- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
toome1985
tag
Összeraktam a d3 cfet pvpre. Elég jól el lehet vele lenni. Szerintem jól birja a ragadozo csapasmero ellenfeleket. Mivel meg nem probaltam csak poenbol lett osszetákolva meg optimalizalva sincs 4k 9k 3kra van rakva hazzal a kezben eleg baszatos igy is. (Lehet csak nekem tunik annak de siman jó)
-
toome1985
tag
válasz
Snip3r_HUN #47558 üzenetére
Pont igy van kalibrálva az enyém is. Dzben egyedül nincs értelme beleállni az emberekbe. Csapatban viszont jo alternativa bár ott is csak támogatónak. Édes kevés lett a turret ezzel a nerffel.
-
toome1985
tag
válasz
arnikusz #47484 üzenetére
En is inkabb a dpst akarom kiprobalni. Nem tudom h a lövéses égésre milyen esély van de ha nem kell hozzá elektronika akkor akar még jo is lehet valamire. Ugy kidobnàm a turretet aztan menne a healing meg hp dps hatha.... pvere meg persze h jo mert sok elektroval eg minden mint az állat. 1.6 eleje ota nem jatszottam. Most ge elott jottem vissza es csak a végső megoldás meg ez van meg fullba. Ebből kell épitkeznem egyenlőre. Mondjuk a végsővel sem tudok mit kezdeni egyenlőre.
-
toome1985
tag
Sziasztok! Valakinek sikerült már használható pvp firecrest cf buildet csinálnia? Tegnap elkezdtem egyet de valahogy nem érzem használhatónak. Alig van olyan ember akit a turret rendesen sebez. Az is nagy kérdés hogy egyàltalàn dz-ben életképes-e egy dps firecrest?
-
toome1985
tag
Boxon semmi sincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest