Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tottiiii
tag
Sziasztok! Règen wpztem,10-nèl mèg működik a face ès a messenger app? Ha most vennèk egy gyárira visszaállított 930-at,tudnèk mèg bármit is használni rajta,telefonáláson kívül persze?
-
tottiiii
tag
sziasztok!
Ma megtaláltam a régi 925-ös lumiámat.Gondoltam nosztalgiából használom pár napot, viszont nem tudom a frissítéseket elindítani az appokhoz,nem tudok bejelkezni a fiókomba.800c0019 hibát ír ki ,sikertelen csatlakozással.Magát a live fiókomat sem tudom hozzáadni a telefonhoz.ötletek? -
tottiiii
tag
sziasztok!Ma sokadjára is megviccelt a sony xperiám, és elgondolkoztam,hogy visszatérek a jó öreg wphez..van egy 925ösöm, és csak a messengerre lenne szükségem hogy menjen. Tudom valahogy wp10re frissíteni vagy valami alternatív megoldás?(ha nicns más akkor veszek egy 930at)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest