- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Stylerr #13719 üzenetére
Számomra is tökéletesen érthetetlen. Simán én is HR-et csináltam, használtam, nem volt oké.
Utána próbáltam ki a fenti módszert, vagy itt vagy a windows mobile topicban olvastam, és segített.
Mindenesetre, ha a HR után 0-ról indulsz, akkor próbáld ki úgy először, én sem csinálnám egyből a mentés-HR-visszaállítás kombót, egy esélyt adnék a "normális" módszernek. -
-
scyllarus
veterán
-
MrCsiT
addikt
válasz
Stylerr #13655 üzenetére
"És ez elvileg hivatalos frissítés lenne" - írod.
Ezek szerint, a telefonod ajánlotta fel a WP10-et?
..vagy a Windows-os Recovery Tool?mert ha nem ezek, akkor mitől hivatalos, nem értem.. ez itt a PREVIEW topic, szokták mondogatni.
Tessék még fél-1-2-7 évig használni szépen a 8.1-et, arra jól nem jön semmi update, tehát marad olyan, amilyen, boldog tudatlanságban.
a kiábrándulásod érthető és normális
épp csak szeretném a konkrét okát megérteni..
-
Nooeca
senior tag
válasz
Stylerr #13655 üzenetére
Mondjuk az engem elgondolkoztat, hogy 8.1-ről miért nem lehet egyből .164-re frissíteni, miért kell két frissítést feltenni... Mire jó ez, vagy miért van így megoldva. Nem logikus, hiszen ha még a szolgáltató pack-ja volt a 107-en megoldva vagy sem, akkor is a .164-ben nem változott, vagyis ez nem lehet ok.
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
Stylerr #13563 üzenetére
A biztonsági mentésből való visszaállítás az alábbi dolgokat rakja vissza:
- a főképernyő elrendezést
- a beállított email fiókokat (jelszót újra meg kell adni)
- az alkalmazáslistát (mindent újra le fog tölteni)
- az alkalmazások beállításait/játékállásokat, ha az alkalmazás úgy lett megírva!!! (ezt kb lehetetlen kideríteni)
- a Ringtones mappában lévő fájlokatAmit nem rak vissza, ezeket HR elött mentsd le!!!
- a fényképeket
- a telefono tárolt zenéket, videókat
- a lokálisan mentett fájlokatA fényképek fenn vannak a Onedrive Camera Roll mappájában, ha a szinkronizálás be van állítva. De vissza nem fogja tölteni a telefonra. A Pictures alatti többi mappát sem szinkronizálja fel a Onedriveba (Saved pictures, Screenshots).
A sd kártyán lévő dolgokhoz nem nyúl a HR, ha külön nem jelölöd be, hogy törölje a kártyát is. Az sd-n lévő alkalmazásokkal nem tudom mi a helyzet, mert én oda nem telepítek.
-
starr
őstag
válasz
Stylerr #13535 üzenetére
A telefon memóriájában lévő adatok elvesznek. PC-vel mentsd le mielőtt HR-t csinálsz.
Bizt mentés visszaállításnál visszakerülnek az alkalmazások, és a beállítások nagyrésze, de nem minden.
A nem ms appoknál valószínű, hogy elvesznek a beállítások, játékállások.
Nekem könnyű, mert SD-n vannak a zenék, és a képek, de ugye Neked nincs SD foglalat.
Én lementenék mindent, majd HR, és újra belaknám, mintha új telefont vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest