- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeonAran
tag
K E Z D Ő D I K!
-
LeonAran
tag
Össze raktam a d3-mat. 3 mp alatt szedte le rólam a pajzsot egy striker, kétszer is.
Amit itt írogattok az nálam nem működik. Nekem biztos egy alternatív copy van a játékból.
Szerintem jól van összerakva a a szett pvpn mégis olvad a pajzs 1v1.
Életerő :9000
Képzettség :125000
Pajzs seb.ell: 2350000
4db sebzés ellenállás modositoval.
Nem értem. -
LeonAran
tag
válasz
VikMorroHun #51542 üzenetére
Ment privát!
-
LeonAran
tag
válasz
TommyS_27 #50852 üzenetére
Tudom hogy vannak korlátaim, fizikai: kontrollerrel játszom, 47 éves vagyok. De nem vagyok béna.
Bocsánat ha megbantottalak!
De tegyük fel, hogy én kételkedem abban, hogy azt az eredményt tisztán hoztad össze, de ez csak szigorúan feltételezés, akkor hiába mutogatsz nekem összehasonlító értékeket. Nemde?
Mert ez mit bizonyít? -
LeonAran
tag
Te az ügyvédje vagy? Vagy a helyi békebíró?
-
LeonAran
tag
Nem sok aktív nevezetes pont van a DZ-ben. Legalábbis nem sokáig aktív.
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #49023 üzenetére
Közvetlenül a helikopterbe való beszállás előtt egyél, igyál. Az 500-500 pont.
-
LeonAran
tag
80+ láda és még nincs meg az Alpha. Azt hiszem én ennyit szántam erre.
A Magányos Csillagot is csak két hete sikerült összeraknom.
-
LeonAran
tag
Milyen szinten vagy az adott küldetéshez képest? Lila felszerelésben elbírsz egy két színtel magasabb küldi is, de jobb ha egy szinten vagytok. Csinálj egy-két mellék küldit, hogy nőljön a szinted és utána igazítsd a felszerelés szintedet, a fegyverek szintjét a saját szintedhez Utána nem lesz gond.
Az a szám a fegyver mellett azt jelenti hogy hány db fegyver van nála.
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #47053 üzenetére
Általában ha nem saját tapasztalat akkor innen nyerem a játékkal kapcsolatos infókat
Nem tudom volt e már (saját tapasztalat) : fedezékből fedezékbe mozgás közben nem csökken a ++sebzés. Úgy bármennyit lehet szaladni.
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #47051 üzenetére
Ezeket az eredményeket csak a menüből olvastam ki. Hogy valójában mennyi az annyi azt este tesztelem.
-
LeonAran
tag
-
LeonAran
tag
válasz
hesszan #46803 üzenetére
Ebből a készletből több használhatóbb szettet is össze lehetne rakni.
Vegyél fel barátnak, akkor szívesen segítek!
CF hiányában egy Ninjabike hátizsák sokat segítene.
Első körben szabadulj meg minden Alfától, Firecasttől, Vadász Hitétől, hogy legyen helyed. Jövő héten ezekből úgy is CF lesz. -
LeonAran
tag
válasz
akoska07 #44821 üzenetére
Ez lett volna a kérdésem, hogy mi a franc az a Támadás?
3db Sarok, egy halom Barret, Shortbow, Ninjabike, Skulls MC...ja meg Liberatort is dobált jó párat.
Viszont brutálisan fogy a Divtech. Arra figyeljetek , hogy viszonylag magas páncél értékű cuccot Optimalizáljatok! Mert elég kis lépésekben viszi feljebb az értéket. Már minden maxon van a páncél meg csak nyeli a Divtechet.
-
LeonAran
tag
Én sem tudok belépni PC-n.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38146 üzenetére
Szombat hajnali 1-kor frissülnek az árusok. Érdemes körülnézni.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38113 üzenetére
Nem értem én ezt a játékot. Úgy érzem 1600 óra után is hülye vagyok hozzá.
Ezt most ne vedd magadra!
Bejön egy ember az utcáról, vasvillával össze hány magának véletlenszerűen valami felszerelést, és 3 nap múlva már a Sárkányfészket nyomja Hősin, sikeresen.
Én meg a százszor átgondolt és kalibrált cuccaimban barátokkal sem sikerült még egyszersem. Még a legkönnyebb fokozaton sem.
Teljesen értetlenül pislogok. -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38109 üzenetére
Nem semmi vagy!
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38092 üzenetére
A választható szintek: Normál / Nehéz / Kihívás / Hősi befolyásolják leginkább a kapott loot minőségét.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38083 üzenetére
Jó felszerelésben, 4 fős csapatban ajánlott.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38029 üzenetére
Ha van már egy-két zöld felszerelésed , akkor olvasgasd át a set bonuszokat. El kéne dönteni, hogy mit akarsz építeni. Mert ha mindent félre raksz, akkor nemsokára belefulladsz a sok lootba.
Nézd meg a terkepen a napi heti feladatokat, és kezd el megcsinálgatni!
2 óra és jövök. -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38002 üzenetére
Pontosítok: Jutalom szempontjából számít, nehézséget nem befolyásolja.
-
LeonAran
tag
válasz
De ha 256-os cuccokat akarsz akkor ne menj lejjebb a világkerettel!
-
LeonAran
tag
válasz
Undergroundnál nem tudom. A többinél nem számít.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37999 üzenetére
Bázis fejlesztő küldetéseket csinálj: zöld, narancs és kék háromszögek. Az ott szerzett pontból tudod fejleszteni a bazisod/képzetségid.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37996 üzenetére
Egyébként gratula!
Ügyesek vagyunk. :-) -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37996 üzenetére
Maxold ki a Műveleti bázist! Hogy meg legyen minden képzetség variáns.
Kell egy gyógyító és egy támadó. Fürkész akna kitűnő. -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37980 üzenetére
30-as szint alatt nem állítható.
Az ellenfelek szintjén pedig hozzád igazítja a program. Hogy ne legyen 5 szintnél nagyobb a különbség. Szóval Te 29-es szinten már nem fogsz 24-esnél alacsonyabb szintű ellenféllel találkozni. -
LeonAran
tag
Hali!
Valaki aki Play Station-on látsza a játékot , tudna segíteni? Csak az Orosz konzulátust kellene megcsinálni 256-os szinten. Engem húzna.
Köszönöm! -
LeonAran
tag
válasz
micafighter #37568 üzenetére
350k-t sebzek DE-jal mobon és céltáblán. Terminátor játékoson 70k. Hova tűnik el 80% sebzés?!
-
LeonAran
tag
válasz
https://www.destinythegame.com/
-
LeonAran
tag
válasz
Igen!
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #37562 üzenetére
5 méteren belül már nem sokat ér DE. Mondjunk én kontrollerrel játszom és hiába van 100%-on a célzásérzékenység dögletesen lassan vánszorog a célkereszt.
-
LeonAran
tag
Hali! Valaki aki PS-n játszik, tudna segíteni egy kicsit húzni a 2. karakterem? Egy két küldit kéne csak megcsinálni. Hálás lennék!
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #37544 üzenetére
Szeptemberben jön a Destiny 2.
-
LeonAran
tag
válasz
Krissz1983 #37105 üzenetére
Nekünk a közepén dobta ki, de nem a Barett mellényt hanem a Deltát. Kétszer is egymás után. Hogy rohadjon meg!!!
-
LeonAran
tag
válasz
BobMunkatárs #37023 üzenetére
Én angolul is és magyarul is káromkodom. Főleg Last Standben szídom a K@nnyát a "terminátoroknak".
-
LeonAran
tag
Megint karbantartás van?!
Se PC-n, se PS4-en nem érhető el a szolgáltatás.
-
LeonAran
tag
válasz
akoska07 #36759 üzenetére
Pont a héten léptem meg én is 1500 óra után PC-n, hogy megvettem ps4-re.
A grafikát szokni kellett, nagyon. Brutális ez a 30fps. Minden fordulás elmosódott, homályos alig látok. Minimum egy generációnyi különbség van.
Tegnap lettem 14-es , be is mentem a DZ-be.PSN-n Repityu_HUN néven futok, ha valaki ...
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #35612 üzenetére
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #35565 üzenetére
Ha kínaiul írtad volna kb. ugyanennyit értenék belőle. :-( :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest