- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Egy S7-essel a kezemben már én se érzek igényt hogy elővegyem a 930-ast a fiókból, akár csak fényképezésre is.
Viszont még mindig tartom a véleményem, hogy maga az alap rendszer a legjobb a három közül.
Nyilván kb. amióta bejelentették hogy vége lesz a bulinak egyre fosabb minden, közben droidon meg almán gyomlálják a bugokat folyamatosan.
Szerintem óriási potenciál lett volna a rendszerben, ahogy mostanra a hardver felnőtt a szinte teljes mobil-desktop átjárhatósághoz, az asztali windows felhasználóbázisával meg lett volna az alap amire már építkezni lehet.
Sajnos jelenleg feature phone szintre süllyedt az egész, sőt a háttérben ügyködő kis koboldok néha még azt is elcseszik. Ahogy majd megtörténik az edge kifuttatása, folyamatosan még használhatatlanabb lesz minden, addig még elfogadom hogy valaki együtt tud élni a kompromiszumokkal. -
betegphiu
senior tag
Nekem behalt a mikrofon az XL-en ezért kénytelen voltam váltani, viszont már nem akartam WP-t venni.Nagyon nehezen szántam rá magam a váltásra.
Egy redmi note 7-est vettem. Itt írta valaki,hogy jobb képeket csinál,mint az XL..
Hát a 48 megapixeles sony kamerájával együtt elmehet a picsába.
Akkora műanyag képeket készít,hogy borzasztó.
930-assal jobb-részletesebb képeket lövök, nemhogy a 950 XL-el..
Egy kicsit megbántam ezen a téren .
a rendszer amúgy flott, launcher 10 meg eltakarja a valóságotHa nem ázik be a mikrofon, még decemberig tuti használtam volna élesben.
most lesz belőle filmnéző,fotózó eszköz. -
Francia91
veterán
Ez a "szinte teljesen döglött rendszernek nevezett fos" húzott ki idekint külföldön a szarból, hogy ne maradjak telefon nélkül motoros túrán.
Android-os Nokia 7.1-esem frissítéskor megadta magát, valami elbaszott frissítés után, aminek utánaolvasva nem egyedi, hanem tömeghiba. Bejön az Android One felirat, felső sarokban "Download mode"... Használhatatlan a telefon, semmilyen Resetre nem reagál... Még jó, hogy kihoztam a 950-es Lumiámat fotózásra, átdobtam a SIM-et, és hibátlanul működik, ami nekem kell. Ennyit a Droidról... Hazaértem túráról, vágom a Telekomosok fejéhez, hogy szopjanak vele ők. A 950-es meg hibátlanul teszi a dolgát továbbra is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
janeszgol
félisten
Az Ezred utcai Edigi valami szerviz lehet, vagy a szerelt/visszaküldött cuccok oda kerülnek vagy nem tudom, de a bontott, használt készülékek ott dekkolnak és onnan küldik másik boltba/vevőhöz.
Én is vettem egy ebook olvasóm és egy telefont. Hibátlanok és a teljes garit megkaptam, mert csak bontottak voltak. (A másik két opcióval csak 1 év gari jár.) Mindkettőt az Ezred utcából küldték.
De azért egy S8 árban adni egy 950XL telefont... mondom, a felét sem! -
Chuck Norris
senior tag
Csak, hogy ne szívasd magad legközelebb:
Egy órád van, hogy megvedd a matricát ha véletlen rámentél a pályára.
A megyehatár utáni első lehajtóig érvényes a matrica, nyugodtan átmehetsz vele a megyehatáron.Hogy legyen egy kis ontopic is, úgy veszem észre az waze is egyre rosszabb, már nem csak, hogy autópályán használhatatlan de nálam van, hogy 5 percbe is beletelik mire megtalálja a műholdat.
-
Algieba
őstag
Hogy bírja a fotózást, cseréltem akkut a 925-ben. Kiváltott nálam egy kicsi kompaktot. Azonban szépsége miatt visszakapta a fő számomat. Tehát telefon is. A 2.1 megfelelő célszerszám, de a 925 jobban tetszik. Egészen más élmény használni.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
betegphiu
senior tag
-
kutga
nagyúr
Biztos úgy volt vele mint én a 640-nel, munkára jó lesz még felkiáltással. Annyi hogy én ajándékba kaptam, nem fizettem érte.
Használtam úgy egy hétig, aztán egy Viber hívás kifektette. Megy faternak.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Khaal
őstag
Windows Mobile mint platform szerintem "mobiltelefon"-ként még mindig teljesen vállalható, "okostelefon"-ként pedig a szódával elmegy és a totális katasztrófa használhatatlan elavult hulladék kategória között van egyéni igényektől függően. Én speciel tavaj vettem meg az új Lumia 930-asomat mert ugyanennyi pénzért droidon erős kompromisszumokat kellett volna kötnöm valamelyik számomra fontos dologban. Sokan sokféleképpen használják a telefonjukat, nem érdemes összeveszni. Konkrétan a beépített Windows Maps alkalmazás az egyik felfelé kilógó pont, teljesen jól használható, frissítések is jönnek rá.
Ez a topik lassacskán úgyis átmegy retro zónába, Microsoftnál már rég kirántották a szőnyeget a mobil vonal alól 2020-ban elvileg megszűnnek a biztonsági frissítések is, az utolsó utáni "új" windows rendszerű telefon (Wileyfox Pro) is már több mint egy éves.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A lényeg, hogy mindenkinek mást jelent az "okos", és nem mindenki ugyanarra használja...nyilván otthon azért van wifim, nem? Szerintem is felesleges erről beszélni...pláne, mert elvileg ez egy szakmai topik.
A cégről nem nyilatkozhatok (titoktartás), de annyit elárulhatok, hogy wp 6.1 az alap rendszer a PDA-kon...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igazából, ha nem netezel (mivel nekem ez a céges így nem kapok rá netet) - nem vagy online - nincs biztonsági kockázat... Telefonálás minősége csúcs, sms, naptár szintén. A fotózási/videózási képességét megint csak nem lehet kétségbe vonni... A gps-be nekem Sygic van, ami nem warez, hanem megvettem. Tökéletesen működik. Szintén offline. Nagyon gyors és pontos. Levelezés nekem hibátlan, 1 céges, 2 privát is be van állítva rá. Facebookom és társai nekem nincsenek, nem is lesznek. Úgyhogy ez nem érdekel. Stabilitás...hát még sosem fagyott le, előtte Huwi Mate 20 lite volt...jópár fagyás, újraindítás volt - pedig nem volt gagyi...egyik kollégám ezer éves nokiát használ, valami kezdetleges windows mobile fut rajta, a munkahelyi PDA-kon szintén (10 éves konstrukció), mégis nap-mint nap több száz szerelő azon keresztül dolgozik és hibátlanul!
Van egy (több is) androidos tab otthon, azon játszom néha napján összesen 2 droidos játékkal...ha meg komolyabbat szeretnék akkor ott a konzol (így közel 40 évesen)!
Úgyhogy mindenkinek mást jelent az okostelefon fogalma. Aki még *zarni is azzal jár, meg az egész életét az eszközök köré szervezi annak ez már használhatatlan - hiába *urva jó vas még mindig -, mert valóban nincs mögötte szoftveres támogatás, de nekem még így több is, mint amire szükségem van...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
elég sok pénzt kifizettem az MS-nek és a legjobb telefonjait vettem meg, én ezért is érzem, hogy jól át lettem baxarintva
...és teljesen jogosan érzed így. Magam is így vagyok vele. L640 XL LTE - L820 - utána már jött volna soron a 950 XL vásárlása, amikor leesett a tantusz, hogy ez a vonal már nem lesz tartósan támogatva... Kedveltem a Lumiákat, alakult a rendszer is, erre az egészet kivéreztették...
szerk.:
(#96942) ΞΔGLΞ - én is ennyire komolyan gondolkoztam benne, pont ezt terveztem meglépni.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Igen, de te sem csak a rendszert nézed, ha telefont választasz. ( legalábbis gondolom )
Ha a 930 után vásárolsz valami gagyit, akkor hiába jobb a rendszer, nem biztos hogy boldog leszel vele, tehát egy ilyen választás bizonyos szempontból visszalépés.
Megértem, hogy miért írta ezt, még ha neked viccesnek is hangzott.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Szerintem a visszalépést nem rendszer szinten értette, hanem magára a készülékre.
Ebbe beletartozhat az anyaghasználat, kijelző minősége / technológiája, kamera felbontása, egyéb funkciók, például vezeték nélküli töltés stb...
Egyébként igaza van, mert a Lumia 930 még ma is igen jól felszerelt mobilnak számít, pedig hány év telt már el a megjelenése óta.[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
Mióta leszoktam a insiderezésről, azóta nálam semmi hiba nincs, de tényleg. Ami katasztrofális, az a Store. Az teljesen szét van csúszva, nagyjából használhatatlan, de ez mindegy is, mert nem sűrűn nézegetem. A kamera számomra a legjobb, valamint diktafonnak is kiváló. Ettől függetlenül telefonnak már egy iphone se-t használok
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
this is life
Ármester
A qsd 808-al nem tudom mi lehetett a gond nalam mi4c-c telefonon 3000mah akksi , es nem nyirta .
Az utalt cpu nem a qsd 810 volt ,emlekeim szerint az tudott throttlingolni,befuteni a telefonnak es a lakasnak .Nem neked szol , de ha w10m akkor a L735-ot javasolnam leginkabb .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
Pár hétig elővettem a 735-öt, amikor a másik telefont cserélték. Néhány app hiányzott (pl.: icsekk), meg nem is olyan gyors, mint az SE, de végig tudtam használni. Nem fagyott, nem melegedett túl, a kamerája máig megállja a helyét. Vettem is egy új gyári akkut hozzá, hogy még sokáig kibírja nálam.
A 735 meg elég olcsó is lett mára, szerintem tartaléknak, másodtelefonnak bőven jó. Ha nem hiányzik app, meg az időnkénti lassúságát elfogadjuk (lásd Messenger), akkor főtelefonnak is.
-
egykori
őstag
Igen, emlékszem, hogy több olyan app, illetve rendszer gond volt, ami neked nagyon fájt (de arra is emlékszem, amikor egy ideig tényleg elfogadhatóan működött a 950). Részemről még mindig rendben van a telefon. Azok az applikációk, amiket egyszer kérésedre felsoroltam, meg azon kívül is van néhány, tényleg megfelelően működnek.
Tavaly teljesen kiléptem a Facebookból, így az sem érint, és így a Messenger nyűgje is kiiktatódott. Helyette a Whatsapp teljesen jó. A nemrég említett OTP nem érint, és azért írtam, hogy a lassú kivéreztetés útján vagyunk, mert mindent egyszerre nem fognak leállítani. Ahogy írtad is: "mindent előre megterveztek, hogyan kell szép csendben lerugdosni az ebereket a rendszerről, hogy abból ne legyen brutális népharag".
A 640-esen annyira kevésnek tűnik a 8GB RAM, hogy erősen sakkozni kellett tegnap a júniusi frissítés telepítése miatt, ugyanis elfogyott neki a hely.
-
egykori
őstag
Igen, tudom, visszalapozhatnánk és valóban temetted másokkal együtt már jó régen. És azt is elismerem, sőt teljesen egyet értünk, hogy átverésnek is felfogható az MS viselkedése a telefonok területén. (Miért kellett a Nokiától elvenni, aztán az árokba hajítani?) De sajnos ez van.
Csakhogy nekem is és a családban mindenkinek működik még a windowsos telefon, persze vannak, illetve szaporodnak az ilyen-olyan panaszok. Éppen tegnap volt nálunk a lányom, és rendbe kellett egy kicsit pofozni a 640-esét. Amikor megcsináltam neki, megkérdeztem: akkor keressünk új telefont? A válasz: ne, ezt az évet még ki akarom vele húzni.
-
egykori
őstag
Persze, nem titok.
Azért nehéz ezt ma megmondani, hogy mikor, mi teszi fel az i-re a pontot, vagy mikor fogok oda eljutni, hogy vége, hány szolgáltatásnak és applikációnak kell szórakoznia, hogy ez bekövetkezzen. Annyi biztos, hogy az alap dolgok, amik még nem teszik a telefont okossá, kell, hogy működjenek.
Az utóbbi hónapokban a kamera előre lépett (a kis unokámmal sokat vagyunk együtt). Számomra fontos még, amiket rendszeresen használok: Whatsapp, BKK futár, Sygic, MS Authenticator, Gmail, Dropbox, Word, Excel és PDF, Kipen Pro, Files & Folders Pro, Chronos Calendar...
Ezek a fontosabbak, de a telefonomon biztos találnék olyan appokat, amik szintén fontosak, idesorolhatók.
-
őstag
Én szerencsére nemrég szabadultam meg tőle. Életem egyik legrosszabb döntése volt a Windows-os vonal mobil téren. Megvan róluk a véleményem, és a saját hülyeségemről is. Anyám 950-ese persze stabilan tudja azt, amire még jó...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
betegphiu
senior tag
Nekem is megfagyott ma a 950.
Pedig csak a jófogást nézegettem. Először akadozni kezdett, aztán lefőtt a kv..
Ilyet még nem tapasztaltam egyik lumián sem :/
Jó kis update volt ez.
Lehet az,hogy most a kamera környékén jobban melegszik mint eddig ?
Vagy csak én nem figyeltem azt a részét a hátlapnak..
Akksit szívja,mint állat. 4 óra böngészés, 30fotó és töltenem is kell. -
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem nem sok panaszom lehetett a WP-re sem. Nem vagyok és soha nem is voltam "poweruser", csak mezei felhasználó. A 4 db WP-s telón összesen nem nyomtam 5x HR-t, azt a másik fajta (PC-s, már elfelejtettem a nevét is) újratelepítést pedig soha nem kellett használnom, pedig jó darabig insidereztem is a 920-on, puszta kíváncsiságból.
Váltani akartam, mert pár számomra szükséges (-nek vélt) alkalmazás soha nem készült el erre a platformra, a meglévők meg kezdtek hasznavehetetlenné válni. (A Térképek egy nyár eleji frissítés óta nem jó nálam, egyszerűen rosszul tervez! Mintha bizonyos [fő] utak darabjait felszedték volna, óriási kitérőkkel (150 km-es, általam jól ismert és használt útból tervez 300 km-eset, tökön-babon, mellékösvényeken keresztül. Érdekes, mástól nem olvastam ezt a hibát, nálam meg azóta sem oldódott meg).
A telefonom saját topikjában egyébként sokkal többet szívnak-sz*pnak-káromkodnak a topiklakók, igaz leginkább maguknak keresik a bajt: sz@rrá rootolt, ROM-olt telefonokon jön a mindennapos boot-loop, a napi kétszeri újratelepítés. Aki nem b@szogatja, annak meg simán működik minden. Érdekes, nem?
Amúgy a 40 ezer forintos, de szintén fémházas kínai "kacattelefonomon" imádom az ujjlenyomat-olvasót, de nagyon hiányzik például a Lumia 650 duplakoppos ébresztése / elaltatása. Szóval ott sem minden fenékig tejfel.
Navigációból megvettem rá a fizetős Sygic-ot, az eddig rendben van (egyetlen egyszer használtam).
Levelezőből maradtam a Microsoft-féle Outlooknál, annak hibája, hogy az importált névjegyeimből eltüntette a fényképeket. Az OTP banki alkalmazás egyértelműen sokkal jobb / kényelmesebb az Androidon.A "Stock" android amúgy nem tetszik, viszont a Sziámiau-féle MIUI-t rögtön a szívembe zártam.
Az élő csempék viszont hiányoznak, a widgetek meg nem sok programhoz elérhetők, szerencsére pl. az Időképhez igen. Az tetszik.[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
A mostani készülékem előtt 3 évig egy 925-ös Nokiát használtam hatalmas elégedettséggel.
Azt tudtam, hogy a 10-es mobilos verziójáról levette a kezét a gyártó, de azt nem, hogy ilyen szinten összefossa magát a rendszer...Androidot évek óta nem használok, nálam a szemét kategória. Kényszerből nem szeretnék ilyen cuccot venni pláne nem több százezer forintért (A kínai ,,csodákról" ne is beszéljünk.) Néztem HTC U 11+-t, Pixel 2XL-t, de vásárlásig nem jutottam el. 50 ezer körül megvenném bármelyiket...
Almás eszközöm soha nem volt, arról nem tudok semmit.
-
zolee001
őstag
Szerintem igen,vagyis nem mondom kifejezetten,hogy hülyék lettek volna hanem hibás döntéseket hoztak.
Nem hinném egy profit orientált cégröl,hogy szándékosan szorja el a pénzt,egyszerüen nem jött be üzletileg amit le akartak nyomni a userek torkán.
Gondolok itt a W8 start menü hiányára,a Windows RT milliárdos buktájára részben az idiota marketing stratégiájára a Windows Phone 7-Windows Phone upgrade szivatásra amikor a w8 debüt elött nyögték ki ,hogy ez már annyira de annyira super és emiatt nem lehet frissiteni rá.
A Nokia felvásárlás és lenullázása majd 8 mrd usd kukázása,a Skype 13?mrd usd felvásárlása és lehetne sorolni.
Személyes kedvencem a Leo Apotheker aki kevesebb mint 1 évig volt a HP ceo-ja de majdnem sikerült lenulláznia a céget és gondolom Elop sem finnországban tölti a szabadságát. -
zolee001
őstag
Részben kijavitanálak,az MS a harmadik legértékesebb Tech cég 2017 ben és még az Apple is megelözi.
Ugyanakkor a mai világban bármi megtörténhet,az Apple is volt anno a csöd szélén (remélem hamarosan ismét ott lesz)az elsö helyröl.
Rengeteg régi nagymultu cég nullázodott le percek alatt,Nokia pl vagy komolyabb területröl egy cég aki pl az ürsikló számos elemit gyártotta,a 2000 es években kénytelen volt uj gyárakat felhuzni az osztrákoknál mert nem gyözték a gyártást,öket ugy hivták,hogy Chrysler amit a digok vettek meg.
Semmi sem örök, gondolj bele hogy annak a 120.000 alkalmaottnak (sokaknak mllios) fizetését ki kell fizetni a céget életbenkell tartani aztán egyszer csak jön egy uj versenyzö aki ingyen oprendszerrel és irodai alkalmazással kiüti öket a nyeregböl
Uj generácio van akik már nem Windows onlyk mondjuk szerintem sokakat az MS kergetett el az agressziv marketing politikájával a W8 "csempésitésével"
Megitélésem szerint egy jo nagy pofon kellene az Ms-nek mint pl anno a W2000 IIS blamája volt amikor naponta borultak a serverek és világ szégyenyére linuxon futott az MS webes infrastruktura majd tanulva a hibákbol jött a WS2003 amire nem lehet panasz. -
Johnny70
tag
Mind felső-közép kategóriás készülék voltak. Mindegy melyik gyártó, én nem becsülöm semmire azokat, ahol a csúcsmodelleket összerakják, aztán meg alatta eggyel dögölj meg, kemény átb... amikor a csúcsmodellekkel eladják a szemetet. Ezért szeretem a Panasonicot sok területen,mert az olcsóbb készülékek is hozzák a minőséget, kevesebb szolgáltatással, kevésbé jó kép vagy hangminőséggel, de az alap színvonalat és tartósságot azok is hozzák. Nézz meg egy 100 ezer ft alatti Samu telefont, nálunk cégnél sokan választották (flottából, szinteknek megfelelő keretek voltak) másfél év után estek szét és nézz meg egy 4-es sorozatú Lumiát pár év után. Sajnos a Samsung túl nagyra nőtt a koreai chaebol kultúrának köszönhetően, gyakorlatilag mindent gyárt, minden területen övé a befolyás és képes más nyereséges üzletág bevételéből 1-1 új piacra belépni, pénzzel lenyomni a versenytársakat, aztán pedig extra profitot termelni. (lásd a legújabb S széria árait). Mivel a koreai kultúra ilyen, ezért nehéz ellen bármit tenni, ennek meg az lesz a vége, hogy előbb-utóbb minden Samsung lesz a ház körül és méregdrágán veszel mindent.
-
Francia91
veterán
Az S7 Edge óta kb marhára nem olvasok új telefon teszteket, egyedül a Nokia 8-aséra voltam kíváncsi
Azt meg nem írtam, hogy jobb volt a Lumia 950-es kamerájánál, hanem azt, hogy megközelítették. Nem mindegy...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
őstag
Az egyhetes rendszerem teljesen jó. Csak 2 naponta van random restart és az akksi vagy 50%-kal jobban bírja, az amúgy apphiányos, de hardveresen príma telefonon. Alig várom, hogy jöjjön a Note 8. Sajnos 230k-ért vettem 2016-ban egy istencsapását, ha ezt tudom, S7-et veszek, de bíztam a platformban. Hiba volt, a Surface Phone-t pedig majd feltolhatják a...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
jksx
senior tag
"...Ha az elszáll, a gugli által a névjegyzék mindig ott lesz..."
Hát nekem pont az szállt el.
Lehet én vagyok az egyetlen cáfolat
Egyszer telefoncsere miatt duplikálódott a névjegyzék (a google fiók által). Én balga nyomtam neki egy del-t, na azóta sehogy sem tudom rávenni, hogy szinkronizálja le magát és a névjegyzék visszakerüljön a felhőbe...
Az MS-t majd egy évig nem használtam. Amikor a vállalati telót belaktam, másodpercek alatt leszinkronizálta magát. A guglinál meg marad a vcard file másolgatás. -
Francia91
veterán
Én azért nem írkálok Windows Phone-os topikokba, ide is ritkán, mert nincs bajom a Lumia 950-essel. 1-2 aprósag néha előfordul, de apró, ritkán megjelenő hiba. Akkor meg minek írogassak, ha nincs vele bajom? Akkor írtam ide többet, mikor Symbian-ról váltottam WP-re, és új volt a rendszer, voltak kérdéseim
Akinek nincs vele gondja, és hidd el, vannak ilyenek is, annak felesleges irogatnia topikokba"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
őstag
"Most, hogy kikerült a mesterkulcs (vajon honnét és kitől? ), akár még teljesen frankó is lehet ez a rendszer."
Sajnos nincs érdek és érdemi közösség a történet mögött, hogy érdemes legyen ezt valakinek megoldani, megjavítani.
Az én L925-ömet leadtam a cégnél és fényképezős, buta telefonként használják egy utazó munkakörnél... hibátlan és stabil 8.1 mellett.
A párom küzd még az L650-el... lassú... mindig is az volt, az L925 mellett is. Épp a hétvégén volt meg a WDRT és kizárólag a névjegyek lettek visszaállítva a fiókból... Most épp jó...
Azt továbbra sem értem, hogy ezen a rendszeren miért nem lehet leállítani az automatikus OS frissítést, mint a droidon... Így szegénynek csak idő kérdése, hogy a frissítéstől mikor roppan meg az OS és kezdhetem újra... WDRT, fogaskerekek... fehér vízszintes csík nézegetéseMeliora sunt bono inimica
-
-
kutyek
senior tag
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de mintha nekem is lett volna hasonló esetem 8.1-en. Szerintem próbálj rányomni a "vásárlás" gombra, és telepíteni fogja. Ha fizetési tranzakció indul, úgyis kér még egy megerősítést, nem? Úgy rémlik, nekem így viselkedett. De aztán ne rajtam kérd számon az ezrest
Persze lehet, hogy rosszul emlékszem...Alternatív ötlet: vásárlási előzményekben (nem emlékszem pontosan, hogy hívták) nem listázza? Esetleg onnan is érdemes megpróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
Na, megnéztem, az áruházban a megvett programok listában megtaláltam a car scanner pro-t, de ha a linkre kattintasz, akkor az oldal nem található. Ez lenne, ez van a listában: Car Scanner PRO
-
Spet
addikt
ATTENTION TO WINDOWS MOBILE 10 USERS! LATEST WINDOWS MOBILE 10 UPDATE HAS A BUG (error Code: 0x8007000B) - YOU CAN'T INSTALL APP, IF YOU HAVE DEFAULT INSTALL LOCATION SET TO SD CARD! PLEASE, SET DEFAULT APP INSTALL LOCATION TO PHONE MEMORY, IF YOU'RE EXPECTING TROUBLES WITH DOWNLOADING CAR SCANNER!
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
this is life
Ármester
Nem biztos hogy megallja a helyet a licence tovabb vitele , mert attol hogy telefonra nem elerheto , pc a megvasarolt sygic app ugyan ugy telepitheto,hasznalhato . Kerdes persze ki hasznalna laptopon vagy asztali gepen , de a lehetoseg adott .. ez pedig kibuvo lehet a sygic szamara ...
Ha korrektek engedik tovabb vinni mas plattformra , de alapjaba veve nem altalanos a licenszek atvitelenek lehetosege mas os-re ..Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
onts ra sos vizet , ugy gyorsabban oxidalodik az alaplap ...
Probald ki wdrt utan , frissitve a 640-et , egesz meglepoen jol mukodik . Az anyos eddig nem panaszkodott ra(vagy nem mer nyavajogni ,1 hete kapta meg w10m rs2-vel, egy galaxy y-t valtott , ahoz kepest fenysebessegu) en csak fel napig tesztelgettem es egesz jo volt , meg a fotokat se bacta el , edge nem omlott ossze , sot a gephaz bugos megnyitasa is eltunt ... mondjuk ez lehet hogy egyedi hiba,hogy jol mukodik .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Azért hogy x3-ba beruházni amikor már rég látszott a rendszer halála több mint doreseg volt . Sajnos már lassan 2 éve látszott ez a végkifejlet ,pedig lehetett volna másképp is . De az MS nem sokkal a x50 széria után dobta a projektet és most végre kimondták amit már rég meg kellett volna tenniük. A fogadás nem perverziobol volt,hanem elvárt kötelességük lett volna úgy elengedni a platformot hogy elötte gatyába rázzák . Amugy akkor már a droid felé kacsingattam ,S végül vettem is . Ha elküldöd privátbankár a címed megy amibe fogadtunk ,fogadd el tényleg érdemes megkostolni..
Tisztában vagyok vele hogy Belfiore nem.hibaztathato hisz a a döntéseket nem ő hozza . De azért kell egy bűnbak ☺️. Jól írtad anno ,mikor sokan lehurrogtak ,hogy game over,bár a te szavait kevésbé voltak cizzelleltak mint az enyém ..UI : felelesztettem a 640-et wdrt etc ... és egész korrektül működik, még meg is lepődtem ...az anyós használja hagy sz.pjon vele😁 bár a Galaxy y után neki előre lépés...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
janeszgol
félisten
Tényleg, el is felejtettem. Hát ehhez már nem fűznék semmit.
Aktívan használtam az első W10M buildeket is. Igen valóban nem voltak rosszak. A WP 8.1 nekem a mai napig az egyik kedvencem. Nem tud túl sokat, de azt stabilan csinálja. (Mint a 4.1-4.4 droid.)
Na mindegy, remélem jönnek még jó és ötletes appok is tőlük Androidra.Szerk.: a Mate 10-re én is kíváncsi leszek. Ha megvalósul az, amit ígértek, a Huawei simán befurakodta magát egy szintre a Samsung-MS-Apple trióhoz
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként meg a note8-hoz ajándékba, de már a párom s8 telefonjához vett dex-et sem használjuk. Szerintem, attól függetlenül, hogy sokkal jobban működik, mint a continium ez egyelőre még gyerekjáték. Van a birtokomban pár brutál erős lapos, meg desktop, emaitt nem is érdekel ez a része, de a note8, mint készülék, szerintem nagyon frankó. De lehet hamar csere lesz, ha a Huawei ki jön a mate tízzel, mert ennyit beharangozni, amit az a készülk tud és esetleg csak hazudozás lenne, azt kétlem, hogy megengedheti magának a cég.
Viszont, ha tényleg olyan lesz, amit ígérnek, konkrétan a note8 az iphone meg úgy az összes többi egy gagyi telefon lesz mellette. Mehetnek a levesbe, konkrétan... -
janeszgol
félisten
És akkor a continuumnak is annyi? Emlékszem a Samsung DEX megoldását "lebénázták", nem rossz continuum másolat, de blablabla. Kérem, az előbbi kuka lesz (lett?), a Samsung DEX pedig tökéletesen működik, nagyon átgondolt, logikus, hasznos. Senki nem számított rá amúgy, nem hiába másolja a Huawei.
Ennyit erről. Most itt lesz ez a Windows S. Ez erősen a boltra támaszkodik. Pont ezen bukott meg a mobilos Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!