- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gusztáv #13648 üzenetére
A 650 az éles, kezemet vágó (vodánál kirakott példányt nyomkodtam - volna - meg, de nagyon hamar elment tőle a kedvem), műanyag hatású díszítő fémcsíkkal az oldalán totál fail, cégesnek sem kellene, szerintem marha nagy bakot lőttek azzal az eszközzel, tömegével verik majd falhoz a userek.. gáz.. a 640 olcsóbb és erősebb..
Jól írták fentebb, hogy felső kategóriás köntösbe bújtatott alsó kategóriás eszköz.. pff..
OTG vajon meg lesz csinálva pl. a 830 szériához, vagy ha nem x50-ed van, akkor menj a levesbe?
-
Nooeca
senior tag
válasz
Gusztáv #13646 üzenetére
Volt a kezemben a 650, de ha hardveresen nem előrelépés, engem oszt teljesen hidegen hagy a külső.
Tudtommal a 650 a középkategória helyét vette el, pedig inkább most úgy néz ki hogy egy alsókategóriás készülék egy felső kategóriás köntösben. Szóval igazi trollság.
Hogy miért alsó kategóriás?
Mert a tavalyi modell középkategóriás is legyűri. -
bepken
veterán
válasz
Gusztáv #13458 üzenetére
most nem akarok példákat keresgélni, de ezen a videón is felmerül a téma. ha valóban az alkalmazással volna probléma, nem értem, egy L650-en miért működik tökéletesen, míg L535-ön meg nem? (gondolom, mivel L650-re van firmware update)
-
Partyface007
őstag
válasz
Gusztáv #10767 üzenetére
úgy gondolom elég sok mindent próbáltam már állítani sőt már egy másik routert is kipróbáltam (telekom-os cisco kábelmodem/router így azt nem tudom teljesen lecserélni de a wifi-t azt kitettem már AP-re és AP-ként működő másik routerre is) igaz ezek még 8.1 alatt történtek
nem mellesleg ahogy írtam androidos telefonon ami ugyanazon a wifi-n lóg miért tud minden flottul működni??
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gusztáv #10402 üzenetére
Nem érzed, mennyire fan, és mennyire sántít az érvelésed AZONNAL, mikor ugyanazt a buildet kiadják a 950-re, és kitolják a piacra vele, mint amit mi is használunk mint "teszt-rendszert"?
"De le is írták, hogy tesztelésre van, meg ne használd elsődleges készüléken, és ez még mindig a hivatalos álláspont." - 950-en mit használj helyette?
Hol van az leírva a 950-nél, hogy "termékünk jelenleg TESZT verziójú szoftverrel üzemel, ITT írja alá, ha ez nem zavarja, hogy esetleg lefagy majd, nem fog működni ez-az, etc." ??
Ha éppen nem az aktuális verzió, akkor majd az update -ben, na ott, majd valami rossz lesz, Te is írod:
"Szerintem szinte minden build előrelépést hozott, persze előjönnek új hibák is, de jól látható a fejlődés." -ez bizonyosan elég lesz, vagy nem kellenek új vásárlók?Biztosan, minden 950 tulaj szeretné 2 hetente "HR" után 0-ról belakni a telót, mert ugye "hát a mentést, azt ne tegyed vissza, mert akkor majd nem indul el a.. kezdőképernyő, nem csörög az óra, satöbbi..." - de az új verzió elvileg megkívánná ezt tőlük?
Valahogy, ez nekem nincs meg a termék reklámjából.
Hívhatod bétának, akárminek, de ha a 950 csak ezzel érhető el, akkor annak, bizony, végterméknek illene lennie.
Részemről lezárva ez a téma, azzal, hogy meglátom, mit javítgatnak még, de pl. amíg nekik a magyar névjegyzék "vezetéknév, keresztnév" (igen, közötte vesszővel elválasztva, és bizony, ez a vessző nem törölhető) formátumú, addig, tesznek a piacunkra..
Ha a többi platform nem így tesz, hát venni kell azt, és kész....kb. a visszaszámolva 4. build óta tudja az Outlook Posta, hogy felvett nem-outlook fiókhoz, esténként elkezd nyávogni, hogy "a fiók beállításai elavultak" .. és ezt vagy 6x benyögi egy este, mint értesítést.
Ha törlöm az értesítést, reggel szépen működik, szinkronizál..
Bejelenteni felesleges, ahogy látom itt az előző hsz-eket, így, inkább információként írom ezt le.. -
Postas99
őstag
válasz
Gusztáv #10456 üzenetére
Úgy gondolom, hogy S800 esetén már nem kéne elvárni azt hogy ha jön egy frissítés esetleg új op.rendszer attól lassabb legyen. S4Pro esetén megértem és elfogadom, bár ha nem sietnek vele akkor biztos jobban fog sikerülni az optimalizálás.
Remélem minél előbb optimalizálják és a driverek is rendben lesznek.
-
Mr. Double B
tag
válasz
Gusztáv #10402 üzenetére
Csak megerősíteni tudom: tessék frissítgetni a buildeket.
Lumia 930-em van a legfrissebb .63-as builden - kiváló. Semmi fagyás, újraindulás, ugyan olyan folyékonyan megy minden mint 8.1 alatt. Egyedüli kritika, hogy mintha az aksi egy kicsit jobban merülne, de mivel nem nagyon méregettem 8.1 alatt így nincsenek pontos adataim. 8.1-el kb 20-25% töltöttséggel értem haza esténként, most meg gyakori a 10% körüli - de ez erősen használat függő.
A 950eseknek szerintem firmware bajuk van, még nem optimális. Amerikában a napokban jött ki egy frissítés rájuk és jókat írnak róla, remélhetőleg a firmwaret még csiszolják szorgosan. Ez az első Snapdragon 808/810 telójuk, szerintem még van mit optimalizálniuk.
-
Tottalino
tag
válasz
Gusztáv #10405 üzenetére
Kiadni úgy 230 ezer Ft-t egy telefonra, hogy előtte nem nézel utána, nem ismered a rendszert, szerintem nem életszerű
Már bocs, de hol a búbánatban lehetett volna utána nézni? Akkor került ki az utcára. Mert az milyen életszerű, hogy vesz egy hulladék 8.1-es telefont, olvassa a fórumot, és véletlenül rátalál az Insider-re? Hát gratulálok!
Mellesleg megsúgom, hogy az okostelefon használók 1%-a se fórumozik. Hogy itt van 4-500 ember, az egy dolog, de az emberek többsége csak veszi és használja. Azzal, hogy átverték, mert egy teszt telefont vetettek vele, nehogy már a vásárló legyen a hibás, mert nem jött a MA fórumára és kérdezett téged.
Ha legközelebb parizert veszel, előtte elvégzel egy biokémiai tanfolyamot, bejársz a népegészségügy laborjába? Ember, értem én, hogy te vagy a nagy MS fan, de zöldségeket beszélsz. -
-
Tottalino
tag
válasz
Gusztáv #10402 üzenetére
A betyár mindenit! Komolyan ennyire nehéz ez? Az MS 3 készüléket kiadott ezzel a szeméttel, 550-950-950xl. És ezek után van még mindig valaki, aki ezt fejlesztés alatt álló rendszernek nevezi? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy a " nincs végleges W10" csak egy nyelvtani kifejezés, ami mögé elbújhatnak?
Megtalálták a kiskaput, és így joggal mondhatják, hogy bocsánat, de nincs végleges, toldozgatjuk, foltozgatjuk a rendszert.
Ettől még a dolog nem változik, akárminek is nevezi. Annyit sem tud stabilan hosszú távon mint az elődje.
Ja, hogy majd egyszer talán.... JA persze az én pénzemből a te pénzedből, és az összes többi pénzéből akit rá tudtak venni.
Na be is fejeztem, részemről a 8.1-nél megállt az élet. -
MrCsiT
addikt
válasz
Gusztáv #10390 üzenetére
Milyen win10??
Olyan a "WP 10" , hogy 1 hét után 170-ért adták apróban a 240-ért vett 950XL-t, mert vállalhatatlan az eszközön lévő szoftver.
Láttál már olyat, hogy kijött volna az RC? Ez a finnya release (final helyett) a nagyon sok bug-jával.. és ezt merték kitolni egy 200+e Ft-os telóra - no, ez is szégyen.
- hogy még mindig villog a kijelző, ha olyan kedve van;
- hogy az emberek által használt, vezető kommunikációs szoftver gyártókkal képtelen leülni, az MS, hogy WP-n ne legyenek fukcionálisan gyengébbek, mint androidos társaik;
- hogy - mint fentebb írták - mindenféle logikát nélkülözve, hol itt, hol ott vagy ugyanaz a menü;
- hogy a Prev, ami , valljuk be közel final - teljesen képtelen egy okosórát megtalálni Bluetooth-on, amit egy droid 0,4mp alatt, a 8.1-es 2 mp alatt megtalál;
- hogy sikeresen elérték, hogy már régebbi WP-fanok is vegyenek valami mást, mert nem látszik a fejlődés, nincs koncepció mögötte. Az élmény nyomokban sem "ugyanaz az élmény", mint az asztali win10, sajnos.Olyannyira nem szolgálja ki a platform jelenleg a felhasználói igényeket, hogy - annak ellenére, hogy én nagyon szeretem a 830-at, mint készüléket - még én is töprengek, hogy hagyom az egészet a fenébe.
Várom a végleges WP10-et, de egyre kevésbé hiszem, hogy valaha is lesz olyan.. pláne, stabilan működő.
-
-
-
batai15
félisten
-
törölt tag
válasz
Gusztáv #7986 üzenetére
azt olvastam én is...
ez szerintem jobb mint a közvetlen futtatás...de jó lenne ha lenne egy app ami megcsinálja automatikusan a portolást,ne keljen már a 2 prorgamnyelvet kívülről fújni hogy pl egy ios-os appot átportoljon valaki w10m-reerre kéne inkább nekik egy appot gyártani...
-
togateam
senior tag
válasz
Gusztáv #7519 üzenetére
Az a gond hogy,outlook /fiókok fiók hozzáadása,outlook.com típusú fiók,szépen végig viszem kitöltöm okézom ,mondja hogy rendben fasza csávó vagy,minden szupi. Belépek,outlook mondja -adja meg a fiókját mert magának nincs.Hogy az a jó ..sipsipsip ..nyád. És kezdődik minden előröl.
Egyéb fiókként működik. Az a kérdés hogy ez egyéni hiba az én 640xl ds-emben vagy másnál is így van-e?Egyébként a telefon magyar kártyával roamingban tökéletes,a második kártya külföldi net szolgáltató az is tökéletes..lenne ha nem csak azt engedné a beállításban hogy maximum 2G hm.
-
rbertkrl
aktív tag
-
no1r
őstag
válasz
Gusztáv #6776 üzenetére
én otthoni felhasználó vagyok, és csak a saját fotós-videós cuccaim majd 50GB eddig.
és a videók nyersanyagait nem is archiválom, különben már simán a negyede betelt volna az 1TB-nek...
és ezek csak fullHD meg régebbi DV anyagok, valamint nem készülök pár éven belül elhalálozni sem. -
galmat
aktív tag
válasz
Gusztáv #5979 üzenetére
Ön egy szerencsés ember
Nyomtam egy HR-t a W10 build-en, eredménye: a Gépház -> Extrák menüpontban található dolgok nem indulnak el. Azaz nem tudom megnyitni pl a mozgásadatok, glance, stb beállításait.Amúgy pedig a Lumia 640 / 640 XL az elsők közt kapja meg a W10-et, ha igaz, amit korábban nyilatkoztak a cégnél. Tehát az, hogy melegedik és gyorsan merül 2 hónappal a megjelenés előtt, egy kicsit aggasztó. A többi területen látványosan léptek előre teljesítmény tekintetében.
-
gabancs
addikt
válasz
Gusztáv #5979 üzenetére
Tudod, ott hibás a gondolatod, hogy a "fejlesztők", tehát bárki, aki veszi a fáradtságot, és feltelepíti, csak és kizárólag a "régi" készülékre telepítheti. Biztos újjat mondok, de friss készülékek még nincsenek forgalomban. Tehát meglehetősen buta dolog azzal érvelni, hogy a régi eszközökön ilyen, hiszen nincs is más.
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Gusztáv #5604 üzenetére
Köszönöm! Ha mai napon töltöttem le az insider progit (fast-ot választottam) és jelzett frissítést akkor ez már vajon a legfrissebb 549-es,ezt letöltés előtt látom milyen verziójú?
Más: nem nagyon olvastam még a témában,lehet halucináltam és ha baromságot kérdezek bocs,de van olyanról szó,hogy futni fognak a droidos progik a Win10-en?
-
Clemi
veterán
válasz
Gusztáv #5544 üzenetére
Nekem minden nap 6-10 frissítés van és csak manuálisan frissül, még csak nem is jelez a telefon. Attól meg agylobot kapok, hogy nem derül ki mi frissült az adott programban.
Ma például a megint az outlook posta és naptár (nekem szinte minden nap frissül) a számológép, a Here Drive+, Filmek+TV a Windows kamera és a Microsoft fényképek.A két utolsónál tudja valaki mit frissítettek? Ezeket szinte naponta használom.
-
Boonen007
őstag
válasz
Gusztáv #5512 üzenetére
Ma az áruház alkalmazás beragadt elindítottam bejön a kis logója, eltűnik a logó marad a kék háttér eltűnik a kék háttér fekete kép, majd 5 percre rá bejön az áruház kezelőfelülete.
Ami nagyon zavar a zárképernyő bénázása.. Rádugom töltőre felvillan mutatja a zárképernyő hátterét de adatok tehát óra stb nélkül az isten tudja meddig ha leveszem ugyan ez meg minden ilyen nem általam történő ébredésénél ez van. Persze ezt gondolom javítják, no meg a csengőhang hiánya és sms értesítés hiánya ami még gond. Ha elemében van egész gyors a készülék ha nem, akkor azon gondolkozom, hogy a 4 közül melyik falhoz vágjam hozzá. Tudom ez még csak teszt verzió stb., de attól még idegesítő.
Hátha a következő build már sok hibát orvosol.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Gusztáv #5496 üzenetére
Nah most akkor nem az alap üzenetek alkalmazás frissült mostanság és kapta meg a Skype üzenetírós részét ami külön is megjelent Skype Messaging beta néven? Úgy vettem ki a hozzászólásokból, meg a legutóbbi link-en is azt hozta be az asztali W10, csak ugye arra még nem lehet telepíteni. Azért is kérdezem mert én még nem kaptam frissítést a jelenlegi Skype Messaging Beta alkalmazáshoz. HR után meg ugye nincs a telefonon a sima Microsoft Üzenetek ami elvileg frissült. És azt nem tudom sehogy sem visszatenni a telefonra.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gusztáv #5269 üzenetére
hang és érintés van az Extrák alatt nálam is, éppen csak, nem frissülnek be..
Az biztos, hogy ezeket nem törlöm le a telóról, mert nem települnek újra, már próbáltam, és akkor csak HR hozta vissza ezeket a menüpontokat. A pontos hibaüzenet a 0x803F8001
Valóban működő megoldást nem találtam a javítására. A 166-os alatt működött az, hogy nyelv+régió angolra, Cortanának a kérésére a bejelentkezést megcsinálod, és voilá, lefrissültek. Az 536-on ez az elkerülés sem megy.Előbb meg 2x úgy jártam, hogy telón Edge alatt megírt hsz-t a post-olásnál elvesztette a böngésző, csak az előző hsz-ig töltötte vissza a topicot.
Előzmények törlése után, most rendben lett, írtam egy próbát, azt elküldte.más: Glance beállításokat - pl., hogy éjjel milyen színe legyen - sehol sem lehet jelenleg elérni az 536-os buildben?
-
BiP
nagyúr
válasz
Gusztáv #5167 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az RTM után pár hónappal majd várható lesz (ahogy szokott) frissített firmware, amiben már az új oprendszer van. Természetesen az majd mindenki számára elérhető lesz, mivel az független az Insider programtól (értsd: semmi köze hozzá), így aki mindenáron újra akarja húzni a rendszerét, majd max. akkor lesz érdemes. (mert nem csak a rendszer, hanem hardverspecifikus frissítések is szoktak azért lenni). Addig feleslegesnek érzem.
-
gertitorpe
tag
válasz
Gusztáv #4982 üzenetére
10536-es build óta mindenkinek elérhető a félkarú mód
"Microsoft also added a universal one-handed view, regardless of the size of your phone screen"
http://www.pcworld.com/article/2983976/windows-phone-os/windows-10-mobile-build-10536-adds-one-handed-mode-better-photos-management.html -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest