- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Nekem a v4 vagy noki camera beta , meg volt , de a w10 felrakasakor ment a levesbe . Most hogy emlited a v5- ot kaptak a a pw-k, elvileg a nokia kamera beta lett eloszor classicra nevezve, az ms tulajdonlas utan lehet hogy a v5 kapta ezt a nevet... de mindegy is lenne , ha a sima lumia kamera appot nem kukaztak volna ...
Remelem javitanak a sajat szoftverukon.. -
-
Clemi
veterán
Na meg még ez is ...... cseppet gáz azért nem?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem csak a kommunikációval van baj. szerintem nagyjából ugyanazok fejlesztik a telefonos op. rendszert mint akik a desktopot. Lassú a fejlesztés. Kb. februárban indult a win 10 publikus "teszt". Annyi minden nem változott, hogy lassan egy éve nem képesek kiadni egy normális op. rendszert.
-
-
thxer
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi hogy nincs neki főnöke, aki adjon neki egy tockost ha hülyeséget csinál? Körülbelül olyan mintha a W10M-et 5 ember fejlesztené, mindenféle tesztelés nélkül, leülsz elé használod két órát és 1 oldalas listát lehet írni a bugokról amit 5 perc alatt ki lehet javítani, másik 1 oldalt a hülyeségekről, ami lehetne felhasználóbarátabb és még 1 oldalt az inkonzisztens dolgokról.
A groove musicban is van [...] a lejátszó oldalon, megnyomom és felugrik egy teljes képernyős szürke menü egyetlen opcióval... -
tomboy0013
veterán
Erre hiába vár, szar az akku idő és kész. Nálam már build kiadás óta ott figyel, nyomtam neki 2 HR-t is meg alapból tiszta 8.1-re raktam és mégis egy hulladék az akkuidő. A készülékspecifikus frissítés remélem segíteni fog rajta, mert ha nem lehet visszamegy a 8.1 és az is marad rajta mert ez így szánalmas.
-
gabancs
addikt
" A Continuum használata során az okostelefonnal lehet telefonálni, vagy SMS üzenetet küldeni, miközben a monitoron tovább lehet dolgozni. Azt hozzá kell tenni, hogy a monitoron nem egy asztali Windows 10 verzió fog megjelenni, azaz a funkcionalitás korlátoltabb lesz egy számítógépnél."
-
ZavaBalazs
őstag
a known issuesban, ugye az első dolog amit elolvasol, mielőtt telepítesz bármit is.
Boonen: valamit baszakodott az előző build a fájlrendszerrel, ami nem ütközött ki benne, mint probléma, de a következő buildben már kijön, végtelen ujraindulós ciklusba lép a telefon, ha az 586 telepítés után HR-t nyomsz. megoldás: 581-en biztonsági mentés, upgrade, gombkombós alaphelyzetbe állítás, vagy recovery tool, és 8.1-ről frissítés.
-
Boonen007
őstag
Konkrétan erre gondolok:
After we released Build 10581 to Windows Insiders in the Fast ring, we discovered a bug in the build that will cause the filesystem to become partially corrupted after doing a factory reset. For those of you who did a factory reset of your phone, you most likely did not notice this issue on Build 10581. Due to this bug however, upgrading to Build 10586 will cause your phone to go into a reboot loop after the upgrade completes – rebooting at the Windows or operator logo. To recover your phone, you can use the hardware key combination to reset your phone which will then put it at the OOBE experience on Build 10586. We highly recommend that you make sure you do a backup your phone *before* upgrading to Build 10586 due to this bug. Additionally, you can also recover your phone by using the Windows Device Recovery Tool to go back to Windows Phone 8.1 and then upgrade to Build 10586. -
tomboy0013
veterán
Nekem is élhető volt az 581-es build, sőt igazából most sincs vele túl sok gondom, csak vezeték nélküli töltőn nagyon forrósodik az elmúlt 2 napban a telefon. Érdekes mert eddig nem csinálta, minimálisan melegedett fel amennyire kell de most valamiért jóval forróbb a telefon. Illetve az aksi jelzés is érdekes néha. Zuhan 20%-ot éjszaka, utána viszont 2%-on megy aktív használattal fél órát simán. Az üzemidőn is lenne még mit csiszolni. Meg remélem még némi gyorsulást is tudnak eszközölni például a Store-on.
-
-
confuser
senior tag
Meg a lockscreen feloldása megint más lett. Jól néz ki.
Másrészről meg okos megoldás is. Így "ráér" betölteni a háttérben az animáció alatt a kezdőképernyő, ha épp nincs a memóriában. És egész jól is néz ki, illik a mostani zoom-in zoom-out animációk közé ez az új animáció. De magán a lockscreen-en van még mit optimalizálni, még mindig van egy kis késés az óra megjelenéséig. Azt viszont nem értem, hogy miért nem akarják (akarták) modernizálni kicsit a zárképernyőt (írták, hogy a közeljövőben nem lesz változás).
-
Gusztáv
addikt
-
gretzky77
veterán
-
Zoli133
addikt
Azt hiszem megvan a hiba. A firmware szó kicsit nehezen van definiálva.
Mármint a firmware amit visszaraksz az egy firmware+OS ebből meg jön, hogy firmware != firmware.
De lehet teljesen összezavarodtam. De azt hiszem az a lényeg, hogy a firmware szót több dologra használjuk... -
Lacics25
aktív tag
Szia!
"Nálam semmi gond az üzemidővel. Ha használom, persze, merül, de standby-ban nagyon jól bírja, simán van 8.1 szint szerintem."
Valóban, ha nem használod, nem merül.
Azonban ha használod, a szokásos használat mellett 60% helyett 25%-ra merül estére. Mint egy középkategóriás droid. Nem fogható rá a kezdeti frissítésekre, azon már túl kellett essen.
Személy szerint nagyon csalódott vagyok, mert szinte tökéletesen működik, de ez így használhatatlan! -
tomboy0013
veterán
Hm akkor változatlanul gyenge az üzemidő 8.1-hez képest :S (már csak azért mert 1 hónapig használtam a 166-ot és kb felét hozta a régi üzemidőnek, az 512-es meg még azt is megfelezte hiába volt több HR is). A melegedést a 8.1-hz képest kérdezem mert azzal csak szimplán melegszik a telefon, a 10-zel meg eddig izzott alap dolgoktól is. Ezt az óriási melegedési különbséget akkor tapasztaltam mikor visszaálltam 8.1-re. Előtte úgy emlékeztem, hogy 8.1-en is ennyire melegedett pedig közel sem.
A Storage check és az újraindítás folyamata is olyan borzasztóan lassú mint az eddigi buildekben? -
Воланд
titán
pin pad: tudom, hogy nem bug, hanem feature, de annak ronda.
mail : jah, igy olyan, mintha az lenne az alkalmazas neve, hogy outlook mail 2 vagy 16. kozepes meretu csempe eseteben az ikon mellett kellene lennie.
vissza gomb: bongeszoben egyszeru, ha megnyitod a bongeszot, majd elolvasod az elso oldalt amit megnyitsz es megnyomod a vissza gombot, akkor kilep. ellenben ha elnavigalsz, akkor a vissza gomb a bongeszoben megszokott vissza gombkent mukodik, azaz vissza lep egy oldalt. ha otven oldalt olvastal, akkor otven oldalt kell visszalepkedni.
-
tomboy0013
veterán
Én is lefrissítettem azonnal, nem erről van szó. Csak az érdekel jött-e frissítés a jelenlegi buildhez. Egyébként már egyik régebbi build-nél is volt bugfix, szóval előfordulnak hibajavítások a verziókhoz is.
Ez pedig a Windows Centralos hír, olvastam is a Facebook-os Windows Közösségben, hogy ott valaki megkapta és eltűnt néhány bug a 166-os build-ből.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest