- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Viper26 #22357 üzenetére
Ment szépen míg el nem értem az UG 35. szintet és mondom kipróbálom a 3 fázist hardon 3000 ért.
A harmadik végén befagyott a Bossnál, de 3 deltával- nem hagytam magam és csak visszarakott a végére a boss sehol és nem engedett ki, így bukta 3000.
Utána viszont engedte a 3 fázis hard 2 direktíva 3900-ért meglett.Első kép a használatban lévő, a második amit tűzerő miatt holnap kipróbálok, de a szívóssága kevés lesz.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Viper26 #13599 üzenetére
Nekem nem bantja a mimoza lelkem, ellenben mint fejleszto igen is kotelessegemnek erzem megvedeni a fejlesztoket annak tudataban,
ad1: hogy mekkora a projekt
ad2: hogy a hibak felkutatasa a QA feladata nem a fejlesztoke
ad3: hogy ezek a hibak szvsz nem a programozok hanem a level designerek es scripterek hibaja.szoval igen, nem kopott ki
persze lehet savazni, meg minden, de hogy oszinte legyek borzasztoan, hihetetlenul, elkepzelhetetlenul unalmas ez a siras rivas ami ekorul van.
mindenki elmondta n+1-szer, hogy uninstallalja. azt is, hogy elege van a bugokbol. a glitchekbol is. azt is, hogy kihasznalja-e es azt is, hogy ha nem. elmondta ugyanezt mashogy majd elmondta ezeknek a kombinaciojat is sot annak nemtudom hanyszoros permutaciojat is.
lehet en vagyok a retard, vagy csak bantja a mimoza lelkemet, ahogyan Te fogalmaztal, de szerintem ennel joval minosegibb beszelgetest is lehetne folytatni. a minosegit arra ertem jelen esetben , hogy egymas ismetelgetese es nem mimoza lelkenek apolgatasa nem fogja megoldani ezeket a problemakat. a turelem viszont igen.
ezuton is elnezest, ha barkit is megbantottam, stb stb nem allt szandekomban meg veletlenul sem.
Felolem savazhatsz engem tovabb, es azert mert hangot mertem adni az ellenvelemenyemnek, de ha kicsit jobban belegondolsz lathatod te is, hogy sehova sem jutsz a sirassal, akkor meg minek. egyszerubb varni, es bizni benne, hogy javitjak.
-
Hunner
senior tag
válasz
Viper26 #11600 üzenetére
Így:
"Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
- 10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
- 15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
- 10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) item
Changed deconstruction yield of Standard (Green) and High-End (Gold) items:
- Deconstructing a Standard (Green) item yields 1 Standard material instead of 2
- Deconstructing a High-End (Gold) item yields 1 High-End material instead of 2" -
Nemoka1987
csendes tag
-
RazoR
veterán
válasz
Viper26 #5410 üzenetére
Szerintem kivárnak. A fogattatástól teszik függővé a további tartalmakat, bővítéseket szerintem. Volt egy csomó videó, mikor kiestek a textűrából az emberek és ki tudtak menni a bejárható területről, ott is le volt teljesen modellezve minden, nem csak elnagyolt "látvány" textúrák voltak, vagyis a város többi része is megvan csinálva csak nem elérhető, bízom benne hogy idővel az lesz. Ha tudnak megfelelő mission-öket gyártani akkor iszonyt nagy potenciál van a játékba. Szerintem simán ki lehetne tolni évekig a játszhatóságát mert lenne mivel megtölteni, csak kérdés, hogy akarják-e...
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Viper26 #4851 üzenetére
Nálam is rosszabb mint a zárt béta volt. Single max settings most 40-55 fps ami néha droppol 30-35-re is. DZ-be most nem jutottam be. Azt majd holnap este munka után megnézem. Ott biztosan kevesebb lesz mert a DZ a zárt bétában is jobban ette a gépet. Jó lenne ha a teljes játékban már nem lenne ilyen gond.
-
demmer123
őstag
-
Kicsimix
őstag
válasz
Viper26 #4707 üzenetére
Ezen mi a komolytalan? Nem is tudnád legendbe öltöztetni az embered mert az az 1 tárgy ami esetleg esett és jobb az is leesne rólad a 20 percenként a halállal... Semmi fejlődés nem lenne.
Szerk;
Ez úgy működhetne csak, hogy külön hardcore karaktert lehetne indítani ahol mindenki tisztában lenne azzal, hogy ha meghal bukja az egészet mindenestül. És akkor egymással sem mernének harcolni meg egymást hátbatámadni sem a hatalmas kockázat miatt. -
djculture
félisten
válasz
Viper26 #3940 üzenetére
Steam-en letöltöd annyi előnye van a steam-en vásároltnak, ott mindig a legújabb verziót szeded le plusz ha ugy van beállítva automatikusan frissít a legújabb verzióra, de ugyanúgy az ubiplayt inditja ott bejelentkezel és játszol. Dobozos csak ubiplay-es, ennél a verziónál ami idegesítő hogy játszanál indítod és kiirja hogy esetleg több gigás frissítést még majd letölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest