Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Aethelstone #12697 üzenetére
Óóó, látom megérkezett az ügyeletes megmondóemberke
(#12690) Spityu27
Nincs különösebb bajom a desktop W10-zel (Aethelstone
). Csak a W10 topic rengeteg negatív visszajelzésére céloztam.
-
Syl
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12666 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #12650 üzenetére
Mit is várunk egy olyan rendszertől, amelyiknek a vezetője egy éves szabadságra ment és iPhone-t vitt magával?
-
Syl
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11239 üzenetére
Gyerekes. Végül is, egy preview topic nem azért van, hogy leírjuk a problémánkat (és megoldást keressünk rá), hanem csakis a W10M istenítésére...
Elnézést kérek minden topiclakótól, hogy jelenlétemmel megzavartam a harmóniát. -
Syl
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11225 üzenetére
>Ne panaszkodjatok már egyfolytában, annyira unalmas folyton ezt olvasni. Tegyétek vissza a 8.1-et és nyugalom lesz.
Majd a te kedvedért hanyagolom a topicot
A 8.1 is sz*r, csak máshogy. -
Syl
nagyúr
válasz
Melack #11219 üzenetére
Most ismét kiszedtem az SD-kártyát, erre a Groove észlelte és kiürítette a listáját.
SD-kártya vissza, bekapcs, Groove Music.... Ehem-ehem. A 70 albumból már csak hármat (3!!!!) lát!
Mielőtt jönne valaki a témával: minden albumot korábban rendbe raktam idtag programmal, Win10, WP8.1 és korábbi W10M is hibátlanul kezelt! -
Syl
nagyúr
válasz
Plazmacucci #11208 üzenetére
Háát, ha hamarosan nem változik valami jobbra a w10m helyzet, akkor az én 640-esem is megy a levesbe
-
Syl
nagyúr
válasz
Melack #11202 üzenetére
Oly annyira nem veszi észre, hogy telefon újraindítás sem segít neki. Sőt! Kivettem az SD-kártyát és a program továbbra is mutatta az albumokat
Poénból ráböktem a play-re, erre pánikszerű hibaüzenetek dobálásba kezdett a Grove.
SD-kártya vissza és elkezdte újratölteni az adatbázisát. Egy óra után a 70 albumból megtalált tízetEgyszerűen ilyen béna és használhatatlan MS programot én még nem láttam, pedig részt vettem a Windows ME bétatesztjében is!
szerk.
Tegnap esti W10M telepítés, HR volt, backup nem került rá vissza, tiszta belakás történ.
Szuper! -
Syl
nagyúr
A Groove Zene programot hogy lehet rávenni a zene mappa újraolvasására? Mert lecseréltem pár albumot, de ez a programnak fel sem tűnt.
-
Syl
nagyúr
A beérkező híváskor még mindig olyan pici kerek bélyegképet jelenít meg?
-
Syl
nagyúr
válasz
monosgeri21 #10443 üzenetére
Hiába linkelsz képet. Be van kapcsolva.
-
Syl
nagyúr
válasz
monosgeri21 #10439 üzenetére
Hiába nézegetem. Backup be van kapcsolva, SMS üres
De mindegy. Úgysem volt benne semmi fontos. -
Syl
nagyúr
válasz
monosgeri21 #10437 üzenetére
És honnan is maradnának meg a régi SMS-ek, ha nem rakom vissza a backupot?
Mondom hogy tegnap tettem vissza a 8.1-et, backup visszaállítás nélkül és üres az SMS program. Ezen nincs mit magyarázni -
Syl
nagyúr
válasz
Plazmacucci #10018 üzenetére
Szerintem mi ketten közösen mehetünk a francba
-
Syl
nagyúr
Dél körül elindítottam a frissítést (.36-ról .63-ra), most tart 3%-nál
-
Syl
nagyúr
válasz
Plazmacucci #9785 üzenetére
Ez a W10M minden hétre "kitalál" valami újítást.
Nálam most pár napja a Kapcsolatok csempe csak üres szürke köröket mutat. Persze ha megnyitom a kapcsolatokat, akkor minden kép a helyén van. Csempe törlés, újra kitűzés nem segít.
Természetesen a telefonnal semmit nem bűvöltem az elmúlt két hétben, csak az a pár app frissítés ami jött. -
Syl
nagyúr
válasz
Zolly444 #9398 üzenetére
Újraindítottam az alkalmazást, újraindítottam a telefont, oda-vissza kapcsoltam a beállításnál a belső tárhely-sd kártyát stb. Továbbra is a régi, hibás fájlokat hozza.
Sőt. Kb két hete amikor először próbáltam a Groove Zenét, elindítottam egy számot. Nos, az a zeneszám még most is megjelenik alul kék sávban, mintha csak két perccel ezelőtt ment volna... -
Syl
nagyúr
Megvan a megoldás!
A Grove Zene nem eszi az ID3v2.4 verziójú Tag-et. Amint átállítottam v2.3-ra (Mp3tag programmal csak egy szimpla, módosítás nélküli mentés az adott albumra), minden a helyére került. Eltűntek az Ismeretlen albumok, az Ismeretlen előadó és a hiányzó albumborítók is megkerültek.A telefonon letöröltem minden zenét és újra felmásoltam az összeset. Ám a telefonos Grove nagy ívben tojik erre, a régi fájlok szerint mutatja. Hiányzó albumborítók, Ismeretlen albumok, Ismeretlen előadók, ahogy kell.
A telefonon hogy tudom törölni a Groove Zene cache-ét? -
-
Syl
nagyúr
Nézd. Adott kb 1300 db mp3/m4a fájl, amik iTunessel lettek "szerkesztve", minden mező kitöltve.
Linuxon, Windowson, OSX-en, Androidon, iOS-en - bármivel megnyitva hibátlan az összes album, borítókkal együtt. Egyedül a Groove Zene programban van egy sor Ismeretlen album és/vagy Ismeretlen előadó.
Akkor szerinted hol a hiba?Az mp3 fájlokban vagy a Microsoft programjában?
-
Syl
nagyúr
válasz
Plazmacucci #9363 üzenetére
Természetesen igen. Itunes-szal lett mind kitöltve, de ID-tag programmal is ellenőriztem. És mint írtam, minden létező programban/platformon jól jelennek meg, kivéve a Microsoft-ét.
-
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9361 üzenetére
Nálam "Ismeretlen előadó" és/vagy "Ismeretlen album" szerepel a zene kb egy harmadánál. Már 8.1 Denimen is.
Nem tudtam vele mit kezdeni, ezért vettem meg a Core Player-t.
Megjegyzem, ha desktop tízesen indítom el a Groove Zenét, abban is ugyanez a helyzet. -
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9358 üzenetére
HR ezen nem segít, próbáltam. Minden zeném ID-tagja korrektül ki van töltve, minden létező playerben, minden létező platformon jól jelenik meg, kivéve a Groove Music...
-
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9356 üzenetére
A legjobb megoldáson már túl vagy: Core Player
-
Syl
nagyúr
válasz
consono #9313 üzenetére
Az iOS billentyűzete nem lenne rossz, ha lenne hozzá normális magyar szótár. Mert ami van benne, az inkább arra jó, hogy felqrja a felhasználót. Cserébe lehet neki magyarul szöveget diktálni, méghozzá nagyon-nagyon pontosan. Ezen a téren a WP kb 4 fényévre van lemaradva a kanyaron túl.
Design ügyben nem nyilatkozom.
Viszont a rendszer működése, mindennapi használat közbeni vizsgája csillagos ötös. A WP kb hármast kapna tőlem. -
Syl
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #9300 üzenetére
Én mint volt iOS (ver. 2-8) felhasználó, azt mondom, nem lehet egy napon említeni a két rendszert. Jó lesz ez a Win, de még kb 4-5 év lemaradásban van az épöltől.
-
Syl
nagyúr
válasz
Partyface007 #9220 üzenetére
Miután a 8.1-et Insider Fast Ring-en keresztül update-eled 10-re, nyomsz egy factory resetet és nulláról belakod a készüléket (elfelejted a backup visszatöltését!), akkor hibátlan lesz a magyar billentyűzet.
-
Syl
nagyúr
válasz
donmackó #9117 üzenetére
A Groove Zenén nem fog javítani. Az marad ugyanolyan sz*r mint előtte
Az univerzum összes zenelejátszója, az összes platformon korrektül jeleníti meg a zenéimet (minden létező tag kitöltve), kivéve a Groove Zenét. Az tucatnyi "Ismeretlen Album"-mal és "Ismeretlen Előadó"-val szívat... -
Syl
nagyúr
válasz
gretzky77 #8998 üzenetére
A W10M jelen állapotában szerintem jobb, mint a 8.1. Legalábbis nekem kevesebb vele a bajom. Persze frissítés után, ahogy itt javasolták, nyomtam rá egy factory resetet és új készülékként laktam be.
>nem is értem hogy lehet ekkora különbség készülék és készülék között
A desktop W10 is ilyen. Sokan szopnak vele, itt meg hibátlan.
Úgy tűnik a "windows as service" ezt jelenti(#9000) hjoci1980
Factory reset, backup elfelejt, új készülékként belak = billentyűzet is tökéletesen működik (bár néha laggol egy kicsit)
-
Syl
nagyúr
válasz
batai15 #8976 üzenetére
>az edge jobb már?
Igen. Az nem szarul jeleníti meg az oldalakat, hanem gyakran sehogy. Meg sem nyitja. Csak áll mint tehén a lucernásban.
(#8979) Melack
Akkor ez valami preview bug lesz.
Most frissült nálam is a build. Telefon power OFF-ban van, holnap kiderül hogy vizsgázik.
Eddig éjszakára minden telefonomat airplane módba raktam, mostantól visszaszokom a 15 évvel ezelőtti praktikához: minden este kikapcsolom.(#8955) Ryoo
>Abszolút megértem, hogy nem akarsz többé használni ilyen rendszerű telefont,
Igazából én inkább azt szeretném, ha a w10m elérné végre azt az állapotot amit az egyszerű ember elvár tőle. Megbízhatóan és stabilan működjön.
-
Syl
nagyúr
>még a viber is jelez mindent, és rendesen ki is csöng.
Ismerősöm, felső kategóriás WP-n panaszkodik rá elég sokat.
>Milyen régión használod a telefont és európának szánt variánst vettél?
Szolgáltatói (telenor) készülék.
>Ahogy írják a whatsapp a legstabilabb nálam is
Androidos táblagépemen is fut, teljesen megbízhatóan.
-
Syl
nagyúr
Nem csak az sms hang tűnt el, hanem minden vele kapcsolatos értesítés! Nem volt jel se a lock screen-en, se az értesítési sávon, de még a kitűzött csempén sem. Ha nem indítom el az üzenetek programot, akkor nem tudom meg, hogy fél nappal előtte kaptam egy fontos és választ váró sms-t.
8.1-en pl. a csengőhang tűnt el. A hívás befutott, jelzett is a lock screen, de mintha néma lett volna a telefon. Újraindítás megoldotta.
A whatsapp értesítés szintén kritikán aluli 8.1-en. Szinte naponta jelentkezett az a "feature", hogy ha kiléptem a programból, nem jöttek meg az üzenetek. A feladónál azt jelezte, hogy nincs bekapcsolva a telefonom.
10 preview-val legalább a whatsapp stabilan működik. -
Syl
nagyúr
Azért nehogy már egy szimpla SMS értesítésért felső kategóriás telefont kelljen vennem.
Egyébként is, a fanboyok azzal ordítják tele a fórumokat, hogy a 100 dolláros WP gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, mint bármelyik "kukadroid", amit bottal sem szabad piszkálni. Az iPhone-t meg csak a pénzes barmok veszik. Stb.(#8936) JamesHun
Teljesen mindegy. 8.1-gyel többet szoptam, mint a 10-zel.
És persze HR is volt, meg rendszeres a heti két restart. -
Syl
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #8931 üzenetére
Nem közvetlenül, mert átmenetileg pár hónapig iPhone-t használtam, de igen, a Z2-őt 640-re cseréltem. Mondanom sem kell, megbántam, mint kutya amelyik hetet kölkedzett...
A WP megbízhatóságban, stabilitásban, gyorsaságban sehol nincs, ahhoz a szinthez képest, amit a fanboyok lefestenek! Az elmúlt 18 év mobilozásában tegnapig még tapasztaltam olyat, hogy egy telefon nem jelez a beérkező SMS-reHa véletlen nem nyitom meg az Üzenetek appot, még most se olvasom el a tegnapi, fontos SMS-t...
-
Syl
nagyúr
Elnevezésről volt szó, nem technikai háttérről
(#8924) erahurka
Az előző androidos telefonomat (Sony Z2) fél év alatt egyetlen egyszer kellett újraindítanom (egy frissítés végett), a 640-et meg hetente legalább kétszer. Tegnapra is jött egy kis must have reboot, nem jelzett a beérkező SMS-re (se hang, se értesítési sáv, se csempén szám)...
-
Syl
nagyúr
válasz
tomboy0013 #8912 üzenetére
4-5 évente új mobil OS rövidítést kell tanulni. WinCE, WM, WP, W10M...
A Microsoft igazán eldönthetné végre, hogy akarja nevezni a gyerekét -
Syl
nagyúr
válasz
tomboy0013 #8702 üzenetére
Már visszaraktam a 8.1-et és belaktam nulláról
-
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #8689 üzenetére
És mielőtt valaki elkezdni magyarázni hogy ez Whatsapp hiba, csak szólok, hogy ugyanezt a gyári Üzenetek (SMS) alkalmazás is "tudja".
Az "állítsak be angol billentyűzetet", meg a "kapcsoljam ki az automatikus javítást" című baromságok hidegen hagynak.Éljen, éljen éljen!
A Windows Device Recovery Tool olyan szépen befagyott, hogy öröm ránézni!
És persze mikor fagyott be, amikor már elkezdte letolni a telefonra a firmware-t... -
Syl
nagyúr
válasz
tomboy0013 #8532 üzenetére
Akkor most már a fejlesztők tényleges munkát is végezhetnek, nem csak az ilyen kiírások átírását
Ma reggel pl. 10-15x kellett végigsimogatnom a kijelzőt, mire sikerült lehúzni az értesítési sávot...
Az értesítéskezelést nem is említem. Az egyébként is agyérgörcsöt okoz nálam. -
Syl
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #8490 üzenetére
Sajnos sok minden vicc ebben a rendszerben.
-
Syl
nagyúr
A naptárból hogy a rákban lehet eltüntetni az időjárás ikonokat?
-
Syl
nagyúr
Ki szeretném próbálni a tízest. Van itt valami leírás a folyamatról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest