- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
mtm800 #18229 üzenetére
Igen, de most végre valaki be is ismerte. Bár nem magától, hanem kérdésre reagálva, de legalább nem kertelt. Nyilván átbasztak sok mindenkit: felhasználókat, gyártókat (HP). Ezt már egy ideje tudják, kár volt kiadni már a 950-eket is, nem lett volna szabad pénzt kérni a gyártóktól a Windows Phone oprendszerért. Persze késő bánat, de nagyon elcseszték. Lehetett volna valami jó is ebből.
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
mtm800 #17842 üzenetére
Nem tudom mi a szar van már megint.
Beállítottam megint a Skype-t elsődleges üzenetkezelőnek, jöttek vissza az sms-ek. Erre most ránézek, és épp fordítva, a szemem láttára lett egyre kevesebb...er pillanat egy darab sms sincs a telefonomban, pedig úgy 5-8 perce megint visszajöttek.
Kapcsolatok legalább megvannak és tudok telefonálni
Most már biztos vagyok, hogy a Skype kavar be, csinálok egy wdrt-t, de megpróbálom Skype nélkül mit fog csinálni. -
-
Gyufaaa
veterán
válasz
mtm800 #17612 üzenetére
Nálam kezdetek óta prioritásban van. Munkaeszköz. Számomra kisebb hibáival a rendszernek is maximálisan használható. Nem mondom, hogy nem volt egy két alkalom mikor valamin mérgelődtem de 95%-ban nagyon szeretem használni. Egy valami zavar jelenleg. A zseblámpa funkció egy idő után kikapcsol. Kb 1 percenként. Más minden működik ami nekem fontos melóhoz. Dual simes a teló és csak ebben "élek"
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
mtm800 #17385 üzenetére
Nekem már lent van, angolra kellett állítanom a nyelvelt, az előz, oo7-nél, még a régiót is állítanom kellett.
Ez az új végre helyrehozta, hogy nem dobál ki alkalmazásokból, legalábbis újra tudom használni a Msfit appot, ami Misfit Shine -h oz kell. -
zsoltzsolt
addikt
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
mtm800 #11460 üzenetére
Nekem meg valami iszonyatosan jó lett az üzemidő, éjszaka leraktam frissítés után 97 %-al, reggel felkeltem, maradt 93%, most mire hazaértem, használtam a hotspotot is, meg neteztem is rajta, játszottam is eleget, maradt 57 %, ami egyébként az istenért sem mozdul. Mindez Lumia 735-ön. Valamivel gyorsabb lett a navisáv egyébként, nekem az tűnt fel, hogy smoothabb.
-
válasz
mtm800 #11093 üzenetére
Lehet vissza kene flashelni a 8,1-et , belakni , es arra frissiteni a w10-et , hr ha hanyagolando . Anno nekem is volt egy hr
-es telepites , aztan se az ebreszto hang nem volt valasthato ,se glance,se here maps ... stb . Amugy a glancot probaltad a sysapp pusherrel feltenni ? -
törölt tag
válasz
mtm800 #10960 üzenetére
Hát ja kellett nekik 1 hónap mire mindehol átírták .63-ról 71-re. Elvileg azt mondták 586-nál nem lesz nagyobb szám szóval mindjárt vége kivéve ha nem találnak ki új számozást pl .71 után .712 lesz
Ne is beszéljünk akkor a word flow-ról ami valamilyen oknál fogva jobb sikerült ios-re mint winre
-
Partyface007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest