- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
togateam #8112 üzenetére
a) minden cég vagy így, vagy úgy fizetős terméket készít
b) nem sértettél meg senkit, magadból csináltál hülyét. Mit sem bizonyít jobban az, hogy már egy másik topic is rajtad röhög a szűk látóköröddel. Mert majd a 10 millió magyar miatt első számú prioritás lesz a magyar nyelvű Cortana... -
válasz
togateam #8100 üzenetére
Fogalmuk sincs, milyen rendszer fut a telefonjukon.
Egyebkent akinek fogalma van, annak pedig teljesen mindegy. Ha nem lusta beallitani, akkor angol nyelven hasznalja.Az altalanositas meg mindig nem valasz.
Nyugodtan sirhatsz rajta, hogy bizonyos funkciok csak bizonyos nyelvi beallitasokkal mukodnek, de ettol meg ez nem fog valtozni, ellenben az elkepzelesed, miszerint emiatt annyi a platform reszesedese, amennyi, az finoman szolva nevetseges.
-
válasz
togateam #8098 üzenetére
Allitsd at oroszra.
Nem erositi ezt a tabort, teljesen teves kovetkezteteseket vonsz le.
Van idosebb wp felhasznalo is ezen a forumon, neki nincs problemaja a telefonnal, biztosan o is vanalmi szazalekos baromsag resze. Ja nem.Az altalanositas hegyekbe valo halmozasatol meg nem lesz igazad.
-
BiP
nagyúr
válasz
togateam #8084 üzenetére
Szerintem ennél sokkal "jobb" az arány. Nem egy ismerősöm van, aki se nem teszter, se nem IT-s, még csak az érdeklődése sem az, nem is kütyübuzi (értsd: totál hidegen hagyja), mégis angolul használja a telefonját.
(#8065) tomboy0013: Pár nap múlva meglátjuk. Ha bevált, akkor lehet, hogy én is ráfordítom az energiát.
-
Partyface007
őstag
válasz
togateam #8081 üzenetére
szerintem is hülyeség hogy hozzá van kötve de sajnos ez van, mondjuk nem is értem miért nem tették ezt elérhetővé a 10-ben cortana nélkül ( biztos nem érkezett elég panasz erre :-) )
nagyon szívesen elbeszélgetnék azzal a döntéshozóval a Microsoftnál aki ezt meg az összes ehhez hasonló agyatlan döntéseket hozza
speciel nekem nem gond mert amúgy is angolul használom a telefont de nyilván ez nem várható el mindenkitől..
-
válasz
togateam #8084 üzenetére
Az a par nagyokos, aki mas nyelven hasznalja, valoszinuleg azert, mert sokkal egyertelmubb a menurendszer, valamint van valamilyen szintu nyelvtudasa.
De ehhez biztosan helikopternek kell lenni minimum.
Nem vagyok kutyubuzi, meg milyen szakmarol beszelsz?
A par szaz milyen szamitas alapjan jon ki? Trolol, hasrautes alapjan benyogni szamokat nem szep dolog... -
Zsolt0730
újonc
válasz
togateam #7711 üzenetére
Ezzel én is így jártam, nekem az lett a megoldás, hogy átállítottam a tárterületben az új alkalmazások mentési helyét SD-ről a telefonra. Valószínűleg megint telepítési engedély hiba a store-ban, volt már ilyen előző bulild-oknál is majd egy frissítéssel megint helyreteszik.
-
tomboy0013
veterán
válasz
togateam #7508 üzenetére
Barátom, ha más rendszerhez vagy szokva olvass utána ennek ha nem találod. A google-t sem bonyolult használni. Más rendszer ergo lehet máshogy vannak benne a dolgok mint az általad megszokottban. Ezért is más. Nekem ez a logikus mivel évek óta ezt használom neked meg más mert te meg mást. Ezen nem kell kiakadni hanem egy picit utána kell nézni ha már úgy döntöttél felhagysz a megszokottal
-
confuser
senior tag
válasz
togateam #7464 üzenetére
És ha én nem találok valamit akkor ők sem fognak
Tehát azt mondod, te okosabb vagy az átlagnál? Milyen alapon feltételezed ezt? Ennyi erővel én is feltételezhetem, hogy hülyébb vagy az átlagnál, és csak te nem találod... Egyébként van kereső a beállításokban, ha beírod hogy about (vagy ha magyarul használod, akkor nyilván a magyar megfelelőjét), nem is kell tovább keresni.
-
Boonen007
őstag
válasz
togateam #7457 üzenetére
1. Mert kezdjük már ott az egészet, hogy aki arra is lusta, hogy átnézze a menüjét rendesen minek lesz Insider?
2. Ugyan úgy megvan mint 8.1-ben
3. Pár hozzászólással fentebb teljes részletességgel leírtam neked, hogy, hogy hol találod.(#7460) hjoci1980:
Nekem azt a 10 alkalmazást ugyan úgy hibával nem frissíti. (0x803F8006) Állítottál bármin is?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest