Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Legutóbb 3,5 óra kijelzőidővel raktam töltőre 12%-on, úgy hogy a soc max 70%-ig pörög fel és nem csináltam semmit ami megizzasztaná. Ugyan arra használom mint az előző telóm, egy OP7t-t, de az elment majd 2x ennyit. Factory reset megvolt, azelőtt 2-2,5 óra jött össze. Ez így szar, alig várom, hogy megszabaduljak tőle.
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem annyira jó, mint volt, tény, de kb egy napja frissítettem, és most voltam egy Unifi hálózatot konfigurálni, 3+ óra képernyőidő a nem túl akkubarát Unifi appban széthúzva 10 órán át és 64%-on vagyok. Szerintem beáll ez egy idő után, nem kell reset.
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Feltettem. Akkuidőről nem tudok még nyilatkozni, de jó hír, hogy az A15 ellenére megmaradt a 32 bites appok támogatása, Thomas was Alone, JetSetRadio és TWEWY is működik. A Gemini-shortcutot egy pillanat volt visszaállítani Taskerre és ezzel az elemlámpára. A notification/toggle shade ablakok szintén kombinálhatóak a klasszikus Android módra az iOS jobbról-balról huzogatom bohóckodás helyett. A multi-window shortcut megváltozott, már csak a két ujjas mozdulattal hozható elő, a taskváltón hosszan nyomva nem. A rengeteg animáció elrejti az esetleges töltési időket, de érzésre kicsit tovább tart minden, csak közben pörög-forog, leginkább a billentyűzet előhívásánál érzem, de lehet, hogy majd begyorsul pár nap használat után, ha mindent újra becachel. Maga a frissítés kb 6 GB volt és 8-10 perc volt letöltéssel együtt, kb 5% akkut lőtt el. A frissítés után nem lett kevesebb az üres hely. A beállítások 99%-a átjött, az új akku-ikon kimondottan tetszik. Remélem most egy évig jó vagyok és nem kell azon aggódnom egy évig, hogy a Samsung vagy a Google elrontott-e valamit a következő Androidon.
-
bossbob
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azaz, szerintem is eléggé elsiették ezt a dolgot.

-
enginev3.0
félisten
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem volt idejük
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest