- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Srácok, van valami mód arra, hogy haverom banját levegyék? Valami rohadék lenyúlta az accountját. Valamelyik éjjel 3 környékén láttam, hogy fent van, még írtam is neki de csak egy kérdőjel volt a válasz. Csodálkoztam is, mert vagy fél éve nem játszott. Kiderült, hogy nincs is feltelepítve neki a játék. Azt mondta a steam accjába is belenyúltak. Tegnap újratelepítette a gépét, uplayt, divisiont. Most mikor indította volna, akkor derült ki, hogy bannolták viselkedési szabály megsértéséért.
-
macy
addikt
Köszöntem uraim, épphogy nem verte ki a szemem
Egész jó kis M4-est sikerült pörgetni, 21.2k, vérengző, ádáz, LMB mesterlövész tálentekkel.
-
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #31014 üzenetére
Gondolom az 1.6-os patch után mehet majd az m4 meg a lvoac a kukába. Az alpha cuccokról nem is beszélve. Mire megszereztem őket dobhatom is ki
-
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #30882 üzenetére
-
macy
addikt
Barrett mellény csak ez a gagyi ezres páncélú van? Vagy eshet nagyobb is?
-
macy
addikt
válasz
Krissz1983 #30482 üzenetére
-
macy
addikt
válasz
bikerlacee #30234 üzenetére
SP1, meg a frissítések legyenek fent a winhez. Havernál is hiányzott valamelyik és összefosta magát a demizson.
-
macy
addikt
válasz
bikerlacee #30231 üzenetére
Ennyi infó édeskevés lesz a segítséghez. Milyen géped van, milyen oprendszer fut rajta?
-
macy
addikt
Valami gebasz van gyerekek. Tegnapelőtt játszottam a 20-as karival, ma beléptem a 30-assal, megnéztem pár dolgot, átlogoltam a 20-asra. Na mondom, de jó tudom fejleszteni a műveleti bázist. Felnyomtam 100%-ra. Utána kapcsolok, hogy úgy emlékszem ezen a szinten nem is lehet 100-ra fejleszteni. Most mi a franc van?
-
macy
addikt
Érdemes még megvenni az SP-t? Underground meg Survival megvan.
-
macy
addikt
Havernál így néz ki a játék és villog. Valami ötlet?
-
-
macy
addikt
válasz
kiezTe90 #21423 üzenetére
Nerf ide vagy oda, még mindig a G36-ot használom. Visszacseréltem a jó kis AUG-omra, frankó talentekkel, 50% krit esély, 150% krit sebzés, de hiába. A G36 kb fele annyi idő alatt ledarálja a mobot, szar talentekkel, de 50% páncél sebzéssel. Pedig a statok alapján azt hittem az AUG sokkal jobb lesz.
-
macy
addikt
Hát mostmár megb...hatnák már, nem tudom hanyadszor dob ki undergroundból a mission vége előtt. Ráadásul szintlépés is volt, remélem nem lesz meg a cucc amit kaptam.
-
macy
addikt
Egy kis létra bug. se előre, se hátra. Semmit nem lehet kezdeni vele, bezzeg az ultit azt ellövi.
-
macy
addikt
Ilyen jól sikerült a patch, hogy nem mennek a szerók?
-
macy
addikt
Akinek térkép bugja van, próbálja ki, hogy csumira felfelé tekeri a kamerát. Szóval felfelé néz és úgy nyomja az "M"-et.
-
macy
addikt
Na most kicsit pihentetem. Kezd idegesíteni. Tegnap felmentem egy pár lépcsőfokon, erre kiírta, hogy zónán kívül vagyok, visszadobott a taktikai központba. Ma beszpónoltak mögém a mobok, annyi időm nem volt, hogy kiugorjak az ajtón, megsütöttek mint a szart. Most meg beszorultam egy hordó meg egy oszlop közé. Szét kellett gránátoznom magam.
-
macy
addikt
-
macy
addikt
válasz
cocobanana #20657 üzenetére
Uplayen olcsóbb ha van 100TP.
-
macy
addikt
válasz
kovimester #20116 üzenetére
Förgi jó csaj, soha nem hagynám abba a sírást rajta
-
macy
addikt
Játsszatok ArmA3a-t. Merazjó
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Nekem most visszacsúszott a GS 193-ra 197-ről, mert lecseréltem az 182-es M44-et egy 163-as M1A-ra, meg a 214-es striker fegyvertokot egy kisebbre. Még mindig sárga kesztyűm van, nem dobott zöldet. 3 striker+2sentry van rajtam, nem igazán tudom kihasználni a 4 strikert. 4 strikerrel 194k a dps-em, most a 3+2-vel 210k. Fáj a szívem az M44 miatt, Lincolnon a boss a pálya elején jobb oldalt a teherautó tetejéről egy robbanó lőszer volt.
-
macy
addikt
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Na, ezért a vectorért se kell főnixet farmolnom, a 182-esem jobb ennél. Pedig csak 120-szor kellett volna megcsinálnom ma a közgyűlést hardon
-
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #16963 üzenetére
Szeva, amúgy microby vagyok demizsonban
Tudom én azt, csak nem nagyon járok dz-be.
-
macy
addikt
válasz
Raulblanco07 #16785 üzenetére
Bakker, tényleg, elfelejtkeztem a police backpackről
-
macy
addikt
Azt figyeltétek már, hogy nem veszi el a lőszert ha másik mellényt meg hátitatyót vesztek fel? Nálam van pluszban egy 44%-os mellény, meg egy 33%-os hátizsák. Átöltözök ha lőszert tankolok, így 600 helyett 1026 van nálam. Nem mintha olyan érdekes lenne, van missön közben láda, de már volt hogy kifogytam DZ-ben
-
macy
addikt
Tegnap bemerészkedtem egyedül dz-be. Hát, mit ne mondjak, elég para
Rohangáltam összevissza, öldöstem a mobokat, felszedtem a sárga cuccot és iszkiri. Ha megláttam a minimapon a rugó jelet, hátraarc és megint csak usgyi. Elvétve találkoztam playerrel, egyszer még akasztottuk is a cuccot együtt, talán kétszer volt, hogy utánam lőtt valaki, de nem volt gond. 25-ről feltornáztam majdnem 30-ra, de meguntam, ez valahogy nem az én világom.
-
macy
addikt
válasz
bendeguz76 #15989 üzenetére
Rá se ránts, nekem 71 kell még
-
macy
addikt
válasz
vegitossj7 #14639 üzenetére
Milyen effektek nincsenek amd-n?
-
macy
addikt
válasz
hitvanyalak #8290 üzenetére
De lehet, akár egyedül is. Csak szétcincálnak mint foxi a lábtörlőt
-
macy
addikt
A kis térképen olyan mintha ott lenne még két haverja narancssárga pöttyökkel, csak nincsenek csapatban és nem is lehet őket látni.
Ma jót mókáztunk haverral dz-ben, de tegnap kétszer is hátba lőtt egy három fős csapat, mikor elszaladtam mellettük. Ráadásul úgy, hogy nem is volt nálam semmi cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest