Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
A legújabb openMW-t használd, a 49-est.
Ha szeretnél egy kis patchet is a játékra, a Morrohun oldaláról szed le a MGSO 3.0 magyarítást, és abban megtalálod a patch plugint (illetve mást ha kell még, én pl a better heads/bodiest szedtem ki még meg a GraphHerbalist-ot).
Az UMP 2.0 nem jó, ami az oldalon van, azt csak hozzáigazították de nem magyarították...
-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Szerintem én kimaxoltam mindent, az összes skill 100-as, az Acrobatics 110-es. 0-s difficultyval játszottam, ami gyakorlatilag egy normal szint, így meg mindenkit legyaktam elég gyorsan, még Vivecet is.

"Csóró" balmorai házacskám tele mindenféle egyedi tárggyal. A házdekorálást szerettem ebben a játékban.

-
Jinxb1rd
addikt
egyedül az a gondja mai szemmel hogy nagyon balanszolatlan. Mondjuk lehet nem úgy gondolták, hogy valaki az összes küldetést meg akarja csinálni, de kb a felénél járhatok és már 100-asak a tulajdonságpontjaim, 150k pénzem van, a játék nehézség 100-on. És a kiegészítőket még el se kezdtem. Ott nehezebbek lesznek az ellenfelek?
-
Jinxb1rd
addikt
Jó ez az új OpenMW. Magyarításssal is sikerült pöpecül összehozni. Most kimaxolom a Morrowind-et. Valahogy még mnidig le tud kötni, hiába régi. Jó a hangulata, ak üdletések is ötletesek, msiztikusak.

shaderek is sokat segítenek a grafikán. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Felraktam ma az OpenMW-t és szomorúan tudatosult bennem, hogy a natív játékban készült mentéseimet nem lehet átvinni... Kár érte.
-
Végig gondoltam:
[link]Endurance az kell dögivel, varázslósdi helyett inkább alkímia és hogy távolja is tudjak harcolni marksman.
-
Elkezdtem moddolni a játékot, elsősorban grafikai modokkal.
Az alap játék nálam nem volt stabil az extra grafikai modokkal így inkább openmw-vel rakom össze.Most az alábbiakat használom:
OpenMW 0.48
https://github.com/phi-fell/carefree_leveling#phis-carefree-leveling
(az oblivionban sem szerettem a szintlépést)
Textúrák mindegyike cserélve az enhanced textures 5.2-vel és paralaxolva, normal mappolva azokkal nincs gond elvileg. Mesh pakk kellene még valami ami mindent lefed.
Esetleg van valami amit még érdemes felrakni?Más:
Szeretnék amolyan lovag karaktert azaz olyat aki kellően erős harcos és az emberek is kedvelik. Pár órát már beleraktam de még mindig nem találom az ideálisat.
Az biztos hogy Nord-ot szeretnék. Buildre ezt gondoltam ki: [link]
Azt nem tudom hogy long blade vagy axe legyen, egy kezest a blokk miatt az biztos mert hogy nézne ki egy lovag pajzs nélkül. (bár tudom a nordhoz inkább kétkezes illene)
Ötletek, javaslatok? -
Dévacsen
senior tag
Sziasztok ide is beírom kérésem hátha olvassa valaki aki segíthet,szükségem volna a Morrowind régebbi telepítőjére(568,4 MB)..ha valakinek meg van töltse már fel valahová ha csak egy kis időre is amíg letölthetem.A MorroHun oldalán is jeleztem kérésem,remélem meg lesz valahonnan,köszönöm.

-
Bicskás
senior tag
Helló, a Skywind mikor lrsz kész ?
Ban topikja PH-n ?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Crytek
nagyúr
Ha van akinek megy és működik az Overhaul 3a magyarítással együtt kérem ossz már meg velünk hogyan mit kell felrakni,mert nem igazán akar menni

Steam-es Morrowind 3 Goty van meg nekem pl. De ha ezzel nem lenne jó akkor a
warezmegoldást leírása is jöhet mindegy csak menjen!Előre is köszönjük!
-
kislaki92
senior tag
morrowind 1920*1080 p -ről valamit tudtok?

mert 1280*1024 a max :/ -
GypsFulvus2
őstag
Hónapokat még biztosan kell. Ez egy házi project, ha jövő ilyenkorra megjelenik, akkor már jók vagyunk. Remélhetőleg nem jut az Andoran sorsára, amit eredetileg Oblivion motorral készítettek, majd a Skyrim megjelenésekor elhatározták, hogy átírják a Skyrim motorra. Azóta is írják... Szóval én már annak is örülnék, ha a Skywind valaha is elkészülne.
-
De4d
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Sajnos én se, de egyre több a hír vele kapcsolatban, csak nem kell hónapokat várni már rá.
-
GypsFulvus2
őstag
Biztosan nem, mivel, ahogy te is írod, a Skywind a Skyrim motorjára épül. Gyakorlatilag csak felhasználja a Morro file-jait, de egy teljesen különálló játéknak tekinthető. A magyarítást is hozzá kell majd igazítani, az eredeti morrohun-os magyarítás kezdéskor nem fog üzemelni vele. Amúgy én nem tudok pontos infókat arról, mikor fog megjelenni, ha egyáltalán megjelenik.
-
De4d
őstag
Hali, hamarosan kijön az új graf mod, ami a skyrim motorjával készült ha jól tudom, a kérdésem az lenne hogy, azzal is menni fog a magyarítás, illetve a korábbi mentések?
-
whitezo88
nagyúr
így kihalt ez a topic? pedig még 10 év után is elő lehet venni
legutóbb mikor írtam, nem oldódott meg, de hagytam is. kipróbáltam az overhault, de nem tetszett, nekem a klasszikus MW kinézet kellett. Most megint elővettem de ismét nem akart működni a Distant Lands, visszadátumoztam pedig, Steam Overlay kikap, semmi. aztán láttam van legújabb 3.8.2 azzal meg ment azonnal... csak mert mindenhol a 3.8.0 -ra linkelnek. Végre van Distant Lands, szép víz, miegymás 
újat is kezdtem mert a powerleveles megoldás nem működött, az Oblivionban jó ahol a szintedhez skálázódik minden, itt meg nem, de legalább jár mindig HP meg Stamina, stb.szóval aki csak MGE-vel akarja megoldani Steamen, ez 100% működik nem kell hozzá ilyen olyan pecs.
Steam Overlay kikapcsolni
MGE 3.8.2 legújabbját használni
Én visszadátumoztam a 3 bsa filet 2002.1.1-re nem tudom ez kellett-e hozzá de biztos ami biztos. -
whitezo88
nagyúr
sziasztok, ismét elővettem a Morrowindet, de MGE probléma adódott.
eredeti steames a játék és régebben meg tudtam csinálni a javított grafikát vele, és Fog se volt egyáltalán (ez számítana főleg). De most valamiért nem megy. ki van kapcsolva a sync és az overlay a steammel.
Mi lehet a gond? Valahogy megoldottam annak idején de már egyáltalán nem rémlik...
-
Dévacsen
senior tag
Sziasztok,ha jár még erre valaki,és megvan neki a magyarítás,töltse már fel valahová legyen szíves,mert jelenleg nem elérhető a magyarítások.hu,és bizonytalan mikor indul újra az oldal.A Morrohun.hu oldalon is kiírtam,hátha megoldható valahogy.Köszönöm.
-
GypsFulvus2
őstag
Szívesen látjuk a képeket. Van még pár fosszília, akik be-benéznek is.

Addig is egy nagyon profi és látványos video a Skywind készítéséről.
Érdemes végignézni e fiók tartalmát! -
Törzsúr
senior tag
Felraktam az Overhaul 3.0-át és meglepődtem! Szépen gatyába rázták ezt a játékot.
Teszek majd fel 1-2 képet ide... -
Rendo84
senior tag
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni, gondoltam felrakom a játékot a morrowind overhaul 3.0 pluginnal, és nagy bánatomra sajna nem töltötte be, a régről megmaradt és most újra előhozott mentést. Szerencsére elmentettem a régi modokat is anno, és ezzel be is töltötte a játékállásom, de így sajna nem annyira jó a grafika, mint a MO 3.0 -val lenne. Megoldható, vagy lenne erre valamilyen trükk, hogy ezzel a moddal is működjön a régi mentésem? :-)
-
Kareszovics
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Elképzelhető, hogy a korral jár. Így harmincon túl (31
)nagyon masszív játékélményt kellm, hogy nyújtson a legelejétől, hogy lekössön bármi is. Illetve tudok-e közben beszélgetni a barátokkal, vagy sem (itt meg ugye jobban képbe jönnek a multis dolgok). -
GypsFulvus2
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Én ezt butításként éltem meg. Az Obliban a zöld csík már csak jelképes, jelentősége valójában nincs is. A Morroban viszont - főleg az elején - a fatigue az Isten, és ez így is van jól. Még az alchemy kotyvasztásaid sem sikerülnek, ha fáradtan kezdesz hozzá. Elképzelem a Skyrimon szocializálódott vérpistiket, mit szólnának egy ilyen rendszerhez...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
igen első pár szint egy harcosnak se könnyű, az is alig talál. Obliviontól legalább bevezették azt hogy mindig találsz. meg nincs sebesség se, mert nagyon csiga az ember kevés speeddel meg athleticsel...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Ó, az eleje mindig szívás. Emlékszem az első végigjátszásom elején bármelyik Nix Hound kinyírt...
Sosem volt amúgy bátorságom tiszta mágussal végigtolni egyik TES játékot sem. Pedig biztos jó kis móka, meg kihívás. Általában a breton csatamágus a kedvencem, aki azért szükség esetén buzogánnyal is odab@sz ahova köll. 
-
whitezo88
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
én most egy papír mágust indítottam, trükkös elosztással tehát csak direktben szintezhető major és minor skillekkel, hogy sok szorzó jöjjön. hátránya hogy nagyon lassú és gyenge vagyok az elején... (altmer) tegnap kb 5.re tudtam csak átúszni egy kb 5 méteres vizet mert a halak folyton visszaütöttek. csináltam egy targetes sebző varázslatot, de még csak az is valami 41% siker max fatiguen...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kár. Maradandó élmény. Sokan mondják ezt, hogy nincs már türelmük másra, csak egy-egy óra hentelésre valami tucatfps-sel. Talán a korral jár
...bár én még nem vettem észre magamon, hogy változna az ízlésem. -
Kareszovics
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
"Tényleg, a Morro-t végigtoltad végül?"
Sajnos nem volt hozzá türelmem. Pedig, hogy gördülékenyebben menjen leszedtem a grafikát szépítő teljes "mindenséget" és csak egy wide-screen modot varázsoltam rá. (Egyből lehetett kardozni is.
)Az utóbbi időben nincs meg bennem az az érzés, hogy most szépen leülök és pár órát (szigorúan egyben) rászánok a játékra. De még nem adtam fel, hogy kitoljam, mert amúgy tényleg érdekel.

-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez itt a kulcsmondat: "...igaz többnyire mod nélkül, vagy nagyon kevés moddal játszottam a fentebb nevezett játékokkal."
A Steam megváltoztatja a .esm file-okat, többek között. Ezért pl. az Overhaulból is külön steames telepítési verzió kell. Tényleg, a Morro-t végigtoltad végül?
Amúgy meg lottózz! Most!
-
Kareszovics
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem tudom. Mindig mindenki fikázza a Steam-et, ha Morrow/Obli/Skyrim/Fallout3/NewVegas témáról van szó. Esküsöm: soha semmilyen problémám nem volt velük Steam-en, igaz többnyire mod nélkül, vagy nagyon kevés moddal játszottam a fentebb nevezett játékokkal.
Tényleg akkor ennyire szerencsés volnék?

-
whitezo88
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Megtaláltam a megoldást: a Steam Communityt ki kellett kapcsolni és máris megy rendesen.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Be is állítottad az MGE-t? Jó régen volt fönn, mert már hoszú ideje inkább az Overhaul-t használom (hiszen abba eleve be van építve az MGE), de ha jól emlékszem elég sokat kellett vacakolnom a Shaders Setup-pal, meg a Distant Land Setup Wizard-dal, mire jó lett. Ezt az oldalt ismered? Ha megadod, milyen beállításokkal tolod, talán többet tudok segíteni. Illetve még egy dolog jutott eszembe. Ha az MGE beállítása után magában a játék főmenüjében elkezded állítgatni az Options menüben a beállításokat, akkor az MGE beállításai deafault-ra kerülnek (ez az Overhaul-nál is így van), tehát lenullázod a beállításaidat. Ahhoz nem szabad hozzányúlni, miután konfiguráltad az MGE-t.
Amúgy miért nem az Overhaul 3.0-t használod? Kevesebb hibalehetősége van, könnyebb konfigurálni, tartalma is nagyobb mint az MGE-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 - alap
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Arch Linux
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az úgy néz ki a legjobban a polcon!

Teszek majd fel 1-2 képet ide...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azokból Gamebryo motoros játékok esetében különösen ajánlott kimaradni, hacsak nem akar az ember permanens szívást.