- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FіkuszKukіsz #15470 üzenetére
Elég csúnya szegény azzal a wcdeszka szájjal.
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #12672 üzenetére
volt egy cikk hogy az egyik WP-s fejlesztő csoport vezetője a nyaralásán iPhone-nal posztolgatta a nyaralási képeit XD ebből a húzásból következtetve nem hinném hogy sokan használják, max a csak a fejlesztések miatt...
meg ahogy elnézem, a visszajelzésekre nem sokat adnak...kn. ez a .122 a 20.-dik build a w10m megjelenése óta és még mindig egy rakat hiba van benne, namost, ha életben akarják tartani a w10m-et akkor vagy belehúznak vagy nagyot fognak bunkni....mivel ahogy olvasgtattam már a decemberi megjelenési dátum óta már vagy 3at pletykáltak, de még mindig nincs végleges kiadás...szerintem ilyen ütemben nem is lesz egyhamar
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12196 üzenetére
Én mást olvastam, akkor az MS bénázik már megint, ennyi. Pedig akkor jó lett volna ha droidos appok emulátorral futtathatóak 10-esen.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12186 üzenetére
Akkaor ha így van miért dobják ki a rendszerüket és droidos telefonnal jönnek ki, semmi értelme nem lenne.
-
tutis
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #11746 üzenetére
azt kérdeztem hogy miért lenne szög a microsoft koporsójába (gondolom Te erre gondoltál) az hogy magyarországon javítják a lumiákat?
-
tutis
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #11744 üzenetére
ez minek szög?
-
honeker
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #11634 üzenetére
ha Bakony önindítót ki visznek spanyolba és onnan rendeled 3x annyiba kerül mint itthon ha lehetne kapni
-
Zolly444
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #10341 üzenetére
Miért, ha en építek egy házat és berendezem az azt jelenti hogy többet nem nyúlok hozzá? Felújítom, hozzáépítek, berendezem máshogy?
-
Thome
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #9025 üzenetére
Akkor is.
-
válasz
FіkuszKukіsz #9025 üzenetére
Hát ja, de az erősíti a szabályom
-
BiP
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #8949 üzenetére
Talán valahogy el is kottyantotta Gabe Aul, hogy ugyanaz a csapat dolgozik a kettőn (legalábbis nagy átfedés van), és mindig a prioritásnak megfelelően csoportosítgatják őket. Tényleg lassú a fejlesztés.
Igen, a mobilis Insider az februárban indult (házon belül azért már jóval korábban volt már Win10 tesztelés mobilra),
a desktop meg még tavaly október elején lett publikusan tesztelhető. -
Syl
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #8931 üzenetére
Nem közvetlenül, mert átmenetileg pár hónapig iPhone-t használtam, de igen, a Z2-őt 640-re cseréltem. Mondanom sem kell, megbántam, mint kutya amelyik hetet kölkedzett...
A WP megbízhatóságban, stabilitásban, gyorsaságban sehol nincs, ahhoz a szinthez képest, amit a fanboyok lefestenek! Az elmúlt 18 év mobilozásában tegnapig még tapasztaltam olyat, hogy egy telefon nem jelez a beérkező SMS-reHa véletlen nem nyitom meg az Üzenetek appot, még most se olvasom el a tegnapi, fontos SMS-t...
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #8931 üzenetére
én a Z3-am cseréltem 930-ra
-
HaZse
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #6743 üzenetére
Ennyire nem értek én ehhez. Látszik is, hogy én csak használom a telefonokat. Mert én úgy tudtam, hogy a droidnál alapból nincs root jog. Csak akkor van, mikor a felhasználó feltöri a rendszert és a SU parancsot a system könyvtárba beteszi. Plusz a SuperUser nevű alkalmazást felteszi, ami a root jogot szabályozza.
-
HaZse
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #6741 üzenetére
Root-tal most is lehet egy app hozzáféréseit szabályozni. A 6-os droidtól meg bekerül ez fícsőr.
Hát ez az, ha egy droidor ROOT-olsz. Szerencsére WP-nél nincs ROOT. Épp ezért biztonságosabb, mint a droid. Amúgy a 6.0-s verzióban sincs ROOT jog, csak annyi, hogy az app, amihez hozzá akar férni, azt tudod külön-külön szabályozni.
Amúgy volt droidom és most is van egy tab, ami sajnos driod. De amúgy nem szeretem a droidot, pedig volt drága droidom is. (Pl.: galaxy s5, LG g3, stb.). De egyik se jött be. Mindegyikben kerestem a WP által megszokott kényelmi funkciókat.
Nem tudom, hogy észrevettétek, de végre az MS megcsinálta, hogy hívás közben rezeg és csörög egyszerre.
-
tomboy0013
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #4873 üzenetére
Ezt most komolyan gondoltad?
Csak mert semmiben sem hasonlít a formavilág.
-
válasz
FіkuszKukіsz #4873 üzenetére
Végül is egy 3310 is úgy néz ki mint egy 930 csak kicsit gombosabb
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #4192 üzenetére
ha annyira lenne zart, akkor az mar regen rossz lenne.
-
waces
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #3748 üzenetére
a gond az, hogy ez egy megbizható tanusítvány, ami tökéletesen működik androidon, iosen vagy wp8.1-en, csak 10-en nem (másrészt ha nem egy globalsignos certről lenne szó, hanem egy cég által legenerált sajátról, akkor is elvárható lenne, hogy működjön)
-
azopi74
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1810 üzenetére
fel fog menni
-
azopi74
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1810 üzenetére
Miért, most nem megy fel?
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #1599 üzenetére
Igazából mindegy mikor jött rá, a lenyeg hogy semmire se mentek vele.
Egyedül az Amazonnak jött be a forkolt droid. -
válasz
FіkuszKukіsz #1399 üzenetére
megmerem kockáztatni, hogy úgy adják ki a TP-t, hogy le se tesztelik.
Ne kockáztasd annyira. Szerinted mégis hogy derült ki, hogy a 930/Icon nem támogatott?
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #762 üzenetére
harom, mert a google leszol, hogy nem kellene eroltetni, akkor nem lesz eroltetve. ezert irtam, hogy ez a probalkozas nem veletlenul maradt meg a kinai tomeggyartok szintjen.
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #750 üzenetére
ez meg x86-os, ott nem kotelezo a secure boot. arm eseteben mas a helyzet, mert ott nem lehet kikapcsolni a secure boot-ot.
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #748 üzenetére
egyreszt nem veletlen, hogy csak a kinaiak allnak elo ezekkel, masreszt meg egyik sem dual boot-os. tudtommal az osszesnel a windows az alapertelmezett, elobb azt kell elinditani, majd onnan kivalasztani a droidot es a kutyu ujraindul.
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #742 üzenetére
nem fognak elmenni a multi romok iranyaba, mert akkor nem tudnanak bizonyos vedelmeket megoldani.
-
vicze
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #728 üzenetére
Secure Boot, TPM, fuck you, jeligével lehet majd felrakni.
-
viewdetails
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #733 üzenetére
Igen, és minden bizonnyal nem is fontolgatják a W10 modellek kiadását... oh, wait!
-
viewdetails
addikt
válasz
És ha összeborulnak a sziamiaúval, ahhoz biztos tapsolni fog a samsung meg a hátécé is.
-
válasz
lolci! ez már valami.
-
Воланд
titán
válasz
hat ez jo, nem ertem, hogy a blogposztba ezt miert nem tudtak beleirni.
-
válasz
FіkuszKukіsz #579 üzenetére
Mégis mit kellene kommunikálniuk?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #579 üzenetére
Mézesmadzagok, nem több. Addig is hallgat a rengeteg kérdező, legalább is azt hiszik. Szerintem pedig így még több kérdést vet fel a dolog.
-
válasz
FіkuszKukіsz #561 üzenetére
Hát pedig az irány pont jó...a csapból is az folyik, hogy a Microsoft újra cool.
-
válasz
FіkuszKukіsz #561 üzenetére
Nem valószínű. Szerintem az is kényszermegoldás volt, hogy kiadták. Mindent megtesznek, hogy népszerűsítsék ezt az izét, és eközben szarabbnál szarabb döntéseket hoznak.
-
Levwi
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #162 üzenetére
Már szóltak mások Woland csak hallgat rájuk
-
válasz
Orulj neki hogy nem tamogatott a mostani 2 db wp telod, ha telepitheto lenne valamelyikre, valoszinuleg jobban szetb....a az ideg.
jelen allapotaban hanyagolhato az insider w10 .
-
Воланд
titán
válasz
adnak melle egy kb 10.000 forint erteku hordozhato toltot, ugy mar kicsit jobban megeri.
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #121 üzenetére
kinaban nem (bar ez lehet, hogy inkabb nyelvi/regios okok miatt van), a legtobb szolgaltatonal viszont nincs vele gond.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #121 üzenetére
Fel megy persze, maga az OS sosem szolgáltató függő, a firmware szokott az lenni, mármint a szolgáltatótól is függ a megjelenési időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest