- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #46076 üzenetére
Na akkor ha gondolod vegyél fel, és majd együtt is tudjuk csapatni. Ps: kiezTe90
-
válasz
Oposzumtoszó #46073 üzenetére
Hát, az akkor xar ügy így, akkor nincs más hátra, mint "vitam et sanguinem" a lootért.
-
válasz
Oposzumtoszó #46069 üzenetére
Üdv!
Még annyit azért hozzátennék akoska07 tanácsához, ha tényleg olyan cucc van nálad, amit mindképp szeretnél kimenteni, és még nem raktad fel a kimentésnél, továbbá ha nincs esélyed elfutni, mert olyan szituban vagy, akkor a végső megoldás, hogy villámgyorsan megnyomod a gépednél a reset gombot.Drasztikus, de hatásos módszer, a Win azonnal újraindul, tehát megszakad a játék, majd betöltöd ismét a játékot, és valamelyik DZ ellenőrző, vagy rejtekhelyen éledsz újra, és ott lesznek a cuccaid a táskádban. Ha szerencséd van, akkor lehet, hogy egy nyugisabb szerverre kerültél, és ott simán ki tudsz majd menteni.
-
válasz
Oposzumtoszó #46069 üzenetére
Ott bármi megtörténhet ne bízz senkiben.
De ilyen a DZ,nincs is ezzel semmi baj. Sokféle ember el fér ott.Rejtő pulse legyen nálad.
Ha értékes cuccot cipelsz a táskádban csak simán fuss el mielőtt oda érnek más játékosok. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Oposzumtoszó #46066 üzenetére
A DZ mondhatni a multi, mehetsz szólóban de kicsi az esélye hogy ne legyen bent egy játékos sem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Oposzumtoszó #45830 üzenetére
Január elejére azért elérném a 30 szintet, mert jön a következő Global Event és ott azon a héten nagy eséllyel farmolhatod össze az utlsó 4 Classified szettet.
Ezek: Alpha Bridge, Vadász Hite, Firecrest, Taktikus. -
arnikusz
veterán
válasz
Oposzumtoszó #45817 üzenetére
Megjelenés óta játszom.
2016 augusztusáig egyedül, azóta jópár Agenttel párban pl. ma UG Anonymussal, egy óra Endrével divtech DZ farm.Én mind a 4 alt esetében megcsináltam minden mellék küldetést és minden gyűjthető tárgyat összeszedtem.
Ma még a télgúnyát is bezsákoltam.
Végigszaladtam a 4. Alton a heti UG miatt és megállapítottam a Nomád CF lesz a fő használatban lévö. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
A mobilokat és társait inkább hagyd későbbre. Jobban adja az XP-t rá az ötös szinten.
-
Over567
aktív tag
válasz
Én úgy csináltam hogy egy adott terület összes küldetés,melléküldetés találkozás stb. Aztán valamelyik upgrade asszem a biztonsági szárnyban megmutatja az adott területen lévő összes felszedhető cuccot ha kész vagy ott minden küldivel,na akkor fel is szedtem mindent és így körbementem az egész mapon. 2-3 területtel a vége előtt már meglettem 30 és utána már mehettem feljebb a világszintekben és próbáltam elérni mihamarabb az 5.-et.
Asszem 3.-ban esett ki a Bullfrog...mérgelődök is azóta miatta mert azóta sem esett....
-
arnikusz
veterán
válasz
Oposzumtoszó #45813 üzenetére
Én 2556 óránál járok.
Ezek a commendationok 1.7-el jöttek akkor 1600 körül voltam.
1.8-al megint átalakult a játékmechanika, most a stamina a menő.
Classified Nomad, Predator, Striker.
A korábbi kedvenc Magányos csillag CF ment is az első alt karakterre sajna.
Reclaimer CF még mindig jó. -
Over567
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #45813 üzenetére
Felmész 30-ra onnan szerintem GS-ben simán hamar fel lehet menni de ahhoz hogy jó összeállításban legyél nagy GS az idő
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Oposzumtoszó #45789 üzenetére
Az orvosi szárnyat kell hozzá fejlesztened.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest