- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz
viewdetails #13973 üzenetére
Érdekes, mert azután írtam, hogy megpróbáltam a "szoftver újratelepítésével" elindítani, és hibát dobott. Most mégegyszer rápróbáltam, és most úgy néz ki, hogy visszarakja a 8.1et. Nem értem, hogy akkor miért dobott hibát elsőnek. Azért köszönöm!
-
Stylerr
addikt
Bajban vagyok. Egyszer már ugyanezzel a programmal visszavarázsoltam a 8.1et a telefonra, viszont most csak a szoftvert tudom újratelepíteni. Ezt írja ki.
Most akkor hogyan tudom visszatenni rá a 8.1et? Nálam ez a 10 abszolút nem stabil.
-
Stylerr
addikt
Ha dedikált kameragombbal ébresztem fel a lezárt telefont, és úgy készítek vele fotót, majd azt a fotót kitörlöm, akkor a Messengerben a küldhető képeknél ott marad az a fotó, és sehogyan sem lehet eltüntetni. Küldeni nyilván nem lehet, hiszen már kitöröltem a telefonból, viszont elég idegesítő, hogy feldobja a Messenger, mintha ott lenne a telefonban a fotó.
Csekkoljátok már, hogy nektek is bugol. HR volt, alapállapotról laktam be a telefont. -
Stylerr
addikt
Most telepített nekem egy frissítést a telefon, de nem tudom, hogy mit mert eddig is és most, a frissítés után is a 164es build van fent. Másnak nem telepített frissítést?
-
Stylerr
addikt
Bocsi a duplapostért, viszont azt nem tudja valaki, hogy a kezdőképernyőn lévő csempék betűszínét lehet-e változtatni fehérről más színűre?
-
Stylerr
addikt
válasz
feketedini #13732 üzenetére
Igen, nekem a TeamViewer ragadt be, de HR megoldotta.
-
Stylerr
addikt
válasz
Partyface007 #13717 üzenetére
Én sem látom semmi értelmét. Szerintem placebo lehet. Reset után nem kerülhet rá semmi új dolog, ha már előtte resetelted. Fizikai lehetetlenség.
Olyan mintha rajzolnál egy lapra, amit leradírozol, ismét rajzolsz, és hiába radírozod le, az a lap nem lesz tisztább.
-
Stylerr
addikt
válasz
scyllarus #13715 üzenetére
Érdekes. Most épp a 164-es buildot telepíti. Ha kész vagyok, akkor elkezdem belakni a telefont a HR utáni teljesen szűz állapottól kezdve.
Viszont nagyon szomorú, és kellemetlen, hogy egy 140ezres telefonnal így kell szenvedni egy "hivatalos" rendszerfrissítés miatt. -
-
Stylerr
addikt
Én feldobtam a WP10-et, de HR után is bugolt, mert visszaállítottam a biztonsági mentésem. Ez annyira felidegelt, illetve csalódott voltam, hogy visszaraktam rá a 8.1et. Most viszont nem hagy nyugodni a dolog, ezért ismét rárakom a WP10-et, viszont most HR után nem tolom rá a biztonsági mentést, hanem belakom újból, mintha teljesen új telefon lenne. Remélem, hogy így már hibamentesen fog működni!
-
Stylerr
addikt
Urak, azért az elég nevetséges ami ezzel a frissítéssel lezajlott. Még Androidon is simábban megy. Mindent jól csináltam, HR-el, és HR nélkül is bugokat csinált. A billentyűzet nem jött fel, böngészőből kilép mikor írnék be valami weblapot. Komédia. Nálam neírta magát az egész WP. És ez elvileg hivatalos frissítés lenne. Lumia930on csinál ilyeneket, ami a korábbi zászlóshajó volt. Nevetséges, és kritikán aluli.
-
Stylerr
addikt
Uraim, HR után minden eddigi hiba megszűnt, viszont a Messenger bugol.. Olyat csinál, hogy az elküldött üzenet után befagy a Messenger pár másodpercre, és nem lehet gépelni.. Ez csak nálam van jelen?
-
Stylerr
addikt
L930on, ha megnyomom azt a gombot ami eddig a Binghez dobott be (a "nagyító" alakú gomb) akkor egyből feldob a googleba, de úgy, hogy beírja, hogy SearchTerm. Ez mi? Másnak is ilyen?
-
Stylerr
addikt
És most ez, ami ezzel az Update Advisorral töltünk le, az hivatalos? A Microsoft fogja frissíteni, vagy ez is olyan mint az Insideres, hogy az Insider készítője frissíti?
-
Stylerr
addikt
Amit az Update Advisorral letöltök, az már a végleges WP10? Ha igen, akkor a beállításokban lévő telefonfrissítés menüpont miért nem találja és frissíti a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest