- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
Nooeca #16978 üzenetére
Nekem igen!
A Realae Preview Ringes kérdésre senki? Bíztam benne, hogy kapunk minimum egy .105-t. Habár előző héten kaptunk rpr frissítést. Két hét szokott lenni mire kiadnak valamit hivatalosra, nem? Vagy csak rosszul emlékszem? De ha bele gondolunk jövő héten már patch kedd, PC-n is, ott meg már.105 van. Akkor most egy újabbat fogunk ha fogunk kapni vagy sosem lesz már egy verziószámon a mobil meg a PC?
-
scyllarus
veterán
válasz
Nooeca #16941 üzenetére
Már találtak is:
ADDED: You will be unable to download and install additional speech and language packs in this build.Más: We fixed a compatibility issue from a recent platform change that causes apps such as Yahoo Mail, Trivia Crack, Google and the Skype Translator Preview app to crash. - Tök jó, a múlt héten jelentették be, hogy a Trivia Crackkel is leállnak ezen a platformon. Most már tuti nem fog összeomlani, mert nem is lesz
-
confuser
senior tag
válasz
Nooeca #16772 üzenetére
Tisztában vagyok vele, olvastam a "felhívást" is (amit egyébként szerintem csak hivatalból írnak ki), de RS1-nél is ezt írták, és mégsem lett instabilabb az "RTM" TH2 buildhez képest az első RS1 build. Ha most RS1->RS2 mélyebben túrnak bele, mint TH2->RS1-kor, akkor lehetséges több bug.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Nooeca #16665 üzenetére
Először az RS1-et rázzák gatyába! Ne RSkettőzzenek itt nekem addig!
Én szeretem a Release ringet. Hamarabb jutok bugfixesebb rendszerekhez. A slow meg a fast, hát most legutóbbi tapasztalataim is azok voltak velük hogy slow-ra mindenféle logikusság nélkül kerülnek buildek. Nem egyszer kaptam a fejemhez, hogy miért pont azt a buildet teszik oda. Nem biztonságosabb az! Csak a nevéhez híven, kellőkép lassú. Inkább olyanoknak való akiknek nincs idejük fogaskerekezni, de biztonságról szó annyira nincs itt mert valami idióta dönti el mi legyen kiosztva lassú körre. Konkrétan végső stádiumokban van csak használható build rajta. Ha valaki insiderezni akar az úgy is fast-ra megy. Legálabb is én tuti nem bírnék ki egy fos buildet annyi ideig még egy új kerül slow ringre. Egyszer volt ha jól tudom veszélyes a fast ring akkor is csak 650-re, mikor nem lehetett tölteni.
De azzal egyetértek hogy ha tényleg nagyon meglesz piszkálva lesz itt bugzódás dögivel. Majd kiadás előtt egy hónappal beszállok az RS2 insiderbe.
-
-
törölt tag
válasz
Nooeca #16523 üzenetére
aha, persze, a windows 10 mobilera is ezt mondták hogy minden 8.1es teló megkapja, azt mire kiadták volna a 2/3át kigyalulták...itt is megint ez lesz... a felsőkategóriás megkapja, a közép és alsókategóriás megint megy a levesbe, ebből a szempontból eltértek a wp-s tel9k hogy mindegyik telót frissítette, a semmit érő alsó kategória legalja a 435 is már 10zel jött ki 512rammal...és a régi 512ramos telók nem kaphatták meg...nevetséges
-
Ricardo
titán
válasz
Nooeca #16518 üzenetére
Frissités? Mobilra is?Melyik telefonok fogják megkapni?
Lehet hogy azok a készülékek még meg sem jelentekMivel idén nem adnak ki készüléket, így a mostani telefonok mire megjelennek ezek a frissítések, már elég idősek lesznek.
640 (és azok variánsai), és a 650 ha tippelnem kellene már nem fogják megkapni, így talán a 950/xl készülékek kapják meg.
A más gyártók által kiadott telefonokat most nem említem, mert egyrészt csak elvétve vannak, másrészt olyanok mint a Columbo felesége. Hallottunk róluk, de még nem találkoztunk velük.
-
JamesHun
addikt
válasz
Nooeca #16518 üzenetére
de appok nélkül mit csinálunk 2017 végéig?
inkább arról beszélnének, hogy 2-3 fejlesztő céget megvettek kilóra és lesz univerzális facebook, stb app ami egy ios androidos kiadással megegyezik
pár milliót inkább erre a projectre költenének el és hoznának ki 50-70e között 3-4 telefont a gyártók
nem 200.000++ os telefonnal kell részesedést szerezni a piacról hanem olcsókkal mint a samsungék -
-
feketedini
tag
válasz
Nooeca #16440 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, mert nem próbáltam ki.
Itt láttam: https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_Mobile
De azt látom, hogy a 393.3 frissítésekor automatiusan kilépett az insiderből, egyelőre nem mertem vissza regisztrálni, hátha este kapunk valamit mobilra is insider nélkül is. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nooeca #16302 üzenetére
Szerintem telefonon a kinézet az első szempontból olyan mellékes hogy ihaj
Ebből kiindulni nem lehet.Márpedig én ebből indulok ki mindig. Nálam a forma az első, és nem azért, mert egy buzi divatvadász lennék, de ezt a telefont előbb vágnám ki az ablakon, minthogy kitegyem az asztalra...
Ha neked a forma nem számít, akkor ezek szerint neked a "sz@r" formavilág, erős hardverrel becsomagolva is "finom"?
Lehet, de nálam rögtön kiesik egy otromba formájú készülék, lehet benne akármilyen csúcs hardver, márpedig ez az Acer még szappantartónak is ronda. Mint írtam a 950-es készülékekkel még össze hasonlítani is vicc.Amit megveszek az igenis jól nézzen ki, nyilván kiesik az, ami jól néz ki, de gyenge belül, ezért a legtöbb telefonom meg bármi más mindig olyan volt, hogy a formája is szép és belül is az egyik csúcs hardver van, pl most a Huawei p9 plus.A Samsung régebben rengeteg szappantartót csinált, de elég jól leszoktak róla, manapság a lekerekítésük minimális. És egyébként meg állítólag nem olvasod (dehogynem) hozzászólásaim, mégis reagáltál rá, mert mire másra írtad volna, hiszen én jegyeztem meg.
Első a belső...
Nem olyan rég vetítették a tévében a Nagyon nagy ő című filmet. Hipnózisban vagy!
-
JamesHun
addikt
válasz
Nooeca #16305 üzenetére
de hardverileg a 950 jobb
főleg, mert az acernél vagy dual sim, vagy 1 sim és 1 sd kártya, de dual sim és sd kártya sajnos ki van lőve
de a HP bitang jó készülék lesz, de az ára is sajnos
Ameddig az OS kb haldoklik nem kellene ilyen drága készüléket kihozni, hanem olcsóbb max 100.000 körüli készülékekre kellene koncentrálnién még bizakodok bennük, hogy most, hogy az asztali win10 1 éves lett és megjött a nagy frissítés rá, talán picit koncentrálni fognak a mobile részre is
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nooeca #15933 üzenetére
Dehogynem olvastad el.
A következő mondatod jó, nagyon illik rád, vissza is igaz, annyit javítanék rajta, hogy én mindig is tudtam.
mtomi belebonyolódott egy kérdésbe, de szakmailag sokkal magasabb szinten van, mint te bármikor is lennél, aki egyszer csak egy tavalyi reggel berobbant, mint Gabe Aul jobb keze és kitalált infók alapján ontja ma is a nem létező, vagy létező dolgokat, amit bárki el tud olvasni a sztrádán, Ezzel kikiáltva magát MS belső embernek. Get out!-----------------
(#15931) Spityu27
Nagyon gyors már tényleg, de a kapcsolatok csempe behalt egyelőre.
-
netpeti98
addikt
-
afk22
tag
válasz
Nooeca #15683 üzenetére
Ez miert problema? A TH2-es javitasok kesobb is mennek fel (merge) az RS-be. Nem fojak javitani tobb helyen ugyan azt a bugot. Az overkill lenne. Az mas kerdes, hogy tesztelni viszont kell mind a ket (vagy tobb) agban... Amikor egy agat nem visznek tovabb, akkor azok valtanak ujabb agra. Ez nem egy vilagrengeto dolog, csak kiveszik a repobol az adott agat es csokolom. Meg nyilvan utana oda checkelik be. A regi agat meg mindenki hagyja ugy. (amugy valoszinuleg van egy csomo branch a ket vagy harom fo branchbol leagaztatva, de most abba nem mennek bele, hogy ez pontosan miert is van.)
Az hogy hova mennyi fejleszto jut arrol van barmi hivatalos (vagy nem hivatalos) infod?
Amugy te ezt gondolod csak, vagy van belso infod? Mert en csak gondolom, hogy igy csinaljak, ahogy irom. Pl. mi igy csinaljuk.
-
afk22
tag
válasz
Nooeca #15681 üzenetére
Ebben te biztos vagy? Honnan veszed?
Altalaban az van, hogy az osbol (ami itt a TH), merge-elik fel az ujabba branch-be. Es jo esetben nem kell ketszer javitani. Persze, ha azt a reszt atirtak teljesen az ujabban (RS), akkor lehet hogy nem is kell javitani, ha megis javitani kell, akkor is valoszinuleg egy kezi merge-dzsel hamar meg van.
Az hogy hol jon ki elobb az meg attol fugg, hogy egy adott build mikor eri el a teszteloket (titeket). Ha RS-ben jon ki elobb akkor ott a fejlesztesektol az ut a tesztelokig rovidebb. Ennek valoszinuleg az az oka, hogy az elo (TH) verzional sokkal tobb tesztelesen megy at, ami logikus, mert ott sokkal kritikusabb, ha egy bug kijut.
-
törölt tag
válasz
Nooeca #15287 üzenetére
Úgyis csúsznak
(#15292) woland_y2k: Azért lenne jó, mert a telefon néha eldobja a 4G-t. A Telenor meg szokott adni ingyen napokat mobil terén mikor 150/20 korlátlanul elérhető lesz. Ezt szeretném kihasználni, de sokszor ledob 3G-re egy idő után. Meg hát szerintem nincs is olyan terület ahol ne lenne már 4G.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nooeca #15227 üzenetére
Szerinted írtál most valami újat nekem?
most akkor angolul, vagy sem... szerintem már te sem tudod, mikor mit beszélsz...
Fel kell szavazni a francba, tökmindegy, hogy az zimbavvéülvanírvavagycsingadzsonknyelven...akkkor veszik figyelembe.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nooeca #14888 üzenetére
A bug az bug, kisebb, vagy nagyobb tökmindegy.
Ráadásul, ha már ilyen kifejezés is van, ez inkább major, bár zene komponálásban jobban hangzik.De mindegy, remélem kijavítják, abban viszont durva, hogy megint csak "lappangott", vagyis hogy hány nap múlva is aktiválta nálad magát?
-
JamesHun
addikt
válasz
Nooeca #14890 üzenetére
Remélem akkor még elhúzzák a RS megjelenését jó sokáig és kapni fogom a frissítéseket egy ideig amíg nem lesz normális áron normális WM telefon
a 950 és a 650 közé annyira kellene valamilyen készülék, nem is értem miért nem adtak ki
egy 100-120e közé eső normális kamerás 650 nél erősebb procis készüléket -
Clemi
veterán
válasz
Nooeca #14548 üzenetére
... éd valóban! Na ez a szopatóág ezek szerint... mondjuk nem mintha rádióznék
Más: Délután nyomkodtam piszkáltam és valahol bekapcsoltam egy Cortana-t (nem a Hey Cortana-t, az off állásban van) és annak rendje módja szerint meg is jelent az akkut fogyasztó alkalmazások között, rögtön az Edge után a második helyen, a telefon meg olyan szintű merülésbe kezdett, hogy csak kapkodtam a fejem. viszont oda vissza áttúrtam a beállításokat, de többé nem találtam meg azt a Cortana dolgot, ami bekapcsoltam. Már hazaértem töltődik, de így nézett ki a mai diagram.
A tegnap este után reggelre gyakorlatilag nem merült semmit a teló, ahogy a diagramon látszik, majd kis nyomkodás, és míg beértem a melóhelyre autós töltés.Délelőtt ismerkedtem kicsit a beállítások újdonságaival majd megint egy hosszabb üresjárat ahogy látszik, majd jött a hirtelen mélyrepülés ami a diagram jobb szélén látszik, majd bekapcsolt a takarékos üzemmód.
Valakinek van ötlete hol pöccinthettem on állásba a Cortana-t?
-
zsoltzsolt
addikt
-
kvcstms
csendes tag
válasz
Nooeca #14481 üzenetére
a felirat volt most az utolsó csepp, már egy ideje kezdtem unni a hülyeségeket, de mindegy, most kap egy hr-t, aztán meglátjuk, szeretem a wp-t mert nagyon jó kis rendszernek tartom, és nem szívesen váltanék, mert anno nem véletlenül vettem wp-t és nem droidot. de most egy picit betelt a pohár...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest