- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
-
Clemi
veterán
Igen, asszem ez volt az oldal, mert sehol máshol nem választható szűrési opcióként a Windows Phone rendszer.
Egyébként okos órát szeretnék pulzus mérővel, mivel a fitness tracker célra a telóban ott figyel a Runtastic meg a MS health program.
De hogy konkrétabb legyek, valami ilyesmire gondoltam mint ez de ez csak egy példa ez az összes vízálló és pulzus mérős, csak épp semmi nem sugallja, egyiknél sem, hogy a Lumiával meg úgy egyébként a WP rendszerrel bármilyen módon együtt működnének ezek. -
mirci18
addikt
Most őszintén.
Minden gyártó egyre nagyobb aksikat rak a telefonokba mert nem bírják az igénybevételt.
Szerinted egy 20 százalékkal kissebb aksi bírja azt a rendszert ami jelenleg még aksizabálóbb mint a régi 8.1-es?Úgyhogy ez eléggé gyenge érv a telefon megvédésére.
A proci gyengébb.
Hiába akarod kozmetikázni erősebb van a 640-ben.
Tények tények maradnak az volt a kérdés miben jobb a 650 én leírtam.
El kell fogadni rosszabb az akku és a proci.Egyébként a kamerát miért nem véded?
Érdekes módon nem lehet felvenni csak 720p-ben ezen a telefonon.
Valószínűleg a gyengébb proci miatt hogy ne csökkenjen a felhasználói élmény. -
btudos
nagyúr
Elozmenyeket nem olvastad eleg sokat, szerinted en a privat OneDrive fiokomban mikor fogok ceges dokumentumokat tarolni? Seggbe is rugnanak erte. Uj e-mailben megy Onedrive nelkul, de epp a valasz a lenyeg.
(Egyebkent koszi, tudom, hogy ott a Onedrive, hasznalom is rendesen, de erre a nehany eve letezo problemara nem megoldas.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest