- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasil
tag
válasz
westcoastog #9275 üzenetére
ki-be jelentkezés bármelyik office app-on belül (katt a neveden jobb felső sarokban, sign-out, acc eltávolítása, majd újra hozzáadása) és újra elérhetővé válik a szerkesztés/új dokumentum létrehozása.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #9286 üzenetére
Az bug lesz (nem meglepő). Mindenhol azt nyilatkozták, amit írtam.
-
törölt tag
válasz
"office 365 előfizetés kell, mobilon is, pc-n is"
Erről valami forrás? Én ott tartok (és most is ezt olvastam), hogy 10.1" alatt továbbra is ingyenes lesz az Office. Ez könnyen lehet valami bug is, mert korábban is írták már a topikban, miközben másoknak meg nem kért előfizetést.
-
Švejk
őstag
válasz
westcoastog #9279 üzenetére
Hát köszönöm, öröm ezt hallani. Nagyon nem is írom le amit gondolok mert asszem a modik se örülnének
Ha ki akarják nyírni a platformot feltétlenül akkor miért adják ki a 10-est? Egyszerűbb lett volna bejelenteni hogy vége.
zsoltzsolt: Nekem tisztaszoftveres diák O365-öm van, de szerintem nem vonatkozik mobilra, vagy nem tudom...
-
Švejk
őstag
válasz
Most hogy így mondtad megnéztem ezt az officet, nekem is írta hogy újítsam meg mert hamarosan lejár. Magyarán hiába támogattam az 1.7%-os rendszerüket, és hiába van hivatalos Office a gépemen, ha nem veszek Office 365-öt telefonra is, ugrik az ingyenes szerkesztés?
-
Švejk
őstag
válasz
westcoastog #9273 üzenetére
És az érzés amikor az iPhonos Bing app valós idejű Uber támogatást és szarrá fejlesztett Vision módot kap, nyálcsöpögtető modern felülettel de mi Windowsosok meg nézzük ahogy a "Keresés" alkalmazás nem más mint a Bing mobilos (!!!) oldala
-
válasz
westcoastog #9269 üzenetére
Remélem ezen reszelnek legelőször. Meg mi a tökömért nem tudják a Cortanát régiófüggetlenné tenni. Üzleti érdek?
-
válasz
westcoastog #9259 üzenetére
Akkor azért nem találom talán.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #8959 üzenetére
Nekem tab most frissült .36ra,most a 930ra töltöm le
-
törölt tag
válasz
westcoastog #8848 üzenetére
win10mob-nál már nem az extrákon belül van, telefon- ...(jobb alul) - blokkolt hívások- hambimenü(bal felül)
-
Gusztáv
addikt
válasz
westcoastog #8850 üzenetére
Passz, nekem szerintem hr-után is rajta volt.
-
Gusztáv
addikt
válasz
westcoastog #8848 üzenetére
Extrák
-
chipesz
őstag
válasz
westcoastog #8166 üzenetére
Szerintem érdemes. 640XL-en tök jól használható, hardverileg meg ugyanaz a kettő.
-
válasz
westcoastog #358 üzenetére
Az aprosag h jobban is neztek ki
Hiaba voltak hianyosak a funkciok..
-
válasz
Az csak egy tech demo volt , hogy igy is lehetne sw-t irni, ezert gyorsan el is csesztek. Bar az utolso frissitessel mar mar jonak mondhato
, mondjuk nem a wp8 szint , de el megy .
-
junior11
veterán
válasz
Szerintem is.
-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #48 üzenetére
Tényleg, mint valami elbaszott android fork egy WP launcherrel. Ezt hogy gondolták?
(#60) Blyan
Kurva nagy hányás, eddig nagy csalódás. Azért reméltem, hogy nem csöppenek vissza a gingerbreades időkbe, de tessék. Szégyen szemre azt kell mondjam, hogy sokkal szebb a Material design, mint ez a moslék. Remélem összeszedik magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest