- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz kolosanyi #68460 üzenetére
Hétvégén tüzetesebben kipróbáltam egy lg g2-t ami ugye nem egy mai telefon és mégis tudott mindent amit kellett. Nem akadt, megnyithattam bármit, böngészőben 5-6 lappal is simán boldogult. Nem kellett várni semmire de tényleg semmire. Vibernél nem az volt hogy felül futnak a pöttyök és tölt hanem kattintottam és ment. Facebook szintén. Pedig mindezt tudná még az én 2 éves L720-am is csak kicsit optimalizálni kellene és foglalkozni az app-okkal. Példának itt van a hvg app-ja ami már lassan 3 hete nem működik. Ha ennyire leszarják a platformot akkor nem kell csodálkozni ha a userek elégedetlenkednek.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz kolosanyi #68458 üzenetére
Hasonló problémáim vannak nekem is. Az IE olyan amilyen, már meg sem lepődöm ha random újraindul a telefon egy weblaptól amit előtte 2 perccel még szépen megjelenített. A baj ott van ahogy te is írod hogy kínai tucat droidok sok-sok szempontból bőven otthagyják a wp-t. Sajnos már ott tartok hogy lehet ismét droid felhasználó leszek. Vannak dolgok amiket nem írhatok az 512 ram számlájára. Pedig szeretem a rendszert csak egyre kevésbé "versenyképes".
Redmi Note 7
-
törölt tag
válasz kolosanyi #67478 üzenetére
Jah igen, gyakran az értesítések sem jönnek meg, noha be van állítva. Normális alkalmazások sok esetben beszerezhetetlenek. Tegnap kb. 10-15 időjárás alkalmazást próbáltam végig, hátha van olyan, aminek átlátszó a csempéje, képes jól meghatározni a helyet, és az előrejelzésben óráról-órára kiírja az eső valószínűségét is. Na most ilyet egyet sem találtam az ingyenesek között (a prognoza fizetős volt, azt megvettem pár napja, de az sem ilyen), ami csak ennek a három kritériumnak megfelel. Amúgy megfelelő stopper találásával is legalább ennyit szenvedtem, de a mostani tabata sem 100%-os, háttérben/párhuzamosan valami mással már nem megbízható ez sem. Szóval van hová fejlődni. Remélem, a win10-zel nagyot lépünk előre.
(#67480) Zolly444:
Ez nem reklámtopik, barátocskám. Ha gondolod, csinálj egy blogot a WP-nek, ahol agyba-főbe dicséred, elhallgatva a negatív dolgokat. De itt ne akard megszabni, hogy ki milyen "élményét" írja le vele kapcsolatban.
Amúgy kiönteném én a lelkem a Microsoftnak is, de nem telefonon, hogy még külön pénzt pazaroljak valami értetlen ügyfélszolgálatosra.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Vodar
senior tag
válasz kolosanyi #66674 üzenetére
Fogadjunk, hogy tudok olyat mondani, ami iOS-re vagy Androidra nincs? Attól még nem lesz szar egy platform, hogy random emberek tudnak mondani olyan alkalmazást, ami nekik kellene, de még nem írta meg senki. Kb. fél millió app van WP-re és ez a szám folyamatosan növekszik. Az iOS-nek és Androidnak van pár év előnyük.
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
válasz kolosanyi #66665 üzenetére
Azzal igazoltnak találod a saját igazad, hogy szarkazmust használsz? Mint írtam, nem találtam olyan funkciót, amelyet ne tudnék használni WP-ben. Tehát nagyon is megvan mindenre az app, amire szükség van.
Valaki írta, hogy nem lehet pdf-et csatolni. Fenéket nem lehet. A hozzá nem értés és más oprendszerek megszokása nem azt jelenti, hogy az ismeretlen szar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kolosanyi #66665 üzenetére
630-at miért cseréltél 435-re?
Lehet hogy neked jobban megfelel egy 435 mint az iPhone, de ha azt nézzük melyik időtállóbb, melyik tud többet, figyelembe vesszük az összeszerelést, akkor az iPhone nyer.
(#66666) Hadeska22: Szerintem nincs ilyen app. Úgy tudod megoldani, hogy PC-re kivetíted, és ott rögzíted.
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz kolosanyi #65407 üzenetére
Hát ne is álljanak a földbe, ha már ennyit beleöltek a rendszerbe. Ráadásul kb a leginkább használható rendszer jelenleg. Alá kéne tenni modern hardvert (nem a legerősebbre gondolok, hanem csak modern, keveset fogyasztó, nem melegedő SoC-ra), és tökéletes lenne.
Nincs olyan telefon jelenleg, amire lecserélném a 930-at, még akkor sem, ha egy fillérbe nem kerülne a csere. Illetve egy olyan képzeletbeli telefonra lecserélném, ami pont ugyanilyen, csak mondjuk egy sd615 van benne, meg 30grammal könnyebb, és esetleg kicsit nagyobb az akksija. -
Burt1793
veterán
válasz kolosanyi #65434 üzenetére
Igen, minden működik, nincs semmi gond, nem is mondtam, hogy szar (bár a shazam sokat tud akadni például...), itt van mellette egy s5 például és azzal sincs semmi gond, már nem én használom, de a tulaj is dicséri. Nekem ezelőtt s2 volt, ami a maga korában nagyon hasított, utána se voltak vele nagyobb gondok, de persze ésszel kellett használni, kicsit megöregedett. Néztem most youtube összehasonlító videót a kettőről, nincs normális sajnos. Persze sokkal jobb ránézni a 930-ra az s5 mellett, főleg videón, élőben annyira nem gagyi az s5, viszont a 930-nak nem áll jól minden szög és fényviszony.
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz kolosanyi #65428 üzenetére
abszolút egyetértek kolosanyi kollégával, én most 830-at használok és sony z1 compact-ról váltottam mert baromi idegesítő volt hogy a gyári settings menü is akadozik a snapdragon 800 2GB kombó ellenére
ég és föld a 2 telefon általános használatban, wp-n fura módon nincsenek random módon kifagyó rendszer/vagy nem rendszer alkalmazások
szerencsére nekem nincsenek app gondjaim, számomra mindennapi használatra elégséges a wp tudása: beszélgetés/e-mail/naptár/ébresztés néha zenehallgatás/whatsapp/viber
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #65428 üzenetére
Nexus S nekem is volt - a maga idejeben gyorsnak szamitott ugyan a tobbihez kepest, de megis akadozott es nagyon kellemetlen dolgai voltak. Ahogy a galaxy note-omnak is utana, ahogy nagyon sok droidnak is, ez vitathatatlan. Sokszor voltak teljesen égo helyzetben, mert mutatni akartam valamit valakinek, es kozben beakadt, nem toltott be, osszeomlott a rendszer...stb. Teljesen igazad van.
Nem mondom, hogy a nexus 5 nem csinalhat elmeletileg ilyeneket, mert belole is ki lehet eroszakolni peldaul ingress (jatek) kozben extrem multitaskinggal egy kis akadozast, de alapvetoen kb 5-6 alkalmazas lagmentes futtatasat es azonnali, akadasmentes valtast az appok kozott siman lehetove teszi az aktualis 5.1. (korabbi 5.0.1-gyel voltak gondok, itt talan megoldodni latszik) A google maps is mint a vaj. Hatnal vagy hetnel tobb alkalmazas eseten sincs akadozas, csak varni kell egy tizedmasodpercet vagy nem tudom mennyit, amig betolt az uj app. Azt gondolom, hogy az android torteneteben tenyleg merfoldko a lollipop. Ugyanakkor tovabbra is erzem, hogy megsincs ugy egyben az egesz, mint wp-n, megsem stabil annyira, vagy nem is tudom. Nem tudom megmagyarazni, ez egy erzes. IOS-nel is ugyanezt erzem, hogy ott is egyben van az egesz rendszer. De androidnal valahogy nincs meg ez az erzes. Ettol fuggetlenul nagyon jo az irany androidon es egyre kevesebb kompromisszummal jar a hasznalata (ezt a nexus szintre ertem, a tobbi androidos cuccal nincs nagyon tapasztalatom). Viszont wp-nek is nagyon sok elonyos oldala van, en szeretem mindkettot es jo igy, hogy van egy wp munkatelefon es egy androidos privat. Ha nem lenne ceges wp-m, akkor lehet, hogy a privatot es wp-re valtanam, mert nagyon szeretem a rendszert a hibaival egyutt.
(#65430) mdraco: lumia 520 anyaghasznalatat nagyon szeretem Jo lenne tobb ilyen gumi-szeru hatlap megoldas
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
válasz kolosanyi #65414 üzenetére
Oké, de te nem használtál hosszabb ideig droidot a felsőkategóriás kínálatból. Annyit biztosan mondhatok, hogy az azonos soc-vel szerelt Samu note3 (fhd, snapi 800, 32 gb tárhely, amoled) semmivel se lagosabb a 930-nál, cserébe van rá minden, nem szarja össze magát semmi, nincsenek bugjai. Ez tény, van itthon mindkettő. WP-t csak szerelemből (vagy azért mert olcsóbb, mint a droidos felsőkategória) lehet szeretni. Én is azért szeretem a 930-at, mert megszoktam a hibáit, jól néz ki kívülről és egyedi.
Mondok egy példát, van egy játék, a neve Flow Free Bridge. Az említett két telefonra feltelepítve és elindítva (igaz, hogy a droidos telepítő 7 megás, a wp-s meg 1) a note3 nem melegszik, a 930 meg igen. Nem érdekel, hogy azért, mert szarul írták meg az alkalmazást (ez kb minden más alkalmazásra igaz), én használni akarom, nem mentegetni a wp-t. Nincs mókolva a note3 és a 930 sem, összehasonlítgattuk, nem jobb sebességben a 930, pedig ez az enyém. Az s5-höz meg hasonlítani se lehet, sebességben messze veri, illetve sokkal több helyen tud 3G-t, 4G-t fogni, mint a 930 vagy a note3 (tudom, ez meg Magyarország hibája, szar a lefedettség). Szerencsére mindent meg lehet magyarázni. -
Воланд
titán
válasz kolosanyi #65407 üzenetére
a xiaomi-t kihagytad!
amugy szvsz megmaradnak ezen a szinten. most tenyleg, en pl ott vagyok, hogy nyar vege fele le kellene cserelni a tuzvillamot es tok feleslegesnek es ertelmetlennek tartom, hogy egy wp-s csucskeszuleket vegyek, es tovabbra is azokat az alkalmazasokat hasznaljam, amik pl 2013-ban frissultek utoljara.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz kolosanyi #65405 üzenetére
semmin. az elejen megint felhajtanak egy par fejlesztot, azok elkeszitenek egy par alkalmazast, aztan support azokra sem lesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #64524 üzenetére
Igen tudom, emlékszem amikor megvetted. Nagyon szép az a készülék, nagyon bejön az a letisztult forma.
A Runtastic Intervallum edzés része jó egyébként tényleg
Na majd lehet, hogy szerzek egy erősebb wp modellt tesztelgetni.
...amúgy nagyon durva hogy mennyire csökkentek az árak , annak idején a lumia 820-at 499 €-ért vettem, most pediggyakorlatilag a töredékéért iszonyat jó telefonokat lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #64518 üzenetére
Persze, ha edzés van akkor én sem a telefont nyomkodom, azért is írtam hogy csak lassú kocogás. Runtastic volt egyébként, lehet hogy azóta már módosítottak valamit, vagy kevés volt a fél giga RAM ( Android ugyanennyivel szintén nem működne normálisan, úgyhogy ilyen szempontból ez user error) , nem tudom. lehet, megint teszek egy próbát, tavasztól szoktam csak őszig futni-kocogni.
-
air
nagyúr
válasz kolosanyi #64504 üzenetére
Aki csak használni akarja az eszközeit, annak bőven elég a WP.
Ha valaki egy kicsit megismerni is akarja, és nem okoz neki gondot egy kis utánaolvasás, barkácsolás, az sokkal többet hozhat ki az Androidból.
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
taip
senior tag
válasz kolosanyi #64416 üzenetére
Szerintem simán van létjogosultsága. Ekkor nem lennél kénytelen olyan mobilnetet venni, ami a hang előfizetésre ül rá, hanem csak net előfizetésed is lehetne, még a szolgáltatót is megválaszthatnád.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kolosanyi #64327 üzenetére
Nem akarom én hasonlítani semmihez sem, csak Cyan-nal eddig hibátlanul működött, most meg Denimmel nem. Nem tudok ennél megértőbb lenni... (ja, ez a céges telóm egyébként, csak hogy fokozzam a boldogságomat)
A nem működő mail-fiókomat még törölni sem tudom, mert éppen "szinkronizál"...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
pushalias
addikt
válasz kolosanyi #64257 üzenetére
Az "új irányzat" még mindig csak egy próbaverzió. Ha majd a végleges verzió lesz ilyen (addig van még jó fél év), akkor majd lehet köpködni. Addig egyszerűen nem tudom, miről van szó. Regisztrál, megírja, elégedetten a levegőbe csap, és ha mégsem olyan lesz, akkor elfogadja, hogy nem ő a többség.
[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
válasz kolosanyi #64074 üzenetére
Természetesen meg is tettem. Maradok az iOSnél. ezek meg tarcsi telók lesznek a nokia 5000 helyett, vagy cserélem egy n8/n9re
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz kolosanyi #63982 üzenetére
Bocs, csak most látom, köszönöm a választ! Ezek szerint akkor bukó.
Erahurka: Ha már itt vagyunk, az se lenne rossz, ha azt megoldanák, hogy youtube linket az alapnak választott yt app, stbstb nyisson meg.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
félisten
-
-
afk22
tag
válasz kolosanyi #63836 üzenetére
Szerintem az total nem zavaro, hogy belso dolgok valtozasanal nem a szamot valtoztatjak, hanem a tulajdonsag nevet irjak ki. Kivulrol ugyan az (kiveve persze az XL). Egyszeru usernek szerintem erthetobb, hogy LTE meg dual sim, ha meg ezt sem erti, akkor meg tok mindegy .
-
Máté94
addikt
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kolosanyi #62937 üzenetére
Mi a fenének? Ehhez add hozzá a vámot, ÁFÁ-t, szállítást (persze ha szállítanának Mo.-ra), és már 15k fölött jársz. Annyiért meg volt Black Friday-kor 530, magyarországi gyári garanciával...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
válasz kolosanyi #62882 üzenetére
Én nem vettem volna fél giga rammal telefont decemberben sem. Nem érezném előrelépésnek a mostani után, hiába erősebb prociban.
Most sem fogok telefont venni amíg nem lesz elég korrekt áron a 830 vagy ki nem jön az olcsósított verziója olyan kompromisszumokkal amikkel együtt tudok élni.
-
air
nagyúr
válasz kolosanyi #61710 üzenetére
Sajnos/Szerencsére nem vagyunk egyformák. Neked nem hiányzik, másnak igen.
Lehet kompromisszumokat kötni, - kell is - csak értelmes magyarázat nincs rá, hogy miért nincsenek ezek a funkciók, vagy ami van, az miért úgy van ahogy. Lásd Cortana.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz kolosanyi #61707 üzenetére
A csempékkel nincs semmi baj. A rendszerből adódó kötöttségeket is el tudom fogadni. De amikor olyan dolgot nem csinálnak meg, aminek semmi akadálya nincs, csak lusták, vagy direkt kib...sból, azt nem értem.
A logika hiányzik, de nem csak náluk. Én találkoztam már IBM-es termékben is olyan kitekert logikával, amit európai ember nem érthet meg.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen légkondit a lakásba?
- MÁV topic
- Spórolós topik
- Delta Force béta teszt
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...