- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
L930 és 14905.1000 és a Térképek alkalmazás. Navigációs hang megint nincs csak a pittyegés a sebesség túllépésre! Ezt már tuti direkt csinálja a fejlesztő csapat.
-
Clemi
veterán
Érdekes a 930-on megszűnt a BT bug, és nálam legalábbis ha nincs BT-n forgalom (zene) akkor nem fogyaszt, legalábbis nincs különbség a bekapcsolt vagy kikapcsolt állapot közötti üresjárati merülésben.
A BT kikapcsolás azonnali (ikon is átvált), tényleg kikapcsol, mert a BT fülesem átváltott kereső módra mikor bekapcsoltam, viszont a bekapcsolásnál van egy 5-7 mp-es várakozás. -
Clemi
veterán
válasz
Zsoleszhun #16597 üzenetére
Eddig még én is kitartok de napról napra egyre jobban rezeg a léc. Csak adaléknak ahhoz, hogy akkor most miért is néz ki jobban egy-egy alkalmazás bármilyen más rendszeren mint a WP-n. Ezen a példán nem a kinézet a lényeg, hanem érdemes a funkciókat átfutni, hogy mi nem működik a WP rendszeren. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a funkcióknak a hiánya nem az alkalmazás fejlesztőjén múlt, hanem az MS valamelyik korlátozása okozza.
Runtastic Pro Érdemes megnézni és felháborodni ismét! Na meg a többi kis kiegészítő alkalmazást ugyanitt, ami nincs WP-re csak a másik két rendszerre.
-
Clemi
veterán
válasz
pikszel #16249 üzenetére
Jaaaa windows....
hogy ez nekem miért is nem alapértelmezett, hogy 10 kilóméterenként indítsam újra a telefont!!! Az ablakon ugráltatnám ki az összes fejlesztőt de komolyan! Mi a szart csinálnak ezek egész álló nap el nem tudom képzelni, de hogy nem dolgoznak az tuti.
A gusztustalan szarul működő, sőt leginkább sehogy nem működő (merthogy navigálás közben túlmelegszik a telefon ezért leveszi a fényerőt negyedre ami után semmit nem látni a kijelzőn) navigáció mellett, a beragadó értesítések a csempéken, a rejtélyes hang problémák (gondol egyet és némelyik hívásnál csak egyet csenget) a BT kapcsolat baromságai de sorolhatnám a sok apró de annál bosszantóbb hibákat. -
Clemi
veterán
Nektek működik rendesen az időjárás csempe? Nekem beragadt a hely ahol vasárnap voltam és nem is frissül. Ha az alkalmazást megnyitom, akkor a helyszín és a mutatott adat is, jó de csempe nem. Már levettem és kitűztem újra, de változatlan.
-
Clemi
veterán
Elkövettem én is, hogy TH2-ről frissítettem RS-re. Annyi tuti, hogy a készenléti fogyasztásom az állandónak mondható 0,7-ről egyből felment 1,3-ra. Az általam úgy "imádott" térképek alkalmazás egyrészt most meg se nyikkan, másrészt olyan szinten meríti a telefont, hogy a Nokia CR200-as vezeték nélküli töltő nem győzi és persze mellé olyan szinten forrósodik a telefon, hogy szerintem már bekapcsol a belső védelem, mert navigálás közben leveszi felére a fényerőt a rendszer.
Ebben az állapotban ez egy használhatatlan szar, csak azt nem tudom biztosan, ez mennyiben a térképek alkalamazás, mennyiben a W10M és mennyiben a hardver hibája.Kérdés, hogy másnak hogy viselkedik ez a program?
-
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013 #16023 üzenetére
+1
-
Clemi
veterán
válasz
Pikkolo^^ #15840 üzenetére
Véletlenszerűen aznap este csináltam a telón egy 8.1-re vissza és ment fel W10 TH2. Az viszont érdekes, hogy aznap este éjfél után nem sokkal valami brutál merülésbe kezdett a telefon (reggel megnéztem a diagramot) és még szerencse, hogy valamiért felébredtem és kézbe vettem a telefont, hogy megnézzem mennyi az idő. Olyan forró volt, hogy nem lehetett megfogni. Akkor csináltam egy restartot és azóta minden rendben vele.
-
Clemi
veterán
válasz
hroberto #15798 üzenetére
Persze megtaláltam, csakhogy a Mobil menüben nálam minden sor "Bekapcsolás" állapotban van, vagyis az én logikám szerint épp ki van minden kapcsolva. Ha bárki megnézi ott a felsorolásban nincs benne, a megosztásaim/posztjaimhoz hozzászólásokról értesítés. Na azt akarom kilőni.
-
Clemi
veterán
Az új FB Beta alkalmazásban tudja valaki hol lehet, vagy egyáltalán ki lehet-e kapcsolni, az értesítések leküldését? Valahogy nem vágyom rá, hogy minden posztomhoz tett hozzászólás után jelezzen a telefonom. Mikor éjfél előtt nem sokkal rezgett meg prüntyögött és arra ébredtem ki is léptem a program felületén FB fiókból. Az MS verzióban legalább kikapcsolhatók az értesítések, de itt nem jöttem rá hol lehet.
-
Clemi
veterán
válasz
kasaz13 #15540 üzenetére
Sajnos egyikre sem. Hiába lépek ki/be egyiknek sem mozdul a csempéje. Ha jól emlékszem a hétvégén még élő volt az összes csempe.
Tehát ami nálam üres (mintha a 8.1 HD Tiles program tette volna ki), illetve beragadt bedöglött csempe:
-Kapcsolatok
-Üzenetek (nem jelenik meg a csempén az új üzenetek száma)
-Fényképek
-Chronos Calendar
-Időjárás
-Adatforgalom
-Messenger Beta (tegnap még az is pörgette annak a képét akitől az utolsó üzenet jött)
-Óra (nem jelzi a csempén a bekapcsolt ébresztőt)
-Áruház (csaj az ikon látszik)
-Insider Pro (a csempe forog, csak a töltöttség nem változik hiába lépek be és ki)A Runtastic, az Instagram és például a Sunrise and Sunset pörög forog, változik rajta az adat, de az Opera is forog, meg a mappákban is tilitoliznak a csempék.
-
Clemi
veterán
válasz
kasaz13 #15538 üzenetére
Nos igen, a FB háttérben futása nálam is ki van kapcsolva, így nem is használ semmilyen akku időt és adatforgalmat se generál, csak ha használom.
Most kipróbáltam az Operában a teljes verziót.... használhatatlan.Más... nem volt valami sunyi frissítés vajon a háttérben? Csak mert tegnap óta üres a kapcsolatok és a fényképek csempém, de az időjárás csempe is csak a statikusan az ikonját mutatja, ahogy a Chronos Calendar is, az Insider Pro csempéje pedig egy valamikori jóval korábbi állapotot mutat és nem frissül.
-
Clemi
veterán
válasz
busman #15534 üzenetére
A Core playert nem használom, de a Spotify legtöbbször nem kezdi el a lejátszást, illetve látszólag elindul, csak épp hang nincs, majd egy restart után megjavul (legközelebb ugyanez megint) a Runtastic pedig elindul ugyan, de sokszor a képernyő feloldás után a fő képernyőn nem stop, hanem start felirat van, közben meg fölötte a táblázatban ott vannak az adatok. Háttérben persze elmenti ami addig történt, de azért mégis na! A fénykép megosztás a FB-ra minden alkalommal megakad hibaüzenettel és csak a FB app elindítása után folytatódik. A camera alkalmazás szégyen amilyen lassan fókuszál, viszont a fényképek app hétvégi összefoglaló albumot készít nekem amiről még értesít is, hogy milyen jó fej volt. De ki a fene kérte erre?
Sok sok apróság van, sok kis bug a mélyben, amikkel együtt lehet élni, csak folyamatosan kell felügyelni és időnként beavatkozni olyan dolgokba, amikbe nagyon nem kellene. -
Clemi
veterán
Na csakhogy megint mennyit ér egy alkalmazás. Pont a lényeget nem mutatja. Nálam a mai frissítés óta megint beragadt valami, mert ilyen merülési diagramot mutat készenlétben:
Ezek mellett elindítottam a Mobile Task Manager programot és semmi olyan ami be lenne ragadva, csak a szokásos alkalmazások a szokásos processzor használattal, amik pont így jelen voltak még délelőtt, mikor a normál 1,3 %-os merülés volt készenlétben.
Na most akkor mi a büdös franctól kezdett megint ilyen tempós merülésbe? Nem akku, mielőtt bárki megjegyzi, mert egy restart után megszűnik.
-
Clemi
veterán
De jobb, ha egy pc-ről, böngészőből figyeled mi fut a háttérben. Ehhez be kell kapcsolni pár dolgot, majd egy azonos hálózaton lévő PC böngészőjébe be kell írni a telefon ip címét.
Ezt most hogy? Csak mert ritkán, de előfordul nálam, hogy látszólag semmi nem fut a háttérben, de mégis a megszokottnál 2x gyorsabban merül készenlétben a telefon. Ha ilyenkor megnézem a "Takarékos Üzemmód" menüjében, hogy mi fogyasztott, semmi kiugró nincs, háttérben épp csak néhány százalékot kajált egy-egy program. A restart persze ezt megoldja, na de mégis csak jó lenne tudni mi az ami be szokott ilyenkor ragadni.
-
Clemi
veterán
válasz
temagad.aho #15348 üzenetére
A tegnapi nullára zuhanás után (készenlétben használat nélkül) ma a hajnal 3 órai töltőről levétel után így néz ki a merülési diagram. Igaz nem neteztem és csak néhány bejövő hivásom volt, az is csak pár perces és szinte egész nap WiFi hatókörön kívül voltam csak 3G kapcsolattal, de a tegnapi eszméletlen zuhanás után ez mondhatni alap állapot.
-
Clemi
veterán
válasz
tisti1965 #15260 üzenetére
Ez tényleg vicces vagy inkább szomorú? Az áruházban keresve semmilyen módon nem sikerült megtalálni nekem se, viszont a saját tartalmak között se sorolja fel (nyilván mivel rendszer alkalmazás), csak ha a saját tartalmak listázása után a hamburger menüben a letöltések és frissítések menüre bökök.
Akinek eddig nem jött elő a "Legutóbbi tevékenység" lista, be van kapcsolva az alkalmazások automatikus frissítése? Csak mert mikor olvastam és észrevettem, hogy nem lehet frissíteni semmit manuálisan, bekapcsoltam ezt a funkciót. -
Clemi
veterán
válasz
Ricardo #15253 üzenetére
Még én se jöttem rá mikor dobja ki, de nekem már párszor behozta, most például úgy, hogy a hamburger menüben saját tartalmak, majd a frissítések keresése menüpontra böktem.
Más és érdekes hiba: Tegnap vettem észre először, de ma megint megcsinálta. Eddig jó ideje már sötét témát használtam. Hogy ne legyen uncsi, tegnap átkapcsoltam világos témára és kicseréltem a zárolási és a kezdő képernyő hátterét és a színt. Erre fogta magát és egy idő után visszakapcsolt sötétre. Átkapcsoltam világosra, és egész ma délutánig maradt is az, de egy bejövő híváskor vettem észre, hogy megint átváltott sötétre. Annyira sajna nem jó az angolom, hogy ezt leírjam a visszajelzés központba, magyarul meg tudjuk mennyit ér.
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #15247 üzenetére
Ezt a billentyűzet nem jön fel bugot nekem a Prohardver bejelentkezésnél játszotta egy darabig, majd végül csak feljött valahogy. Minden más esetben megjelenik.
-
Clemi
veterán
Megjavult végre az Áruház már lehet frissítést keresni. Ehhez az kellett, hogy az áruházban a saját tartalmaknál addig kavartam lépkedtem, míg fel nem dobta a legutóbbi tevékenységet és ott az áruházat kiválasztva felajánlotta a frissítést.
Éééééés
megszólalt a Térképek
bár navigációs hangot kiválasztani, továbbra se lehet sehol, max elnémítani.
Egyébiránt tényleg gyorsabb lett a rendszer, tényleg olyan kis pattogós fürge, bár van alkalmazás aminek az élő csempéje megállt a 14342 telepítése óta, továbbá a BT cuccokat kellett eltávolítani és ismét párosítani, de más hibát én még nem találtam.
-
Clemi
veterán
Nekem kész a frissítés a 14342.1001-re. Hiba akadás nélkül elég gyorsan végzett.
-
Clemi
veterán
válasz
pprod94 #15016 üzenetére
Nálam a 930-on az RS build alatt (korábban sem) eddig nem jelentkezett a fehér képernyő görgetésnél. Olyan van többször, hogy egy linkre kattintva nem töltődik be az oldal és csak az üres fehér képernyő van, de alul a folyamat sávon a betöltődés jelző csík nem fut végig. Azt hittem eddig ez az adatkapcsolat, vagy a mobil verziójú weboldal hibája.
-
Clemi
veterán
válasz
Pttypang #14975 üzenetére
Mióta létezik a dupla koppos ébresztő, nekem be van kapcsolva. A teló kijelzővel a matrac felé van a szélén, úgyhogy nem igazán kopogtatja semmi a kijelzőt és ez a nyugalmi gyors merülés is havi 1-2 alkalommal fordul elő. Szerencsére mindig időben rájövök, mert kb 3 óránként felébredek és a kijelzővel világítva megyek ki a hálóból így észre veszem, hogy meleg a telefon jobb alsó fele.
Ami most új volt az a kettős rezgés, mint a naptár eseményeknél, csak nem volt mellé hang.A nyugalmi fogyasztásról meg annyit, volt korábban fórumtárs, aki közre adta a tutit, hogy mitől lessz hosszabba készenléti idő, abban is egy csomó feature kikapcsolása volt nagyrészt a tipp, többek között a glance és a duplakoppos ébresztő. Mondanom se kell, kipróbáltam, de pont úgy maradt az óránként 1-1,3%
-
Clemi
veterán
Azért megint bebizonyosodott, hogy önálló és titkos életet él a telefon. Az éjjel épp félálomban voltam, mikor a fejem a párna alatt kettőt rezgett a telefon (hang nem volt) mintha valami üzenet érkezett volna. Megnéztem és sehol semmi, ellenben újra kellett indítani a telefont, mert valami dolgozott a háttérben mivel óránként 3-4%-os sebességgel merült. A takarékos üzemmód listájában a Windows Default Lock Screen szerepelt a lista élén az emúlt 6 órára számítva, és persze nulla háttérben futással. De hogy mikor épp aludtam az alatt a 6 óra alatt?
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #14961 üzenetére
Nekem ilyen gondom sose volt vele, nekem mással van bajom. Konkrétan az edge böngésző fogyasztásával. Lassan már nem merem használni, mert úgy merül használat közben a telefon mint a tengeralattjáró, vagyis konkrétan 17-18% óránként és melegszik mint a barom a jobb alsó sarok, még akkor is, ha egy-egy hosszabb cikket olvasok. Ez így használhatatlan. Kész röhej, hogy reggel nyolctól délután 4-kor már átkapcsol takarékos módba és nem hallgattam zenét, nem navigáltam, alig telefonáltam pár percet, csak a híreket olvastam a böngészőben összesen talán 3 órát.
(#14962) anorche1 Mivel nekem állandóan az automata mód van bekapcsolva, ami ráadásul tényleg jól követi a fényerő változást, nem nyomkodtam eddig. De ha most hosszan megnyomod a fényerő állító ikont, egyből a beállításokhoz visz, ahol kikapcsolhatod az automata módot. Azért ez nem akkora kényelmetlenség szerintem.
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #14924 üzenetére
Ez nálam is ilyen. Érdekes módon viszont a CR-200 autós tartónál az NFC-vel csatlakozáskor elindítja amit beállítottam. Na most akkor ez kinek is a hibája?
-
Clemi
veterán
Van valakinek infója, hogy miért nincs FM rádió az Insiderre kiadott verziókban?
-
Clemi
veterán
válasz
kovacss72 #14861 üzenetére
Nekem ma délelőtt a 14328-on is elindult nagy nyögéssel, majd néhány próbálkozás után már rendesen beléptetett és tudtam böngészni a mappáimban.
Más: A freemail fiók elérési hibák vajon a szerver oldalon vannak? Csak mert néhány napos "fiók beállítások elavultak" üzengetés után tegnap végre elfogadta a jelszót (mindíg azt kérte) és le is tölti azóta a fiók tartalmát.
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #14810 üzenetére
Ha telefonálás közben elveszed a füledtől a telefont, automatikusan átvált hangszóróra és vissza (vagy BT cuccra attól függően mi van beállítva).
-
Clemi
veterán
A 14327-es bulidban megjelent az auto routing funkció. Piszokul élveztem, sőt villogtam vele, viszont egy ideje nem működik, legalábbis nekem, pedig a menüben benne maradt a 14328-ra frissítés után. Nektek működik?
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #14806 üzenetére
Fénykép felmegy, csakhogy ha például egy képernyő mentést akarok megosztani, az nem megy fel magától a felhőbe, azt úgy szoktam külön a megosztás opcióval a OneDrive-ra felküldeni, majd a PC-n onnan megosztani.
-
-
Clemi
veterán
Valakinek tudja, hogy a Térképekben hogy lehet a hangos navit behozni? Nekem csak a sebesség túllépésre jelez.
-
Clemi
veterán
Nekem felment a 14328 hiba nélkül... ma már nem fogom csesztetni, de a menü azért még félig angol maradt azt már látom.
-
Clemi
veterán
válasz
temagad.aho #14694 üzenetére
Pont erre gondoltam én is!
-
Clemi
veterán
Felment a mai build, és a beragadt programokról amit írtak, hogy elindítani letöltést, majd az összes felfüggesztése viszont tényleg bejött. Rákerestem a frissítésekre. Talált néhányat, a letöltést felfüggesztettem, majd ismét elindítottam, de az új frissítések lerántották magukkal a beragadt programokat, bár hibaüzenettel megállt a telepítésük, de legalább megjelent a sor végén az x a törléshez, és az ismételt letöltés már elindítható volt.
Amit írnak, hogy próbáljuk ki a Messaging Everywhere és a Skype UWP alkalmazásokat nem találom sehol.
-
Clemi
veterán
válasz
kasaz13 #14664 üzenetére
Nálam is megkezdődött a folyamat, viszont ott ácsorog a nullán
Más, mégpedig a merüléssel kapcsolatban (L930+14322)
Annyit megfigyeltem, hogy a nyugalmi állapotban merülés bármilyen kilengése is van, minden buildnál beáll az óránkénti 1,3 %-ra. Azt is megfigyeltem, hogy az Edge használata közben iszonyatosan merül a telefon. Napközben WiFi kapcsolattal szoktam a fórumokat és a híreket böngészni, de eddig bármelyik előzetes verzió volt telepítve, mindegyikkel épp csak elég volt mire hazaértem. Az online böngészéssel töltött időt sajnos pontosan nem tudom (van amivel lehetne mérni?) de nagyjából 3-4 óra lehet maximum. A FB-ot nem legfeljebb a messengert használom, és nagyon keveset telefonálok. -
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz
Nooeca #14548 üzenetére
... éd valóban! Na ez a szopatóág ezek szerint... mondjuk nem mintha rádióznék
Más: Délután nyomkodtam piszkáltam és valahol bekapcsoltam egy Cortana-t (nem a Hey Cortana-t, az off állásban van) és annak rendje módja szerint meg is jelent az akkut fogyasztó alkalmazások között, rögtön az Edge után a második helyen, a telefon meg olyan szintű merülésbe kezdett, hogy csak kapkodtam a fejem. viszont oda vissza áttúrtam a beállításokat, de többé nem találtam meg azt a Cortana dolgot, ami bekapcsoltam. Már hazaértem töltődik, de így nézett ki a mai diagram.
A tegnap este után reggelre gyakorlatilag nem merült semmit a teló, ahogy a diagramon látszik, majd kis nyomkodás, és míg beértem a melóhelyre autós töltés.Délelőtt ismerkedtem kicsit a beállítások újdonságaival majd megint egy hosszabb üresjárat ahogy látszik, majd jött a hirtelen mélyrepülés ami a diagram jobb szélén látszik, majd bekapcsolt a takarékos üzemmód.
Valakinek van ötlete hol pöccinthettem on állásba a Cortana-t?
-
Clemi
veterán
Így nagy hirtelen, nálam a (FB) Messenger nem indul el, hiába telepítettem újra. Ha megnyitom a FB-ot és ott rábökök a felső sarokban lévő messenger ikonra, akkor elindul, ahogy a művelet központba érkezett üzenetre bökve is, de az alkalmazás listából nem.
A menü nálam is angol, az extrák menüben van egy extrák almenü és ott magyarul van az almenü.De mára így estére ennyi. Majd holnap elmélyedek benne.
-
Clemi
veterán
Fast ringen van egyáltalán valami új build? Nek az RS van most, de nem talál semmilyen frissítést.
-
Clemi
veterán
válasz
mtomi95 #14264 üzenetére
Úgy alapvetően blődséget terjesztesz észrevehetnéd már! A családban van 640 LTE telelefon és frissítettem a belakott 8.1-re a W10M-el és az égvilágon semmi de semmi baja nincs!!! Soha egyetlen restart, semmilyen hiányzó funkció vagy ikon, minden a helyén és stabilan működik, teszi a dolgát, sőt a nejem megkérdezte másnap, hogy ez most mitől lett ennyivel gyorsabb?
Az, hogy neked valami szerencsétlenkedik a telefonodban, az egy dolog, de ne terjeszd, hogy de igenis meg akkor is meg kötelező mert úgyse lesz jó. Talán körülnézhetnél a telepített alkalmazások között, mert lehet hogy azok között van egy szarul megírt, vagy a memória kártyád szarakodik és a letöltött csomag megsérül mikor a telefon felírja a kártyára, de hogy nem alap a HR az 1000%!!!
Ja és csak adaléknak nekem a 930-on talán 1x volt HR mióta a W10M első kiadásai megjelentek az Insideren. -
Clemi
veterán
Létezik, hogy valóban öngyógyító a W10M?
Tegnap este óta üres volt a fényképek csempe,
reggel óta pedig be volt ragadva az Outlook Posta csempén (és a záró képernyőn is) az értesítés az olvasatlan levélről.
Hiába volt restart, hiába jöttek napközben emailek és persze tettem mindet olvasottá, a csempe nem változott, mint ahogy a kedvenc fényképek se jelentek meg.
Erre ma délután egy levél érkezése után mintegy varázsütésre eltűnt a beragadt értesítés és egyidejűleg megjelentek a kedvenc képeim a csempén, -
Clemi
veterán
Reggelre a frissítésekkel megérkezett az új Térképek, de frissült a FB a Kapcsolatook és a Fényképek alkalmazás is. De hogy a többinél mi frissült rá nem jövök.
Annyi biztos, hogy a Fényképek hub-ban ki lehet választani (ha jól emlékszem ez nem újdonság), hogy a csempén a kedvenc képek jelenjenek meg, de sajna továbbra sem jeleníti meg, vagyis egy üres átlátszó csempe az eredmény.
Az Outlook postafiók csempén és a záró képernyőn viszont eddig nem, de a 1001-es builddal nekem beragad az értesítés az olvasatlan levél számról.
Hirtelen ennyi hibát találtam így reggel korán. -
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #13814 üzenetére
Nem véletlenül írtam oda, hogy melyik build alatt van nekem még ezek szerint a "régi" térképek alkalmazás.
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #13810 üzenetére
Nekem (még) a 4.1601.10150.0 verzió számú van és abban van hamburger menü. Az újnak mi a verzió száma, mert az áruház nem talál frissítést (10.0.14291.1001 build).
Csak nekem tűnik úgy, hogy rendesen megnőtt az alkalmazás listában a betűméret? -
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #13296 üzenetére
Feltettem az Aida64-et, semmilyen szenzort nem látott. Újraindítottam és most megjavult, működik az összes. Na ez az amit nem értek, mert a 164-re frissítés után volt restart.
-
-
Clemi
veterán
válasz
confuser #12893 üzenetére
Mondjuk egyrészt nem vagyok sajna annyira jó angolból, hogy szó szerint átforgassam magamnak az ott lévő szöveget, (a google-t inkább hagyjuk) másrészt azt meg végképp nem értem, hogy a kijavított hibákkal miért is kell példálózni? Egy előzetes rendszeren folyamatosan javítják a hibákat (legalább javítják) és biztos nem tökéletes, de hogy a 8.1-nél sokkal jobb még így is az tuti.
-
Clemi
veterán
Azt tudom biztosan (kipróbáltam) hogy nálam sem az NFC sem a BT nem fogyaszt energiát, ha nincs használatban. Nekem kezdetektől fogva be van kapcsolva mindkét hardver. Volt valakitől ilyen ajánlás, kikapcsoltam őket, naplóztam, de egy fikarcnyit se változott a fogyasztás.
Engedd az akkut készenléti módban ameddig csak lehet merülni és utána nézd meg, mi volt a nagy fogyasztó, persze egy restart után. Ki kell neki jönni.Nálam ahogy írtam 1-1,3% a merülés készenlétben, de ha nem vagyok WiFi közelében és a GSM/Mobilnet hálózattal rendesen lefedett területén vagyok (BP belváros például), akkor 0,5-0,7 szokott lenni. Itthon tudom, hogy azért rosszabb, mert itt egy kicsit gyengébb a lefedettség és néha váltogat a telefon a 3G/LTE között ami szívja az energiát tudom.
Ja és egyébként mióta WP-s telefonom van (3 éve) azóta az InsiderPro-val figyelem a fogyasztást. -
Clemi
veterán
válasz
appleGjuice #12873 üzenetére
Megnézted már a háttérben futó alkalmazásokat, hogy van-e ott olyan ami indokolatlanul vagy valamilyen beállítás hiba miatt próbálkozik valamivel folyamatosan a háttérben?
-
Clemi
veterán
Olvasom az Android N huha szintű ujdonságait, és mondom magamban "mivaaaan?" Csupa olyan dolog, ami a W10M-ben már szinte az első build óta tök természetes feature. Ezek után szerintem előkeresem az eggyel korábbi verzió újításait és mosolygok egy jót a droid fanokon
(#12871) ToomyC Erősen esélyes, hogy valamit te néztél be. Egy hiányzó vagy elütött karakter vagy szám valahol és a rendszer tud hülye hibaüzenetet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest