- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz Fancy-boy #96937 üzenetére
Akármennyire is hígfos lett a winmo mint okostelefonos rendszer mostanra, én sok utánaolvasás után is a 930-as melett döntöttem így 2018 közepén. Egyszerűen ami ugyanezért a pénzért lett volna droidos telefon az mind erősen elmaradt lényegében az összes számomra fontos aspektusban. Gyengébb kijelző, kamera, processzor, kevesebb memória, ócskább anyaghasználat, vezetéknélküli töltés hiánya...stb. Cserébe a nagyon korrekt hardverért én úgy döntöttem együtt tudok élni pár a rendszerből fakadó kompromiszummal.
De ha megnézed egy LG G3, Sony Z2 vagy Samsung S5 használata is kompromiszumokkal jár manapság, ugye ott 6.0 a plafon, annál sem lehet már olyan messze a vég.
Én egyébként azt modom mesterségesen túlpörgetett egy világban élünk, elvégre igazán semmi se indokolná hogy egy okostelefon használhatatlanul elavulttá válljon pár év alatt, elvégre a felhasználók nagy része kb ugyanarra használja a telefonját mint 4-5 évvel ezelőtt: telefonálás, üzenetküldés, e-mail, zenehallgatás, navigáció, fényképezés, böngészés. A tartalomfogyasztás aminek sokkal kiemeltebb szerepe lett napjainkra, de a nagyobb felbontású videókat leszámítva itt se tudnék mondani olyan számottevő előrelépést ami indokolná a megsokszorozódott hardverigényt. A mesterséges intelligencia, hangfelismerés, képfeldolgozás, tényleges "okos" szolgáltatások amik valóban igénylik a számítási kapacitást, aki ezeket használja azzal rendben, fizetessék meg az árát, de az milyen már hogy a folyamatos frissítésekkel fokozatosan lényegében használhatatlanná vállnak a régebbi telefonok?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Fancy-boy #96939 üzenetére
Hát elég sok pénzt kifizettem az MS-nek és a legjobb telefonjait vettem meg, én ezért is érzem, hogy jól át lettem baxarintva, pedig még HP telefonon is elgondolkoztam és itt jön a képbe a rendszer. Az a telefon nagyon komoly flagsip volt a megjelenésekor, de akkora már látható volt, hogy ebből csak híg valami fog az ereiben futni a készüléknek.
Innentől pedig a rendszer lépett elő, mint főmeghatározó és egy frankó telefont már a megjelenésekor magával gödörbe rántó MS hozzájárulás, vagy mifene lett ebből az egészből. .
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!