Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Feltettem. Akkuidőről nem tudok még nyilatkozni, de jó hír, hogy az A15 ellenére megmaradt a 32 bites appok támogatása, Thomas was Alone, JetSetRadio és TWEWY is működik. A Gemini-shortcutot egy pillanat volt visszaállítani Taskerre és ezzel az elemlámpára. A notification/toggle shade ablakok szintén kombinálhatóak a klasszikus Android módra az iOS jobbról-balról huzogatom bohóckodás helyett. A multi-window shortcut megváltozott, már csak a két ujjas mozdulattal hozható elő, a taskváltón hosszan nyomva nem. A rengeteg animáció elrejti az esetleges töltési időket, de érzésre kicsit tovább tart minden, csak közben pörög-forog, leginkább a billentyűzet előhívásánál érzem, de lehet, hogy majd begyorsul pár nap használat után, ha mindent újra becachel. Maga a frissítés kb 6 GB volt és 8-10 perc volt letöltéssel együtt, kb 5% akkut lőtt el. A frissítés után nem lett kevesebb az üres hely. A beállítások 99%-a átjött, az új akku-ikon kimondottan tetszik. Remélem most egy évig jó vagyok és nem kell azon aggódnom egy évig, hogy a Samsung vagy a Google elrontott-e valamit a következő Androidon.
-
bossbob
tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Azaz, szerintem is eléggé elsiették ezt a dolgot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Nem volt idejük
-
Tschöke
csendes tag
Röccenéseket egyelőre nem tapasztaltam a ONE Ui 7-ben. Sőt, mintha kicsit gördülékenyebb lenne az S23U teló, viszont az akku jelző kis ikont fent átdizájnolták és nem olvasható a szám, ami nekem nagyon fontos lenne és nagyon gáz így. Remélem megváltoztatják, majd valami frissítéssel. ...ha nem akkor kénytelen leszek valami appal megoldani.
-
zdanee
őstag
Ma érkezett meg a 7-es a független S23U-mra. Félek feltenni...
-
bossbob
tag
A55-ön még sehol sincs a One UI 7.....
Talán most már lehet beváratja velünk a samsung az Android 16-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest