- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #86681 üzenetére
Ha jól értettem, akkor szolgáltatótól lesz, "1Ft-ért". A 650 annyival elegánsabb, szebb, hogy nem lehet kérdés szerintem... (Függetlenül is egy árba kerültek, qrva olcsó lett a 650, így akkor sem lenne kérdés...) Ha minden igaz, a nejemnek karácsonyi ajinak szánt fehér 650 DS holnap érkezik. szerk: egy 5 éve hibátlanul működő 610-et fog váltani.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Cane
őstag
válasz Nooeca #86620 üzenetére
Kösz a válaszod, viszont a probléma abból pattant ki, hogy ide a fórumra is leírtam azt, amit a visszajelzési központba jeleztem pár modul fordítási hibja miatt. A "kollégának" szvsz ez nem annyira tetszett, mert beleállt a dologba. Remélem nem ilyen habitussal fogadja a MS a "kritikákat" vagyis inkább a visszajelzéseket. (mail: megnyitva 0, törölve 1)
Ez nem neked szól de kissé elment már OFF-ba a hittérítés meg a mantrázás, nem hiszem, hogy mások erre lennének kíváncsiak.
[ Szerkesztve ]
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nooeca #86260 üzenetére
Hogy normális, vagy nem, az szubjektív, de ha már bug(ka)t generálnak, legalább hadd döntsem el én, hogy melyik build-ot akarom használni, mert ha ez lehetséges lenne, itt szinte alig lenne probléma írva.
Nálam az évfordulós frissítés mindenben maga a tökély volt, aztán jött a 189 és vele együtt a szopattyú, mert megérdemlem? -
leslie23
tag
válasz Nooeca #86137 üzenetére
mint írtam, rosszul emlékeztem, de számít ez? hiába 2,35%-ban van jelen a piacon a WP/WM, ha az eladások nem hozzák ezt a számot, vagy e fölöttit, akkor aligha fog nőni részesedés... ergo csökkeni fog.
nem tudom, hogy te hol olvastad, de valószínűleg a netmarketshare számairól van szó (2,30 és 2,35% stimmel).
tehát a 0,05%-os emelkedés miatt kellene optimistának lenni, úgy, hogy a mérési módszerük szerint volt, hogy 3 hónap alatt ~1,5%-ot emelkedett, majd ugyanennyit csökkent a részesedés. nem tűnik túl hitelesnek...[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz Nooeca #86135 üzenetére
na, visszakerestem... rosszul emlékeztem, ez nem marketshare, hanem eladási statisztika volt.
az eladott készülékek 0,7%-a volt Windows-alapú 2016 első negyedévében. ez elég siralmas, főleg, hogy azóta egyes Lumia modellek már nem is kaphatók. és mivel nem is lesznek újak, az OEM-ek meg sehol, így az is borítékolható, hogy süllyedni fog tovább a részesedés.kiesett a BB, kiesik az MS, igazándiból innentől kezdve szerintem nincs olyan szereplő, aki potenciálisan képes lenne új rendszert felfuttatni, pedig kellene, mint egy falat kenyér. most az van, hogy desktopon a plebsnek Win van, mobilon meg Droid, így nincs igazán jelentős előrelépés az eszközök közötti szinergizmusban. ezért lett volna jó, ha az MS nem bénázza el teljesen a mobilos szegmenst, akkor nem lenne ilyen huszadrangú projekt a WM, kicsit több fejlesztést láthatnánk. és bár én Win-párti vagyok, éppen ezért gondolom, hogy nem lenne ördögtől való, ha a Google stabil piacot szerezne desktopon is.
az Apple mondjuk mindkét fronton labdába tud rúgni, de az egy külön világ...
-
leslie23
tag
-
őstag
válasz Nooeca #86097 üzenetére
Mitől lesz egyébként a kéteshírű Surface Phone jobb, mint a Windows Phone-ok? Az Intel kiszállt a fejlesztésből, és a W10/M sem fut olyan bugmentesen mint egy iOS, mondom ezt úgy, hogy jelenleg elégedett 950 XL tulaj vagyok.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
consono
nagyúr
válasz Nooeca #84813 üzenetére
És hol a bili? Csak nehogy pofára essünk és az legyen a nagy bejelentés, hogy kukázzák a mobil OS-t, persze 2 év support után...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hito
nagyúr
válasz Nooeca #84800 üzenetére
Még 6GB-os telefon sincs, illetve 1, a Note 7 ázsiai verzió. Most akkor ezt megfejelik 2GB rammal? Ok, ez még hihető is lehet. De az 512GB háttértár? 128-as minden nem bővíthető telefon maximális háttértárja. Erre duplán rádupláznak? Ez már viszont tiszta széjenszfiksön számomra.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
törölt tag
válasz Nooeca #84664 üzenetére
Majd meglátom mennyire bugos, ha nem akkor nem fogok vele szarakodni egy percet sem. Eddig azon kívül, hogy nem valami smooth a menü, nincs semmi gondom vele, de ez meg annyira nem érdekel, mert pár napig még matatok ott és onnantól kezdve a főképernyőn kívül máshova nem fogok menni úgy se.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nooeca #84654 üzenetére
Ezt most én sem nyálazom végig, de ha te bármelyik hozzászólásomban emeletes akármiket olvasol, ott, illetve itt a lehetőség, hogy szakmailag, valós infókkal és linkekkel cáfold meg, egyrészt tanul mindenki belőle, köztük én is, amit eddig sosem tettél meg és a legtöbbször valószínűlegre és szerintemre épültek ezek megjegyzések. Részemről ennek itt vége is...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nooeca #84648 üzenetére
Az hogy általában ez mellett emeletes butaságokat...
Most aztán ajjaj nekem , nyilván megcáfolni szakmailag nem tudod, de azért elolvasod mindegyiket és ez a része nem is érdekel, de akkor lenne ennek valamennyire súlya, ha volna értelme és helyesírásilag is nyomna a latba.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Nooeca #84403 üzenetére
A maradvany az a wp7-et hasznałok tabora ... esetleg akik wp8-rol nem frissitettek... ismerek par ilyen embert, meg az ambert frissitest se toltak ra , nem hogy black,cyan,denim...
Amugy az ms jol elqrta a reszesedesuket a keszulekek nem kiadasaval , az oem/odm gyartok meg nem torik magukat ... hiaba maradt ur nekik a palettan...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nooeca #84349 üzenetére
Ez az RS1 eddig fos,
Pont neked kell leírni, hogy nem az rs1, hanem a migrációd lett fos.
Viszont egyre több a panasz az aksira, már eltudom képzelni, hogy az original 8.1-es telefonokon, vagy telefonokra egyszerűen nem érdemes felrakni a w10 rendszert. 650-en szinte nem is merült, sőt az rs2-nél is ugyanolyan jól bírja.Talán, emiatt jön rá valami javítás, de szerintem nem foglalkoznak már ezzel, mint ahogy a skype támogatást is elveszik akkor minek fecséreljék az időt, (ő szerintük) holmi elavult 640 és régebbi készülékekre.
-
taip
senior tag
válasz Nooeca #84333 üzenetére
A 650 kezdőára magas volt, de 55e-ért szerintem teljesen korrekt.
Amúgy szerintem az sem baj, ha kevesebb modell érhető el, de azok stabilak.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
martin66
senior tag
válasz Nooeca #84335 üzenetére
Így van:
Kiadta a Facebook hivatalosan is az új appját W10M MOBILRA (már nem bétaként is elérhető).
Én úgy érzem, hogy a betához képest finomabban megy és kicsit gyorsabb lenne. Ezért le is cseréltem a bétát erre.
(Persze az a rinya nem kell, hogy a bétába lassú volt valami és nem ment, akkor a "véglegesbe", majd egy karikacsapásra minden hibátlanul akadás mentesen tökéletesen megy.) -
martin66
senior tag
válasz Nooeca #84333 üzenetére
Igen. A készülékek hiánya a legnagyobb baj. Nem értem, miért törölte el a 750 és a 850-et az MS és mellé kifejezetten szépek lettek volna. Ez van, ezt kell szeretni. Arra gyúr az MS, mint az Android, hogy 3. gyártók csináljanak telókat.
(#84332) leslie23
Akkor hátha valaki tud segíteni.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Nooeca #83939 üzenetére
Mindenki oda meg vissza van a hosszútávú rendszer frissítések miatt ezen a platformon, csak azt nem látják sokan hogy az előző főverziót meg folyton kivégzik az ilyen húzásokkal. Kíváncsi vagyok mennyi felhasználó tyúkszemére lépnek ezzel rá mert van azért még jócskán 8-8.1 felhasználó akinek nem támogatott készülékek van és használná a skype-ot(pl. anyám). Elég durván pofátlan húzás ez, hogy a saját rendszerén a saját szolgáltatását kivégzi de a konkurens rendszerek/telefnok 2011-ig visszamenőleg támogatottak maradnak... Valamiért ezek szándékosan meg akarják utáltatni magukat a felhasználókkal.
-
scyllarus
veterán
válasz Nooeca #83905 üzenetére
Vagy a 8.1, mint nálunk.
Aki nem rakja fel magának, annak nincs 10-e, csak annak, aki eleve 10-es telefont kapott."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
netpeti98
addikt
válasz Nooeca #83905 üzenetére
Nem lesz frissítési tanácsadó szerintem. A céges ügyfeleknek ott a Windows 10 Mobile Enterprise, ahol nagyobb a kontroll a frissítések fölött.
Windows Update for Business (*)
Current Branch for Business (*)[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #83873 üzenetére
Én csak tippelek itt elég felindultan, de véleményem szerint az MS-nél most a programozók helyett a jogászok dolgoznak: minimalizálni próbálják a kárt, esetleges kártérítéseket. Szóval valószínűleg sz*r a Redstone (funkcionális vagy biztonsági hibák? ), ezért nem merik kiadni (pl. kötelezni a felhasználókat a váltásra). De ne legyen igazam.
(#83874) this is life: az x20 szériások közül kizárólag az insiderezők használnak W10M-et (talán a 1520 az egyetlen kivétel), de pl a 920-amra (insideres 10-es) nem jött semmilyen frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz Nooeca #83857 üzenetére
Attól még hogy elkezdtél személyeskedni, csak azt jelenti, hogy nincsenek érveid, amivel alátámaszthatnád a vélt igazadat.
Amúgy pedig úgy írják, hogy "ez"-zel.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Nooeca #83853 üzenetére
Egyrészt nem "ez" hanem "ő". És nem trollkodik, hanem megmagyaráz valamit, amit nem értesz.
Másrészt nem "TH2-őn" hanem "TH2-n".És még mindig nem magyaráztad el, mit értettél az alatt, hogy "RS már nem jött a telefonjukra". Akik nem Insider-esek, nem is jöhetett volna.
scyllarus is csak azt magyarázza, hogy miért nem kap már TH2 frissítéseket, akinek RS van. De hogy kik azok, akiknek RS már nem jön a telefonjukra, azt továbbra sem írtátok le.
Plusz nem tudom miért emelitek ki a 640-eset.[ Szerkesztve ]
-
-
confuser
senior tag
válasz Nooeca #83749 üzenetére
Én csak a miértjét nem értem. Hónapokig szenvedtek azzal, hogy a mobil utolérje a pc-t, és együtt adják ki a buildeket. Az utóbbi pár hónapban ezt sikerült végre elérni, erre AU előtt azt mondják, hogy mobil stop. De miért? Nehogymár a 300M pc frissítést elbírják a szerverek, de az 1M mobilt (se) már nem... Az utolsó kiadott build se olyan szar, amit ne lehetne kiadni, legalábbis a TH2 RTM-jénél (tudom, hogy már nem így hívják) sokkal jobb. Akkor kérdem én, mi okuk lehet erre?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Nooeca #83673 üzenetére
ha tudok értelmesen olvasni (márpedig asszem igen), akkor nem azt írtad, hogy a zseblámpát mindig bezárod, hanem hogy mindent mindig bezársz - ezzel viszont minden egyes app elindításakor több naftát fogyasztasz a kelleténél, mert hidegen indítod a háttérből való előhozás helyett.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
csabyka666
veterán
válasz Nooeca #83003 üzenetére
Ehh. Mondjuk annyira nem agyalok rajta, ahogy olvasom itt, a 10-es is eléggé megfingatná a 820-at. Sajnálom, mert bíztam benne, hogy lesz normális Messenger, meg Viber, meg hasonlók legalább 10-esre, de egyelőre várat magára a dolog, csak a bétákkal vacakolnak.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #82928 üzenetére
Ja, megváltás....
Eddig a TH, meg az RS volt a "megváltás", csak éppen nem lett elég jó egyik sem. Én az RS2-től speciel inkább ódzkodom, gondolom oda kellenek majd a 3GB-os memóriájú készülékek.
-
törölt tag
válasz Nooeca #82300 üzenetére
hát azért ezt megkérdőjelezném kedves topik társ...a windows mobile csak ugyan eléggé zárt rendszer, de fele olyan biztonságos mint az ios, az köztudott tény az android a legsebezhetőbb,de a biztonságot nem a zártságra értettem, hanem az adatok védelmére, a windows mobile fele akkora titkosítást használ mint az ios rendszer csak azért nem törték még fel a windows mobile-t mert nem fektetnek bele egy olyan platformba aminek a piaci részesedése elenyésző az android és az ios mellett, mert tény, hogy elenyésző...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #81581 üzenetére
[Troll ON] Végülis.... Mire elfogy az összes vásárlójuk, addigra lesz egy kiforrott, hibamentes rendszerük. [Troll OFF]
Azért én adtam még egy esélyt nekik, így csak megvettem 15 napja a 650DS-t.
-
félisten
-
félisten
-
this is life
Ármester
válasz Nooeca #81415 üzenetére
Nem vitatkozni akarok veled , de a droid ternyeresevel , es az atlag userek kozt messenger,whatsapp,viber a favorit a nagyon tag ismeretsegi korombol kiindulva. A droid ,face felemelkedesevel az msn es a skype is hatterbe szorult a consumer felhasznalok kozt.. Az uzleti es egyebek ott mas a helyzet. Nalam amugy 99,9%viber +messenger a maradek a skype. Symbis idokben inkabb volt favorit a skype aztan a droid tarolt, google talk meg elvbol nem ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
domojko
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz Nooeca #81368 üzenetére
Túl sok a ha.
Elveszik de még senki nem jelentkezett hogy itt lessz egy app.
Egy dolgot árulj el nekem.
Az okostelefonokkal miben akadályozta az FM rádió hogy ki kellett venni a hivatalos csomagból.
Nem értem tud valaki egy logikus választ adni:[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...