- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Most épp 32790 forintért adja az Alza a ALCATEL IDOL 4 PRO 6077X-et arany színben, ennyiért egy év múlva sem lesz droidos telefon ilyen vassal.
Családban Lumia 640 maradt még meg, az pont mostanában a böngészési élmény miatt lenne váltva, de ha tényleg fuccs a Edge-nek, akkor süllyedő csónakból süllyedő gőzösre váltanánk, én meg tarthatnám a hátam.
(Az én ötletem volt a 640 is, akkor épp egy HTC Desire 626 ellenében, amit rövid távon biztosan megbántam, azóta nem tudom hogy tartják magukat a 626-osok. Ha nem törtek maguktól ketté, félek hosszabb távon sem volt jó biznic)
-
Vegha
senior tag
-
macilaci
csendes tag
Hát, lehet a 930 valami különleges telefon. Én három éve vettem a 640XL-t, idén meg pár ezerrel olcsóbban egy Xiaomi-t. A kamerát kivéve mindenben ég, és Föld a különbség a droidos javára. Viszont cseszhettem a jó kamerát is, ha fényképezésnél lefagyott, vagy nem mentette el a képeket. Mindkettő többször előfordult. A váltás után azon csodálkoztam, ezzel a hulladékkal hogy bírtam ki idáig.
A véleményed második részével kb egyetértek. -
EQMontoya
veterán
Igen, pont ez a problema, hogy nehany W10 vas van, es meg azokra is ki tudnak adni ilyen szarvashibat. Mert aprosagot mindenhol elofordulnak, ha megnyitod, elforgatod, balra huzol es kozben hozzaer az orrod a kijelzohoz, ami crasht okoz, hat bumm, megertem, hogy ez nem jott elo teszten.
De egy ennyire banalis hiba, ami kb. minden usernel megoli az appot? Ez tenyleg azt jelenti, hogy commit, release, distribute. -
betegphiu
senior tag
FCU-t hivatalosan csak a 650, 950, 950XL kapták meg és a HP elit x3, meg még egy-két egyéb gyártó.
Valahogy biztos fel lehet rá mókolni, de sztem a biztonsági frissítések mellett a rendszerhez már rég nem nyúltak.
Az alkalmazások, meg amúgy is frissülnek CU-n is.
Feleségem a volt 930-asomat örökölte, elvan vele. -
chipesz
őstag
Ez nem fog működni. Nincs ilyen Windows 10 Mobile-ra. Nincsenek ilyen apphoz szükséges API-k. Wp 8 idejében volt egy Live Lockscreen Beta nevű app a Microsoft által, abban voltak extra feloldó képernyők, azon API-ra volt is próbálkozás ilyen kötögetős zárképernyőre, de végül ez az egész feledésbe merült, az MS nem tette nyílttá az API-t, így nem lett belőle semmi.
-
A win rt tabletek hamar a hamvaikba hullottak az alkalmazasok hianya miatt , uj darab szerintem csak valami raktar melyen porosodo lehet , az ms-en kivul nem tudom volt e olyan elmebeteg ceg aki gyartott volna
.
Az rt tabok az ms egyik jol elqrt es kivitelezett vallalkozasa volt ,igaz sajnos a mobil uzletag se jutott mas sorsra ... -
betegphiu
senior tag
Igen,ezen én is csodálkoztam. a menüben meg lehet azért találni,meg korlátot is tudsz állítani magadnak. még a kezdőképernyőre is ki tudod rakni.
De én pl telenoros vagyok. a mytelenort megszüntették windowsra.
Sebaj,mondom megnézem az androidos tableten,nem basztok ki velem..
Erre a szarfos pléj áruház kiírja,hogy nem megfelelő a samsung galaxy tab4-em ehhez a nyomorék alkalmazáshoz,mert nem olyan verziószámú android fut rajta. természetetsen rootolni nem fogom a tabot egy ilyen szánalmas cég nevetséges szarja miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest