-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
LucentTwo #47289 üzenetére
Na fasza.. :-/ Akkor másokkal ezért tart annyi ideig.
Viszont a benti 2. ládát tényleg ki lehet hagyni.Legalábbis eszerint.
Megnézve utólag látom,hogy vki már odavitte a 2. ládát is,de nincs berakva.Ez másokkal van amikor oda sem visszük.
Na mindegy. :-) Legalább már sikerült megcsinálni ezt a küldetést. Még hátra van az ellopott jel.. :-/Lenne egy pár kérdésem..
Találtam majdnem két teljesen egyforma kesztyűt,a különbség annyi,hogy az egyiken 8% páncélrombolás van,a másikon 15% kritikus sebzés.
Szerintetek melyik a fontosabb?A nagy ládában a sorrendet hogyan lehet megváltoztatni?Én mindig úgy szoktam,hogy berakok vmi érdemlegeset,majd ha volt már bent olyan tárgy kiszedem a gyengébbet,de az utóbbi frissítéskor jött ez a szint szerinti sorolás.Ezt szeretném megváltoztatni név szerint.
Bravúrok között az általánosban hogyan kell megcsinálni az arany kezű bravúrt?
-
Elims
veterán
válasz
LucentTwo #47269 üzenetére
Igen,az elején gondoltam.Máskor ennyi idő alatt soha nem jön ki a két bombás.
Ez még csak az első volt,sokan így csinálják.Vmit az élesztős(?) ládával kell csinálni.
Az első bombát rakták fel,rárobbantották a ládát(?)+lőtték(?),be bug-oltatták a játékot és azért írja utána,hogy 2/2.
Legközelebb egyértelműbben figyelek.Anonymus: Kb.egy héttel ezelőtt állítottám egy kicsit érzékenyebbre az irányítást+célzást és még szokatlan.
Mindig gyári beállításon volt,de az a fekete zónába kevés..
Gyárin megy szépen. :-)Sniper: Ha elmegyek külön balra és úgy csinálom ahogy többen is tanácsolták,a végén kirúgnak a csapatból.Itt szinte mki így megy. :-/
Jam: Menjetek többen és ha vkinek megadja a taktikus táskát,kérd el. :-)
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
LucentTwo #47225 üzenetére
Predator, ha egy jobb csapat ellen megy, akkor óhatatlanul is célpontot vált. Aztán meg a Csapásmérőt playeren mennyire tudod felhúzni? Mondjuk olyanon, akik jól mozognak és nem mint a birka mennek vele szembe. Kicsit eltoltam a balanszot tűzerő felé, HP és elektro 4100. Így amíg a Csapásmérő sebzése azonos fegyverrel (csak 6000 Hp) 18K, addig az Alfa 24K. Amit meg akár 9K-nál gyógyít Striker, nem olyan nagy. A Predátort meg előszeretettel használom de hiába 400K az életerő secperc alatt leszedik rólam. Amíg a Predator a 400000-ből 17 ezret tölt vissza másodperc alatt, addig az Alfa 32 ezret. Persze eddig nem olyan sok a tapasztalat ebben. De szerintem még senkinek nincs. A GE csalóka lehet, mert a plusz sebzést, ha csak egyet is lősz mobba, akkor playerre is beadja amíg fedezékben vagy. Tegnap a PVE Alfát kipróbáltuk egy Srikerrel, szemből, álva, egyszerre tüzelve. Leszedett, de a különbség csak egy miliméter volt, talán 3 lövés lehetett. Az viszont tény hogy az ulti hiánya hátrányos. Neki elcsattant a zöld, nekem nem. Majd elválik hogy jó vagy sem az Alfa. Ha nem, akkor marad PVE. Arra nagyon jó.
-
törölt tag
válasz
LucentTwo #47210 üzenetére
Szerintem kár így leírni az Alpha szettet. Alapból van 125% életerő regenerálódás és 15% fegyversebzésed + egy talent a fegyveredhez.
Striker is csak akkor erős ha fel van töltve. Predator ellen ott az immunláda.
Nomad ellen is használható mert ha bekapcsol az ultija akkor arra Alpha szett 6-os bonusza is reagál. Ugy érzékeli mint ha lelőtted volna. Tény, hogy nem könnyű játszani vele de ettől szép ez a játék.Most mentem még egy kört jelenleg tesztelem az Alpha szettet ha kész megosztom veletek.
Még valami ha lelövitek a játékost bekapcsol a hatos bónusz és ha pl: 3-4 sec múlva ütitek le a négykézláb mászkáló egyént akkor megint bekapcsol.
-
-
arnikusz
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
LucentTwo #46702 üzenetére
Mivel mindenki tankosabb karakter lett 1.8-ban így azért szvsz a 4000 stamina kelleni fog, a tűzérték lesz a legkevesebb de még úgy is elég lesz a kompetens - tehetséges talentekhez. Tehát durván a 3000 - 4000 - 9000 lesz a legáltalánosabb, persze ezt mindeni majd saját maga eldönti hogy miből mennyi kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #46700 üzenetére
Taktikusnál az elitesebzés érdekes dolog, mivel Hősi küldetéseken van értelme, mert ott elite ellenfelek vannak, de Legendáson nagyon sok a nem elite ellenfél, mondjuk oda meg elég lesz a golyó + a felstackelt képzettségű turret vagy sticky.
Tudsz rá rakni, és nem is fog fájni, mert nem ütközik sehol elektronikás tulajdonsággal, maszkon +12%, térdvédőn +16%, ezeket mindenképpen érdemes rápörgetni, illetve maszkon a 8% páncélsérülést.
Mellényen érdekes lehet, hogy mit hogyan pörgetsz, ha kesztyűn és tokon megvannak a képzettség gyorsítás, akkor ki lehet próbálni, hogy mellényen skill haste helyett páncélsebzés / health on kill / HP kombóból kettő.
Szerintem ha van páncélsebzés és health on kill, akkor nem feltétlenül fog hiányozni a HP.
Ki kell próbálni.Maszkon is a 10000 képzettség helyett a 8% páncélsebzés jobb lehet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #46698 üzenetére
Nem feltétlenül kell mindenhova skill haste, mivel a taktikus 5-ös bónuszával már 20%-od lesz alapból.
Skill haste lehet még ugye:
Mellény 9%
Kesztyű 9%
Tok 7%
Ez már így 45%, illetve módosítókban lehet 5x3% azaz 15% ami 60%, felesleges, mert 50% a cap.Ha a kesztyűn nincs meg a skill haste, akkor az nem akkora gond. Ott vannak helyette hasznosabb tulajdonságok. (health on kill jól jöhet, amikor szólózol).
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
LucentTwo #46662 üzenetére
Ha full elektronikára gyúrsz, akkor jobb a képzetség gyorsítás és olyan adottság amivel tovább életben maradsz. Én személy szerint jobban ki tudom használni a turett/seeker párost. Csapatban is jobban le lehet gyengíteni az ellent, a többiek dolgát megkönnyítve. Mivel csak a saját találatod sztekkel fel, a turett alap. Az sebez nálam közel 20K-t. Felhúzom magam és a seeker 120 ezret sebez. Pl. ha jól csinálom akkor a TS elején az összes mobot ki tudod vele iktatni. A shotgunosok fel sem tudnak jönni. A végén a bosst meg két taktikus egy lövés nélkül lefekteti. A kukoricatartóját sem kell kilőni. Sok képzettség gyorsítással meg szó szerint azonnal le tudsz tenni turettet a eldurran. Adottságnak a taktikai kötelék és a robbantási szakértő.
-
Nightfall75
tag
válasz
LucentTwo #46658 üzenetére
Biztosat senki sem tud, de nagy valószínűséggel újrakezdik a Global Eventeket, miután a mostanival bekerül az összes CF szett. Ha megnézed az GE Outbreak commendation listát, ott lesz a három maszk három különböző commendationhoz rendelve. Ez nem így volt amikor még az Outbreak futott, ott a leaderboard helyezései alapján lettek kiosztva a maszkok, amiből lett is egy kisebb balhé. Az hogy a commendationokhoz rendelték itt is a maszkokat, szerintem arra utal, hogy amint újrakezdik az Outbreak eventet, lesz lehetőségük megszerezni a maszkokat, akiknek első alkalommal nem sikerült.
A jövő heti Ambush Global Eventhez pedig érdemes leporolni a régi tactician szetteket és persze lecserélni CF-re. Jönnek a 10 perces legendary farmolások?
-
malystryx
senior tag
válasz
LucentTwo #46239 üzenetére
Most gyakorlatilag úgy érzem magam, mintha épp meglenne a 30-as szint és kezdeném a nagy életet a játékban. A cuccaim is olyanok a Lova-C sem olyan jó mint régen, legalábbis nem jön be, Exo fegyvereim meg nem jók a buildhez.. Nulláról kell kezdenem. Most annyit fogok csinálni, hogy az összes pénzemet beletolom 400k-s sárga ládákba, onnan kapok PhxC, azokból meg zöld ládákat veszek a vendornál, meglátjuk mi esik. Lóvé legalább van.
-
-
-
arnikusz
veterán
válasz
LucentTwo #45958 üzenetére
Annyi nem lesz.
Ahogy elnézem kimaxolás után 116 ezer lesz, ha a 9000 staminához ragaszkodom, vagy a módosítokkal zsonglörködöm, majd elválik.
A tokra elment 450 divtech, de még kell 150, a többi meg szép sorjában.
Alapból PVE területre szánom.
DZ-re ott van a Nomád, a Predatort még nem is próbáltam, csak összeraktam, meg ezen az alton ott van a Reclaimer CF is.
Csak a régi CF-ekkel találkoztam, de a héten 1 db Banshee volt, de azt bezúztam az egészet. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #44929 üzenetére
Ha megnézed most, akkor látni fogod, hogy most már nem lehet tulajdonságként páncélt pörgetni, és módosítókon sem lesz páncél, így ennek már nincs akkora jelentősége, mint korában.
Ha PvP volt, ott a sok csaló miatt nem lehet 100%-ra tudni, hogy mit miért, rohadt laggosak a szerverek is, szóval ezt így nehéz megítélni, hogy mi lehetett, de simán benne van, hogy nem jól van összerakva a szetted a jelenlegi dolgokhoz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #44925 üzenetére
Igen, ha visszaolvasol akkor vannak helyek ahol most ezek esnek, illetve voltak/ és lesznek Global Event-ek, ahol speciálisan az adott EVENT-re bizonyos szettek farmolhatóak nagy mennyiségben.
ITT van, hogy mely eventek mentek már le, illetve várjuk a 3. bejelentését. -
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #30855 üzenetére
Effektív kb 30-40 perc között, számláló szerint 40-50 perc van hátra a DZ-ben.
Ez függ attól is, hogy milyen szerverre kerül az ember, ha sok a jó játékos, akkor necces, de ha az első 10 perc után kiesik 5-10 játékos, akkor lehet jól farmolni.
Ha sikerül bemenni elsőnek a DZ-be, akkor az kb 8-10 divtech láda azonnal, először a mobokkal nem kell foglalkozni, max a piros 30-asokkal, azokból is esik alapanyag és gyógyszer is, illetve magában a DZ-ben is van egy jó pár lelőhely... -
törölt tag
válasz
LucentTwo #30644 üzenetére
tudom, hogy lassu az ak, de cserebe ad egy nagyobb sebzest es orultem, hogy legalabb egy ilyen esett. nem kapok mast csak revolvert es shotgunt, ha fegyverrol van szo.
ami a "hatso"vendornal kaphato liberator, annak nem tetszenek a talentjei a sok elektronika miatt.
ma egyebkent esett egy acr, megnezem abbol mit tudok kihozni.(#30643) Fényvadász: koszi a tippet meglesem
-
arnikusz
veterán
válasz
LucentTwo #26769 üzenetére
Ahogy Players is írja Éhes disznó- ha nincs mint nekem Black market M60 most 20K körül van, de fl lehet tolni 22K-ra is, csak akkor kevés az életerő/keménység.
4Alpha/2Predator van használatban PVE, UG jó, de tegnap már nem volt kedvem átöltözni és így mentem DZ-be a napi meg a heti feladatokért.
PVP -MP5 nálam az ST nem annyira inkább a Navy változat azzal sikerült rugókat is leszedni.
AR könnyű M4 még ott azonban a visszarúgást kezelni kell, vagy Lova-C, de az még jobban szór.
Van aki az ACR-e esküszik.
Nagy kedvenc a G36 csak dps király most az 750 rpm-el, a fenti gépkarabélyoknál 850 az rpm.
Ott van még a black market AK 18K körüli sebzéssel, de 600 rpm, második fegyverként 4-es Alpha bónusznál jó lehet, meg húzta is 1.43K-val a G36 sebzését.Egy a lényeg amit már többször leírtak a nálam hozzáértőbb fórumtársak a játékstílusodnak megfelelő szett és fegyverzeted legyen és csapatban jó.
-
arnikusz
veterán
válasz
LucentTwo #26535 üzenetére
Igen azt tessék megvenni és mehet a műhelymeló.
Ez adhat max. 268 páncélt, de minden egyebet is nagy a szórás.
Most az armor az elsődleges, nekem az öt helyre csak az van berakva, az életerőt olyan szett itemmel emelem ami ad pl. 4000 feletti életerőt.
Ha elektronikus karaktert akarsz pl. tűz turret ahhoz 140 ezer képzettség jó lehet.
207 páncélt adóval kezdtem. -
arnikusz
veterán
válasz
LucentTwo #26508 üzenetére
PVE 4Alpha +2- nálam volt 2 Sentry, ma 2 Predator.
PVP 4Banshee, Reckless, vagy Virgonc mellény, Savage kesztyű.
4Predator+ 2 sárga.
Játékstílusodtól függöen állíts össze szettet, nagy páncélt adó elemek és módok.
Ha csapatban játszol egyeztess a teammel, hogy kiegészítsétek egymást, mint pl. a DZP.
4 Alpha jó PVP- re is. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
LucentTwo #21105 üzenetére
-Páncélrombolás: ahogy a neve is jelzi de csak pve-ben használható.
-Önfenntaró: Minden kritikus találat 3% életerőt regenerál.
-Képzett: Minden fejlövéssel megölt ellenfél 11.5%-kal tölti vissza a skillt.
-Ragadozó: Minden megölt ellenfél 13.5% életerőt tölt vissza 5 másodperc alatt.
-Ádáz: a kritikus találat esélye megnő 8-9%-kal.
Utóbbi 3 esetén érdemes 3. talentnek rollolni mivel alapból elektronika kellene hozzá. -
kiserik
senior tag
válasz
LucentTwo #19195 üzenetére
Add össze az itemeid szintjét, és oszd el 7-tel (a fegyverből csak a legerősebb számít). Ha így 200 alatt vagy, akkor a kis DZ-be fog rakni, viszont se nálad, se a stash-ben nem lehet olyan tárgy, ami ezt az értéket növelheti (pl a kesztyűd 191-es, de van a stash-ben egy 214-es,akkor már a 201+ba kerülsz).
Magányosan szintet húzni, pénzt keresni, élvezetes pvp csatákat vívni jó a kis DZ. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest