- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz DearMan #63849 üzenetére
Egy tag editorral a műfajhoz írj ringtones-t.
-
félisten
-
DearMan
tag
válasz Plazmacucci #63854 üzenetére
Köszi, gondolom vicc volt.
-
fritzke
csendes tag
Sziasztok,
szeretett 920asomat sajnos szervízbe kell adnom hangszóró probléma miatt. Mivel szerencsére még nincs nagyon szerívzes tapasztalatom, ezért olyan kérdésem lenne, hogy elég kikapcsolt állapotban leadni a telót vagy csináljak előtte egy HR-t a rajta lévő személyes adatok védeleme érdekében?
Illetve cseretelefont adnak-e a Care-ben, bár valszeg csak ki kell tisztítani a hangszórókat.
A válaszokat előre is köszönöm.Youth hides the key to salvation
-
félisten
-
zodes
aktív tag
válasz DearMan #63861 üzenetére
Szia! Szerintem a legegyszerűbb módja a következő (legalábbis nekem):
Fogtam az mp3 fájlt vagy bármit és megszerkesztettem PC-n az Audacity nevezetű halál egyszerű magyarul is tudó progival. Majd feltöltöttem a onedrive ringtone mappámba (direkt ezért csináltam). Azután a ringtone maker 8.1 elindít, letölt és megnyomod a ringtone gombot és kész. Ez a kis progi mindent elintéz én csak erre használom. Szerintem a csengőhang gyártáshoz az audacity sokkal jobb van benne egy csomó klassz kis effekt meg minden. Pl. az ébresztő hangereje nekem túl erős volt ezért az ébresztő csengőhangomat egy 1 perces felkeveréssel kezdem. Így nem ordít egyből és finom madárcsicsergésre és Andreas Vollenweider hárfamuzsikájára ébredek[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
junior11
veterán
Na megkérdem itt is, hátha... Vannak itt tulajok, akik 925-ről váltottak 830-ra? Tapasztalat, vélemény? Gyengébb az S400? Kijelző mennyivel gyengébb? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Pano
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert sajnos nem túl sok helyen foglalkoznak olyan szinten Windows Phone-al, mint a többi platformmal.
Rendelkezem egy Lumia 735 telefonnal és pár dologban kellene segítség, ami nekem tisztázatlan.
- Hogyan lehet egyéni szótárt használni a billentyűzetnél? Pl. az e-mail címeket felvenni, hogy ne kelljen állandóan bepötyögetni. Olvastam, hogy ki kell jelölni és majd megjelenik a javaslatok között egy "+" karakterrel a szó és úgy lehet felvenni, de kijelölés után nekem nem jelenik meg semmi.
- Néha azt tapasztalatom, hogy az animációk/átfedések egy pillanatra belaggolnak. Néztem a takarékos üzemmódon belül, hogy mik futnak a háttérben, pár dolog kivételével mindent kikapcsoltam (a zenét, áruházat, youtube klienst hagytam). Ez WP bug, vagy lehet tenni ellene?
Próbáltam azt, hogy nem helyeztem be microSD kártyát, de nem javított, újratelepítést is. Elején jó, aztán elkezdi.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt beírtam a Lumia 735 topicba is, de itt talán gyorsabban választ kapok. A következő a probléma:
Húgom át akarta helyezni a "The Sound Recorder" appot az SD-re, de nem sikerült, kiírt valami hibaüzenetet. Azóta meg sem lehet nyitni az alkalmazást, egyből bezáródik. Mondtam neki, hogy törölje le és tegye újra, de van rajta pár felvétel, ami kéne neki. A baj az, hogy ezekhez nem tudok sehogysem hozzáférni, nem találom sehol a mappát, ahova elmenti. Felhőbe próbáltunk biztonsági mentést csinálni, hátha vissza lehet onnan állítani az alkalmazás adatokat, de az is azt írta ki egy idő után, hogy sikertelen volt, probáljam újra később.
Van valami módja annak, hogy átmásoljam a felvételeket a gépre?
-
Zenelejátszó csempéje mióta tud ilyen futkosó szöveget?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
szagnes69
aktív tag
Szép estét Mindenkinek!
Tudnátok nekem olyan alkalmazást javasolni a Nokia Lumia 630-as telefonomra, amely egy adott időpontban hangjelzéssel jelez számomra valamilyen tennivalót? Pl.: gyógyszerbevétel, valakit fel kell hívnom stb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
netpeti98
addikt
válasz Воланд #63878 üzenetére
Sőt, a beállítások menü csoportosítása is bekerült.
Szvsz ebben az egyszerű formájában jobban néz ki mint a Win10-es ikonos, fejléces borzalom.[ Szerkesztve ]
-
szagnes69
aktív tag
Köszönöm a segítségedet!
-
félisten
-
Zsoleszhun
addikt
A PfD még mindig bugos, denim update után is, ha bekapcsolom az extrák+info -nál cyan-t ír ki
¯\_(ツ)_/¯
-
joccadoki
senior tag
válasz Zsoleszhun #63889 üzenetére
üdv. Szerváltam a sok iphone mellé 2 darab lumia 900ast.
A rendszer 7.8
Kérdésem volna. Van e normális játék amt érdemes letölteni, és téma. Vagy hogy lehetne kompatibilis a wp7.8 a 8as testvérével? vagy lehetőség van arra hogy w8 kerüljön a L900-ra?"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
félisten
-
littlelion21
addikt
Most hogy itt a 640 XL, mi lesz az 1330-al?
Vagy eddig tévedésben éltünk/azóta a MS variált és 640 XL=1330? -
mrhitoshi
veterán
Ez valami új fícsőr? IE-ben, mikor felnagyítok egy oldalt, van olyan, hogy ellentétes irányba mozdul el a kép, mint ahogy az ujjam mozog. Rohadt idegesítő. Lumia 920 Denim.
PS4
-
BiP
nagyúr
válasz littlelion21 #63894 üzenetére
Utóbbi.
Bár szerintem is jobb lett volna a 1330-as név. -
félisten
Valaki nézze meg, hogy bekapcsolt quiet hours melett van e hangja a képernyő zárásnak/feloldásnak. Köszönöm.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest