- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Áhh, nem megy. Mert miért is menne....
Egyszerűen ez az elqurt rendszer képtelen (le)szinkronizálni, hogy megvettem az applikációt.
És most nem az ezresről van szó, hanem, hogy újabb (sokadik) példa az MS egyik beleszarásába, hogy valami tudjon jól működni, amíg létezik...Tehát pc-én megvéve:
De mobilon is meg kellene venni újból...és meg is veszem, mert muszáj.
Egyébként kiválóan működő applikáció. ELM 327 kütyüvel. -
-
Pearce
aktív tag
Nem feltételezés. Lehet tudni, hogy csinálják, több prototípus is van. Csak nem biztos, hogy piacra is dobják. A cikk címe mondjuk fail, nem phone lesz /ha lesz/, hanem ilyen kihajthatós rétegcucc erős toll támogatással. Eléggé hasonló lesz, mint ami az ugyancsak ki nem adott Courier volt, csak zsebre méretezve.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
Na! Azért mégis van változás, mert a nem fogadott hívást most már kijelzi, és a 650-esen is.
Lányom emiatt lép le, mert neki a 640-re már nem ment az FCU, és berágott, hogy néhány fontos hívásról lemaradt, ami részben a munkahelyét is érintette.
Azt hiszem egy nüansznyi gyorsulás általánosan tapasztalható, de olyan minimálisnak tűnik, hogy amíg nem figyeltem, nem is vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
Hát igen, én is, de itt sokan már régen eltemették, elmentek más platformra, visszajárnak károgni.
Azt hiszem, ha valami baleset nem történik a telómmal, akkor még jóideig használni fogom.Bogyó bá': nekem gyorsan lejött és települt, úgy látszik időben kezdtem a letöltéshez, de nejem 650-ese még mindig darál...
(na most fejezte be)Amúgy, eddig semmiféle változást nem érzékelek...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Ezen nem fognak, benne van a changelogban, ezt direkt csinálták ilyenre...
Amúgy egyelőre nincs rá panaszom, de volt rá idejük, nem hinném, hogy a következő egy hétben nagy varázslat jönne.Normálként nincs kint, de RP ringen már igen, szóval nemsokára jönni fog."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
egykori
őstag
Azért nem olyan rossz még ez a halott rendszer.
Nekem 14 hónapja (2016 augusztus óta) működik úgy a 950, hogy sem lefagyás, sem hiba miatti restart nem volt. Jó pár hete volt egy ijesztő gyorsan merülős, melegedős időszaka, de a szeptemberi frissítés rendbe hozta.
Nem fogom kidobni addig, amíg nálam meg nem hal a rendszer, és azokra tudom használni, amikre nekem kell a telefon. Én már nem várom, hogy jobb lesz vagy jobb legyen a telefonom, de hirtelen halálra sem számítok.
-
scyllarus
veterán
Miután állandóan újraindult magától (az asztalon hevert, sim és hálózat nélkül), így kiléptem az insiderből.
Olyan mindegy, mi van rajta, már nem használom.
Nem sokáig voltam FR-en, de az utóbbi időben a FCU miatt elég sűrűn jöttek (1-2 hetente)fjani1981: 40k-ért már nagyon jó droidokat lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Nem fognak megjavulni. A Fast Ring instabilabb, mint valaha, pedig ott elvileg már az RTM FCU build van..
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
this is life
Ármester
Az 520-on hamar meg van a wdrt , mert nncs a frissitesi mizeria w10m-re , belakassal max 1.5-2 ora es mar mukodik is .
J3LLyF!sH
Ha meg nem tetted meg , probald sd nelkul bekapcsolni ,hasznalni , illetve a belso tarhelyen tegyel szabadda 800meganyi helyet , ha ez utan se javul meg akkor wdrt .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
J3LLyF!sH
tag
Köszönöm!
Szóval reseten kívül nincs sajna más opcióm?
Azt egyébként lehet tudni, hogy ez mitől van? Mert elég sokat próbáltam már utánaolvasni, de semmi érdemlegeset nem találtam ezzel kapcsolatosan.
Összeadás ergo sum | Ah, teenagers. Known for dealing with shit in a stoic manner.
-
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Alkalmazott vagyok,nem tudom a munkahelyemmel "benyeletni" az ÁFÁ-t. (Csak SIM-et adnak, és állják a havi számlát - de készüléket magamnak kell vennem)
(#94291) ΞΔGLΞ : tudom, hogy ez már az OFF-nál is OFF-abb, de megkérdezem tőled: a Siri asszisztens tud magyarul? Ez lehet hogy motiválna valamelyest a készülékváltásban.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mirci18
addikt
Igen más telefonnal sem tudtuk formázni a kártyát.
10-es rendszert még véletlenül sem akartam rárakni csak egy wdrt 8.1-es visszaállítást csináltam.
De valamiért a teleron az újratelepítés után időnként instabil és vagy lassú is lett.
Mi lehet a gond?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
scyllarus
veterán
Vicc lett volna. Csak arra utaltam, hogy a 8.1 sokkal stabilabb és gyorsabb volt nekem is, szívesebben használnám azt, ha lehetne.
Szerk.:550-ről beszéltem. SOHA nem volt rá 8.1, 10-zel jött ki....[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
-
mirci18
addikt
Köszi a választ.
Volt itt régebben egyébként egy szép pontról pontra íródott lista hogy mit kell tenni.
Megtalálom én azt még valahol?Egyébként mi lehet most a probléma?
Behalt az alkalmazásbolt vagy direkt csinálják?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Blue Eagle
őstag
Telepedés után ez még frissülni fog magyar nyelvűre.
-
zapkorte
tag
Nem működik.x2x típusokra nem rakja föl. azt olvastam a neten, hogy úgy szokták ráhegeszteni, hogy rootolják, aztán átírják a registry-ben 950-nek a telefon típusát, erre az insider boldog vigyorral felteszi a win 10-et. Csak nekem ez problémás, mert a rootoláshoz kéne valami program, ami el sem indul az xp-s gépemen, szóval először is újra kellene telepítenem az egészet... inkább fizetnék valakinek egy órabért...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mit, fillért? Kb azon a szinten van már...
Egyébként ma bevágtam szervizbe egy regénnyi hibalistával.
A faxi úgy nézett, mint aki még nem látott hülyét! (markos-nádas aranyköpés...mindegy)
Szóval megmukkani sem bírt, meg nem is nagyon akart, szerintem a képemre volt írva, hogy legszívesebben mit csinálnék a telefonnal. 1 hét múlva hívnak.-------------
(#93037) k-adi
Érdekes és egyben "beteg" válasz volt, ha a nickjét veszem alapul. xD
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
Bármi amit letölteni akarok. BKK Futár, Bpmenetrend, akármi sajnos. Wifi van, internet megy....
Újraindítás nem segít, a letöltéslista sem üríthető. Totál beállt az Áruház.
Sajnos rengeteg baj volt már ezzel a telóval akksi üzemidőtől kezdve minden, csak azért írtam. Csak cégesként ez lett kiosztva sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én meg, kb innentől, illetve a megjelenése napján vettem meg, csak ebbe botlottam bele. De főleg ebben az évben kezdtem igazából "anyázni" az MS-t, addig inkább védtem meg próbáltam mindenre megoldást keresni.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mire eljutottam "agyilag", hogy ne minden telefonját próbáljam szinte ki, addigra kb mindegyiket ki is próbáltam, szóval annyi pénzt leraktam már az asztalukra, hogy most jogosan kapják tőlem az ívet, mert q...ra át..tak szinte mindennel.Viszont azt is hozzáteszem, hogy a csempés rendszer még mindig jobban bejön, mint a másik kettő, de ez már használhatatlan kategória.
Most úgy vagyok vele, hogy morbid kíváncsiságból érdekel, hogy vajon ennek mi lesz a vége...
A w10-nek, szerintem nagyjából még 1, max 2 éve van. Aztán annak is lőttek, mint a 8.1-nek. De ebben a "pár" évben nem lesz köszönet az MS részéről, mint ahogy eddig sem volt szinte semmiben!Végezetül annyit, ha én így látom, vagy úgy látom, nem muszáj ám azt mindenáron valakinek megcáfolni, elég csak ezt a topikot, vagy ezt a fórumot olvasni a win telefonokkal, hogy hányan léptek le és hányan jöttek? Az előbbire az arány brutálisan nagy, mint sztrádaszerte is, akkor viszont nem biztos, hogy a többség a hülye, vagyis azok a legyek, akik inkább a "sz@rra" szállnak.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nálam az a válasz, hogy miért használod, ha szar, ennyi elég is, hogy semmibe vegyem.
A többi meg "töltelék" a fenti frappáns kezdőkérdéshez!
Megkérdezhetem, hogy mióta vagy WP, WM user? Akkor nem voltál még itt, mikor orrba-szájba védtem?
Nem akarok nyitni topikot, viszont ennek nem az a címe, hogy bármi is van csontig benyalunk az MS-nek. Nyiss te egyet ezzel a címmel és megvan oldva a dolog, vagy ha nem tetszik a negatív, átgörgeted.
Egyáltalán minek ezt most folytatni? Már lecsengett, másról diskuráltunk.
Pl adhatnál frankó szakmai tanácsot Tomboy-nak,[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A rendszerről volt szó!, vagy mittu domain, igaz vitába (is) átment, de ez meg kimondottan felesleges. Kár, hogy nem lehet betűnagyságot állítani, gondolom az óriásira tetted volna!
De komolyan kíváncsi lennék, hogy mit szeretnél olvasni, ami manapság a rendszerről szól és nem megy át abba, hogy az MS átqrja a fél világot? Ami jó, az szinte már nem is létezik, ergo nehéz róla írni bármit is.---------------------------
(#91544) tomboy0013
Mindenképp WDRT és ahogy végzett, tehát még tisztán próbáld meg úgy, ha oké, akkor a rendszer "összecsinálta" magát, ha nem, akkor meg valóban valami hardverhiba, amit látatlanba megírok, hogy nem az (lesz).
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nalam mar telepul a buildszam cserelo update ... vajon most is csak szamot csereltek vagy reszelgettek is valamit ???(mondjuk a kormuket)😀😁😂
Joker88
A valtozas lista a buildszam cserevel ki is merul vsz ... oly tokeletes mar a rendszer hogy ezt mar nem lehet tovabb javitani , mert csak rontananak rajta ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Partyface007
őstag
ezzel azért vitatkoznék, én speciel nem bankolok mobilról mert oda jön a mgerősítő sms így ha mobilról lépsz be és az esetleg fertőzött akkor minden megvan hogy be tudjanak lépni a nevedben..
wp meg ios még esetleg az legalább zárt rendszer androidról biztos eszembe se jutna
tudom hogyha van session id amit laptopról vagy pc-ről is el tudnak lopni akkor már sokkal könyebb dolga van a támadónak de azért akkor is...
-
tomboy0013
veterán
Nyilván az MS nem is tudott róla és nem is tudott volna tenni az ellen, hogy leállítsák a Messenger-t... Mint tudjuk ő csak értetlenül áll minden előtt ami a platformjával történik. A felhasználók egy része meg mint a gyerekek mindenkire mutogat mint vétkesre csak a MS-ra nem. A 8.1-es Skype elhalálozásáról is biztos valaki más tehet.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Hát ez nem lesz örömhír, na mindegy, meglátjuk mi legyen max rakunk rá 10-et neki, kérdés 530-ra felmegy-e a 10.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
-
BTom
újonc
Ez szép és jó. Nokia 800 óta vagyok windows-os, de egy ujjamon meg tudom számolni, hogy az előző rendszerek mennyiszer fagytak le nálam, vagy kellett újraindítani. Reggeltől vagyok WP10 felhasználó és most indítottan ötödször újra a telefont, hogy érzékelje az otthoni hálózatóm.
Mérsékelt használónak tartom magam, így a 640XL-m szűk 3 napig bírta. Hála a WP10-nek délután 2-re az akku ¾ felzabálta. Most felajánlotta, hogy van egy újabb frissítés, ami hatékonyabbá teszi a telefont…és csak 1,15 GB szabad helyre van szüksége. Hogyan?? Már csak a Face+Messenger páros van rajta, amit nem rendszer részeként jelöl. Mit tudok tenni, hogy a „kisméretű téglám” telefon legyen újra? -
this is life
Ármester
Hogy aztan meg lassabban induljon a messenger, bar a mostani tempot nehez alul mulni , de kello kitartassal ossze hozzak majd nekunk a fb koderei ... amugy szerintem eselytelen hogy frissuljon a fb es vagy a messenger app wp,w10m-en ...
-
scyllarus
veterán
Mert az ember kíváncsi Én is Release Ringen vagyok, nekem az megfelel, kapom hamarabb az új dolgokat, de nem kockáztatok sokat. Voltam Fast Ringen is korábban, de amiket most olvasok a RS2-ek buildekről, azok alapján még túl sok a probléma ott. Ha már az is kiforrottabb lesz, lehet, hogy újra kipróbálom.
-
scyllarus
veterán
Így értem. Csak akkor miért azt akarja a teló feltenni? Úgy írta, a telója frissítette volna magát, insideresként minimum a 726-tal kellett volna próbálkoznia. Nekem ez a fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest