- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fapapi
csendes tag
válasz
Pikkolo^^ #17482 üzenetére
Mi muzsikál itt jól?
Vettem egy BT-s fülest. Nevetséges a működése, mintha 10 évvel ezelőtt lennék.
Nem tudom szabályozni milyen hangok menjenek át a fülesbe. Hangszínszabályzást nem is keresek.
Milyen már az, hogy a füles mikrofon hangját visszahallom?
A hangminőség pedig kritikán aluli.
Megmagyarázhatatlan statikus zörejek mikor meg sem kellene szólalnia a fülesnek. Csak úgy sistereg egyet!Csatlakoztattam egy androidra.
Csodák csodája, a hívás beszéd minősége össze sem hasonlítható. A hordó aljáról beszéd megszűnt, mintha a hívó fél mellettem állna. Nem hallom vissza a mikrofonom a fülesbe, a zene hangminősége is fényévek.
Ennyit erről!Ez az egész egy összehányt rendszer, még az alap funkciókra is használhatatlan.
IMAP levelezésről fogalma sincs. IMAP sent mappát szarik használni, szinkronizálni képtelen, a mellékletek megjelenítése pedig siralmas. Most nem a gmailről beszélek, hanem ugyebár az üzleti szférában használt saját domaines levelezésekről. Egy HTML levelet nem tud értelmesen megjeleníteni.Egy tetves hosszú Í betűt nem tudok a levélbe megírni, ha magyar billentyűzeten vagyok.
A billentyűzeten előbb van a hármas szám mit az az ékezetes betű választáskor! Ez is egyszerűen röhej!Hívásvárakoztatás hangjelzése. Hát ezt az alap funkciót a nokia5110 is ellátta. Ez képtelen rá!
Hol a tökömbe van 950 a rádió? Kihazudják a szemed, hogy a hardver nem tudja, miközben registryből bekapcsolható!
A kamerán belül, hol van fókusz hol nincs, mentés feliratok tömege!
Groove egy hulladék, mindenre jó csak zenelejátszásra nem.
A filmek+tv kilépked.
Feloldhatatlan kijelző mikor csörög a telefon.
Navigáció. Ha lehet így nevezni. A térkép olyan friss mint a 6 napos rántott hús. Ahhoz, hogy hangot varázsolj rá mókányolni kell.
Névjegyek csak azóta vannak rendben amióta Google címtárat használok. Addig a kép eltűnések, kapcsolat eltűnések.
A tárcsázóban többször előfordult, hogy visszahívtam egy adott embert, és mást hívott, vagy a címtáramban meg nem található telefonszámhoz képet tett ki a címtáramból.
A csempe frissítéseket már meg sem említem!
Skype üzenet vagy megjön egyből vagy késve.
Megmagyarázhatatlan internet adatmennyiség elfolyás. A nagy háttérben fagyasztásuk működőképtelensége miatt, az Edge szétszívja.
Ezzel még csak a felszín kapargattam. Ez minden csak nem okostelefon, összehányt az egész, ahol a felhasználó szava az utolsó, amit figyelembe vesznek.
-
netpeti98
addikt
-
Partyface007
őstag
válasz
Pikkolo^^ #17332 üzenetére
az azért volt mert ha a másik kártyán beszélsz akkor az említett Telenoros nem elérhető státuszban van és akkor persze hogy küldd sms-t
vagy a 950DS-nél mindkét kártya aktív?
szerk: a specifikáció szerint dual stand-by tehát jól írtam
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #17286 üzenetére
Értelmes kommunikálás, teljesen szubjektív megítélés, ha valaki egy megoldás után vágja rá, hogy mindennel tisztában van.
Egy fórumon, vagy chat-en nem lehet érzéseket generálni a hozzászóláshoz, amit írtam az olyan, mintha normális hangnemben írtam volna, mégis mi volt az, ami neked sértő volt? Melyik szó?
Ha meg ennyire nem érted, illetve elmondásod szerint érted a rendszert, akkor mit is szeretnél megtudni?
Csinálj wdrt-t, rakd fel a stabil hivatalost, ha utána is kikapcsol vidd szervizbe, jah persze ezt is tudod, akkor mi is szeretnél megtudni?Ma az utakon már annyi istenbarmával találkoztam, hogy te hozzájuk képest egy aranyos rendes ember vagy!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #17281 üzenetére
Mégis milyen hozzászólást szeretnél?
Telepítsd fel a hivatalos redstone build-ot, ez az 576-os. Ha insider-en vagy egyúttal vállalod, hogy a telefonod szarul működjön, mert ezt még bétának sem lehet nevezni. Vagy vidd szervizbe és ott ugyanezt elmondják.---------------------
(#17282) Sub-ZeRo
Jah, tényleg miért szopatjátok magatokat ezzel?
Az 576-os kisebb hülyeségekkel, de jól működik.
Az insider vállalja, hogy teszteli a félkész rendszert, lenyeli a hibákat és folyamatosan küldi a feedback-et.
Itt lenni, ennyit jelent... -
pikszel
addikt
válasz
Pikkolo^^ #16974 üzenetére
Emberek! Ma reggel akartam jegyzetelni, de az OneNote nem akarta az igazat. Címnek egy betűt engedett beírni és annyi. Azóta egy újraindítás után már a meglévő jegyzeteimet sem akarja megmutatni. Ez egy Lumia 950, gyors körön. Viszont itt van egy 735-ös is és azon ugyanilyen kondíciók mellett hibátlanul megy... Valaki még hasonló nyűggel?
-
pikszel
addikt
válasz
Pikkolo^^ #15982 üzenetére
Régebben volt valakinek ilyen gondja a tárcsázóval. A PDF böngészőben valóban nem mozgatható, nagyítható, illetve érintésre újratölti az oldalt.
Másnál is van olyan bibi, hogy az áruházban az alkalmazás oldala nem tölt be teljesen, csak ha elkezdem görgetni? Ekkor visszaugrik az oldal tetejére, ami elég bosszantó.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #15853 üzenetére
Dehogyis, holnap max holnap után biztos lesz új build fast ringen! Ha csak valamit nagyon csúnyán el nem baxnak benne.
Ja most nézem hogy th, RPR ringről beszéltek, akkor nem szóltam. Az már tényleg inkább valószínűtlenebb. Azt hittem RS-t vársz úgy mint az avatord a legutóbbi build melegedése miatt, 930-on.Mi az ami miatt elkeserít egy újabb th build hiánya, mi baj a .420-al?
-
Clemi
veterán
válasz
Pikkolo^^ #15840 üzenetére
Véletlenszerűen aznap este csináltam a telón egy 8.1-re vissza és ment fel W10 TH2. Az viszont érdekes, hogy aznap este éjfél után nem sokkal valami brutál merülésbe kezdett a telefon (reggel megnéztem a diagramot) és még szerencse, hogy valamiért felébredtem és kézbe vettem a telefont, hogy megnézzem mennyi az idő. Olyan forró volt, hogy nem lehetett megfogni. Akkor csináltam egy restartot és azóta minden rendben vele.
-
válasz
Pikkolo^^ #12644 üzenetére
Ezzel a rendszerrel adtak ki de egy regebbi buildel szenne patchelve(gondolom en) meg van alat fw is ami sokat dobhat a rendszer mukodesen, az x50 sorozat nem a 8,1 ala keszult drivereket hasznalja es az is nyomhat egy keveset a latba ... bele kene olvasni a 550/950 topikba.
-
-
-
SSousuke
csendes újonc
-
honeker
őstag
válasz
Pikkolo^^ #9982 üzenetére
le irtam párszor.....ha kézel csatlakozok minden ok ha automatikusan a kapcsolatot jelzi de tök süket a ki hangosito is meg a telefon is a 8.1 az még jó volt az update2 ota viszont nem.....mindig manuálisan kell csatlakozni az auto rádiojához ez igy egy kalap.......r
-
Gusztáv
addikt
válasz
Pikkolo^^ #9820 üzenetére
Arra utaltam, hogy cégeknél nem az a jellemző igény, hogy a gépedről a mobilon keresztül telefonálj, hanem hogy a telefon központba integrálnak minden eszközt: az asztali készüléket, a pc-t, a mobilodat. Nálunk a német központban már Skype for Business fut mindenen Corporate voice-al bővítve, a vezetékes melléked is a mobilon csöng, ha úgy akarod, mobilról való hívásnál is a vezetékes szám látszik, ha az kell. De ezt tudja a Cisco vagy az Alcatel is, meg egy csomó gyártó megoldása.
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
Pikkolo^^ #9812 üzenetére
a) sehogy, majd talán túléljük valahogy
b) sima MS accountot nagyobb cégeknél annyira nem preferálják, kb rémálom, hogy Win 8.1 alatt szinte nem lehet megúszni. Nem véletlen, hogy sok helyen már folynak/indulnak a Win 10 tesztelések. Ott talán Azure AD-val működni fog
c) már most is van rá egy csomó megoldás, Alcatel, Cisco, MS, stb., lehet váltogatni -
chipesz
őstag
válasz
Pikkolo^^ #9762 üzenetére
Windows 10-nek kell futnia a gépen is, a novemberi update-nek rajta kell lennie. Telefonon és gépen is US nyelv és US régió, Cortana bekapcsolva. Így működnie kell.
SMS-t pedig Cortanan keresztül tudsz írni:beírod a keresőbe, hogy "send a text", vagy "sms" és onnantól magától értetődő.
SMS-ről nem fog értesíteni, viszont nem fogadott hívásról igen. Arra válaszolhatsz SMS-sel, de egyébként is küldhetsz szöveges üzenetet.
Ja és azt mondanom sem kell, hogy internetelérés mobilon és gépen is kell hozzá. -
-
-
Boonen007
őstag
válasz
Pikkolo^^ #5249 üzenetére
Ezzel egyetértek, SMS értesítés semmilyen formában nincs, csengőhangot nem lehet beállítani, zárképernyő töltésre dugás után meghülyül levételnél szintén, az appok de még a gyári telefon is pl. 4-5 másodpercet csak betöltés és még utána is 1-2 másodperc mire betölti az adatokat, az aksi borzasztóan merül, a csempéknél a jelzés, hogy pl 1-2 emailem jött szintén hibás vagy nem is mutat semmit vagy beragad... Én nem is értem hol tartanak ezek...
-
Pferi
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #5195 üzenetére
Nem, én voltam a béna. Külön még a Google Mail beállításai között is be kellett állítani hogy hangjelzést adjon...
Egyébként egész nap telefonáltam, neteztem, maileztem vele, nem volt fagyás, újraindulás. Az Edge-ben az előre hátra lapozás hiányzik, de gondolom idővel azt is megoldják.
Elsődleges mobilomon van, de hagyom mert nem éreztem olyan hibát ami miatt vissza kellene tennem 8.1-re. Mondjuk olyan fejlődést sem amiért mindenképp váltani kellene a 10-re... -
pushalias
addikt
válasz
Pikkolo^^ #2123 üzenetére
Ahhoz képest, hogy pre-béta, ez bizony tényleg really great. A 10134-esről kiszivárgott videó alapján a 10136-os nagyon komoly lépés lesz előre.
-
vicze
félisten
válasz
Pikkolo^^ #1736 üzenetére
Fruit Ninját kivéve soha nem fogom megérteni, hogy miért jó a képernyőn hadonászni. Egyszerűen fárasztó és macerás 1000x szívesebben nyomok egy átkozott gombot, minél nem kell gondolkozzak, hogy ja 10cm vagy 5cm kell húzzam, nagyobbat kell kisebbet, egyáltalán mit csináltam épp?
Még droid tableten is utálom, hogy le kell húzogatni a mocsok értesítő sávot. 4.3-ig Tabet UI-ban normálisan lehetett böködni és nem kell a karomat nyújtogassam egyfolytában hanem kényelmesen kezelhető volt, csak ráböktem az órára és ott volt.Felőlem lehet swipe action nem gond tök rendben van hogy van akinek kényelmes megértem, DE legyen mindig gomb megfelelője, mert sokkal pontosabban és gyorsabban használható, nem lassít mint egy swipe. Pontosan ugyan olyan dolog mint a felesleges screen animációk. (csili-vili csak nem jó semmire)
-
chipesz
őstag
válasz
Pikkolo^^ #1352 üzenetére
Jelen, de ezt már tudod. 😊 Nekem is feltűnt, hogy hozzá lehet adni új szavakat, mondjuk néhány szót nem talál el, pl. most azt hogy "új". Na, most meg jó. Lehet hogy egy idő után hatékonyabb lesz. Egyelőre az angol verzió pontosabb szerintem, de azért ez is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest