- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
LeonAran #52115 üzenetére
Az enyém is ilyen, de csalókon, glitchelőkön kívűl, nincs vele gondom, max annyi, hogy a Thopnson a 110-es tárral falja az 1907 lőszert, de mobokra ezekkel a talentekkel okés és annyi a sebzése mint a Housenak. Ezen CHC és CHD van még. A múlt héten mutatott glitchelt Widdzén képzettség gyorsítás volt neki 40%-al.
-
törölt tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz
LeonAran #50850 üzenetére
Nem mintha érdekelne a véleményed, de tiszta játék volt! Olyan
ügyesjátékosok ellen mint pl Te!
Azért mert Te nem vagy képes ilyenre az nem azt jelenti, hogy Én sem! Én Pl nem tudok lefutni egy maratont, de nem vonom kétségbe annak a tisztaságát aki igen!Úgy látom kicsivel több PvP tapasztalatom van! De a fórumozók többsége ismer és játszott velem. Tudják, hogy nem csalok.
Csak hogy tudd hanyas a kabát:
-
Anonymus23
veterán
válasz
LeonAran #47052 üzenetére
A sticky most tényleg tömegoszlató
Volt olyan, amikor a WG kezdetekor sikerült a kirohanó 2. hullámra rálőni, a komplett csapat feküdt, a 2 dagit meg elintézte a vérzés. És ez ~400k képzettséggel.
Nem tudom, hogy van-e olyan cap, mint korábban volt, hogy egy idő után már nem érte meg képzettségre rakni, mert nem egyenesen arányosan növekedett a sebzés mértéke a plusz képzettséggel.
Erről nincs valami hír? -
Anonymus23
veterán
válasz
LeonAran #47050 üzenetére
Akkor egyelőre elég az ötös bónuszig használni és vagy azzal a zsákkal használni ami visszahealel, vagy ami plusz képzettséget ad teljes életerőn.
Esetleg Barret, de az meg mindig csak ez első töltődésig ad +képzettséget, de betámadásnak sem rossz.Szerintem a vérzést nem jól láttad, még GE előtt is láttam 160k-s vérzést amit beadott, pedig akkor még nem is volt bekapcsolva a robbantásos adottság (+20%).
Most meg simán 200k felett, de fölötte is sokszor beproccolt.Maszkon Képzettség van, vagy a páncéltörés? Szerintem ekkora képzettségnél már többet számít a +8% páncélsérülés, ami ugye echte +sebzés.
Sajnos, se a robbanás, se az azt követő vérzés nem critel, így arra nem nagyon lehet számítani. -
Snip3r_HUN
addikt
-
pottyoske197
tag
válasz
LeonAran #44828 üzenetére
JOJO
de ?? kesztyukon szazalekban adja meg a fegyversebzeseket
Nallam meg odalett a gepkarabelyom sebzese
KITOROLTEK ?????????
Csapasmero PVE re marha jo lett volna famrol;ni es nem tudom kalibralniAzt vettem eszre hogy a kesztyuket mind visszatette azelotti allapotra es eloszor kalibbralni kell es utanna optimalizalni hanem veszika z Optimalizalas es kezdheted elolrol azon amit modositottal
JOL LATOM ???? mert az sokakat atver es par50 es divtech kuka lesz -
Elims
veterán
válasz
LeonAran #38166 üzenetére
Azért ezt raktam rá,mert jó vele a zoom.Ha kisebbet tennék rá nem sokat érnék a +fejlövéssel ha nem találnám el. :-) Egyébként az egyik talent a puskán a brutális,így az pótolja azt. ;-)
Ma is jó kedvében volt a játék,egy 920-as skull mc kesztű jó tulajdonságokkal+1 mdr. +sajnos a heti láda amivel meg akartam várni egy barátomat,mert neki akartam adni az egzotik cuccot -aki sokat segített-,de egy kis fekete zónás móka közben véletlen meglett a heti feladat. :-//////
Az avas szalonnától sajnos sokat vártam és nekem annyira nem fekszik.Rátettem kritikus esélyt+sebzést,de úgy sem. :-/
Az a baj,hogy nyomkodni kell a ravaszt a lövéshez,félautomata.Így hiába sebez min.50e-t egy golyóval.Sima piros ellenfélre rá kell húznom egy párat addig meg ő fedezékbe vonul,a könnyű m4-et meg csak ráfogom és esik össze -az új szettemmel-.
Szóval biztos nem rossz az avas szalonna,de nekem jobb a m4.
Lexington végén adta meg,a magyar csapattársam meg barrett-et kapott. :-)
Nem lehet,hogy nézi a játék a "csapatmunkát" játék közben?Tényleg,mi van Micafighter-rel?Egy ideje nem látom az írását.
Szerk.:
Rigormortiis: Survival-nál várni kell.Max.5perc.Átlagban 2-4.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LeonAran #38119 üzenetére
Ne viccelj már, hogy a sárkányfészket nem.
4 DPS is megcsinálja csak immunizer kell a végére, 3 DPS + 1 reclaimer meg a legjobb. A 4 lovashoz meg kell sebzős ulti ha nem lenne elég a DPS és az is megvan hamar.A CS az érdekesebb, de ha legalább hárman tudják mit kell csinálni, akkor az is megvan. Egyébként a végén érdemes lemenni a metro aluljáróba (a lezuhant helitől balra (ha szembeállsz a helivel) a kis bódé mögött ahova a sniperek szoktak felmenni., és akkor szépen sorban jönnek a mobok, és a főni is elég hamar odakeveredik és le lehet fókuszálni. Arra kell figyelni, hogy alkalomadtán mögötted is nyílik ajtó, amin jön ki mob. Nekünk 3 DPS + 1 taktikus vagy nagy elektronika+életerővel rendelkező, esetleg 2-2 amivel könnyen megvolt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
LeonAran #38119 üzenetére
Ugyan már! Nagyon régóta játszom online koop játékokkal. És ami a tapasztalat: ahol van lehetoseg coop matchmakingre, ott sokszor olyan csodabogarakat is besodor a szél, akik kb egyedül lehoznák az egészet. Őszintén? Én azt sem tudtam, hol vagyok, gyakorlatilag csak élesztgettem meg próbáltam túlélni. A többiek hozzák le a meccset
-
Rigormortiis
veterán
-
micafighter
nagyúr
válasz
LeonAran #37574 üzenetére
A céltáblára leadott lövésre rá kell tenni a PvP modositót, ami 0,46 körül van, vagyis ha 350k-t löttél a céltáblára, azt szorozd meg 0,46al, ez lesz az alap sebzésed. Ebböl lejön még az ellenség páncélja, ami 35% körüli érték, vagyis 0,65el tovább szorozhatsz. Ez persze kicsit módosulhat ha van rajtad ellenséges páncélsérülés, azt már régebben leirtam hogy kell kalkulálni, de PvPben tul sokat nem oszt nem szoroz, 6% páncélsérülés az kb 1% plusz sebzés egyébként jelenleg.
Tehát ott járunk hogy 350k x 0,46 x 0,65 és ebböl lejön még a célpontod damage resistance-je, ami max 60% lehet, és booster shot, critical save, survivor link, on the move stb talentekböl jöhet pl. Ha azt felstackelik ellened akkor az egy további 0,4es szorzó a sebzésedre.
Plusz ott van még az optimal range a fegyverednek, ami mesterlövészeknek a legnagyobb, de optimal range módosito (amit amugy nem nagyon szoktunk használni föleg nem pvp) nélkül mesterlövésszel is könnyen "túllősz" az optimal range-en, ami tovább csökkenti a sebzésed.
Amugy van egy PvP sebzés kalkulátorom, majd ha lesz egy kis idöm megosztom.
-
persil
nagyúr
válasz
LeonAran #37281 üzenetére
Nem keverem, de egy 300-400 ezres dps mellett a sebzesed is nagy.
A kerdes az volt, hogy hogy irja ki a jatek, az igazan nagy sebzeseket.A state fajl torlest megfogadom, tenyleg meglepo, hogy milyen nagy a valtozas.
Szrk.: "nehany" eve jatszom mar rpg-kkel, tudom mi az a dps
-
persil
nagyúr
válasz
LeonAran #37264 üzenetére
Furi, pedig abban semmi nincs, egy kilobájt az egész, és a felbontás, meg pár hasonló adat van beleírva, néhány sorban.
Mindegy, tanácsodra letöröltem és érdekes módon most az egész sokkal "simábbnak" tűnik. Eddig olyan 50 fps alatt már darabosnak éreztem, ezért 720p-ben játszottam, hogy mindig meg legyen az 50-60 fps most viszont már 35-40en is vajsima, szóval full hd-ben tudok játszani
Így megérte, kösz a tanácsot!
Egyébként magas szinten, több százezres dps mellett, hogy írja ki a játék a sebzést? K-val helyettesítve az ezrest, mint a diablo 3-ban, vagy végig kiírja a számot? Utóbbi elég zavaró lenne ilyen 300 ezres lövéseknél full auto fegyverrel
-
arnikusz
veterán
válasz
LeonAran #36921 üzenetére
Tegnap is laggolt a szerver végig.
Csökken a játékos szám és kapcsolják le a szevereket?
A május 1. napjára beígért 1.6.1 sem tisztázott mit hoz majd.
ui: De tisztázott emote és zsákfestéseket.Még egy a végére a Firecrestet meg fogom próbálni, ha már van MDR, szépen perzselt Taktikusban a turret a múlt héten hozott is a golyóval párban rugó killt, ott meg aztán.
-
Elims
veterán
válasz
LeonAran #36778 üzenetére
Ne crt-n,min. full hd tv-n próbáld ki. ;-)
Viccet félretéve,nálam semmi ilyesmi nincs.Patent szép,éles,elég gyors a kép (nem tudom,hogy hány fps,nem is érdekel).Az úton át szaladó patkány szemén látom a szemölcsöt,szerintem ez elég. :-)
Igaz pro gépen játszom,de nem hiszem,hogy egetverő különbség lenne a sima gépen. -
HardKernel
újonc
válasz
LeonAran #33545 üzenetére
Ubisoft Support
·
Hello everyone.
We are aware that some users are currently unable to login to Uplay PC. We apologise for the inconvenience and appreciate your patience whilst we investigate.
-------------->
Üdv mindenkinek.
Tisztában vagyunk azzal, hogy egyes felhasználók jelenleg nem tudnak bejelentkezni a Uplay PC-be. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük türelmüket/türelmeteket, miközben mi vizsgáljuk.
----- GOOGLE TRANSLATE fordítása(tökéletes egyébként)
-
Elims
veterán
válasz
LeonAran #32743 üzenetére
Köszi!!
És ezt mivel tudom növelni?Vmint a képzettség a szívósság mellett mire jó?Van olyan puskám aminek kell x tűzerő+x képzettség és 10%-kal több lesz a sebzése (ha nincs töltés alatt a különleges képesség),ahhoz kellene csak?
Véletlenül kivettem a phoenix credit-emet,hogyan tudnám visszarakni vagy elrakni akárhova.A barátom azt mondta,hogy a fekete zónában a halálom után feltudja venni más játékos,ezért jó lenne elraknom vhova.
+Ez fontos lenne.."fegyverkészlet"et honnan tudnék szerezni??Ha ilyenem lenne,tudnám a fegyvereimet is kalibrálni. Bár azokon még nincs ilyen bónusz dolog.
A 3 alapértékem viszont igen jól alakul.Szépen összeválogattam kis kiegészítőket a cuccaimra és azokat szépen összekalibrálgattam.Esdig egy harc folyamán estem-keltem,pikk-pakk kiszedtek 1500körüli szívóssággal,most 6000 körül már fel tudom venni harcot sok ellenséggel.10-es szintű vagyok.
Megfogadtam azt a tanácsot,hogy nézzek körbe és élvezzem a játékot.Nem rohanok benne csak szép komótosan megyek és így mégjobban tetszik.
Fekete zóna.Ma véletlenül bementem,de kimenni nem tudtam ugyanott.Beparáztam kicsit,hogy itt most kiszednek nagyon sokszor,mert nem tudom,hogy halál esetén hova spawn-ol a karakter,aztán a térképet megnézve találtam egy közeli ellenőrzőpontot,iszkoltam is oda. :-)
13-as szinten azért visszanézek..látom,hogy kategóriákra van osztva -szerencsére- így ha jól gondolom nem fogok találkozni ott 256-osokkal. (?) Legalábbis remélem. :-) -
VincentVG
senior tag
válasz
LeonAran #32420 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, akkor erre a kalibrálás témára rágyúrok.
Nemrég kezdtem újra , van már benne a saját kis komótos tempómban 80 órám,
de ez a gear-elgetés dolog jó lassan állt össze a fejembe.Először arra gondoltam h nem ásom bele magam, elég lesz csak mindig cserélgetni a cuccokat, de mostmár minden sárga/arany és látom h nálatok brutál jó 2x-es ek az értékek (nyilván a tudásotok is benne van)
+ próbálom felszedni a tudást innen (is) pl a zöld cuccokról, látom h set-ben miket tudnak, csak nincs szívem lecserélgetni ha látom h nyomnak lefele valamit (pirosba)
-
-
arnikusz
veterán
válasz
LeonAran #31249 üzenetére
Én nem foglalkozok a zöld fegyverkiegekkel, egy arany tűzgyorsaságot adó 100-as tár az M60-ba eddig 99% ban halált hozott a Hunterre.
Socomcomputer az összes fő küldetés után az utolsó Hudson táborhoz legközelebbit is meg kell csinálni szerintem, amikor az áruló Agent laborjában vagy.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LeonAran #28705 üzenetére
Az szép
Én szerintem ott helyben agyvérzést kaptam volna
Egyszer én is találtam kimentési pontot, ahol Hunterek dekkoltak csak én megszívtam, instant halál (turret is lőtt meg egy shock gránátot is bekaptam).Azóta az időt is nagyon figyelem meg azt is hogy ne legyen Hunter meglepi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest