- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
#97246720 #16560 üzenetére
Nem tudom, hogy ezügyben miért winfosozol?
A szemét google szórakozik (már) megint. Az MS hibája csak annyi (ez azért nem kicsi - ebben igazat adok Neked), hogy lesz@rja a felhasználóit és nem képviseli magát a google-val szemben. Pl. biztonsági okokra hivatkozva lel lehetne tiltani a w10 rendszerben a sz@ros chrome böngészőjüket. Azt hiszem rögtön lenne rohangálás google-éknál -
netpeti98
addikt
válasz
#97246720 #16582 üzenetére
Szerintem átmeneti hiba csak.
Van egy ötletem aminek elvileg működni kellene, sajnos W10M készülék hiányában tesztelni nem tudtam: bekonfiguráljátok a Google beállításai között az IMAP-et normálisan és utána hozzáadjátok a telefonon mint IMAP postafiók. Egy próbát megér. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
#97246720 #16580 üzenetére
Ez mind igaz, nekem egyelőre még elég amit nyújt a w10m. Amiket használok azok jók és mennek, OTP, BKK, levelezés, naptár, fényképezés (L930), WhatsApp, Shazam, M4, MsOffce appok, LunaSolCal (ez tök ugyanolyan mint androidon), Magyar Telekom, MÁV Menetrend, Mozi24, Tv24, Pizza.hu, RuntasticPro, Nextgen Reader, Index, Origo, 24.hu, SofaScore.
Most hirtelen ezek jutnak eszembe. Ilyen lövöldözős stb játékokat nem játszom. S ami a legfontosabb tudok telefonálni, ami sokszor android esetében kissé nehézkes volt (mind a hívás fogadás, de esetenként már az indítás is).
Mst olyan appot nem tudok, amiért érdemes lenne váltani. Párom android telefonját nyomogatva egyre jobban megerősödik bennem, hogy nem kell nekem droid. Borzalom a menüje, számomra nem logikus, a kinézet katasztrófa, stb. IOS, szintén ugyanez. Így hát kizásáros alapon marad a w10m, ami még mindig a legletisztultabb vizuális megjelenését tekintve, számomra ez formavilág a harmonikus a csempéivel. Nem mondom néha lefagy, vagy egyes appok lassabban indulnak (Face), de én is szoktam ballábbal és fáradtan ébredni, és vannak napok mikor nem sikerül semmi. Egy telefon/készülék sem tökéletes. Nem vagyok űrhajós, aki a Marsra készül és baromi fontos, hogy minden pillanatban minden klappoljon,így elvagyok az esetenkénti döccenőkkel. Mondjuk nálam jól muzsikák a w10m, sok bajom nincs vele, de egy powerbank nem ártana most a telóhoz alapfelszereltségként -
-
tomboy0013
veterán
válasz
#97246720 #16534 üzenetére
Látom a lényeget nem sikerült megfogni... Neked aztán tényleg tök feleslegesen beszél az ember, bár ez már többször több topikban is bebizonyosodott. Nem terjesztesz hülyeségeket? Te tudod hogy egy fórumon vagy?
Amit beírsz ide az bizony terjesztés. A lényege a mondandómnak az volt akkor leírom kb negyedjére is a kedvedért, hogyha állítasz valamit akkor annak előbb nézz utána. Nem az volt a téma, hogy nem lehet felháborodni azon ha valamit megszüntetnek (nem is értem, hogyan sikerült ezt a következtetést levonni a mondandóm után...
), hanem a fals infók terjesztése amin még fel is háborodsz. Egy kis kutatómunka mielőtt beköpsz valamit a fórumba. Ennyi.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
#97246720 #16532 üzenetére
"ha valaki véletlen..."
De te folyton ezt játszod. Állandóan úgy fikázol dolgokat, hogy láthatóan fogalmad sincs a témáról és még csak annyira se veszed a fáradtságot, hogy egy több mint 15 éves keresőszolgáltatást használj ami ma már a mindennapok része. Valami fórumokon összekalapolt meg saját kútfőből vett hülyeséget kezdesz terjeszteni és tényként kezelni és persze ilyenkor is mi meg a Microsoft vagyunk a hülyék. Természetesen ezt még ki is kéred magadnak ha az x+1. hülyeség után valaki rád merészel szólni, hogy csak egy minimális kutatómunkát végezz mielőtt sületlenségeket írsz. Veheted bunkóságnak, de nem gondolod, hogy talán inkább meg kellene fogadni végre a tanácsot? Nem bonyolult dolog keresni mielőtt írsz, ha meg ezt nem vagy képes megtenni akkor ne csodálkozz ha butának nézünk, mert ez bizony butaságra vall. Nem attól okos valaki, hogy mindent tud, hanem attól, hogy tudja mit hol keressen. Szóval Google(meg a Bing) a barátod, ha valamiben nem vagy biztos, keress rá!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#97246720 #16505 üzenetére
Azt meg, de...
Van-e valaki, aki elhiszi, hogy ez a csaj egy kódoló mester fenomén, nevezzük így, és aki szinte minden problémát megtud oldani a rendszerben? (ami eddig neki sem sikerült)
Vannak róla képek (rengeteg dögös kép kerül fel szinte naponta), ott ül az asztalnál, előtte egy laptop a fejlesztő programmal, meg sok más röhögcsélés és szelfi baromságok tömkelege együtt a sok agytröszt fejlesztő csapattal.GA-t már annyian szidták sztráda szerte, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy a már megjelenésében is hányingert keltő faszit lecserélik, de ugyanúgy ott van ő, csak épp nincs a rivaldafényben.
Ehelyett bedobtak ide egy cicababát, aki mostantól megmondja a frankót, meg írja a HELLO WORLD fantasztikus bejegyzéseket, a mégsem, mert nem és azért, mert csak más által megírt szövegeket, de az agymosás működik, mert a csajt már nem szidják, sőt szinte sehol, csak Donna így, csak Donna úgy.
Akár a twitter-t olvasva, mindig kitér a válasz elől (ha az éppen szakmai kritikus), valami kedves elterelő szarsággal, hogy megoldjuk. Gondolom, azt sem ő írja. De mindegy is, nem az lényeg. A lényeg az, hogy ennek a nőnek lófütyi köze nincs az egészhez, csak jól mutat az élen és ezzel kész is a lekenyerezés, szerintem még egy alt+controlt is nehezen üt le, de a lényeg, hogy működik az elterelés. A számítógépes múltjáról meg az MS olyan dokumentumokat produkál percek alatt, amit megboldogult Steve Jobs is megirigyelhetne. Az igazságot senki nem tudja, de nagyon várható volt, hogy GA megy képről már elég régóta, de csak a képről...
------------
Nem kell velem egyetérteni, de én ezt így látom és jön le azóta, amióta ez a b...ni való csöcsös a képbe került!
Szóval, ez csak egy vélemény és lehet, hogy tévedek, és ez a csajszi világelsőt farag a béka segge alatt lévő WP, WM, SP tudja a tkm milyen platformból már...(irónia)ON:
A 650 és 950 XL is, ha konkrétan kifagy, ha a BT kapcsolatot megszüntetem, na most vagy megvárom azt a jó 10 percet még magához tér, vagy letépem az akksit. Érdekes bug kiadás előtt. Ez főleg akkor csinálják, ha párosítom az autómban lévő rendszerrel a telefont. De lehet, hogy a BMW egy szar.
-
-
-
válasz
#97246720 #16326 üzenetére
Nekem nem volt boldogságos, mikor 640 xl-en a 10-es fast ringen egyszer csak elkezdett egymás után újraindulgatni a telefon és a 15 restart után lezárolta a telefon magát... Megy is a kukába az egész rendszer meg a telefon, mert amint lesz pénzem megnézem a zöld kuka oldalt... Ebből a hulladékból elegem van... Most visszaáltam stabilra de itt is van annyi hiba a rendszerben hogy a sírás kerülget tőle... Pedig wp párti voltam az 520-tól kezdődően és a 8.1-től... Na mindegy...
-
Nooeca
senior tag
válasz
#97246720 #16324 üzenetére
azt sem tartom kizártnak, ha korlátozott lenne a böngészőkiegészítők kezelése... mármint csak az új és jelenlegi combos telefonok támogatnák.
eddig az volt az ok, hogy gyengék a hardverek... cpu/ram most meg már mint tudjuk 2 GB és 4 mag alatt nem igazán jönnek majd telefonok. Szóval az 1 Gigás változatokban én még elgondolkodnék, hogy lehet nem si lesz erre opció.
-
JamesHun
addikt
válasz
#97246720 #16282 üzenetére
azért az ingyen sem kicsit túlzás
a céges 635-öm wm10-el egész használható, csak a kevés ram miatt lassúcska szegény és sokat tölt
de kb 2 éves telefon és akkor sem egy csúcsgép voltMost az Acer VS 950-et nézem, mert van akció mindkettőre és kb 20.000 ft a különbség a kettő között
-
tomboy0013
veterán
válasz
#97246720 #16054 üzenetére
Az új build-et nem próbáltam, de ameddig W10 volt a telón, tavaly tavasz óta minden build megfordult rajta és jópárszor visszaraktam a 8.1-et. Mindig azt tapasztaltam, hogy borzasztó a 10 üzemideje a 8.1-hez képest, bármelyik build-ről legyen szó. Ez szerintem nem fog már változni. Nem értem miért ennyire energiazabló Windows alatt a Snapdragon 800, meg azt sem miért forrósodik annyira brutálisan(és itt most nem az elhelyezkedésre gondolok, mert tudom miért érzem annyira, de akkor sem magyarázza magának a készüléknek az teljes átforrósodását). Ugye 8.1 alatt sem volt fényes az üzemidő, csak jóval jobb mint 10-nél. Konkurens platformon érdekes módon ezen területen sem voltak ilyen jellegű gondok a Snapdragon 800-zal. 930-on 1 dolog jó W10 alatt, a rendszersebesség.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
#97246720 #16014 üzenetére
Akiknek eddig ajánlottam mindnek jobban bejött mind az android. Nekem az android most mar 3 ev Windows használat után furcsa..meg s3-al próbáltam androidot aranykorában..de kb 1 ev után az új os-vel éreztem a lassulat....s ekkor váltottam wp-re.Szerintem meg nem a rendszerrel van bajuk, hanem azzal,hogy az app fejlesztők igazan írhatnának erre a paltformra is ha mar asztalira fejlesztenek (uwp, le van fedve minden). Igazából a rossz kommunikációval van baj...nem hiszem hogy mással...jah meg igen amire jobban odafigyelhetne az a lokalizáció lefedettsege...ne minden csak USA-ban lehessen elérni vagy néhány nagyibb EU országban....
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
#97246720 #16008 üzenetére
Szerintem azért nem fedi le a teljes valóságot. Egy átlag user mit használ, fb,messenger,viber,instagram,offline térkép, navi.,szolgáltatói app. Tudtommal mind elérhető windowsra...itt egy dolgot kell csak szimplát megérteni, mig egy átlag user aki csak egy telefont akar és ra van utalva a mobil szolgáltatók dolgozoira, akik a piacot nézik és a nekik legkézenfekvőbb ajánlásuk a népszerű rendszerek eladása...egyszerű emberekre az olcsóbb anroidot is ráerőltetik,mert azon rengeteg app van és "uberkiraly"., s az emberek nagyon nem foglalkoznak azzal, mit adnak nekik mert megbiznak a szolgaltatoban.....Ha valaki androidban gondolkodik akkor csakis felső kategóriában lehet gondolkodni, mert az alsó es közép kategória egy nagy fos, s ezek szerepét a wm tölti be. A vállalatok bb,wm,ios ebben gondolkodnak, de manapság már csak wm,ios. A wm átlag dolgozoinak, ios meg vezető beosztásúaknak. A fejlesztők mig megírják az alkalmazásukat asztali winre, akkor mar ott van mobilon is, persze ha uwp-ben írják. A hibrid gépek meg egyre jobban keresik...ha új laptop után nézek,akkor csakis ilyen gép jöhet szóba. Ha meg az oem gyartok nem adnak ki készülékeket, akkor az ms fogja. Nem mondom azt,hogy nem csinálhatná jobban, mert rengeteg tokevel rendelkezik, de nem hinném,hogy halni hagyja a mobilis rendszert ha már együtt fejleszti az asztalival....
-
netpeti98
addikt
válasz
#97246720 #16011 üzenetére
(netpetinek meg megsúgom hogy a messenger az ios port,nem saját fejlesztés, ahogy a facebook beta is portolt verzió!)
Nem érted, a Facebook nem a Project islandwoodot használta a portoláshoz, hanem az Osmetát. Az Osmeta pedig a Facebook saját megoldása a portolásra. Pontosan tudom, hogy az IOS verziót portolták...
-
Pearce
aktív tag
válasz
#97246720 #16004 üzenetére
"mi nagyot aratott volna az project astoria, csak hát a szerencsétlen agyonfizetett fejlesztőcsapat képtelen volt megoldani a hibát így kivették"
ad1. Hát persze, hisz a BB-nek is mennyire bejött a droidos alkalmazások futtathatósága
.. ja nem.
ad2. Ha megjelent volna a Project Astoria, a maradék rendszerre fejlesztő is lelépett volna /levelet írtak az MS-nek/, hisz minek ide bármit is tolni, ha letöltöd a droidos verziót.
Az Action Centerrel kapcsolatban meg meg kell érteni, hogy nem csak az 1 000 000 (?) wp-snek fejlesztenek, hanem a maradék 6 milliárd másik embernek is, aki esetleg gondolkodik a váltáson.
-
scyllarus
veterán
válasz
#97246720 #16004 üzenetére
Valahányszor visszaraktam a 8.1-et, mindig megörültem a normális hívóképnek és a jól kinéző kapcsolatok csempének. És valahányszor felraktam a 10-et, mindig azon hezitáltam a legtöbbet (a rövidebb akkuidő mellett, ami most egyébként megint elég jó a 14383-ban), hogy hogy fogok megbarátkozni az undorító pici karikákkal. Azt rúgnám ki először, aki ezt kitalálta és keresztülvitte.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#97246720 #15814 üzenetére
angolul értek, azért köszi
de nem ez volt a kérdés.
amúgy a 930-nál én a kijelzőre is gyanakszom, a w10-es battery saver százalékosan kiírja, hogy mi mennyit fogyaszt, ez a 930-on kb úgy szokott kinézni, hogy kijelző 80%, rendszer 13 %, cellular+wifi 7%. ugyanez 925-ön kijelző jelenleg épp kijelző 65%, rendszer 29%, cellular+wifi 6%, hasonló használat mellett. 735-ös havernak szintén ilyen értékek körül mozog) -
-
-
-
scyllarus
veterán
válasz
#97246720 #13758 üzenetére
Végül is, kezdi átértelmezni a mobil fogalmát az MS. Volt, akinek a gyári csengőhangokat törölte le (minek is csörögjön egy telefon?), másoknak az email értesítést némítja le alapértelmezésben. A W10 nem mobiltelefonokra készült, hanem médialejátszókra, ott meg csak zavar a sok értesítő hang
-
viewdetails
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest