- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Tapasztaltok sok bugot?
-
Boonen007
őstag
Mennyire velitek stabilnak mar az uj buildeket?
-
Boonen007
őstag
Van aki felrakta az uj fastringes buildet hivatalosan futtathato telora? Milyen?
-
Boonen007
őstag
Release prev. rimgen a .594.
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #17220 üzenetére
Mondjuk lassan a regidolgok ujra mukodese is feature. 😐 Szomoru.
-
Boonen007
őstag
Hupsz, jogos, bocsi, fiatalsag bolondsag... Nem szoltam.
-
Boonen007
őstag
válasz
temagad.aho #17216 üzenetére
Mondjuk Redstone1 javításokból miért is vársz bármi új feature-t?
-
Boonen007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17053 üzenetére
Ez szep es jo, csak akkor ha hiba van nem kell sirni... Mindenki rak fel mindent esz nelkul aztan ez a baj az a baj... Nemkonkretan rad ertem van meg jo par ember.
-
Boonen007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17031 üzenetére
De nem ez volt a kerdes.
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Valaki felrakta már az RS2-őt? Tapasztalt valami újat, vagy hibát?
-
Boonen007
őstag
Tehát jó eséllyel fast-slow ringen már a Redstone2 buildjei fognak futni míg a RP gyűrűn a Redstone1 esetleges tesztelni kívánt frissítései.
-
Boonen007
őstag
Dona: "#WindowsInsiders: if you have 14393 you have the latest Mobile build. So relax. We're now going offline to do a #WINsider4Good project."
-
Boonen007
őstag
válasz
Zsoleszhun #15994 üzenetére
Tudtommal nem ki-be kapcsolhato, ha van "fizikai" gomb akkor az van, ha nincs akkor kepernyon.
-
Boonen007
őstag
Th2-es telomra is felkuszott este szepen egy update. ☺
-
Boonen007
őstag
válasz
confuser #15201 üzenetére
Köszi így sikerült!
(#15202) kalm007:
Igen én sem vagyok totál hülye lehet annak tűntem, de ha elolvastad a hozzászólásom leírtam, hogy mik azok az appok amik megtalálhatóak az extrák menüben, nyilván így az érintés nevű app nem volt közte... Az áruházba meg hiába írom én be, nem mutatja. De SysAppPusherrel le lett töltve.Azért köszi!
Lumia 640 vagy 550-et érdemesebb vásárolni van különbség teljesítményben? Na meg a kérdés még a frissíthetőség a későbbiekben.
-
Boonen007
őstag
Melyik menüpontban tudom kikapcsolni a vissza, kezdőlap, kereső gombok rezgését? TH2 Extrák menüben összesen "Extrák és infó, Gyorsnézeti képernyő, Hangszínszabályozó, hozzáférési pont, megjelenés" menük vannak, nem többnek kellene lenni?
-
Boonen007
őstag
Értem én, hogy a Cortanat pofozgatni kell, de vajon még mindig epilepsziás rohamot kap az Edge görgetésnél, vagy egyáltalán betölti az oldalt, vagy csak fehér képernyő? Lennének alap dolgok is amit meg kellene javítani.
-
Boonen007
őstag
Nalatok van hivas tiltas app? Blokkolas es szures v mi, nekem eltunt.
-
Boonen007
őstag
De idegesito amikor egy oldalt "betolt" az edge es csak egy feher ures lap fogad nagyon sokszor ugy 80%-ban... Kezd betelni a pohar pedig nagyon MS parti voltam...
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #14846 üzenetére
Rendben, akkor 920-nal mindenkeppen jobb az 550. Nem visszalepes, mivel az mar 4 magos... ☺
-
Boonen007
őstag
550-re kiadjak majd a Redstone-t?
Gondolkozok rajta, hogy a 920-am lecserelem ra. 1,5-2Gb RAM sok telefonban van?
-
Boonen007
őstag
Sokat segítettél...
Kérdés: Lumia 920-am kezd egy kicsit lassú lenni és nem is kapja meg ugye a következő rendszert, na már most 550 ha jól látom megkapja, ugye gyorsabb az 550 mint a 920?
-
Boonen007
őstag
Van valami lista arról, mi fogja megkapni az RS-t?
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #14413 üzenetére
Valoszinu, bar ha addig jo volt, erdekes, hogy utana lett latvanyosan sz@rabb... Hogy oszinte legyek vagy 5 eve van WP-m meguntam az MS toketlenkedeset...
-
Boonen007
őstag
Nalam 920-on ugy .100-tol csak romlik a telefon, multitask gyakorlatilag mar nincs, merul, toltokepernyo mindenhol, ujraindul. Lassan vehetek Androidotbis max arra jobbak az appok. iPhone 5 lesz belole.. Mig megirtam ezt a hszt megorult a bill...
-
Boonen007
őstag
Én már a legutolsó 3-4 build óta nem csináltam HR-t csak ráengedtem az újat és teljesen jó, gyors stabil 920-on.
Nekem már semmilyen gondom nincs vele vagy bug.
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
válasz
Partyface007 #10733 üzenetére
Kb. mennyibe fog fájni?
-
Boonen007
őstag
Ez a 650 egészen tetszik, a 920 óta először érdekel egy telefon. Gondolom már pörgősebb gyorsabb és kb. minden tekintetben jobb lesz a 920-nál, jól gondolom?
-
Boonen007
őstag
Le kell törölni meg ismét telepíteni ennyi. Nálam ez anno megoldotta.
-
Boonen007
őstag
Én is felraktam 920-ra a frissítést, talán fürgébb kicsit és a toogle gomboknál az Elforgatásgátlót most már ellehet cserélni bármire.
-
Boonen007
őstag
Nekem egyszer csak lett Glance. 1 hr volt.
-
Boonen007
őstag
válasz
Partyface007 #9150 üzenetére
HR előtt nekem is rossz volt a glance, mindjárt megnézem, délután nyomtam egy HR-t most álltam neki helyreállítani.
-
Boonen007
őstag
Hogy a kiskutya rúgjon meg titeket, most akartam írni, nekem is jön!
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #8473 üzenetére
920-ra felraktad már?
-
-
Boonen007
őstag
Igazam volt woland vagy nem volt igazam? Valószínű, hogy jövőhéten jön PC-re is patch amivel .29 lesz. Mondtam, hogy még tudnak bűvészkedni ezzel.
Már töltöm is le.
-
Boonen007
őstag
A tegnapi desktop frissítés után már .17 az érték, nem lehetetlen, hogy kapunk még valami javítottabbat...
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Valaki találkozott bármi új buildel kapcsolatos hírrel? Vagy arról, hogy az RTM mikor várható? Azokon a pár kiszivárgott táblázaton kívül...
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #7952 üzenetére
Nekem WIFI/Mobilnettel másfél napokat elmegy a 920 és kb ugyanolyan az üzemidő mint 8.1-en.
-
Boonen007
őstag
válasz
this is life #7701 üzenetére
Én is azért írtam amit írtam mert egyetértek wolandal csak a nyers stílusa ami sokaknak nem tetszik, bár én jókat mókázok rajta. Igen igazad van a leírtakban teljesen.
-
Boonen007
őstag
Az új build már Slow ringen is kint van.
-
Boonen007
őstag
válasz
monosgeri21 #7645 üzenetére
Egy ember aki látja a dolgokat. Igen teljesen igazad van. Az lett az eredménye, hogy ami jó elgondolások voltak WP7-8-ban mindent kiszedtek és sikeresen elsz@rták.
-
Boonen007
őstag
válasz
ZavaBalazs #7642 üzenetére
Elméletileg azért szedték szét apró részekre mint telefon üzenetek meg minden más, hogy tudják szolgáltató nélkül frissíteni a rendszer NAGY részét.
Amit nem az meg így járt. -
-
Boonen007
őstag
Ha ez a kiadásra szánt verzió akkor ez egy hatalmas hulladék.
(B)(#7634) woland_y2k
/B)
Ez mekkora poén.Csinálták csinálták, aztán rájöttek, hogy srácok ez csak egyre sz@rabb lesz, álljunk meg ennél.
Agyam eldobom.
Attól a 2 szembetűnő hibától ami nekem megvan, ha eltekintek én is szeretem a W10-et, de ez a 2 hiba sem megengedhető egy ekkora cégnél.
-
Boonen007
őstag
Szerintem egy szoftveren dolgoznak az összes telefonra max a kompatibilitáson dolgoznak 950 esetében.
Na úgy 10 HR 1x 8.1-10 váltás után automatikus frissítés kikapcsolás stb után csak sikerült lefrissíteni az összes appot. Olyan hiper modern érzésem lett most, hogy ismét teljes funkcióval üzemel a Glance.
(Csak az a fránya elforgatásgátló... :/ )
-
Boonen007
őstag
válasz
gertitorpe #7564 üzenetére
Vélhetően ez a kiadásra szánt verzió tehát nem opcionális béta. Persze nem biztos, de nagyon úgy tűnik, tehát ha így van ez fog megjelenni mindre és nem fog pár hónap múlva újabb frissítés megjelenni a régebbi készülékek miatt csupán azok szerintem később kapják meg már csak a szolgáltatók miatt sem mert mire kiadnák a frissítést következő karácsony van.
-
Boonen007
őstag
Sajnos, teljesen egyet kell értenem veled. Kezdjük a legalapvetőbb problémával. SMS értesítések hol vannak hol nem, többi értesítéssel együtt. Ennek becsukott szemmel is mennie kellene. Mert ha az első buildekben van ez a gond azt megértem na, de könyörgöm ez már RTM vagy ahhoz közeli....
Az, hogy ezen a builden is még az appokat is ki kell sakkozni, hogy lehessen frissíteni röhej. A többi kis marhaságról nem is beszélve...Jah és még LED értesítés sincs...
-
Boonen007
őstag
Most megy rá a W10, kíváncsi vagyok most már mindenre.
Mi, hogy fog frissülni.
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #7475 üzenetére
Azért megpróbálom ezt a 8.1->10 dolgot
Hátha, csak hát Recovery tools-al vissza 8.1-re mivel olasz régiós a készülék olaszt rak fel, utána Care Suit-tal felrakni egy magyart és onnan 10.
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #7475 üzenetére
Nem lassú a build szerintem, vagyis hát nincs mihez hasonlítanom mert elég régóta csak Win10-et használok elsődleges telón. Nincs kedvem visszabuherálni a 8.1-et, de lehet nem is lenne megoldás a 920-nál a 8.1-ről váltással való frissülés javítás...
-
Boonen007
őstag
válasz
togateam #7457 üzenetére
1. Mert kezdjük már ott az egészet, hogy aki arra is lusta, hogy átnézze a menüjét rendesen minek lesz Insider?
2. Ugyan úgy megvan mint 8.1-ben
3. Pár hozzászólással fentebb teljes részletességgel leírtam neked, hogy, hogy hol találod.(#7460) hjoci1980:
Nekem azt a 10 alkalmazást ugyan úgy hibával nem frissíti. (0x803F8006) Állítottál bármin is? -
Boonen007
őstag
SMS értesítés még mindig elég hullámzó. Ez a durva azért, hogy ilyen alapfunkciók nem működnek. MS ennyire ***** vagy csak a tövébe sz@rik?
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #7438 üzenetére
Na mi a helyzet 920-on?
App frissülések, elforgatásgátló cseréje?
(#7452) togateam:
HR: Gépház->Rendszer->Névjegy->Telefon alaphelyzetbe állítása. -
Boonen007
őstag
Azért írtam, hogy SZINTE.
Van akinél nincs gond és van akinél van, nekem 920-on sem a glance sem a hozzáférés, megjelenítés, sem a többi Extrákban lévő program nem képes frissülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest