- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
netpeti98
addikt
válasz
KunEmber #15620 üzenetére
Jelenleg csak az RS1 insider buildek esetében. Jelenleg ezek vannak
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
KunEmber #11441 üzenetére
Ez mind nagyon jó, de hol van a képen az említett Startképernyő? Amit leírnak az nagyon nem az a bug amit te próbálsz bemutatni. Ez az alkalmazáslista nem a startképernyő. És eltűnő csempe alatt nem is ezt értik, hanem, hogy totál nem látsz 1 csempét a kezdőképernyőn. Régebben nálam volt ilyen gond, de már egy pár build óta ez nem áll fenn.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
KunEmber #11108 üzenetére
Akkor jól éreztem még ha maxra teszem is 10-esben a betűméretet kb. 20%-kal kisebb mint 8.1 alatt volt, mondjuk ez XL-en nem lehet zavaró annyira, mert nagyobb a teló, de 640 alatt már engem jobban fáraszt:
[Win 10 maximális betűméret] [Win 8.1 betűméret] -
ToniSoprano
addikt
válasz
KunEmber #11104 üzenetére
Akkor csak kell a hard reset, csak egy csomó app van fenn, hosszú lesz.
szerk. Ha 175%-ról 200%-ra, vahy 225%-ra teszem a méretet, tényleg növeli a szöveget, de nekem az is kicsi:
[betűméret] Kb 20%-kal kéne nagyobbnak lennie, legalábbis a 8.1-en emlékeim szerint ennyivel nagyobb volt.Tudnál egy scrreshotot feltenni nálad mekkorák a betűk, feleslegesen nem akarnék mindent áttelepíteni?
(Meg azt is akarom tesztelni tényleg szükséges-e hard reset, mert eddig nem kellene, működik minden rendesen.) -
Partyface007
őstag
válasz
KunEmber #10206 üzenetére
outlook és messaging nálam is ez a verzió groove-ban nem találom hogy lehetne megnézni a verziót de gondolom az is a legfrissebb...
tegnap nyomtam egy hr-t a 63-nak és automatikusan lefrissített mindent
(1 "trükköt" csináltam csak pause all az összes letöltésre és a store-t frissítettem elsőnek ezt már a 2 verzióval ezelötti store-nál észrevettem hogy nagyon nyögvenyelősen tölt le, az új az jó már amennyire... bár nem ezt erősíti meg mások tapasztalata :-) )
-
-
válasz
KunEmber #9638 üzenetére
Hát, azt te döntöd el hogy telepíted-e vagy sem.
Mondjuk szerintem az alkalmazásokat már csak 10-re fogják frissíteni nem hiszem hogy az úgy kompatibilis lesz a 8.1-el is.
Mint pl. az új facebook csak 10-re jött ki, és sokkal jobban tetszik nekem mint ami valaha is volt eddig 8.1-re.
Úgy meglepődtem, már csak egy szóra érdemes messenger kell ... -
-
MasterMark
titán
válasz
KunEmber #8603 üzenetére
Bal felül hamburgermenü és ott nyomva kell tartani:
Más:
Alaphelyzetbe állítás felszabadította a telefont. Végre van screenshot, minden megy.
Cserébe amíg jöttek az alkalmazásfrissítések úgy csontra fagyott a telefon, amilyet WP-től sose láttam. Ott gond esetén ugye újraindult. Ez most olyan fagyás volt, hogy startscreen beakad, és semmire nem reagált.
Most, hogy már mindent lefrissített, teljesen oké minden.ui: Ja és Edge-ből már lehet feltölteni képet ide. És háttérben is le tud tölteni, eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest