig arról szól, hogy az Office alkalmazásban elérem a vállalati onedrive file-jaimat, ami eddig is így volt, de ez messze nem az, mint a onedrive alkalmazás.
Például jelenleg megoldhatatlan feladatnak tűnik, hogy az MS által üzemeltetett office 365 exchange email címemről olyan emailt küldjek a WP telefonom, amihez egynél több olyan file-t csatolok, amit a szintén MS által üzemeltetett vállalati onedrive-ban tárolok. Azt hiszem, ez így akár vicces is lehetne, ha nem munkára kellene használni a telefonomat. Ha valami sz.ros fotót szeretnék csatolni a telefonról, azt persze megtehetem, úgy is, hogy egyszerre többet csatolok. De két doc-ot az MS oprendszeres telefon nem tud az MS email alkalmazásban az MS email címen keresztül elküldeni egy MS felhőszolgáltatásból.
Csak a flém kedvéért hozzáteszem, hogy a fenti halálosan bonyolult művelet a fujj-fujj-kukadriod androidos telefonomon a legcsekélyebb problémát sem okozza.
Tisztelt MS, érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy miért választja a piac kb 96%-a a konkurenciát. Biztos nem elsősorban ezért, de ez mellette sem szól azért.
Ez az első komolyabb kudarcom WP platformon, és nagyon nem örülök neki. Bosszantó, hogy a fizetős szolgáltatásomat nem tudom munkára használni a telefonon, de ha mondjuk büfiző csecsemőkről vagy szunyókáló macskáról szeretnék 5 db képet elküldeni, annak semmi akadálya nem lenne.
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #59978 üzenetére
Eddig tényleg működött, de utánanézek és letöltöm.
Az asztali gépen ettől függetlenül nem működik. :/ -
Ringman
nagyúr
válasz Partyface007 #59855 üzenetére
most teszteltem, ha a gmail webes felületéről szúrok be szövegközi képet és mellé csatolok egy fájlt, akkor átjött minden csatolmány.
ha thunderbird alól teszem meg ugyanezt (cégnél ezt használjuk, nem a gmail webes felületet), akkor meg nincs csatolmány wp-n megnyitva (droid telefonomon van)
általában screenhuntert/windows snipping toolt (képmetsző magyar win esetén) használunk arra, hogy képet/magyarázóábrát illesszünk be a mail szövegébe.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Partyface007 #59850 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #59846 üzenetére
Mindig javítanak valamit, de mindig lesz majd hiányosság, idegesítő dolog, vagy csak elkúrt funkcionalitás.
Hé, MS-ról beszélünk végülis.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ringman
nagyúr
válasz Partyface007 #59835 üzenetére
ha ez így van, akkor telefont váltok, nem a több éve használt privát illetve céges mailt.
jelenleg 4 mail (2 gmail, 2 google apps) van szinkronizálva nálam.
wp 7.8 alatt nem volt ilyen problémám.
a fentire nincs más megoldás.
ha csak kép, vagy csak egyéb csatolt file van egy mailben, akkor a fenti probléma nem jelentkezik.
-
Burt1793
veterán
válasz Partyface007 #59833 üzenetére
Pár tényleg van, de nem próbáltam őket, mert azt mondták a fórumokon, hogy ugyanúgy az IE az is, csak más felülettel.
-
StLui
veterán
válasz Partyface007 #59795 üzenetére
Most az a kérdés, hogyan töröljem a win7-es laptopról az oda leszinkronizált képeket, úgy, hogy a felhőben és az asztali gépen minden megmaradjon, a többi minden ok, erre nem jövök rá.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
veterán
válasz Partyface007 #59469 üzenetére
Nem tudom, en mindenkitol azt hallom h milyen jo a szofisz naluk, aztan meg akarok nyitni egy excelt a boltban es kozli h nem tudom szerkeszteni.
Itt nekem mar valami error kezd villogni a szemem elott irlEverybody lies.
-
cattus
addikt
-
VMatteo
őstag
válasz Partyface007 #58865 üzenetére
most az outlook és a microsoft fiók ugyanaz? mert a MS fiók-ból nem láttam a névjegyeket normálisan (név volt, szám nem)
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Partyface007 #58863 üzenetére
hát de ha mentem, menti a gmailbe is nem? mint egy android
Tisztelet a Gépésznek!
-
no1r
őstag
válasz Partyface007 #58464 üzenetére
Én folyamatosan így használom.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
spiderpig820
aktív tag
válasz Partyface007 #58464 üzenetére
Igen, ez a gyors pillantás lényege!
Jedi-erő!
[ Szerkesztve ]
4B
-
Pozitron
tag
válasz Partyface007 #58371 üzenetére
Igen Qnap-hoz is láttam nekem sajnos D-link van
Kicsit csalodott vagyok, most nézem hogy nincs hozza olyan fajl kezelo sem amivel halozati megosztast tudnek bongeszni?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Partyface007 #57792 üzenetére
Gondolom takarékossági okokból akarod automatikusan lekapcsolni a wifi-t, de ha egyszer ezt 2x olyan akkuigényes folyamattal figyelteted, az nem túl egészséges.
Cellular Data kapcsoloval meg mindenki sporol 4 masodpercet minden egyes kapcsolasokor, nagyon kell az...
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
csabi94
őstag
válasz Partyface007 #57197 üzenetére
Igen, a quiet hours nagyon jó, de jó lenne, ha működne magyar régióval is, és esetleg magától kapcsolná a mobilnetet, wifit. Vagy legalább egy mobilnet kapcsoló az értesítési sávba...
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #57180 üzenetére
nincs.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
válasz Partyface007 #57180 üzenetére
Ez engem is érdekel. Igaz nem néztem még meg, de nekem mailt a BB 15 percenként néz, mert máskülönben (push) olyan iramban merül, hogy hihetetlen.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Burt1793
veterán
válasz Partyface007 #57074 üzenetére
Nekem nem jeleníti meg a csoportokban az értesítéseknél a belinkelt tartalmat a telefon, csak, ha bemegyek a csoportba és megkeresem a bejegyzést, akkor látom a linkelt tartalmat.
A csoportok a messengerben balra suhintásnál ott vannak, csak nem lesz erre még egy app... -
kengyel
nagyúr
válasz Partyface007 #56897 üzenetére
Tudom köszönöm tisztában vagyok vele. Annyit jelenleg nem tudok érte kiadni
Marad a gyári !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
tomboy0013
veterán
válasz Partyface007 #56542 üzenetére
Nekem eddig nem volt vele gondom, de most az Istennek se enged be.... ha be is tudok lépni az első oldalra utána úgyis elszáll az egész, esélytelen a vásárlás.
-
gabber01
addikt
válasz Partyface007 #56419 üzenetére
Érdekes a Snapi 400-asok és a Snapi S4 viszonya.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Máté94
addikt
válasz Partyface007 #55523 üzenetére
Tekintve, hogy a jelenlegi "market share" majdnem 3/4-ét 512MB RAM-os modellek teszik ki, nyílván megéri nem frissíteni ezeket a készülékeket.
-
peti395
újonc
válasz Partyface007 #55294 üzenetére
köszi a választ,
hétvégén kipróbálom -
Alexios
veterán
válasz Partyface007 #55232 üzenetére
Komolyan, van még aki meglepődik azon hogy Microsoft szerint világ=USA?
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #55232 üzenetére
Első kör
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Jaded
őstag
válasz Partyface007 #55024 üzenetére
Mindent elnémít. Pl whatsapp,messenger sem jelez. Nincs a feloldásnak sem hangja, se a billentyűknek. Akik hozzá vannak adva az inner cirle-höz, azoknál jelzi a hívást, sms-t, de ha jól rémlik mást nem.
Renault Megane IV Limited
-
polonic
félisten
válasz Partyface007 #55024 üzenetére
igen
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Partyface007 #54477 üzenetére
Egyaltalan mi a francban kulonbozik az N-es win a tobbitol?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
consono
nagyúr
válasz Partyface007 #54477 üzenetére
Kinek mi jut ...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Integrale
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Partyface007 #53760 üzenetére
Én a 930-at várom már 100k alá, de arra még van egy bő évem....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #53760 üzenetére
nem néztem át részletesen, de ez gyári garis?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Julot
aktív tag
válasz Partyface007 #53314 üzenetére
Gmail fiókban tárolom. De ennek mi köze van ahhoz, hogy nincs olyan lehetőség, hogy telefonmemória?
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
hodostamas
addikt
válasz Partyface007 #53172 üzenetére
én tegnap rendeltme meg, összekészítés alatt van, megrendelés után egyből elfogyott a készlet státuszra váltott.
-
veterán
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #45710 üzenetére
a fizetésnél tudsz kuponkódot megadni
(DFFSW2)[ Szerkesztve ]
-
lacaapu
csendes tag
válasz Partyface007 #45336 üzenetére
hát is is láta voltamikor láta de most semit se lát pedig letöltötem a zune programot is de ot se ismeri fel! mi az a restart?
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #45248 üzenetére
két-három hét előreláthatólag
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #43884 üzenetére
Pont ilyen nem, de olyan igen, hogy elindítottam és hosszú másodpercig betöltés felirat volt, aztán csak bezárás app indítás segített.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
válasz Partyface007 #42959 üzenetére
Nekem kb. 3 oraja volt 49%-on a telefon, azota telefonaltam 10 percet kb., illetve irtam nehany emailt, most van 45%-on. Szoval tokeletes.
while (!sleep) sheep++;
-
blokad
senior tag
válasz Partyface007 #42959 üzenetére
sokkal, reggel 7 óta, 2 email fiók push, facebook,twitter,snapchat,4sq,location on na egyszóval minden fut a háttérben, app telepítés, 15 perc telefon, kis játék és 75%-on vagyok.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Partyface007 #42311 üzenetére
akkor letörlöm és újra megcsinálom telón, hátha utánna jó lesz. Köszi
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz Partyface007 #42306 üzenetére
ez ok, de az a problémám, ha telón törlök gmailban bent marad és fordítva is igaz sajnos. Azt szeretném, ha egyiken törlöm, akkor törlődjön a másikon is
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Partyface007 #42240 üzenetére
Sehol nem írják, hogy a Here Drive ingyen lenne androidra.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #41949 üzenetére
nem mondtak idopontot. nyar, ennyi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyven2
veterán
válasz Partyface007 #41634 üzenetére
Pont ez az érthetetlen az egészbe, hogy igazából úgy merül, hogy milyen kedve van éppen a rendszerek. Szerintem is valami háttérfolyamat az, ami miatt ez van, és nem alkalmazás. Az takarékos üzemmódban egyszer 10 óra alatt 1%-t, máskór meg 2-3 óra alatt merül 16%-ot (+ repülőmód). Használat közben is megvan ez az ingadozás ugyan-úgy (főleg úgy, hogy ugyan úgy használom akkor is). És tényleg nagyon szomorú, ha ez a végleges RTM rendszer (talán a gyártói fw. javíthatnak valamit, de ebben nem nagyon bízok).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Integrale
veterán
válasz Partyface007 #41650 üzenetére
Azert kapcsolt vissza a wifi, mert ugy volt beallitva. A csatlakoztatott halozatnal tudod beallitani, hogy mikor kapcsoljon vissza, illetve, hogy vissza kapcsoljon-e.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
geared
tag
válasz Partyface007 #41655 üzenetére
én már nem szenvedek, beletörődtem.
HR után tökéletes volt, aztán egyre jobban ette az akksit.
csak azok a progik vannak fent, amik szükségesek.remélem hoz változást a hivatalos verzió, addig naponta kétszer töltöm.
sonyericsson -> nokia -> iphone -> motorola -> nokia lumia 820 -> ?
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #41648 üzenetére
Lehet egyszerű OS config probléma. Frissítésnél valamit benéz az OS. Illetve a különböző SoC-okra optimalizálás sem biztos, hogy elkészült teljesen.
Egyébként az borítékolható volt hogy Cortana-val többet fog enni.. ezzel nincs is baj. A baj az hogy Cortana nélkül is eszik rendesen..
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #41646 üzenetére
ha alkalmazas miatt merulne, akkor azt mutatna a battery sense. egyszeruen az os fogyaszt ennyit.
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #41642 üzenetére
Szerintem pedig azért nem mutatja a battery sense, hogy melyik app a ludas, mert nem az appok hanem az OS a hibás..
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #41634 üzenetére
Figyelj ez tök változó. Tegnapelőtt éjjel 90%-kon tettem el a párna alá, reggel ennyin vettem elő.
Tegnap is kb ez volt a helyzet, minden ki volt lőve a taskváltóból, reggelre 40%-on volt, meleg az egész telefon.Most akkor találd ki, hogy mi mikor hogyan zabálta le. Ja és a Battery Sense meg pont hasonló értékeket mutatott a különböző alkalmazásokra, mint az előző nap.
Ráadásul totálisan semmit nem lehet belőle kiolvasni. Vannak csíkok, aztán jónapot. Hogy ez mit jelent százalékban, fogyasztásban, akármi, az mindegy. Vannak csíkok és kész.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Partyface007 #41466 üzenetére
En nem akarom meg eladni, csak a 620-at ne vegyuk mostmar egy kategoriba egyaltalan a 8s-sel, nem hogy meg jobb vetelnek is nevezzuk.
-
Balion
senior tag
válasz Partyface007 #41327 üzenetére
Telón vannak. Nem raktam bele memkarit egyelőre.
Mondjuk ez annyira nem nagy probléma. Az mondjuk már nagyobb baj lenne, ha nem is ébresztene reggel, annyira elaludna. De szerencsére eddig még nem történt olyan. Bedugott fülessel is ébreszt a hangszórón. Észre kell venni a pozitívumokat is[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
-
Pietro 22
aktív tag
válasz Partyface007 #41030 üzenetére
Olyant nem, amivel ez osszefuggesben lehet. Transparency tiles meg 2048 nevu jatek.
-
veterán
-
ASRMartyn
tag
válasz Partyface007 #40919 üzenetére
Ja, értem. Félreértettelek akkor
Kíváncsi vagyok egyébként mikor jön update pfd-re (ha jön egyáltalán), 22-éről cikkeztek.
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
ASRMartyn
tag
válasz Partyface007 #40904 üzenetére
Hogy lehet teljesen kikapcsolni? Csak úgy, ha letörlöm?
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
Azazael
aktív tag
válasz Partyface007 #40904 üzenetére
A kérdés, hogy ez nem firmware hiba-e? Illetve a másik, ha már úgyis most lesz valóság a felvásárlás, vajon a Lumiákra az új wp-vel új fw is fog jönni? vagy marad a szokásos, alap wp update, kicsit később fw?
-
Azazael
aktív tag
válasz Partyface007 #40873 üzenetére
mondjuk a magyarországi Vodafone árazást elnézve azért nem nehéz röhögőgörcsöt kapni, amikor laza 40-50e Ft árprémiumot dobnak a független készülékre, persze értem én, meg kell fizetni, hogy 2 évig az ügyfelük lehetsz (tekintsük tagsági díjnak).
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #40869 üzenetére
a döntés a tied, rengeteg helyen árulnak független telefont
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Azazael
aktív tag
válasz Partyface007 #40862 üzenetére
Biztos van vmi motiváció arra, hogy letiltsák, csak erre etikus üzleti indokot nem tudok mondani. Mert nem hiszem, hogy szolgáltató oldalról ez nekik komolyabb munka lenne, vagy bármilyen egyéb elvárásnak meg kéne felelni, hogy működjön a dolog.
Az UK implementációval meg lehet viszonylag hamar kész lesznek, legalábbis remélem. Engem csak az zavar, hogy a magyar neveket nem igazán ismeri fel így annyival nem könnyíti meg az életem.
-
Azazael
aktív tag
válasz Partyface007 #40852 üzenetére
Quiet hours csak Cortanaval van, ha jól emlékszem. A magyar Cortana pedig 2015 előtt nem köszön be a telefonokra.
-
glehel
senior tag
válasz Partyface007 #40767 üzenetére
ebben a tesztben a készenléti idejét akartam tesztelni ami kevés wifi, napi kb 10-15 perc telefon, egy pár fénykép és kevés képernyőhasználatot jelent.ugyanazt a szintet hozza mint a 8.0.
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #40764 üzenetére
Nem vagy a figyelmes olvasás híve...
a megjelenés óta így alakult a 8.1 lumia 925-ön
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #40578 üzenetére
amúgy a battery saver-ben nem látszódik hogy mi meríti?
igen a gyárira gondoltam
mielött kikapcsolod nézd meg hátha látszik mi használja alegtöbbet és ha szerencséd van valami alkalmazás az
[ Szerkesztve ]
-
CrAck69
senior tag
válasz Partyface007 #40578 üzenetére
Nem használok semmilyen battery alkalmazást.
Vagy a gyári takarékos üzemmódot?
Azt nem még de most kikapcsolom.
Restart volt de nem ismeri fel a gép.
Win is 8.1 teló is 8.1 xD de mégsemA messenger volt az első de azt kb 20percet használtam
4 óra alatt azért merült talán annyit.?!
Nem lehet kikapcsolni ha USB-n van lool
Kikapcs és be is kapcsol azonnal....
Ha lehúzom kikapcs megy, de ha rádugom akkor visszakapcsolt xD[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
csipszikutya
senior tag
válasz Partyface007 #40506 üzenetére
lehet nyár végére benevezek egyre
-
veterán
-
Dave™
nagyúr
válasz Partyface007 #40310 üzenetére
Mert valószínűleg nincs engedélyezve a szinkronizáció a szinkronizálási beállítások között.
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #40303 üzenetére
automatikus működik, manuális nem ment nekik emlékeim szerint
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #40303 üzenetére
az automatikus mukodik, csak a photo hub-bol nem lehet feltolni onedrive-ra manualisan.
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #40298 üzenetére
igen, igen.
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #39847 üzenetére
Nem mintha a szavazás gyorsítana ezen.
Vannak tök értelmetlen szavazások...
-
csipszikutya
senior tag
válasz Partyface007 #39488 üzenetére
ezt hol találom a wifi csúszkát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!