- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #47804 üzenetére
A 10-es achit könnyű megcsinálni, vagytok annyian és jó játékosok, hogy egyszer összeálltok egy 4-esbe, Ha jön egy gyengébb csapat, megöletitek magatokat 10frag-ig aztán meg toljátok neki. Nekem is így lett meg.
-
LucentTwo
tag
Hidd el nincs benne trükk, a "trükk" annyi, hogy két Strikeressel mentél akik nagyon gyorsan leszedik az npc-ket így hamar kijön a második bombás. Még nem is volt ez olyan gyors, ha 4 olyannal mentek akik tudják mit kell csinálni akkor az egész clear sky megvan 4-5perc alatt. Plusz, ha még mindig nem hiszed nézd a videót úgyhogy lesed fent az aktuális feladatot, csinálják azt amit kell. A ládát csak azért rakják le, hogy healeljen, mert miután megvan a bomba nem szokás foglalkozni a npc-kel. Én/Mi is így csináljuk, egyből rakjuk le a ládát.
-
LucentTwo
tag
válasz
kiezTe90 #47267 üzenetére
Pve-re jó, ha mindenhova elit és páncélsebzést pörgetsz. 6100/5300/4600-os értékekkel raktam össze, így 1-2mp-et bukok az ultik idejéből, viszont jobb a sebzés és nem pazaroljuk az értéket az elektronikára. Fegyverek meg két M4 fogékony/pusztító/vérengző/kompetens talentekkel.
Bár a Striker még mindig a legerősebb PVE-re.
-
LucentTwo
tag
válasz
#35434496 #47230 üzenetére
Hidd el én örülök neki, hogy nem lett God szett az alpha és igen meg is kell tanulni. Ma kicsit próbálgattam még, npc között nagyon jó harcolni vele. Gyorsan öltem kettőt két ultival kezdtem a harcot és simán feküdt két játékos. Mondjuk az is segíti, hogy a fektetéssel és a kivégzéssel is aktiválható az ulti, ugye amit te is mondtál.
Egyelőre 6000/5000/5000-re állítottam be, lehet még azon is változtatni kell és jobb lesz/lehet.
-
LucentTwo
tag
válasz
xyvalaki #47223 üzenetére
Vélemény és eddigi tapasztalatom szerint igen.
Striker, Predator, Nomad tartoznak az erősebb szettek közé jelenleg szerintem.
Gyenge játékosok ellen erős mindegyik és az Alpha is, de az Alpha elveszti az erejét a jobb játékosok ellen.
Ugye ölnöd kell, hogy legyen ulti, alapból nem is aktiválható. Saját élet mennyiségeddel kell operálni.
Amig nem ölsz nincs pusholási lehetőséged a szettel, a többivel viszont van.
-Strikernek a nagy sebzése és a heal-elés miatt.
-Predator, ha a vérzést beadja akkor nagy eséllyel healel az enemy így mehet a pusholás.
-Nomádnál meg már azért szerencsén is múlik, hogy aktiválódik vagy nem. Ha igen akkor simán mehet a push.Persze ezt mind saját vélemény és solo játékra értem. Csapatban még nem tudtam kipróbálni az Alpha-t. De mivel én legtöbbet solo-zok, így nekem max 4.-dik helyre kerülne az Alpha.
-
LucentTwo
tag
válasz
-Rolika- #47150 üzenetére
A cf-es cuccoknak van 5-6-os bónusza. A régi simáknak nincsen, ott nem is éri meg, de azok emiatt gyengébbek is.
Nekem ma összejött a Firecrest és a Hunter, 1-1 cucc kell a többihez. De maga cuccok minőségénél is szerencsém van, a legtöbbhöz 2-3 pörgetés kell majd, hogy maxos legyen.
-
LucentTwo
tag
Nekem eddig szerencsém volt, 2 nap alatt 36 láda (15láda/nap volt a cél). Alpha/Taktikus/Firecest-ból is csak 1-1 item kell már. Alphaból ráadásul mind tökéletes, kesztyűből esett vagy 6, minden fegyívertípusra összetudom rakni. De úgy érzem, hogy annak a 3 itemnek a kiesése lesz szenvedős. Remélem hétvégéig összejön, akkor már inkább a feladatokat csinálnám.
-
LucentTwo
tag
Nekem is nagyon jól ment/megy a divtech farm, pedig nem is nagyon fekszek rá. Max 2óra amit ezzel töltök naponta. Tegnap is másfél óra alatt 200 jött össze. Vasárnapig 3000-et szerettem volna összegyűjteni, már 2700-nél tartok. Az új cél, hogy 3500 legyen meg a GE-ig, aztán amit még az alatt gyűjtök. Még költenem is fog kelleni belőle a GE során.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46733 üzenetére
Sajnos nem adja hozzá, bugos még mindig.
-
LucentTwo
tag
válasz
Snip3r_HUN #46703 üzenetére
Én is így gondoltam.Minnél tovább élek annál jobb. Nem a lövés az elsődleges ezzel a szettel.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46701 üzenetére
Valahogy én is azt érzem, hogy ebben a szettben van a leginkább a variációs esély, hogy mit hogyan építsünk. Miképpen lesz a legjobb. Kérdés még az, hogy a 9000 elektronika után érdemes e azt feljebb tolni vagy 1 itemet meghagyni tűzfegyverre vagy életerőre. Ezért kell ebből sok szettelem.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46699 üzenetére
Igen, az 50%-os cap-et vágom. Inkább az elitsebzésre vagyok kiváncsi, mert azt nem tudom.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46694 üzenetére
Bárcsak nekem is ennyi cf-es cuccom lenne. Van egy közel maxolt PVP nomád és egy predátor amit el rontottam mert félig PVP és PVE. Nem rossz így se, de nem az igazi. Két helyen kéne cserélni, hogy ott ne legyen páncélsebzésem és akkor az is kész lesz csak PVP-re.
Alpha nálam is elsődleges, bár remélem csak PVE-ben lesz jó, illetve soloban.
Taktikus érdekel még engem is, régen bejött, Ha olyan lesz, mint a fentebb lévő videóban akkor tetszik. Legalább két szettet össze kell rakni, PVE-re és PVP-re is. PVE-re gondolom mindenhová skill haste és skill power kell, plusz ahová lehet elitsebzést és páncél sebzést, ugye? -
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46689 üzenetére
Rendben, remélem nem. Ha igen akkor nagyon rossz lenne. Egyedül meg, legalább lenne még egy opció a solo build-ra. Amikor a nomád sokszor aktiválódik akkor azért az is tud kellemetlen helyzeteket hozni. Erősnek erős ez az alpha, de azért egy csapat ellen szerintem ez is kevés, mármint egy jobb csapat ellen. Bár ezt is csak a látottak alapján mondom, ahogy te is mondod majd kiderül milyen is lesz.
-
LucentTwo
tag
válasz
Nightfall75 #46661 üzenetére
Ezzel a taktikussal kapcsolatosan felvetődött egy kérdésem, hogy elitsebzés és páncélsebzés nem számít ezeknél ugye? Csak a skill power mértékétől függ a sebzésük? Illetve a kisebb módosítóktól?
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46627 üzenetére
A másik hülyeség, legalábbis véleményem szerint, mikor vannak 2-3-an és felrakják a cuccost, én meg odamegyek és felrakom. Aztán a saját cuccukkal együtt is elkezdik levágni. Hétvégén 4 ilyen eset volt, ebből 3db 2v1, mindhárom esetben köszöntem szépen a rouge killt.
A negyedikben 3v1-ben voltak, ott meghaltam, de szerencsére elhúztam addig míg kiment a csomag.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46616 üzenetére
Nálam 5db életerő/skill haste-s van bent, így lett meg a 9000 stamina + 40%-os skill haste. Ha lelővik rólam akkor minnél gyorsabban visszajöjjön. Bár ez függ a taktikától is, én nagyon beleszoktam menni a harc közepébe, hogy magamra vonjam a figyelmet. Ha csapatban vagyok akkor sebzésnövelőst, ha egyedül akkor a 3-dik változatát a heal-eset használom.
Bár nem lett olyan acélos, mert PVP-re csináltam meg, de ott csak egy viszonylagos összeszokott csapattal jó, ha van egy páncélos. Így kéne egy-két helyen módosítanom, hogy legyen páncél és elitsebzés, de ahhoz ki is kéne esniük. Bár így sincs rossz sebzésem, de lehetne jobb is. Ha meg nem nagyon akar esni, akkor inkább módosítom ezeket, max pocsékoltam egy kis divtechet.
-
LucentTwo
tag
Tegnap voltak gondok a szerverekkel. (ps4) Lövöm a mobot, még mindig max hp-ja van, aztán egyszer csak összeesett. Mondom ok, kapcsoltam is ki, majd ma játszok vele, ha megjavult a helyzet.
Illetve Skirmish-en is lett egy "csaló", valószínűleg "laggoltatta" magát, mert a tereptárgyakon keresztül lőtt le minket, plusz ugrált össze-vissza (lagg szerű ugrálásra gondolok, nem teleportálásra). Nehezen lehoztuk a meccset, büszkék is voltunk.
A játék folyamán tegnap írtam elsőre egy csapatnak ,akik leszedtek a Dz-ben. Nem bírtam ki, divtech farmolás, szokásos kimentés, odajönnek és lelőnek, Ezzel nincs gond, mert ez a játék. Kicsit viszont felbaszodt, hogy megint 1v3-ban volt nagy arcuk és ami betette az i-re a pontot, hogy utána még a hullám felett mindenki elkezdett gesztusokat tolni.
Ha nem lettem volna itt az előző GE eseményen, megint nem tértem volna vissza. Hihetetlen, hogy mennyire nem dobálja a cuccokat nekem. 6-7 nap alatt 5 db cf-es cucc esett és semmi normálisabb exo fegyver, sőt inkább semmilyen. Nem akarom azt, hogy 2-3 nap alatt legyen meg minden cuccom, de azért lehetne jobb az esés.
-
LucentTwo
tag
Tegnap megint beigazolódott, hogy akik tudnak játszani azokkal lehet normálisan haladni is. 3 legendary-t randomokkal letoltam, nagyon sima volt.
Az egyik régebbi társasághoz hozzácsapódtam Skirmish-re. Eddig kb 2/10 arányom volt, ezért hanyagoltam is. Tnap velük 15/11-t nyertünk. Kb csak akkor kaptunk ki mikor jöttek a Strikeres shotisok.
Én is azt mondom, ha látszik, hogy nem gyakorlottan mennek, akkor inkább lépj ki és párosíts újra.
-
LucentTwo
tag
Összeraktam a D3-as szettemet, közel se maxos. De elértem a páncél életerő cap-et, mentem egy kicsit. Összességében eléggé egyszerű vele a művelet, de azért vannak gyorsabb szettek farmolást nézve. Ha azt nézzük PVE-n egy House-al eléggé OP-nak is mondható. PVP-n max egy összeszokott csapattal, randomokkal esélytelen normálisan használni.
-
LucentTwo
tag
Annyi soloban is összehozható, ha szerencséd van és ügyes vagy. Ma pont egy normális csapattal dobott össze 2óra alatt 300+ összejött. Sajna én PS4-en vagyok azért tolom sokszor soloban.
Tolom a heti betöréseket, eléggé fájdalmas a csapat nélkül. Most csak engem kapott el újra a division. Clear Sky 8perc, szenvedés volt. :/
-
-
LucentTwo
tag
válasz
Snip3r_HUN #46205 üzenetére
Szép teljesítmény, solo vagy csapatban?
Tegnap én is próbáltam farmolni, annyira elment a kedvem, h mentem két kört a szokásos útvonalon és kész. Ez ilyen 100-120divtechet jelent.
-
LucentTwo
tag
Jelenleg leginkább egyedül szoktam divtechet farmolni, mire keresesnél bedob egy normálisabb csapatba akik a dz8-9 akarják farmolni, le tudok tolni 2-3 lendmarkot. Így hanyagolom is a keresést, viszont ebben a helyzetben kénytelen vagyok a lila ládakat is kimenekíteni a gyorsaság érdekében. Így olyan 100-120 összejön 1 óra alatt.
-
LucentTwo
tag
Ma tovább próbálgattam a 6000 staminás Striker-t, szokni kell a kevesebb hp-t a nomádhoz és a predátorhoz képest. Egyedül picit papírnak érzem magam a másik két szetthez képest. UG-ban kipróbáltam csapatban, így már eléggé durva volt. Egyelőre a másik kettő jobban bejön összességében.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46114 üzenetére
A mostaniak közül engem a taktikus érdekel leginkább, ha megint hasonló lesz, mint egyszer régen. Amikor kb one hit-elt sok embert a bomba. Illetve a Firecest, de azt régen is csak tesóm próbálta ki és tetszett neki. A másik kettő nem nagy durranás véleményem szerint. Persze ki kell próbálni, hogy biztosra menjek/menjünk.
-
LucentTwo
tag
Nálam jelenleg 6700/6200-es kombóba van a Striker, 40%-os elitsebzés +70%-os páncélsebzés. A max páncélsebzéshez még fejlesztenem kell 7-8%-ot tudok még rárakni. Egy LVOA-C raktam a szetthez ami kérlelhetetlen/fogékony/pusztító, de még azt is fejleszteni kell mert csak 272-es. Még szeretnék egy pusztító/fogékony/elit sebzéses (nem jut eszembe a talent neve) m4-et kipörgetni, így meglenne az 50%-os elitsebzésem. Sztem ez még jobb lenne hozzá.
Jelenlegi szett ezzel a kombóval naqyon szépen teljesített nálam, bár a nomád "biztonság érzete"után kicsit visszakellett fognom magam. De tegnap egyszer nem éreztem azt, hogy hamar feküdnék.
-
LucentTwo
tag
Már két napja nem esett nekem cf-es item, mondom még visszamegyek egy kicsit divtech-et farmolni. Épp fertőzött esemény volt, dz08-ast megcsináltam és kiesett egy cf-es Striker fegyvertok, ami hiányzott a szetthez.
Kérdésem lenne, hogy szerintetek 5db lila elitsebzéses módosítót rakjak be (195-ös van csak) vagy inkább aranyat? Ha aranyat akkor mit ajánlotok? (pl. 266-os chc-s van) Full PVE-re készül a szett.
Illetve jobb oldalra milyen módosítókat használtok? (Úgy összességében)
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46033 üzenetére
Nekem ma lett kész nagyjából a nomád szettem, sajna a kesztyűm rossz (120 pont mínusz a tűzfegyveren), úgyhogy nem is fogom elkezdeni optimalizálni. Nálam 8200/4900-as pontértékekkel van, 55%chc + 95%chd, House/M4 fegyverekkel (PVE szettes fegyverek, mindkettőn rajta a pusztító ). Igen szépen teljesített ma, esett pár rugó/manhuntos. Valamint próbáltam PVE is, végig csináltam vele a 4 betörést hősin, ott is jól teljesített, pedig kb semmi elit sebzés és páncél sebzés nincs rajta.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46001 üzenetére
Engem most aláztak meg DZ-ben, 3 azaz 3 Megállító shotis/striker szettes lövés volt levinni a 430ezer életerős predatoromat. Most már tudom, hogy miért nem szeretek/szerettem eddig is pvp-zni ebben a játékban. Ha erősnek érzed magad egy szettben akkor is van egy olyan hero aki kb megaláz.
Boldog Újévet Nektek!
-
LucentTwo
tag
Ma nekem is volt két kapják be a ..... helyzet.
1v4-ben lelőnek miután felrakom a full Lezárt ládás csomagomat, ugye divtech farm közbe. Legalább ne vágták volna le, de az ilyeneknek csak gratulálni tudok.
Most meg 4-en vagyunk 2 fullos predator, 1 healer és egy striker, szépen farmoltuk a dz-t. Kimentésünkre jött két hero, nem tom miből voltak, de kb 20perces harc után leszedtük őket, legalább már manhuntosok voltak. Amúgy predátorban voltak, de az enyémhez képest sokkal erősebbnek éreztem.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #45959 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy milyen 4200 körüli tűzfegyverrel és bőven bejött. Így úgy voltam/leszek vele, hogy 9000 stamina + 125e skill power cap-et megcélzom, hogy maxos legyen a páncéléleterő. Bár én ilyen PVE/PVP build-re építem, így nem nagyon pörgettem rá páncél és elit sebzést. Skill haste-t raktam mindenhová, ha le is lövik rólam akkor kevesebb mint 20sec és megint aktív.
Jelenleg Predator-t használom elsődlegesen, nekem eléggé bejön. 55%chc és 94%chd-vel House-zal. PVE/PVP-n is megállja a helyét.
Ugye erre a GE-re jöttem vissza, úgyhogy a régieket is gyűjtöm, a reclaimerből és a strikerből is 1-1 item hiányzik. Sajna a meglévőkből is 2-2 kb kuka, vagy nagyon sok divtech kell hozzá.
Úgyhogy van még tennivalóm.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #45956 üzenetére
Még mehetne aza képzettség 125000-re fel, ha lehet. Én pont ma néztem meg, hogy ez a szett hogyan áll, kell pár divtech sajnos.
Én ma maxoltam a House-t és kezdem a nomádot, szerencsére 4 pörgetés kellett 3 item közel maxolásához. 2item még elfogadhatónak mondanám, de a kesztyű olyan szar, hogy el se kezdem (1280 főérték), marad úgy majd ha esik egy jobb.
Ma összeszedtem 400-450 divtechet, remélem hnap is összejön ennyi.
Am az új szettek itemeit csak nekem nem dobálja most a játék?!
-
LucentTwo
tag
Végre esett egy striker kesztyű, még kell hozzá a fegyvertok, aztán mehet az optimalizálása. Dilemmába estem, hogy melyik legyen a második fegyver hozzá; ház vagy lvoa-c/m4. Van egy pusztító/fogékony/kérlelhetetlen LVOA-C-m amit elraktam a striker szetthez, vagy a ház ami pusztító/halálos talent van.
Szerintetek melyik lenne jobb?
-
LucentTwo
tag
válasz
bozont #45927 üzenetére
Saját véleményem, hogy én simán beáldoznám. 125ezernél lesz cap-en a páncél életerő, ami 2.350.000. Ha eléred a jelenlegi helyzethez nyernél még 400ezer shield életet, ami azért nem kevés.
Sztem nem érdemes beáldozni az smg sebzést, ott legalább megvan fixen a sebzés. Bár az lenne a legjobb, ha mindkettő rajta lenne.
Persze függ, hogy hová és miként használnád a szettet.
-
LucentTwo
tag
A Secret room-hoz Tier5-ben kell megcsinálni a 20as szinteket vagy mind1?
Vagy esetleg attól függ a cache-k tartalma, hogy milyen tierben van meg a 20-as szintek?! -
LucentTwo
tag
Tegnap mi is találkoztunk egy nomádossal aki egyedül farmolt, mondom tesómnak próbáljuk ki a predátor szetteket amit viselünk. (Még nagyban mi is divtech farmolásban vagyunk) Az egy dolog, hogy szépen vérzett és leszedtük, de 3-szor adta be a nomadot és utána még az ulti.
Alig várom, hogy én is összerakjam a sajátomat.
-
LucentTwo
tag
Én GE előtt jöttem vissza, köszönöm is a segítőkész fórumtársaknak a felvilágosítast a féléves kihagyásom után.
Szerencsémre kb 60 ládából összejött mind a 4 szett, a predator hátizsákot az utolsó alkalommal dobta be. Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy ha jó tulajdonsagai vannak vagy jól tudom kalibrálni onnan már csak a divtech kérdése mikor lesz kész a szett. Ráadasul én Dz7-9-et jelenleg nagyon élvezem, úgyhogy gyorsan is jön a divtech. Mondjuk az új fegyverekből csak egy esett, a sarok.
Most jöhet a Striker és Reclaimer cf-es szett összeszedése.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #44966 üzenetére
Köszi, valami ilyesmit én is kerestem neten, de nem találtam. Már kezdem érezni, hogy ismét sok farmolásra lesz szükségem.
Gondolom egy jó support/reclaimer szetthez meg mindig a Liberator az ajánlott fegyver!?
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #44926 üzenetére
Okés, még azt hiszem egy dolog nem tiszta, ugye régen a páncélt volt érdemes pörgetni és növelni a ruhák tulajdonságainál. Most ez hogyan alakult át, életerőt érdemes? A többi meg maradt ugyanúgy?
Igazándiból felmentem ma egy kicsit, de úgy estem össze mit a sz*r. Meg láttam itt is h ilyen 3-4ezer ponttal van vkinek 350-400e szívósága. Nekem meg 7e-rel csak 500e, úgyhogy gondolom ott is változott mi a fontos.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #44915 üzenetére
Köszi, szóval pár szettből lett 6-os bónusz is, a reclaimer elég jól hangzik, egy jó support-ra.
CF cuccok mit takarnak, mert ez új nekem?Ja, hogy vannak sima verziók és vannak a CF-es verziók és csak CF-el jön össze az 5-6 bónusz.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Survival megjelenésekor hagytam abba a játékot, de karácsony környékén visszatérnék (ha a suli is úgy akarja
), mert újra megjött a kedvem hozzá. Kérnék segítséget, akinek lenne kedve leírni, hogy most mik a legjobb szettek/fegyverek, amivel lehet érvényesülni. Mire kell odafigyelni, milyen értékekre kell húzni a ruhákat?! Visszaolvastam egy kicsit, de vannak ismeretlen dolgok számomra.
Azt láttam, hogy most a 6-os szettek lennének a legjobbak?!PVE/PVP-ben is tolnám. Nem tudom mennyire számít jelenleg, de konzolon játszanék vele, régen az élet/szívóság miatt azért számított.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
LucentTwo
tag
válasz
Dancs Ákos #31039 üzenetére
Minden szettből csak 4 kell, hogy megkapd a teljes bónuszt. Ha hátizsák hiányzik akkor Speciális táska kell. Ha dps-re mész akkor meg majd egy Savage kesztyű és Reckless mellény kell. Vagy maradhat a Speciális táska, és szerzel egy Reckless mellényt. Illetve még a Barret mellény is jó, ha esik.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #30854 üzenetére
Hogy tudsz annyi divtechet összeszedni?!
Nekünk mindig aza baj, h alig van időnk a dz-ben. Ilyen 30-35perc között szokott maradni (ja és ilyenkor már nincs sok gyógyszer nálunk) mikor bemegyünk, de ott mindig el megy az idő a vírussal, plusz h pár jobb cuccot lekraftoljunk. Sosincs időnk nevesitetteket ölni meg hasonlók. Mikor szoktál bemenni kb!? Sztem mi kint sok időt baszunk el. Múltkor is 2 mp-en múlott, hogy betudtam szállni a helikopterbe, izgalmas volt.
-
LucentTwo
tag
válasz
TheProb #30694 üzenetére
Hidd el, hogy ha jó szettet akarsz összehozni akkor fogsz szívni a loot eséssel. Én pl. 1hónapja találtam ki, hogy csinálok egy tactical-support karit, 10 nap alatt meg is volt belőle a maszkon kívül minden, nagyjából használható statokkal. (a térdvédővel nem vagyok megelégedve még) De a maszk azóta se esett és már csak azaz egy ami hiányzik.
Vagy mondhatnám a Barret mellényt ami nekem még mindig nem esett ki, az 1.5 frissítés óta.
De még az alpha szettemen se ártana cserélni két dolgot.
Esni esik, de nagyon kis része ami jó is.
-
-
LucentTwo
tag
válasz
#75376384 #30639 üzenetére
Tényleg nem a dps számít, az csak egy irányt mutató szám. Ami fontos azaz alapsebzése a fegyvernek és az milyen tűzfegyver pontszám mellett jön ki. A mostani Boo-s M4-el feltudtam tornászni a dps-t 375ezerre, de tényleg nem ez a lényeg, Aminek örülök, hogy ez az M4 a 4900-as tűzfegyver pontszámom mellé 20.4e alapsebzés ami kb a maxnak számít. A Famas talenttel meg 23ezer az alapsebzésem. Ami a talentek segítségével felmegy 34500-ra, ez a sima fehér lövésem pontszáma. Ami viszont zavar, hogy buktam a halálos talentet, amivel eléggé lecsökkent a krit sebzésem értéke. Próbálok találni egy krit sebzéses scope-t, azzal hátha javul a helyzet.
Az AK meg oké, hogy nagy a sebzése de egy lassú dög. Gondolj bele te lösz 700-at percenként mondjuk, az M4-gyel meg 900-at. Az össz bevitt sebzés biztos, hogy az M4-gyel lesz nagyobb.
-
LucentTwo
tag
válasz
bozont #30625 üzenetére
Bármelyik karit húztam csak a tűzfegyver és az életre mentem a story mód alatt. Elektrot hagytam a fenébe. Véleményem szerint simán cseréld le.
A turretet nagyobb ellenségek ellen úgy használd, hogy vmi magaslatra dobod fel ha lehet. pl. kocsira, persze oda is felmászik lerúgni, de míg mászik tudod lőni, sőt sokszor "ottragadnak" és nem tudnak lejönni.
-
LucentTwo
tag
Minek mellé az AK?
Egy Famas kell alpha szett mellé. Az adja meg a plusz 15% sebzést a Famas talent miatt, aza jó AR párosítás.
Én is megvettem, eddig LVOA-t használtam, mert nem akart esni. Pörgettem is egy kérlelhetetlent rá a gonosz-pusztító mellé. Nem tudom, h a halálos megérné e jobban, hiányozni fog e aza 15% CHD.
-
LucentTwo
tag
Most láttam a Cheat Sheet-ben, hogy vannak a 35-ös Gear módosítok. Eddig is ott voltak vagy most kerültek be nemrég?! Ha igen akkor vki találkozott már velük vagy mint jelenthet ez? (talán ismét gear emelés)
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #30473 üzenetére
Majd próbálok képet felrakni csak ps4-en vagyok és onnan kicsit macerásabb.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #30470 üzenetére
Nem tudom pontosan, de talán 12800 páncélom lehet, ha jól rémlik. Reckless mellény természetesen.
Mellény és a térdvédővel veszítek sokat. De nem akarna jobb esni. Szaros Barrett se esett még ki.
-
LucentTwo
tag
Én meg pont fordítva vagyok így, mint sokan. Hogyan tudtok AB szettel, ilyen szívóságot összehozni?! Áltban a páncél érték közel olyan nekem mint nektek, viszont 7000életerővel csak 420ezret tudok összehozni. Itt meg szoktam látni, meg videókban is, hogy ugyanennyi v 7200ponttal ami kb a max lehet, összejön nekik 450-500ezer szívóság (alapjáraton).
-
LucentTwo
tag
válasz
dezs520 #29648 üzenetére
Ha a Famas talentről van szó, akkor igen. Pontosság és a visszarúgás csökkenti a kapott bónuszsebzés.
Ezzel kapcsolatosan én is kérdeznék, azt hiszem volt róla már szó. Rájöttetek, hogy mi szólhat bele a sebzés számolasba. 20.4-es alapsebzésemre csak 2700 sebzést kapok, amikor 3100 körul kéne lennie. Nem halok bele persze, csak érdekel.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
tudom nem teljesen ide kötődik a kérdésem. PS4 platform. Meg van lemezesen a játék (SP nélkül), ugye most bf keretein belül az ubi store-ban akciós a season pass-os kivitel. Kérdésem, hogy itt valamilyen kódként kapom meg a játékot és azt kéne aktiválni a gépen keresztül?
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem akinek esetleg lenne ideje és kedve elmondani, hogy jelenleg milyen szettek a jók PVE-re, PVP-re is. Mik a legjobb fegyverek jelenleg? Illetve egyéb hasznos tippek!? Kb. 4-5hónapja játszottam és most tértem vissza, de annyira kusza minden, hogy inkább segítséget kérnék a tapasztaltabbaktól.
Igen kicsit lusta vagyok visszaolvasni, mert biztosan volt róla szó. Elnézésetek kérem emiatt.
Előre is köszi a válaszaitokat!
-
LucentTwo
tag
Esetleg vki tudja, hogy mennyi százalékos tp bónuszt lehet felhalmozni a ruhakból? Van egyáltalán maximum limitje!? Jó lenne minnél gyorsabban elérni a dz-ben legalább a 80-as szintet.
-
LucentTwo
tag
Lenne egy olyan kerdesem, hogy szerintetek melyek a legjobb fegyver talentek!?
Brutal-Halalos-Fogekony (ezeket kivul meg ki mire szavaz)
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Nem rég kezdtük el tesómmal a játékot, de sok helyre kevesek vagyunk ketten. Szeretnénk fejlődni és minél erősebbek lenni. Ha lenne olyan aki szívesen csatlakozna hozzánk vagy mi hozzá akkor írjon nyugodtan. PS4-en játszunk, hogy mikor eléggé változó de elég sűrűn.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
egy olyan problémám van, hogy a GS pontom 200 alatt van viszont a 201+ DZ-be tudnék vmiert csak belépni. Sajnos oda meg még kevés vagyok. Találkozott már vmelyikőtök ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest