- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Kössz mindenkinek mindent
Szerencsére a képek megvannak
-
KunEmber
senior tag
Újabb ügyfélközpontú lépés.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #15837 üzenetére
Ahh 😆
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #15833 üzenetére
Ez most jó, vagy sem? (Régebben volt egy Huawei (Android 2.valamennyi) telefonom, ott is kikapcsoltak a gombok takarékosban)
-
KunEmber
senior tag
Köszi fiúk, települ.
-
KunEmber
senior tag
Új fastring build mehet napi használatú, "éles" telefonra? Működik rajta többnyire minden?
-
KunEmber
senior tag
válasz
zsoltzsolt #14083 üzenetére
Én kattintottam, és egyelőre nem is küldtek a csökkentésről mailt. Majd szólok ha igen 😈
-
KunEmber
senior tag
válasz
Pinyo16689 #12474 üzenetére
beállítások -> értesítések, műveletek: zárolt telefon esetén a műveletközpontban jelenjenek meg az értesítések - ON
beállítások ->értesítések, műveletek -> üzenetek: a zárolási képernyőn megjelenő értesítések mindig bizalmasak - OFF
-
KunEmber
senior tag
Azt hittem van új build, vagy bármi érdekes. Erre... Milyen notebookot vegyek?
-
KunEmber
senior tag
válasz
tomboy0013 #11445 üzenetére
Akkor bocs. Javítsák az alkalmazáslistát.
-
KunEmber
senior tag
Windows 10 Mobile: 10586.107: Javítottak egy problémát, ami bizonyos esetekben hiányzó csempéket idézett elő a Start képernyőn gyári, tiszta rendszer első használatánál.
Szuper. De arra az életszerű helyzetre nem készültek fel, hogy valaki nem akar HR-t a telepítés után? -
KunEmber
senior tag
válasz
ToniSoprano #11106 üzenetére
-
KunEmber
senior tag
válasz
ToniSoprano #11102 üzenetére
Toni, 3-adjára írok neked a mérettel kapcsolatban. A beállítások, megjelenítőeszköz alatt (asszem itt, már 8.1 van rajta) 175%-ról 200%-ra emeltem az értéket, úgy jó lett. Ha neked azzal nem változik, akkor HR, mert gond van.
-
KunEmber
senior tag
Áruház csempéjén nem hajlandó kiírni a frissítések számát. Nem is értesít, mint a 8-as. Mi tévő legyek?
-
KunEmber
senior tag
A mai nappal egyszerűen eldobta a Facebook a le szinkronizált kontaktokat, nem jelennek meg a profilképek a személyeknél. Restart volt, újratelepítés volt, de a képeket most sem szinkronizálja le a kontaktokhoz. Az új verzió újítása? 😒
-
KunEmber
senior tag
válasz
Partyface007 #10237 üzenetére
Nyilván, tudom, csak két és fél éve azt látom, hogy telis-tele van olyan hibával a rendszer, ami a felhasználók nagy többségénél egyáltalán nem jelentkezik.
Pl.: senki nem tudott megoldást találni arra a problémámra, hogy 730 alatt szaggatott a telefon, ha SD kártyáról hallgattam zenét. Volt kártya csere, hr, újra rámásoltam a zenéket semmi. Maradt a szerviz, de mielőtt elvittem volna, felraktam a 10-est rá. Tökéletesen működött, tehát nem hardver probléma volt. -
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #10221 üzenetére
Hihetetlen, hogy minden telefonra és más szoftvert gyártanak Redmondban...
-
KunEmber
senior tag
válasz
Partyface007 #10214 üzenetére
Egy a tapasztalat: "majd leállítottam az automatikus frissítést, utána feltelepítettem az Áruház saját frissítését, újraindítottam és azóta minden megy"
-
KunEmber
senior tag
válasz
RaZroX #10211 üzenetére
Nem tudom... .36-ot teszteltem 2x2 napig 730-on, de a mobilnet rettenetesen instabil volt rajta (munkámból kifolyólag használom a mobilnetet, szóval ment vissza azonnal a 8.1). most feltettem a 640XLDS-re 3 lépcsőben a .63-at, adtam neki HR-t is kövéren, majd leállítottam az automatikus frissítést, utána feltelepítettem az Áruház saját frissítését, újraindítottam és azóta minden megy. A mozgásadatok nem ment, de arra is talált az Áruház másnap egy frissítést (nyilván nem vasárnap adták ki rá, szóval valamiért szombaton még nem találta), azóta az is jó.
Ez a verzió most szombat óta folyamatosan aktív, munkába is használt telefonon is helytáll. (Tudom, tudom, csak magamra vessek ha egyszer kellene, de mégis meghal a build.)
-
KunEmber
senior tag
válasz
monosgeri21 #10197 üzenetére
Ez is valami félelmetesen elrontott hülyeség lehet, mert pl. nálam (már megint) jó. Outlook 17.6525, Messaging 2.12, Groove 3.6.1580.
Megkaptam az Insider frissítést is.Ja, és igen, mielőtt megkérdezi valaki, .63 után volt HR. (És működik a mozgásadatok is végre!)
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #10185 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy letöltöttem egy 50 megás PDF-et, ami után megjelent a lehetőség, hogy letiltsam háttérben. Fura, de a több dologgal is így van: pl. nem lehet messenger üzenetjelző hangot meg az értesítés megjelenését sem állítani addig, amíg legalább 1 üzenetet ne kaptál volna.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #9839 üzenetére
Eddig nem akartam beleszólni, mert a WP minden telefonon más és más
, de .36 alatt nekem 730DS-en tényleg minden ment. Feltöltés is. Edge háttérbenfuthatóságletiltása is.
-
KunEmber
senior tag
válasz
tothjozsi96 #9639 üzenetére
Igazad van! Azzal kevertem, hogy ha be van állítva a ' frissítések automatikus letöltése ' akkor nem lehet megakadályozni a települést.
(Egyébként a 730-as tapasztalataim alapján nem lesz ezzel para az újabb készülékeken. Persze, sokat kell még reszelni, de ha kijön a hivatalos, nekem már megy is fel. Igaz, közben 640XL-em lett, de a hétvégén Insiderezek ezen is majd 1-2 napot, de szerintem ugyan úgy rendben lesz.) -
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #9319 üzenetére
Pech. (Remélem azért nem lesz rá szükséged...)
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #9316 üzenetére
Három HRnél kevesebbel nem működik rendesen. 😊
-
KunEmber
senior tag
3 appot, az érintést, a visszajelzést és a mozgásadatot nem telepíti fel. Mi lehet a megoldás?
Amúgy szerintem rendben lesz a rendszer, nekem tetszik, eddig stabil is.
-
KunEmber
senior tag
válasz
MasterMark #8649 üzenetére
Köszi
-
KunEmber
senior tag
válasz
tomboy0013 #8605 üzenetére
Elküldöm neki a választ, köszönöm.
-
-
KunEmber
senior tag
Skacok, a naptárnál hogy kell állítani a különböző fiókokhoz kapcsolódó színt? 8.1nél ment, itt nem talalom.
Más: nem azt ígérték, hogy minden csempe 'üres' lehet majd, és a Viber meg Onenote csempe is átlátszó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest