- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
Joe Belfiore visszatért a Microsofthoz
Na most majd meglátjuk mi sült ki az RS2-ből, mert az már az ő keze munkája lesz
Azt mondogatják, hogy Bill Gates is ott, vele találkozott - talán többek között - Joe. Bár gondolom ebben sok meglepő nincs, elvégre Gates az egyik tulajdonos, Joe meg az egész rendszerért felelős személy.
-
Nooeca
senior tag
Érdekességképpen, nektek bejönne ez a fajta elképzelés?
-
Nooeca
senior tag
We don’t have any known issues to list right now for Mobile with this build but that doesn’t mean there are not any issues. If anything pops up based on feedback, we’ll add to this list.
-
Nooeca
senior tag
Nem lennék meglepve ha a WP-be beépülésre kerülne egy olyan beállítás, amellyel levehető lesz a felbontás, ezáltal növelhető lehetne az akksiidő. Mondok jobbat, szerintem tervben is van.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #16770 üzenetére
Nem hátha, hanem biztosan, fel is hívták a figyelmet, hogy a szokásosnál több bugra kell számítani, így Fast ringet csak az erős idegzetűeknek ajánják. Ha jól írták jóideig nem is lesz nagyon frissítés, csak OneCore foltozás, toldozás, szóval annyira sok újdonságot nem is találhatsz majd az első fast ringes buildekben hogy megérje rá frissíteni.
-
Nooeca
senior tag
Megszűnik a Skype app támogatása 8.1 illetve RT rendszereken... Link
-
Nooeca
senior tag
Work on rolling out Windows 10 Mobile Anniversary Update to users on Production builds has started. Hopefully we'll see it on our own soon 😊
-
Nooeca
senior tag
Az RS2 (vagyis a valahogy tavasszal érkező frissítés), ami insideren lesz elérhető hamarosan (elsőnek csak PC-n 1-2 hétre rá mobilon is, eleinte (pár hónapig) nem fog funkcionális újdonságokkal szolgálni csak optimalizálásokkal (OneCore).
Mivel a OneCore az az "egymag" ami összefogja a különböző perifériákat (PC, mobil, Xbox), ezért is van az hogy elsőnek csak a PC érkezik és nem mindkettő... hiszen felesleges két helyen csinálni amit elég 1-en elsőnek. (annak idején ugyanez volt).
Viszont mivel a magot piszkálják, ezért egy valamire fel is hívták a figyelmet, rettentő sok bugra kell számítani ahhoz képest, ami eddig volt, és ezzel nem mindenki tud azonosulni, így ajánlják a Slow és Release ringet...
A Release-el azért nem értek egyet, mivel az majd a RS1 (azaz a most megjelenő végleges) cummulatív frissítéseire szolgáló cucc lesz, vagyis az nem opció, csak a Slow ring azoknak akik az RS2 biztonságosabb verzióját szeretnék tesztelni...
Szóval most 1-2 hónapig csak bugok tömkelegével fogunk találkozni igazából. Bár az valóban igaz, hogy a fast ring erre lett tervezve, aki nem szeretne "nagyon" bugos rendszert annak ott a slow, viszont ő még egy ideig ne várjon buildra, mert nem gondolom hogy 1 hónapon belül lenne használható build úgy, hogy 1-2 hónapig csiszolják a magot. (vagyis ebből nekem az ésszerű, hogy 1 bug javítás 2 másikat okoz, amíg a OneCore-t optimalizálják, így pedig nem adnak ki slow ringes buildet.)
-
Nooeca
senior tag
válasz
saiyajin #16660 üzenetére
akkor települ kérdezés nélkül ha insider körön vagy. ha consumer (production) ringen vagy, akkor nem jön frissítés, csak akkor, ha kijött véglegesre az adott rendszer... ez a "bugmentes" (használható) verzió.
Insider az pont bugos, és ez is a lényege, ha nem ez lenne akkor kijönne egyből véglegesre.
-
Nooeca
senior tag
Dona azt írta twitteren ma nem jön Redstone telefonra... Vélhetően az áll a háttérben hogy a szolgáltatói telefonok csak jövőhét kedden frissülhetnek ugye, és inkább egyben tolják le az egészet (mert abból úgy nincs veszekedés és uszítás).
Viszont elvileg a héten jöhet RS2-es build insider körre, hogy mit tartalmaz meg mit nem az jó kérdés, de nagyon sok újdonságra nem kell számítani.
-
Nooeca
senior tag
válasz
zsoltzsolt #16611 üzenetére
A kis frissítések igen, de lehet hogy az RS1 fő buildját ismét jóváhagyatják a szolgáltatókkal, de a havonta jövő frissítések pedig maradnak szolgáltatófüggetlenek.
-
Nooeca
senior tag
Kedden jön az RS1, de olyasmi van hogy a "carriers" ami gondolom szolgáltatót jelenti csak 1 hétre rá. Hogy ebből mi igaz mi nem az jó kérdés. Vagyis elképzelhető hogy a nem független telefonok, majd később 1 héttel.
-
Nooeca
senior tag
Nem tudom használ-e valaki valamit, vagy olyat ami nincs ezen a listán, vagy hogy mi változott az eredetihez, hiszen elvben a memórialimit felcsúszott 700 MB-ra, de tudtommal nem volt olyan készülék a listában eddig sem, ami 1 GB alatt lett volna.
-
Nooeca
senior tag
válasz
tomboy0013 #16528 üzenetére
azt sem igazán fogja fel hogy a redstone az egy frissítési hullám, és már konkrétan megnevezték a redstoneban részt vevő készülékek listáját. ezen nem tudom mi nem érthető, de nem kell erős felfogás ahhoz hogy ezt valaki megértse, ami megkapta az RS1-et az még jövő nyáron/ősszel az RS3-at is megfogja kapni... utána lesz egy nagy szanálás.
-
Nooeca
senior tag
A Microsoft megerősítette hogy 2017-ben 2 nagyobb frissítés is fog érkezni a Windows 10-hez.
Eredeti tervek szerint, egy tavasszal és egy nyáron de az szerintem lesz inkább ősz környékén. Redstone 2 és Redstone 3.
Mielőtt valaki megkérdezi... mobilra is
Egyébként a Redstone 2 néz ki egy nagyobb frissítésnek a 3 közül (RS1, RS2, RS3), az RS 3 minden bizonnyal csak egy kis foltozás lesz, mint a TH2.
-
Nooeca
senior tag
Azért nem kell kiakadni, valaki jobban kiakadt twitteren, kb. úgy hogy már az egész MS-t agyonlövetné, ha ő lenne Nadella... le is tiltották azthiszem twitterről.
-
Nooeca
senior tag
Csak a következő hetekben jön mobilra az RS
-
Nooeca
senior tag
válasz
feketedini #16439 üzenetére
akkor valamit rosszul látsz mert Dona mára igérte, ami náluk este 6-7-kor kezdődik a munkaidő.
-
Nooeca
senior tag
Élesben még PC-n sincs kint, csak Fast, Slow és Release-en.
-
Nooeca
senior tag
válasz
#97246720 #16324 üzenetére
azt sem tartom kizártnak, ha korlátozott lenne a böngészőkiegészítők kezelése... mármint csak az új és jelenlegi combos telefonok támogatnák.
eddig az volt az ok, hogy gyengék a hardverek... cpu/ram most meg már mint tudjuk 2 GB és 4 mag alatt nem igazán jönnek majd telefonok. Szóval az 1 Gigás változatokban én még elgondolkodnék, hogy lehet nem si lesz erre opció.
-
Nooeca
senior tag
válasz
JamesHun #16307 üzenetére
akkor ott a lenovo vagy a HP
Bár nekem a 950 olyan nyers, hiába a gusztustalan lekerekítés, inkább vennék Acer-t, mert azon felül szebb mint a 950 ha már a külsejéről beszélünk, egyébként belsőleg majdnem egyforma. A 650 az meg nekem nagyon vékony lett, igazából amikor megkaptam egy napra nem is nagyon néztem meg annyira.
A 640-nek van egy ilyen "normális" dizájnja, csak a gond ott inkább a hátlap, lehetett volna valamivel jobb a minőség, meg max egy-két ilyen extra, hogy ne egy egyszínű dolog legyen, de úgy külsőre is a Lumiák közül az egyik legszebb, hozzám legalábbis ez a külső áll a legjobban, amikor ilyen normális a széle, picit kerekített mint a 640-é, vagyis nem olyan 90-es derékszög és nem egy vékony fos.
-
Nooeca
senior tag
válasz
zsoltzsolt #16303 üzenetére
Az Acer egyébként szerintem attól függően hogy undorítóan le van a sarka kerekítve ehhez képest baromi jól néz ki.
-
Nooeca
senior tag
Szerintem telefonon a kinézet az első szempontból olyan mellékes hogy ihaj. Ebből kiindulni nem lehet.
Ennyi erővel mondhatom hogy az összes Samsung telefon szar, mert hogy szinte mindegyik olyan gömbölyített a sarkában és mert annyira nem tetszik ez nekem... de még sem mondom, mivel azért eléggé jó telefonok is szoktak lenni néha.
Első a belső... az meg hogy milyen a külső, az csak a divatvadászoknak számít igazán, fontos, de olyan belsővel mint a fent nevezett telefonok elhanyagolhatóak a külsejük.
-
Nooeca
senior tag
válasz
temagad.aho #15937 üzenetére
hát, lesz amennyi lesz, de 1-2, egy tucat, egy pár, nem szám szerint értettem
Általában 1 biztosan jön minden héten, vagyis a legrosszabb esetben is 4.
-
Nooeca
senior tag
Igazából még van 1-2 RS build megjelenésig, szóval lehetőleg lesz még nem 1-2 javítás.
mflex: nem olvasom el a hozzászólásaidat, régen is áthajlottam felette, mi több, most sem olvastam el a 640 650 vitát, csak az első 1 max 2 mondatot, amiből egyből leszűrtem hogy már megint valakinek ontod a vérét - mint ahogy szokásod.
Ebből adódóan most sem tudom miket irogatsz, de ha van kedved továbbra is regényeket írni, tedd meg nyugodtan, én nem fogom őket elsolvasni, csak az első mondatot, kivéve ha nagyon hosszú, mert akkor azt is csak félig. Nem igazán vannak értelmes gondolataid és ezt már elég régen meguntam igazából. Még olvasni is fáj ezen "logika" amit képviselsz, nem hogy reagálni rá.
Ha azt gondolod hogy elolvastam, akkor maradj meg ebben a hitben de tényleg fogalmam sincs miket irogatsz
Nincs felesleges másfél percem ezeket elolvasni, mert igazából az idő pénz ez meg úgy kidobott pénz.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mtomi95 #15929 üzenetére
Én egy pici reményt látok abban, hogyha Joe Belfiore visszajön késő nyáron az MS-hez, helyreigazitja ott a többieket, utat mutat és megoldódnak a különféle gondok...
Ha őszinték akarunk lenni az egész hisztéria ott kezdődött el, amikor ő elment, utána való időszakban következtek a hónapról hónapra való csúszások, hibák, mobiltéren.
Már szinte közmondás, hogy "elcseszték a munkáját", "meg hogy mentse meg amit elkezdett, nehagyja hogy a többiek tönkretegyék azt.".
-
Nooeca
senior tag
Zárjuk már le ezt a témát mert lassan off.
A 640 jó telefon, a 650 se rossz. A kettő konkrétan rivalizál egymással, a különbség csak az, hogy a 650 másfélszer olyan drága, mint a 640. Előnye meg annyi van, mint amennyi hátránya, vagyis önmagában csak "más", de nem "jobb".
Ez egyértelmű, és konkrét történet. Aki új telefont akar, annak van értelme hogy 650-et vegyen, ha van feleslegesen annyi pénze, bár ár-érték arányban nem jön ki olyan jól mint a 640-el, mivel a kettő egy szinten van, de 640-ről 650-re váltani csak úgy értelmetlen, ez egyértelmű.
Mindenki aki a fentieknek ellent mond, amit leírtam, az vagy magának, vagy mindenkinek, de hazudik, és remélem itt lezárul ez a 640, 650 téma, mert én ezeket már el se fogom olvasni, olyannyira unalmas, részemről én pontot tettem a ti viszályotok végére.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #15875 üzenetére
Van belsős forrásom, de amióta megjött a TH2 azóta a TH ágról talán ha egyszer kértem infót, de az még a májusi update volt. Őszintén engem a TH már oly hidegen hagy, de így hogy új készülékek nem jönnek lassan már az RS is.
Megszabadulni nem tervezem a 640-től, mert jól elvagyok vele, de kegyetlenül bomlasztó tud lenni, hogy ez meg az nincs WP-re, már több mint két éve, de tervben van mellé egy droidos teló. (ha picit várok, akkor lesz ingyen egy nagyon klafa)
Addig élveztem a WP-t igazából, amíg lehetőségem volt az új készülékekből mindig tesztelni őket 1-1 nap erejéig (640-640XL-550-650-950-950XL stb), de mivel nincs új Lumia vagy pontosabban Microsoft teló, kihagy a motiváció, nem kapok teszt készüléket... Saját teszteket is akartam csinálni az összes telefonnal, de mivel 1-2 évet szünetelnek kb a készülékek, így nincs értelmük, meg már a fentebb írt motivációhiányok is fenn állnak, illetve azóta van még egy munkahelyem.
"NorthFaceHiker"-el meg csak jóba vagyok, néha szoktunk beszélni, esetleg adok neki visszajelzéseket, vagy ő kérdez valamit, de nem a forrásom, szimplán csak ő szokta mindig mondani, hogy a buildfeed nem hivatalos forrás... ez valahogy már a szava járása.
-
Nooeca
senior tag
válasz
ZavaBalazs #15865 üzenetére
Nem ismerem a módosításokat (ha vannak), de a TH2-kor megjelent ütemterv szerint a TH2 frissítéseinek Juniusban vége van. Igen azt is én írtam le elsőnek ide a fórumban hogy minden hó második keddje a frissítések üteme.
Itt ilyenkor már szokott fent lenni TH-s build, ha jön a következő hónapban, eddig itt sincs semmi nyoma és nagy valószínűség szerint nem is lesz.
-
Nooeca
senior tag
Akkor kis matek:
Május - 318
Junius - 420
Julius - RS (még ha Augusztusra csúszik akkor is ez a hivatalos menetrend).Ezek után: Mi a kérdés, vagy mi nem érthető?!
Máté94: Azért írtam én is a 29-ét
De amúgy meg akkor mobilnál nem keveset kéne még várni, ha a jelentését vesszük alapul
-
Nooeca
senior tag
Tudtommal nincs több TH build, ezáltal release preview sem, mivel julius vége felé itt lesz a Redstone és ehónapi frissítés már kijött TH-ra.
-
Nooeca
senior tag
Azért az megint rossz példa. Egyrészt ott a 8.1-ről való 10-re migrálás okozott rengeteg bugot és ezt kellett javítgatni. Most az alaprendszer változatlan, a bugok mennyisége pedig folyamatosan csökken... már most jobb állapotban van a mobil build, mint amilyen állapotban volt ott.
-
Nooeca
senior tag
bugjait amit kijavítanak. Nem hiába láttad, hogy sokszor az RS-ben már javult, de TH-hoz még nem jött meg a javítás. Viszont létezik olyan, hogy az RS-ben már megváltozott bizonyos dolog, így a TH javítása nem jó az RS-hez, meg fordítva sem. Ott külön kell javítgatni.
A bugok jelentős részét RS-ben javítgatják és átimplementálják TH-ra, vagyis kalm kérdésére válaszolva, ha van egy bugos TH, de RS-ben fixálják a dolgokat, akkor minek várjanak 3-4 hónapot arra, hogy kiadják az RS-t, ha megtudják tenni azt, hogy addig is jól müködjön - vagy jobban - a TH?
-
Nooeca
senior tag
válasz
Plazmacucci #15560 üzenetére
Na így már mondhatni hogy egy elfogadható build
De remélem nem ez a meglepetés...
Ez a HR az csak egy ideiglenes dolog a jövőben erre nem kell számítani... az egésznek a problémája a 8.1-ről Windows 10-re való frissítés... Ami számomra érdekes hogy az új telefonok 550 650 950 / - nél is kellenek a HR-ek, vagy kellettek vagy csak szimplán beképzelik az emberek nem tudom, de elég feketelyukszerű a dolog.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Plazmacucci #15557 üzenetére
ez a build egy nagy nulla, vagy ez a leírás egy kalap feketeség. mit raktak bele? konkrétan semmit van egy-két ink cucc oszt annyi. Szerintem kéne egy zongora app műkörmökből különféle színekben + nem ártana egy ajakfeltöltős applikáció sem.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mtomi95 #15492 üzenetére
bug vagy nem bug és csak neked olyan, lényegtelen, én csak azt nem értem, hogyha valaki insider buildet használ és nem eredetileg hivatalosan megjelent buildet, miért csodálkozik azon hogy ilyen-olyan bugok vannak benne, vagy éppen sűrűn újra kell rakni, esetleg idegesítő maga a build?
Menj vissza WDRT-vel majd kezd előről a telepítést, az tuti megoldja. Az insider kör már csak ilyen. Nem éles használatra lett tervezve, hanem arra, hogy hetente újra lesz téve az egész, elvégre heti rendszerességgel jönnek/kéne jönniük a buildeknek.
-
Nooeca
senior tag
válasz
zsoltzsolt #15458 üzenetére
Sok szemléletet nem nyújt, mivel a fő funkciókat nem ott döntik el. Ők csak "végrehajtók".
-
Nooeca
senior tag
válasz
Plazmacucci #15431 üzenetére
jah az ilyenekre nem szabad adni, akkor érdemes ezt komolyan venni ha biztos forrásból jön.
ezek a híroldalak általában egymást másolgatják, többségében nem valós az alapja annak amit általában terjesztenek ilyen megjelenési dátumról. Windows 10 megjelenésénél én is sokszor bedőltem nekik aztán az is csak rumor volt.
Én csak azt veszem készpénznek amit elkotyognak nekem biztos forrásból, de mivel itt minden kínai japán korei forrásban lévő hírről kopiznak valamit így ezek nem igazán mérvadóak. Kivéve ha nagyon egyértelmű valami, mert akkor az bejön.
mtm800: Nem igérték mára, ezen a pletykákon csak én is nevetek majdnem hiteltelen az összes dátum.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Plazmacucci #15429 üzenetére
Lesz build? Mármint melyik?
De mivel previewben vagyunk ezért gondolom az RS-ről van szó, az általában nem jön kedden, bár kiszámíthatatlan. A TH2 meg majd még ráér annak nem sietős még 1 hét legalább.
-
Nooeca
senior tag
annak csak akkor van értelme ha a régiós beállítások angol, és inkább felpontozzuk a már leírt problémákat mint újat írunk (amihez ugye angoltudás szükséges), mert olyan 50-100 pont alatt mire elolvassák a feedbacket és fel is dolgozzák addigra már hivatalosan tölthető lesz az RS.
Úgy vannak vele ha egy bug globálisan jellemző, akkor a sokat pontozott visszajelzések azok, amikre alapozni kell... ahol csak pár szavazat van az minor bug, elvégre úgy szűrik le, hogy az csak annál a pár embernél, vagy százalékosan kis részben jelentkező probléma.
-
Nooeca
senior tag
Javítási lista:
Reliability, performance and stability improvements.
Fix for a problem that could result in unexpected battery drain while the phone screen is off.
Improvements to the update system to prevent phones getting into a state where attempting to take an update may lead to errors 0x800f081f or 0x80070570.
Fix for a problem that caused some phones to finish the initial setup wizard with an incomplete set of app tiles on the Start screen.
Improvements to the reliability of USB-C connections.
Improvements to Cortana, including a fix for a problem where music playback would not resume after dismissing an incoming text, and a problem with Quiet Hours not setting automatic rules for every day.
Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge.
Fix for a problem that caused recorded video to be lost when answering an incoming call on some phones.
Improvements for reliability of internet connection sharing (ICS) and tethering.Fix for a problem that caused the navigation bar to overlay and hide part of the screen for some apps on certain phones.
-
Nooeca
senior tag
válasz
pprod94 #15050 üzenetére
Azért mert vannak benne olyan javítások, amelyek érintik a szolgáltató által tesztelt részt, amely legutoljára a .107-nél volt jóváhagyva szolgáltatók által. Így pedig nem adhatják ki, hiszen elvben ahhoz hozzá sem szabadna érni, ez volt a garancia arra, hogy ha az nem változik, akkor nem kell a szolgáltatóknak tesztelni. Viszont ha hozzányúlnak akkor kell.
-
Nooeca
senior tag
Nem tudom, hogy kivel vitatkoztam itt a jó múltkor a kiegészítőkről mobil Edge-re, de úgy látszik nekem lett igazam, ugyanis amit linkeltem korábban "roadmap-ot", ott az "in development" alatt találtam ezt:
Magyarra lefordítva:
A Microsoft Edge bővítmények lehetőséged adnak számodra, hogy befolyásold a böngésző funkcionalitását.
A fenti ikonok pedig jelzik hogy PC-re, Táblagépre és Mobiltelefonra is folyamatban van ennek kiterjesztése.
Vagyis ha az MS ezt megvalósítja, hogy mobil Edge bővítmények telefonon is lesznek, akkor máris 1:0 pl. a Chrome-al szemben és egy hatalmas pofon a konkurenciának. -
Nooeca
senior tag
De ez milyen már hogy ő a redstoneról beszél, te a .242-ről egész más a kettő, és egymáshoz hasonlítjátok hogy itt jó, itt nem. Hagy ne kapjak már röhögőgörcsöt rajtatok
-
Nooeca
senior tag
Hétfőn volt 1x csak, amióta kijött a .218 azóta van meg a telefonomon a windows 10, nem tudom ez hány nap de két hét biztos. de ártalmatlan minor bug szóval ha így két hetenként előjön, de ha még naponta az se zavaró, hisz ahogy előjön úgy eltünik. Gondot nem okoz, lefagyni nem fagy le hálisten, újraindulni se indul újra, szóval tényleg ártalmatlan.
Néha csinált olyat 8.1-en hogy megnyomtam a bekapcs gombot és nem ébredt fel... na ez kb ahhoz hasonló, mármint olyan értelemben hogy 2x kell valamit csinálni hogy reagáljon a telefon... 1x bárhova kattintani egyet és akkor eltünik a moziak, még egyszer meg megismételni azt, amit szeretnék... ugyanezt játszotta el a 8.1, hogy megnyomtam a gombot semmi, megnyomtam még egyszer felébredt.
-
-
Nooeca
senior tag
akkor úgy mondom, hogy minor bug, ahogy maguk a "fejlesztők" is nevezik. Vagy ha Jason szavaival kellene élnem akkor very very minor bug.
magyarra fordítva: jelentéktelen hiba, vagy kisebb hiba, olyasmi ami a felhasználói élményre nincs hatással, szimplán csak esztétikai hiba. ilyen van még egyébként a folyamatlistában a "kezdőképernyő" vagy a start menü ki hogy nevezi hiányzó ikonja. (csak itt nincs nekem ikon).
Én nevettem rajta egyébként mint írtam feljebb, inkább vicces volt mint zavaró. Hirtelen nem tudtam hogy most káprázom vagy valóság.
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #14880 üzenetére
kedden majd jön hivatalosan is, figyeld meg
-
Nooeca
senior tag
válasz
Plazmacucci #14853 üzenetére
Acert bátran tudom ajánlani az egyik legjobb márka a technológiai eszközöknél. A HP és az Alcatel sem botrányos.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Plazmacucci #14846 üzenetére
meg a HP-é és a 2 Xiaomi (elvileg az új is jön WP-vel)
-
-
Nooeca
senior tag
-
Nooeca
senior tag
válasz
zsoltzsolt #14815 üzenetére
ADD1: Még korán van, Redmondban talán reggel 8 óra sincs.
ADD2: .242 nem hiszem hogy áprilisban jön, hiszen havi frissítési ütem van, amiből általában mindig a második hét keddjén jön frissítés.
ADD3: Az RS meg nem csak kedden jöhet, hanem szerdán, vagy csütörtökön. A Patch kedd az csak consumer cucc -> azaz az eredeti kiadás. -
Nooeca
senior tag
válasz
temagad.aho #14708 üzenetére
Most éppen pont nem arra gondoltam, hanem leginkább a hangvezérléses része az ami úgy elgondolkoztatott, öreg problémát oldana meg integráltan a rendszer.
-
Nooeca
senior tag
válasz
temagad.aho #14706 üzenetére
tartalmas csomag, kb. minden ami a RS1-ben benne van, bekerült a rendszerbe.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Milestone2 #14600 üzenetére
félig igaz amit írsz, de a WP-nek Ázsiában volt mindig is a legkisebb forgalma.
Főleg Japánban és Kínában, illetve Dél-Koreában, mindig ilyen 0,1 0,2% körül mozgott.
De ettől függetlenül a MI nem egy kifejezetten csak ázsiára szánt termék, így jogos a W10, főleg hogy eddig is volt rajta, a korábbi verzióin. -
Nooeca
senior tag
válasz
zsoltzsolt #14574 üzenetére
Most trollkodsz? A TH2-t már kiadták, az most a hivatalos .218
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest