- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
#42308056 #8921 üzenetére
Igen, jobb kattintásnál is az elengedésnél jelenik meg a menü. (Edge-et nem tudom, nem használom, de Windowsban igen.).
Mobilon meg jó lenne egységesíteni, mert ha Edge-ben így is van, magában a rendszerben hosszú nyomásra felengedés nélkül megjelenik a menü.
Újabb pont, amiben nem konzisztens a mobil Win10. -
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #5068 üzenetére
eddig ok, de amit itt egyesek csinalnak, hogy az apk-t felmasoljak a telefonjukra, az nem a project astoria. a project astoria az az, hogy van egy ellenorzes, oda fel kell tolteni az apk-t, az kiirja, hogy min kell valtoztatni a programban, hogy felkeruljon a store-ba. ezt a fejleszto megcsinalja (jobb esetben meg csinal live tile-t, meg toast notification-t, meg jobb esetben elfelejti ezt a baromsagot es megirja nullarol az alkalmazast), feltolti a store-ba es mindenki orul. ez az xda-s modszer tovabbra is csak egy kiskapu. bar mar irtam korabban, hogy lehet, hogy igy akarja megoldani az ms a warezt wp-n.
-
-
jeni
félisten
válasz
#42308056 #4910 üzenetére
Igen. Trendi az volt, akinek Nokia 800 telója volt kapott egy 820-s telót. Akinek még a 900 az meg kapott egy 920-s mobilt. Amúgy a 950 nem lesz annyival jobb a 930-nal de az árát nézve nem is lesz jobb annyival az MS-950. Főleg, hogy a Snapi 810 procikkal gondok vannak. Mint egy fütőkazán úgy melegednek.
-
tomboy0013
veterán
válasz
#42308056 #4056 üzenetére
Hát ez mindennek tűnik csak gyorsnak meg simának nem
Ezt a szintet hozza, szerintem a legutóbbi preview build van rajta. 1-2 bugot azonnal ki lehet szúrni. Pl. a zárképernyőt miután felhúzza, idő még megjelennek a csempék. Illetve a gyorskapcsoló választásnál ahogy görget hol széles hol keskenyebb a függőleges sáv ahonnan az elemeket lehet kiválasztani. Ez utóbbi kb minden eddigi build-ben jelen volt.
-
netpeti98
addikt
válasz
#42308056 #3715 üzenetére
A BUILD környékén megjelent írás a desing-ról
We looked at using the Menu icon (hamburger) navigation across devices, and discovered that for phones, the ability to switch between collections and albums would be easier with one hand by using a pivot and swiping. While we’re still iterating on the navigation within the Photos app, the final design will have the Menu icon in the PC app and pivots for phone, allowing greater flexibility whether you’re using a keyboard, mouse, or touch.
Tehát mobilon pivot lesz, PC-n hamburger. Remélem, hogy több app is követni fogja a példáját.
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #3697 üzenetére
Ja tudom, szerencsére ha jól tudom, csak megvették nem ők fejlesztették talán nem rontják teljesen el. Egyébként régebbi tapasztalataim szinte az összes google által fejlesztett app, erőforrás és akkuzabáló, persze baromira erőltetik, első dolog letiltogatni azokat ha lehet. Mondjuk droidon van ezer jobb alternatíva, csak első dolog, hogy letiltogatni kell.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #3691 üzenetére
Miért, nem lehet írni egy google play service-t, vagy valami emulátort windwos 10-re is. Mondjuk ehhez kooperálni kéne a Google-al gondolom, hogy ezt normálisan meg lehessen írni.
A google play service egyébként mit csinál droidon pontosan, azt látom valami 10 mb körüli program ami fut állandóan, de mit csinál? -
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #3364 üzenetére
nincs mar ket honap, ennek legkesobb szeptember kozepen rtm statuszba kell lepnie. telefonoknal nem lehet azt eljatszani, hogy kiadjuk bugosan a gyartoknak*, ok feltoljak a keszulekeikre, a user megveszi, aztan majd fel ev mulva adunk ki hozza frissitest.
*bar mondjuk ez is erdekes, hogy az ms-en, meg egy-ket kinai kicioco gyarton kivul eleg nagy a csond a w10-es telefonokat illetoen.
-
azopi74
addikt
válasz
#42308056 #2372 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy nem kell ahhoz különösebb intuitív képesség, hogy rájöjjünk arra, hogy a papírrepülő jelzi a küldést. Ahogy egyébként már sok éve azzal jelölik számos alkalmazásban és weboldalon, az Apple például azt hiszem, lassan 5 övé alkalmazza a Mail app-ban a papírrepülőt
-
tatararpad
őstag
válasz
#42308056 #2337 üzenetére
640 már nem alsó kategória. Itt a nagyon low end cuccokra gondoltam, ahol általában problémás egy Androidos telefon, középkategóriától már egy Androiddal sincs több gond mint egy WP-vel. Ezért onnantól már valami újat kell mutatni hogy meggyőzze a vevőt, vagy pofátlanul olcsón adni mindent, de azt nem lehet fenntartani a végtelenségig.
-
válasz
#42308056 #2330 üzenetére
Nem isteníteni kell, de sok dologban jobban szerettem. Az oké, hogy későn ugrottak be a touchphone üzletbe, az az ő hibája, de utána nyomták teljes erőből. Szegénykéim minden Builden megmondták, hogy az Instagram most már tényleg jön.
Két dolgot lehet felírni a számlájára, a késői smartphone belépést, és a Vista elhúzását. Az utóbbiért szerintem inlább Gates volt a felelős, abban az időben ő volt a műszaki atyaúristen.
-
tomboy0013
veterán
válasz
#42308056 #2101 üzenetére
Amint látod L930-am van de 920-ról írtam tehát nem elsődleges telefonról van szó. Ettől függetlenül jöhetne már az új verzió végre mert semmit nem lehet kb normálisan csinálni az L920-on. Tesztelni se lehet normálisan mert annyira használhatatlan. Most mit írjak nekik feedback-be? Hogy szar az egész?
Törekedhetnének arra, hogy amelyik telefonra elérhető legalább azokon lehessen használni valamennyire a szolgáltatásokat mert így még javasolni se tudok nekik semmit azon kívül, hogy kezdjék előlről az egész fejlesztést. Az univerziális alkalmazások közül van amelyik elsem indul, van amelyiket letölteni se tudom. Mi legyen például az erre vonatkozó feedback? Szintén szar?
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
#42308056 #1960 üzenetére
Az 525 sajnos nem volt semmivel sem gyorsabb, mint az 520 pl, pedig 2× annyi memória van benne, semmi gyakorlati haszna nem volt. Ez meg már újabb konstrukció, és az 525-nek pont most járt le a garanciája is, így van egy új telóm még 1 év garanciával, ahhoz képest, hogy kvázi én tettem tönkre a win 10-zel, így sztem jól jártam.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#42308056 #1907 üzenetére
Már kezdem azt hinni, hogy rosszul emlékszem. De valahol meg volt nekem ez a probléma az első prewiew-ban. Na, majd ha beugrik, megírom.
Akárhány videot nézek, mindenhol volt swipe, így kétlem, hogy pont nekem ne lett volna. Szóval most szépen hülyét csináltam magamból -
tatararpad
őstag
válasz
#42308056 #1741 üzenetére
Ha már egeret és billentyűzetet kell magammal vinnem akkor már egy notebook is elfér vagy egy tablet, és a kijelzővel sem lesz gond. Otthon és munkahelyen meg ott a gép minek szórakozzal telefonnal ha szöveget kell szerkezteni? Én ennek akkor látnám értelmét ha nyilvános helyeken, mint könyvtár, suli, kávézó, hotel, stb olyan helyeken ahol idegen gépek vannak használhatnám a zsebből előkapott telefonomat.
(#1740) Crytec210: Prezentáláshoz szerintem nem kell Continuum, az sima kivetítés ami most is van. Hacsak nem prezentáció alatt akarod megszerkezteni.
-
vicze
félisten
válasz
#42308056 #1699 üzenetére
Igazából elég tiszták a lehetőségek.
Vagy dokkolód van, ami MHL-es (ez elég fontos), sima USB2 és 3 nem fog képet soha átvinni, max. ha lesz majd USB 3.1 C-s teló akkor nem kell adapter de akkor a töltést bukod, bár azt már elvileg monitorból megoldható, de jelenleg ezek nagyon speciális HW-k sőt nem létezők konkrétan. (Azt én speciálisnak gondolom.)
Vagy van Miracast és BT csatlakoztatás, ez esetben könnyen töltőre is dughatod, szóval igazából ez a legkényelmesebb.
Az nagyon vicces amúgy végignézve, hogy 1-1-ben ugyanaz a designe irány vagy gyakorlat, mint Android esetében a telefon és "tablet"(nem tudom mi a neve épp) mód közti váltás Fragment API-val, az MS talán jobban skálázódik azért, bár nem ártana arra is gondolni, hogy nem csak horizontálisan skálázódjon.
Összefoglalva: "Lovely!"
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #1699 üzenetére
ezt a 930-on demoztak, szoval, nem, nem kell. gondolom amig ment a keynote, addig a szinfalak mogott irtak a kodot es hoppa masnapra kesz is lett es nem kell hozza ujabb soc.
es siman el tudom kepzelni, hogy ha a belsos teszteken nem lesz megfelelo a teljesitmeny se wireless, se pedig kabeles megoldas eseteben, akkor a regi keszulekek tenyleg nem fogjak ezt a funkciot megkapni.
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #1663 üzenetére
csak tudnam, hogy miert csusznak meg mindig a telefonos rendszerrel. az meg nem meglepo, hogy megjeleneskor nem lesz benne egyik rendszerben sem minden ujdonsag, eleg reg ota lehet latni, hogy egyszeruen tul sokat vallaltak. meg jo, hogy nem kell majd eveket varni a kovetkezo verziokra.
-
tatararpad
őstag
válasz
#42308056 #1638 üzenetére
Épp ez az, ezt tudhatja egy Androidos app is. A fejlesztő meg nem marginális platformot fog megcélozni. De mint kiderült mindegy mert téves volt az infó, nem lesz semmilyen Androidos futtatókörnyezet Windows alatt. (legalábbis a Microsoft részéről, a Chrome alól egyszer elérhetőek lesznek)
-
tatararpad
őstag
válasz
#42308056 #1635 üzenetére
Ha az univerzális alkalmazások nem tudnak valami egyedit felmutatni, akkor a kutyának sem éri meg majd fejleszteni rá táblagépes vagy mobilos alkalmazást. Ez a Continium cucc akar lenni gondolom az univerzális alkalmazások selling pointja, kérdés érdekel e majd ez valakit, különösképpen akkor ha a Google lemásolja, és a Microsoft meg csúcsra segíti őket a Windows 10 Android emulátorával. Én elég pesszimista vagyok ezzel a döntéssel kapcsolatban.
-
no1r
őstag
válasz
#42308056 #1625 üzenetére
szerintem azt várják ettől, hogy majd aki droidra meg iOSre fejlesztett eddig, az nekiáll univerzállá tenni őket, hisz sokkal egyszerűbb mint eddig, és így több app fog jönni a platformra.
legalábbis az alapján ahogy átfutottam a beszámolókat. ha jól értem.(#1629) woland_y2k: nem arról volt szó, hogy a kód jelentős része használható lesz? mert ha nem, akkor önmagunk tökönlövése ismét... de legalább nem akarnak komplett droidos áruházat csinálni a rendszerből, ez is valami
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #1619 üzenetére
nem lesznek univerzalisak, appv-t nem fog csinalni telefonra, meg tabletre. es az adobe-nel senki nem fogja atirni a ps gui-jat akkora kijelzokre. ezert hulyeseg, amit a droidos appokkal kapcsolatban is muvelnek, mert egyszer az volt, hogy android subsystem for phones, utana meg jott az universal app hulyesegevel. akkor most dontsuk mar el, hogy melyik. ios eseteben mas, mert ott a vs leforditja a kodot, abbol lehet univerzalis app.
-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
-
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #1438 üzenetére
ezert nem is ertem, hogy hogyan talalhatnak ki ekkora baromsagot, hogy alapbol a bal felso sarokba teszik es meg meg is probaljak vedeni. az ms az elmult evben nem adott ki 4,5"-nal kisebb telefont. sot, az elmult evben nem jelent meg 4,5"-nal kisebb csucskategorias keszulek.
a reddit-et meg atlapoztam, nagyon aranyos, amikor arra a kerdesre, hogy miert ilyen ronda a w10 azzal valaszol, hogy o ismeri a tervezoket es tuti, hogy eszreveszik, hogy ha valami csunya es majd valami szeppel fognak eloallni, csak az meg nincs kesz. kis naiv.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest