- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#58000384 #13389 üzenetére
nem windows 8.1et ír ki, hanem bemész a gépház-rendszer-névjegy-több infó, itt van egy olyan hogy operációs rendszer buildszáma: nekem ez 10.1.10586.164...ez korrekt, viszont alatta van egy olyan hogy belső vezérlőprogram verziószáma: 3058.50000.1424.00003<- ez a windwows phone 8.1 verziószáma ami fent van a szerveren! nekem ez nem stimmel hogy ez nem frissült a windows 10 mobile-lal együtt, pedig kellett volna frissíteni....
hm..az érdekes lenne hogy ha egy pl .640 insideres bugos rendszer egyenértékű egy 640-es hivatalos frissítéssel... ezt az MS sem gondolhatja komolyan...
az oprendszer váltás az esetek 99%-ban bootlader(windows esetében belső vezérlőprogram, androidnál ugyan ez a bootloader és a kernel) frissítéssel is jár...
majd kíváncsi leszek azok visszajelzésére aki eddig insidert használt és bátorkodik visszarakni a 8.1et és úgy frissíteni, hogy mekkora lesz a differencia a 2 között, addig ezt hogy "ugyan az-nem ugyan az" napoljuk el....frissibe nincs értrelme vitázni erről!
-
Nooeca
senior tag
válasz
#58000384 #13376 üzenetére
Megy itt az össze-vissza beszélgetés, senki nem hallgatni rám, venni elő villásbot és büntetni meg titeket.
A helyzet a következő, van egy lista, ami egyelőre az ami, a továbbiakról nincs infó, de nem marad annyiban. Az a lista jópár készüléket takar, azokra a telefonokra tölthető a .164.
Ez a .164 teljesen megegyezik az Insideres .164-el nincs különbség a kettő között. Az insidereseknek elvileg kört vált az alkalmazás, de valószínűleg a "production" ringre.
Nincs funkciókorlátozás, ez egy olyan emeletes hülyeség, amit most hallok először, és remélem utoljára. Akkor van korlátozás, ha 512 MB RAM van vagy valamilyen "szenzorok" "hardverek" hiányoznak a telefonból.
Mivel 520-on is megy az Insider és ott is van .164 így várhatóan az 520 is kap frissítést.
-
törölt tag
válasz
#58000384 #13351 üzenetére
2 hullámban érkeznek majd, az első hullámban elvileg a 2014 és 2015ös telók, a másodikban a 2013 és korábbi 8.1es készülékek jönnek amik megfelelnek a követelményeknek, 1GB RAM és min.8GB tárhely, az 512MB RAM és 4GB tárhelyű Lumiák nem fogják megkapni a frissítést... Illetve a Windows Phone 8X by HTC illetve a HTC 8S sem kapja meg a 10-et...
-
válasz
#58000384 #12506 üzenetére
Az ora gondot igy mar ertem , ez nalam is megvan , neha kesve rajzolja ki par tized mp csuszassal, hala az edge eddig meg nem ragadt be , a @bug is reszlegesen eltunt, pontosabban eddig nalam meg nem jott elo build122 , a gorgetes valik neha darabossa , foleg ha a hatterben az edge fut , kilovom az edge-t es megjavul.
Groove ikonja tovabbra is ablakban , vegre javitottak a fenyero szabalyzast , kis enyerotol az automataig rendesen kapcsol .. kiprobaltam a telefonom egy ugyan olyan de 8,1-et futtato mellett , a rendszer tempoja fele forma , az alkalmazasok megynyitasanal van kb 0,1mp hatranya a tiznek . -
válasz
#58000384 #12479 üzenetére
Koszi a kiegeszitest, javitast... elfelejtettem , mar tobb mint fel eve w10m a preferalt os verzio... nem biztosak az emlekeim de a win gomb kombo is valtozott screen capture keszitesnel amikor jott a 8,1.
Meglepodnek ha lenne majd feladatkezelo,az ora frissites meg rendszer szinten van korlatozva, nem folyamatosan frissit hanem hanem a system beallitasai szerint , amit modositani nem lehet . -
steele80
senior tag
válasz
#58000384 #12340 üzenetére
Valószínűleg bug lehetett, mivel most megnéztem és a 365 fiókot kikapcsolva valóban engedi a szerkesztést. Fiók nélkül ezelőtt csak azt hiszem olvasásra vagy valamilyen hasonló megjegyzést rakott a dokumentumokhoz. Nem tudom mikor változott ez meg, mert 365-tel használom.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
#58000384 #11866 üzenetére
Ha mindenki utána nézne a guglin, akkor nem 3%-os, hanem 0%-os lenne a Windowsos mobilok részesedése.
"A platformot és a Lumiákat meg kár (megint) temetni, mert nem úgy néz ki, hogy a Microsoft készülne kihátrálni az egész mögül.": Márciustól jön Magyarországon az utolsó Lumia [link]
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
#58000384 #11845 üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy nem megmagyarázni kellene, hanem normális telefont kellene készíteni, kidolgozott oprendszerrel, nem pedig félkész bétákkal idegelni a felhasználókat. Az lesz, mint korábban, mire helyre teszik a hibákat, már a kutyát se fogja érdekelni, mehet a Lumia név (sajnos) a kukába és jöhet Surface márkanév, amit majd megint lealáznak. A Display Dock is egy szívás, mert az x86-os appok nem futnak az asztalon, akkor meg minek.
-
-
starr
őstag
válasz
#58000384 #10617 üzenetére
Szerintem úgy működik manapság, hogy az appok nem is a processzoron futnak, hanem egy "appfutató" programon.
Pl a program azt szeretné kiszámolni mennyi 1+1, akkor azt nem a processzor regisztereibe írja be közvetlenül, mint régen, hanem az "appfuttató"-nak adja át, és az számoltatja ki a processzorral.
PC-n x86-os appfuttató van, telefonos ARM-os, és a megfelelő processzor utasításkódjai real time konvertálva futtatja ugyanazt az appot.
Én így képzelem, persze lehet, hogy nincs igazam. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
#58000384 #10585 üzenetére
ja, értelek. egy HR-t kapott, de akkor meg más hibák jöttek elő, és ahogy írtam a linkelt hsz-ben, újra belakáshoz nincs türelmem minden frissítés után.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#58000384 #10582 üzenetére
nem, megtörtént többször is. egyik nap 3-4 személy összesen kb 10, munkával kapcsolatos hívása nem futott be, az volt az utolsó előtti csepp, aztán utána pár nappal anyámat hívom, ő megszokásból kinyomja, visszahív, és a kimenő hívás után egy perccel csak a hívásértesítő smst kapom.
-
Tottalino
tag
válasz
#58000384 #10570 üzenetére
Már bocs, de a mi pénzünkért ne próbálgassanak semmit. Csinálják meg, és teszteljék saját maguk. Vagy ne adjanak ki telefont, ha nincs kész. Ez nem túl bonyolult.....
És ezzel mit is értek el? Még az is elfordul tőlük, akik eddig szerették a rendszert. Már én is bogarászom milyen androidos telefon legyen a következő. -
-
Tottalino
tag
válasz
#58000384 #10391 üzenetére
Tudod túl sok a talán és a ha, az ígéretek. Ezzel odáig jutottak, hogy nagyon sokan nem adunk esélyt a 10-nek még egy 550 formájában sem. Az Ms már nem egyszer átverte a hozzá hű embereket. Ezt nem lehet a végtelenségig eljátszani. És nagyon sokunknál már nem is a rendszer a legnagyobb ellenség hanem a bizalom hiánya. Ha ez volt a cél, akkor viszont jól vizsgáztak.
-
Tottalino
tag
válasz
#58000384 #10380 üzenetére
Nos, akkor nekem szerencsém lehet, mert jó a 8.1. A 10 is jó a maga módján, de sokkal több kompromisszum kell hozzá. Egyszerűen nem tudom megszeretni, mert mindig van valami bosszantó hiba, ami már tudott működni. Az MS mint op. rendszer író cég meg mintha valami kesze-kusza, eszembe jutott valami, módon fejleszti ezt a rendszert. Logika nincs benne, vagy csak az autisták értik meg. Minden csempe átlátszó ade a saját időjárásuk nem, ráadásul még a záróképernyőre sem lehet kitenni. A kapcsolatok körei, meg valami LSD-s csapat műve lehet. Elb@szták a hívás felvevő felületet. Nincs már nagy fénykép, ráadásul felvenni is igen egyedien kell, ha hívnak. Csak így hirtelen ami eszembe jut. Van ahol jobb alul van 3 pont, van ahol a bal felsőben a hamburger menü. Nem tudom megszeretni na. Nagyot csalódtam, én azt hittem, ezek profik.
-
Tottalino
tag
válasz
#58000384 #10361 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett! Mindenben vannak hibák, és többé-kevésbé mennek a javítások. De! Nagyon sokan egy atom stabil, de buta mint a tök 8.1 után valami villantást vártunk, hogy ha nem is utoléri, de legalább a lába nyomába fog érni a két nagynak.
Ehelyett kaptunk egy grafikailag átrajzolt 8.1-et, némi rendszerezett a beállításokkal, de ugye mint a teszt is írta, elég sajátságos logika szerint. Ami a 8.1-en stabilan működött, az lassan egy éve reszelgetett 10-en bugzik, mint az állat. És még mindig a 8.1 funkcióinál járunk. Olyan messze van a másik két rendszer, mint még soha. No, itt kezdődnek a gondok. Nem az a baj, hogy valami hibás, és majd javítják. Hanem olyan dolgok nem működnek, amit már rég megcsináltak az elődben.Arról már nem is beszélek, hogy lassabb, cserébe jobban szívja az aksit. Ha te ennek tudsz örülni, akkor sose legyen jobb rendszered!
-
törölt tag
válasz
#58000384 #10361 üzenetére
Nexus 5 is van itthon és mikir kijött a lollipop 6hónapig tartott a google-nek, hogy javítsa azt a hibát, hogy csak restart után van kamera kb 1-2órán át aztán megint fc, de voltak még bugok rendesen ezen kívül is és most is van szóval ennyi. Mindenhol vannak gondok csak talán a másik két platform gyorsabban dolgozik, de ezt már megszokhattuk. A mostani 63-as build azért sokkal összeszedettebb "szerintem" mint a 36 volt. Szóval biztos igyekszenek.
-
Tottalino
tag
válasz
#58000384 #10354 üzenetére
Azt, hogy ezelőt cirka 5 évvel mit csinált az android a 2.3 előtti korban a kutyát nem érdekli. Most 2016 van, és e mögött a szutyok mögött nem más, mint az MS van. És van 2 torony magasan vezető OP. rendszer amihez jó lenne közeledni. De jelen pillanatban a Nokia féle félokos rendszer is többet tudott.
És mind ez a csodát adják 165 ezresért? -
kgb79
tag
válasz
#58000384 #6506 üzenetére
Gondolom azért, törölték, mert a Térképek alkalmazás már tud navigálni.
Így szeretnék rávenni az insidereket, hogy teszteljék. Szerintem van olyan jó, mint a Here Drive volt.
Ráadásul ha számítógépen keresel útvonalat a Térképek alkalmazással, akkor az telefonon is megjelenik majd az előzmények között és simán indítható a navigáció. -
MrCsiT
addikt
válasz
#58000384 #6481 üzenetére
Ez a mondatod: "A billentyűzet nyelvét nem tölti le sehogy, azt írja, hogy nem sikerült." mit jelent?
Csak mert nálam annyi van a billentyűzetnél, hogy "magyar". Ehhez képest, még mit, és hol lehetne letölteni, nem értem?
..vagy Te nem magyar telefon és területi formátum beállítással használod, ezért merül fel ez a kérdés? -
ghost364
senior tag
válasz
#58000384 #6481 üzenetére
Az enyémen már lassan 5 perce csak preparing to download van, nem úgy néz ki, mint ami működik.
Viszont nagyon fasza ez az új buid sebességre még az 520-on is. DPI scale szintén nagyon jó, és az egykezes mód is működik (csak minek). Bugot eddig még nem tapaszaltam. Kiscit lassab mondjuk a 8.1-nél, főleg alkalmazások elindításánál. A Store mef még mindig nagyon döcögős. -
törölt tag
válasz
#58000384 #6107 üzenetére
Semmi sem oldotta meg, így kivettem az SD-t, hogy csinálhassak egy HR-t. Onnantól a PIN beírása után mindig újraindult a rendszer. Nem baj, ettől még ment a reset. Utána meg annál a pontnál állt meg a folyamat, mikor a telefon aktiválásáról van szó, egyszerűen nem reagált a gombra (az érintőgombok sem működtek). Most megy vissza a 8.1.
Az Edge-hez nagyon kéne egy reklámblokkoló, mert több oldallal is találkoztam, amit betöltött, viszont megjelentek a reklámok, szétcsúszott az egész (főleg az izgő-mozgó szaroktól), aztán újratöltötte az oldalt. Majd megint. És megint. Aztán kiírta, hogy "Biztosan van jobb dolga is, mint hogy az újratöltési kísérletekre várjon, úgyhogy inkább később térjen vissza erre a lapra"
És komolyan is gondolta, az oldalt nem lehetett frissíteni.
Szóval a 10572 megéri? Nem tudom, hogy felrakjam-e, ha pár nap múlva meg jön az 575...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest