Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
Mikor én még egy régebbi 101xx-es buildnél visszaraktam a 8.1-et utána egy csomó jóság hiányzott a 10-ből és ment is fel újra.
A Groove Music szerintem jó lejátszó, régebben volt az a hülyesége hogy nem indította el a lejátszást, hanem visszadobott egy üres listára, vagy lehagyta a számok végét, de már ezeket úgy tűnik kijavították, persze még mindig van benne rengeteg dolog amin javíthatnának, optimalizálhatnák hogy alsó kategóriás telefonokon is gyorsabb legyen, kerülhetnének bele új funkciók, de szépen fejlődik.
Szerintem azok a hibák amiket felsoroltál a firmware miatt lehetnek, ami ugye nem frissül insider-ben, ezért is viselkedik különböző készülékeken máshogy, és fordulnak elő teljesen rejtélyes hibák egyes esetekben. -
-
thxer
aktív tag
Amikor már elindult, akkor nincs gond, ellenben miután rábökök egy albumra hogy play, utána sokáig szöszmötöl, 15-20 másodperc mire elindul a zene, ha elindul, van hogy pöttyözik egy darabig, és kiüríti a listát. Music Pass-om van.
A random ahogy megfigyeltem úgy megy, hogy mikor ráböksz a random gombra, akkor megkeveri a listát, és utána folyamatosan abban a sorrendben játssza. -
Heffi
őstag
Lehet rosszul fogalmaztam. Lezárt kijelzőnél - amikor csak a gyorsnézet látszódik, vagy éppen semmi - nyomom a hangerő gombot és megváltozik a hangerő nyilván attól függően hogy merre nyomódik a gomb. A teljes lenémítást jelzi egy rezzenéssel (erről vettem észre, hogy aktívak a hangerőgombok), de a kijelzőn semmi sem jelenik meg.
-
pprod94
aktív tag
Én a hétvégén videózgattam vele, és eléggé elszörnyülködve néztem vissza, amit produkált, igaz autókat videóztam, de nem ezt szoktam meg tőle (635). Szóval ezen a téren remélem fejlődnek még! Nekem is villódzik a kép videó készítésekor, de legalább a felvételt nem így tárolja.
-
MrCsiT
addikt
Én is épp a CoC-t szerettem volna használni, azért próbáltam a dolgot, de a Google szolgáltatások nem-működése miatt, nem lehetett a profilt lekérni a WP-s telóra.
PC-n viszont, létezik megoldás:
Az androidos alkalmazások Windowst futtató gépen történő használatáról szól az alábbi cikk
a taglalt DuOS elég meggyőzőnek tűnik.
A cikkben is megemlített
http://www.bluestacks.com/
ingyenes programot használom otthon, és egy teljesen jól használható android emulátor, mennek vele a google szolgáltatások és az alkalmazások is, ezen CoC-zek, tökéletesen működik. Annyi, hogy a bluestacks egyszer írta, hogy fizessek valami pénzt, vagy, hadd telepíthessen - kitekintés:
úgy működik, hogy a google fiókkal be kell lépni, telepíteni a Google szolgáltatásokat és magát a Clash of Clans-t is, és a kis saját ablakában fut. Azaz, ha bármit telepít, azt is saját maga alá telepíti, nem a PC-n telepített alkalmazásokat gyarapítja - tehát a hadd telepítsen pár játékot kérdésre nyomtam igen-t, azóta sem piszkál az emulátor, szépen teszi a dolgát. Javaslom, próbáld ki. -
-
Dave™
nagyúr
Még jó, ha már egyszer ő a kirakatember, aki kapcsolatban áll az annyira magasztalt tesztelő felhasználókkal. Amúgy lassan teszem is vissza a 8.1-et, ha már szerintük is csak "perf bit better" az új build, ami ugye lassan a végleges lesz és még ezt sem sietik el kiadni.
-
mtm800
senior tag
ÁÁÁÁ....semmi...érdekes módon pl újraindulások, fagyások stb komolyabb problémákat hamar orvosolni tudtak.......egy nyomorult mail fiók házasítás meg nem megy???? Kissé gyanús kezd már lenni. Lehet hogy szándékos hátráltatás...ms vs google? Ha meg nem megy akkor nem kell eröltetni....nagyon is babán működik 8.1 alatt a szeparált mail fiók kezelés.
-
confuser
senior tag
Én sem a megbízhatósága miatt olvasom, nem a "saját cikkeik" miatt. De ezek, amiket linkeltem, megbízható forrásokból vannak (a korábbi infók ezekből a forrásokból igaznak bizonyultak).
Olvasok rosszabb oldalt is (nokiapoweruser), de nincs ezekkel semmi baj, tudni kell őket a helyükön kezelni. W(P)Central-ra azért sokminden nem kerül ki, de ők meg ugye a hitelességre mennek, ezt is meg lehet érteni.
-
confuser
senior tag
Hát ilyen finomhangolások miatt én nem harapok (még). Az applista kezdőbetűi szebbek így, de én azért a kis csempékhez képest középre igazítanám. Az állapotsorban pedig természetesen ki kell majd javítaniuk az ikonok pozícióit, hogy egymáshoz képest arányosak legyenek, és szintén középre igazítva (függőlegesen az állapotsor magasságában).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest