- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Megcsináltam a legújabb incursiont, jött is a végén a ládából a NinjaBike
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #35432 üzenetére
Mi egyszer 14992-nél álltunk meg és ők visszahozták. Szerinted?
(#35434) sith7
Áh, dehogy is -
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #35393 üzenetére
Nem használok booster shotot mert csak 115k a skill power, ellenben ott a pulse aminek annyira nem hosszú a cd-je, szóval sokszor aktív a competent. Ezért nem tudom eldönteni. (Likebutter egyik videójában javasolta a vicioust de nem tudom... +10% CHC vs. +10% DMG ami viszont nem mindig aktív)
35397
Ugyanaz a fegyver, 3.hely, PVP. -
DokiBaxxi
őstag
Én vagyok az egyetlen vajon, aki szerint az AUG jobb, mint az MP7?
Olyan jókat szoktam vele ölni, MP7-tel kevésbé.
SMG-re egyébként szerintetek vicious vagy competent? (Deadly + responsive mellé)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #35388 üzenetére
~146e???
Az szép!
-
DokiBaxxi
őstag
Attól függ mi van mellette. Régi GTX 760-ammal nem volt gond, nyilván, mert alacsony grafikán tudta csak a kártya futtatni a játékot, így RAM se kellett sok neki. Látom az adatlapodon GTX 1070 van. Ha azzal tolod, akkor kevés a 8GB, nekem váltás után (GTX 1070) 8-cal konkrétan fossá laggolta magát a játék, játszhatatlan volt. 16-tal láss csodát, semmi röccenés.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #35351 üzenetére
Szerintem ez csak az animációk "bugja". Nagyon gyorsak az animációk és miközben pl. emeled fel a fegyvert már tudsz is lőni vagy pl. nem tudom próbáltad-e, de ha felélesztenek, amint körbemegy a zöld csík, már tudsz is lőni, annak ellenére, hogy a karaktered még szinte fekszik.
Az más kérdés, hogy én is szoktam olyan emberekkel összefutni, akik össze-vissza szaladgálnak körülöttem, egy pillanatra nem állnak meg de mégis pontosan lövik a fejem miközben én is jobbra-balra, össze-vissza mozgok. Biztos 10.000 DPI-vel játszanak vagy nem tudom
Szeretném azt hinni, hogy nem speedhackesek/aimbotosak.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #35347 üzenetére
Ez a tipikus esete annak amikor te testre lősz egy fél tárat és miközben egy helyben állsz, a csávó a fejedbe eresztett egy pár golyót
21-es szinten vagyok LS-ben eddig csalóval talán 2-3x találkoztam. Az összes többi idegesítő dolog az volt, hogy messzi szerverre dobott és lehetetlen volt lelőni bárkit is vagy pedig a játék hülyeségei, amit a Massive nem tud megoldani/balanszolni (1 shot seeker mine, hányadék stagger csipától/shotitól, stb.)
-
DokiBaxxi
őstag
Mi van ma a játékkal? Nyitottam egy jó MP5-öt, egy szinte godroll MP7-et és 2 godroll AUG-ot. Ezen kívül esett egy Striker holster ami picit jobb, mint a jelenlegi és egy elég jó Robust mellény (ki akarom próbálni, hogy vajon mennyit jelent az a +10%)
-
DokiBaxxi
őstag
Azért a 4 Striker / Savage / Specialized, Bullfrog, MP7 kombó se annyira rossz
Egyébként csak én fogytam ki hirtelen PC-ből? Nagy felindulásból elkezdtem talenteket kalibrálni és volt-nincs
Legalább a szett item pörgetése olcsó lett
Legendary: Napalm végén még mindig kigyulladunk hacsak nem egy immunizerben állunk?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34979 üzenetére
Konzolos a kép, gondolom ott más a helyzet. Hacsak nem a kollega kontrollerel nyomja PC-n, mely esetben adódnak kérdések, legfőképp: miért?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34976 üzenetére
Ezt a 2 fixet mind bele tudták rakni? Esetleg nem kellett volna kijavítani, hogy a first aid nem aktiválódik, illetve a vérzést se veszi le, a compenet (és az adept is?) keményen bugol, a fegyverrel nem lehet néha lőni, stb? Nem fontos bugok nem azért mondom
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #34967 üzenetére
75% volt régen az armor cap, azt vitték le 70 vagy 60%-ra 1.4-ben ha jól tudom
Más: sírba visz néha ez a Last Stand... tényleg csapatfüggő (meg szerver) a dolog, tudom szeretni mikor állandóan 4v1-ben ölnek meg mert a csapat AFK-ol kezdőn vagy ki tudjam erre bóklászik. Meg mikor a 2 csapat lövi egymást, nem jutunk sehova, mindenki fedezék mögött, nekikezdek egy rushnak, de egyik gyökér se jönne segíteni és persze, hogy megölnek. Arról ne is beszéljünk, mikor bejönnek olyan builddel, hogy csak nézem, hogy nincs se dmg, se élet. Meg az ilyen hasonló esetek miatt kapunk ki sokszor. Tényleg csak haverokkal érdemes bemenni ha az ember nem akar idegbajt.
-
DokiBaxxi
őstag
Volt egy ötletem, kipróbáltam a 3 Pred, 3 Striker felállást, hülye ötlet volt, sz*r az egész (vagy csak nekem nem jött be)
Eddig 4 Pred / 4 Striker jött be a legjobban, mellé Savage kesztyű és Vigorous/Barret chest vagy Specialized táska (PVP)
-
DokiBaxxi
őstag
Due to unexpected complications, we have to extend the maintenance by 90 minutes. Servers should be back up at 3pm CET, 9am EST, 6am PST
Na kezeket fel, ki szerint b*sszák el és nem lesz 1.6 csak jövő héten?
(#34767) norti
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34748 üzenetére
Látom ott is volt gyűjtögetés
Nálam is el van rakva vagy 40 láda, plusz a stashben DZ-ből kihozott zöldek
(#34751) yozsee11
Szerintem azok csak placeholder árak voltak, minden 999 volt. Aztán meglátjuk. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27 #34712 üzenetére
Persze nyilván de mi pl. összefutottnuk egy olyan sentician buildessel aki nem a sticky-t használta, hanem konkrétan csipa szettet csinált. Nem nagyon bírtuk lelőni, mert nem bírtunk közel kerülni
(persze amint közelebb voltunk, az ő esélyei nagyot zuhantak
).
Csak azért hoztam példának, hogy (szerencsére) egy dps-sp buildnek van alapja
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
myckey #34710 üzenetére
Emlékszek, még 1.3 idején volt egy Sentician (Sentry + Tactician) build, elég jó volt csak nem terjedt el (több okból kifolyólag). De egyébként pl. egy pulse-al és/vagy dmg növelős heallel 1 shot 1 kill volt csipával. Szóval a lehetőség ilyen buildre megvan, érdekes lesz szvsz. ha 1.6-ban nem halva született a koncepció (csak ugye más gear setekkel).
-
DokiBaxxi
őstag
Febr. 28. 1.6
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Kopasz112 #34411 üzenetére
Ez most eszembe juttatta, hogy, ha pl. meg van jelölve pár dolog szemétként és bemész a DZ-be és a DZ-s motyóból akarsz szétszedni valamit, akkor először szétszedi a játék a normál inventoryban megjelölt cuccokat (anélkül, hogy a DZ-set szétszedné) majd utána egy újabb törléssel ténylegesen azt, ami ki volt emelve. Mert miért ne
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
myckey #34406 üzenetére
Nekem azt szokta csinálni, hogy leveszi a kuka jelölést és simán ott marad az inventory-ban. Nézd meg, hátha megvan neked is, csak már nincs rajta a kuka jel
Egyébként én mindent, ami hasznos/néha hasznélom, megjelölöm kedvencként (Tab), így ha valamin nincs lakat, tudom, hogy szemét.
-
DokiBaxxi
őstag
BOO-ban Weapons Vendornál egészen jó FAMAS (1.6-ra is fő fegyvernek), mellette a Gear Vendornál szinte godroll Savage kesztyű.
Cserébe van 2db pisztoly blueprint (M9 és Rhino)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Rossonero89 #34044 üzenetére
Azért adott 229-es gear cuccot mert gondolom nem voltál Tier 5-ben.
De amúgy most lényegtelen, nem lesz se GS, se tier emelés.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
myckey #33957 üzenetére
A jelenlegi bónuszokat lehet csak majd rápörgetni (akár minorként, akár majorként van jelen). Igen, az armor megy (azt hiszem helyette health lesz rápörgetve és ha armort pörgettél 1.5-ben, akkor az egéész cucc teljesen újrakalibrálható lesz, ebben nem vagyok 100%-ig biztos)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Vadernagyúr #33891 üzenetére
2GB-os kártyával nekem nem volt gond (GTX 760). Proci lesz a ludas szvsz.
(#33893) VTom
Igazad van basszus rossz ember, úgy emlékeztem, hogy a pályabetöltés a gond, valaki azt is írtaEz esetben: a RAM 1x8GB?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #33758 üzenetére
Én se nézem a YT-osokat / twitch-es pro-kat, widdz és Marco pl. full unszimpatikus nekem. De szigorúan magánvélemény.
Azt hogy kuka te nem írtad valóban, ellenben a másik kollégával. Egyetértek, kevésbé használható de messze nem kuka
DPS-re talán az egyik legjobb a full HE gear mellett.
-
DokiBaxxi
őstag
Még mindig nem értem a miértjét
Persze a vérzést el lehet nyomni egy medkittel, de attól még újra és újra rá lehet rakni az ellenre elég gyorsan. Plusz ott a 3-as bónusz. Én előszeretettel használtam a PTS-en, meglátjuk live-ban mi lesz, ott több időm lesz összeállítani szetteket.(#33753) Snip3r_HUN
Jaaa és ettől rögtön kuka az egész szett. Éééééértem. Hát végül is, Marco a prő, aző szava szent! -
DokiBaxxi
őstag
Hát, a Red Storm dolgozni fog a játékon amíg ki nem jön 1.6. Eddig kb. ennyi, én se tudom tovább nézni szóval ha valami fontosat mondanak jöhet az infó
-
DokiBaxxi
őstag
PTS 4 holnap zár
(#33719) pzstm
Eddig még nem -
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #33655 üzenetére
Annyira véglegesnek írtad, hogy az hihetetlen. Csak próbálnám a topikban a hamis infókat korrigálni, mert azok jönnek dögivel mindenkitől, aztán az új/tapasztalatlan játékosok meg kapják a rossz tanácsokat, infókat.
(#33656) arnikusz
Arra próbáltam rávilágítani, hogy szerintem a Survival heti cache-ből nem fog esni exotic, csak a sima heti ládából. Legalábbis a fejlesztők csak a Weekly Assignment Cache-t említették. Aztán ki tudja -
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #33651 üzenetére
De jó neked, hogy te ezt előre tudod, hogy az élesben hogy fog működni
3 PTS, 3-féle normalizáció volt eddig. Jelenleg mindent maxra tesz a játék, ha bekerülsz Last Standbe, fegyvered sebzése, felszerelésen minden bónusz, attribútumok, stb. Illetve, az armornak a mitigation értéke 35% lesz (ha jól tudom)
Amúgy normalizáció nélkül még ki se lett próbálva, nem úgy volt, hogy úgy is le lesz tesztelve?
(#33653) arnikusz
Bocsi vakuum, nem láttam a hsz-ed
Nem, nem tartozik bele. Weekly Assignment Cache. Ez az a láda, amiben lesz (/lehet?) 1 exotic cucc. -
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #33175 üzenetére
Köszi
Más: nem értem, miért nem tudják "optimizálni" a lootot a készítők. Ott vannak az incursionök is, a kutya se csinálja őket mert semmi pluszt nem adnak gyakorlatilag. Legendary-n is egy exotic cache és csókolom. Nem tudom, miért nem lehet kiválasztani milyen típusú lootot szeretnél (pl. kesztyűt vagy fegyvert stb.) egy nagyobb mission elején. Mindjárt értelmesebb lenne az egész és vonzóbb lenne a LZ PvE content. De neeeeeem, legyen random loot, úgy hogy ennyi féle variáció van
-
DokiBaxxi
őstag
Ahhoz képest, hogy 6.4% elég jól sebzek
Na mindegy ez már az én egyéni problémám
Látom én vagyok a hibás, hogy tapasztalat alapján próbálok megcáfolni egy véleményt... Hát gratulálok. Úgy írtad itt, hogy kőba van vésve, szent dolog, hogy mindenre muszáj HP-t rakni különban papír vagy/meghalsz/életképtelen a karakter. Az előbb írtam, hogy összeraktam kb. 5-6 féle buildet és mind működött. Variáltam HP-val folyamatosan és nem az az érzésem, hogy mindenre health kell. Nem érzem úgy, hogy rengeteget veszítek azzal, hogy ha 1 vagy 2 felszerelés darabra nem health-et rakok, hanem EAD-t, vagy CHC-t vagy mást. Más kérdés, hogy még buffolni kéne a többi lehetőséget (pl. 9% CHD a táskán, meg 2% stability, hát viccelnek?!).
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #33168 üzenetére
Én úgy számoltam, hogy az EAD a player páncél értékének 1/3-ára érvényes (ugye ezt mondták mikor PvP-be bevezették). A többit nem tudom mit számoltál, nem tudok más feltételekről.
De egyébként a kedvencem az, hogy ezt a lőtéren nem lehet letesztelni, mert ott nincs armor értéke a bábuknak
-
DokiBaxxi
őstag
Tehát gyakorlatilag alig játszottál. Akkor nem tudod milyen a Last Stand, milyen a PvE igaz? (személyes tapasztalat).
EAD jó mobokra is meg playerre is. Pl. jelenleg 60% van nekem, tehát 20%-ot negál PvP-ben. 31-32%-os armor esetén ez azért jelentős mennyiség. Predatorral (nem EAD fókuszált build) is tudtam sokat ölni Last Standban anélkül, hogy papír lettem volna, SEEKR-el is (PTS2). PTS2-n próbáltam több féle buildet, volt, hogy HP-ra mentem, volt, hogy SP-re, volt, hogy CHD-re, stb. Mindegyik effektív volt DPS-nek, tudtam sokat ölni. Volt, hogy csak a mellényen meg a térdvédőn volt HP és nem éreztem azt, hogy nagyon kéne még
-
DokiBaxxi
őstag
Ne haragudj, játszottál a PTS-el? Ha igen, mennyit? Egyáltalán nem must-have a health
Persze a skill power az igen, de az most lett leírva, hogy meg lesz változtatva. A PTS-en jelenleg nincs egy meta set és egy szetten belül is gondolkoznom kell hogy akkor most mire menjek? HP? Enemy Armor DMG? CHC? CHD? Igenis van diverzitás
-
DokiBaxxi
őstag
De amúgy már ne is haragudjanak a fejlesztők, most is olvasom a redditen a hozzászólásokat és mondják hogy hát sok CHC és még add hozzá a SEEKR PTS1-et. HÁT EMBER NEM ZAVAR, HOGY AZÓTA TELJESEN MÁS A SEEKR SET?! Komolyan falra tudok mászni az ilyen inkompetens idiótáktól.
Itt is csak azt látom, mint a DayZ-nél, a hülyébbnél hülyébb visszajelzésekre hallgatnak a fejlesztők és szétcseszik a játékot. A jó ötletek meg ott halnak el a reddit, youtube, stb. elfeledett részeiben
(#33148) RazoR
Ez még nem Patch Notes
"A complete Patch Note will be published when all changes are made, but until then, we thought it would be interesting to share some of the learnings from PTS 2 with you." -
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #33036 üzenetére
Csak egy kérdés, miért erőlteted a vicious talentet?
+10% crit esély ha több, mint 2 szegmens van az életedből. Úgy őszintén, ez a harc hány %-a? Nem kötekedés, csak szerintem lehetne értelmesebb talent is a fegyveren. Pl. ott az adept, 7.5% crit esély 15 mp-ig, ha aktiválsz egy skillt. Rögtön többször fordul elő.Bár, ha 4-es csapatban vagy folyamatosan és nem vagy a rusholós típus akkor mondjuk annyiszor nem megy le az életed. Magamból indultam ki, általában 2-es csapatban vagy soloban megyek
-
DokiBaxxi
őstag
Nem következik a hsz.-emből, hogy a PvP miért prioritás?
A megjelenés óta a PvP egy kalap sz*r, legyünk őszinték. Nyilván kezdeniük kellett valamit a dologgal, PvP kell endgame contentnek az embereknek, azt lehet csinálni a végtelenségig. Ha PvE contentet nyomnak az mindig repetitív lesz egy idő után.A prémium hülyeség meg... elmehetnek a ...ba
-
DokiBaxxi
őstag
Na akkor mi lenne, ha, ahelyett, hogy mindenki elkezd itt sírni, mint egy ötéves, összerakna a topik egy listát, egy leírást, egy akármit, hogy mit is kellene változtatni a játékon és valaki lefordítaná angolra és kirakná redditre/összerakna egy videót angolul? (a reddites dolgot vállalom)
Nem egyszer mondták a SOTG-ben, hogy ötleteket vettek redditről, szóval akár jól is elsülhet a dolog. Maximum nem azonnal, hanem 1.7-re.
A másik, a PTS 2. hetében járunk. Broken a játék (1.6), felfogta mindenki. De lesznek még patch-ek, lesz változtatás, nem ez a build fog élesre menni.
Elég sokan úgy vagyunk itt szerintem, hogy szeretnénk, hogy jobb legyen a játék és mivel egyértelműen bebizonyosodott, hogy a massive nem tudja menedzselni az egészet egyedül, kell nekik a közösség segítsége. Aki szereti a Divisiont kifejezetten, annak a Wildlands se lesz megváltás szvsz.
-
DokiBaxxi
őstag
Na, talán most már lehet majd játszani is
-
DokiBaxxi
őstag
Egyetlen bajom van jelenleg talán a PVP-vel (legalábbis ez a legidegesítőbb), hogy nagyon függ attól, hogy milyen a szerver. Vannak egyrészt a delták. Volt, hogy 3-ból 3 meccset nem tudtam lejátszani, mert deltával kivágott.
De a másik dolog, hogy ha valaki laggol vagy a szerver nem túl jó, akkor átmegy a PVP a full luck kategóriába. Tegnap kb. minden meccsem olyan volt, hogy össze-vissza laggolt minden (annak ellenére, hogy nem volt poor conenction to host server), volt olyan, hogy lelőttem egy csávót, egy helyben állt, majd mikor a földre került, elkezdett csúszni a földön össze-vissza. De pl. csomószor úgy haltam meg, hogy nem sebződtem, majd egyszer csak az egész HP-m 100-ról 0-raÍgy azért nehéz taktikázni...
Ha ez kijön az éles buildre, a szervereknek nagyon a topon kell lenniük, különben az egész PVP élmény egy kalap sz*r lesz.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ceripapa #32769 üzenetére
(#32762) RazoR
Rettentő idegesítő így azok után, hogy 10 hónapig lehetett sprint közben tölteni, de szerintem érthető a dolog. PvE-ben és PvP-ben is kicsit változtatnom kellett a játékmódomon, tényleg kerestem a fedezéket, illetve nem rohantam be a mob elé, hogy "face tank"-eljem.
Szóval a játékmenet szempontjából tébyleg a taktikusság felé terel, más kérdés, hogy ezt megjelenéskor kellett volna belerakni. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #32735 üzenetére
Nekem nagyon bejön a Last Stand, végre normális, objektum-orientált PVP. Ráadásul úgy tűnik, hogy ezzel a normalizálással igen-igen el van találva az egész. SzóvalA jelenlegi builddel le a kalappal a MASSIVE előtt (van 1-2 bug, de nem olyan jelentősek).
Ráadásul most már lehet variálni a gearrel, nem must-have az élet minden darabra, ténylegesen gondolkoznom kellett, hogy mit rakjak mire. Ezért hatalmas taps.
-
DokiBaxxi
őstag
Na töltődik a PTS patch, gyenge 7.7 GB
-
DokiBaxxi
őstag
Az egyetlen aggályom az, hogy PVP-ben lehet-e majd ezt alkalmazni. Mert ugye jelenleg közvetlen közelről hipfire, semmi taktikusság, tehát nem túl életképes. Viszont ha a balanszoknak köszönhetően kicsit taktikussá válik a PVP, akkor jó lehet. Urban MDR-re nagyon kíváncsi leszek. Meglátjuk, Last Standban hoogyan fog működni a dolog.
-
DokiBaxxi
őstag
Na ez így már jobb build lesz, meglátjuk. A Seeker oké, hogy OP volt, így viszont szerintem kicsit túl sok nerfet kapott. Bár meglátjuk.
Fixed a bug where High End weapons only had 3 talents available when recalibrating instead of 6.
Ezt viszont jó tudni hogy csak bug volt -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32688 üzenetére
Lehet. A lényeg, ezekről a bugokról mind tudtak a fejlesztők is meg az ETF is. SOTG-ben meg az is el lett mondva, hogy miért nem lett hotfixelve, de majd végignézi az akit ennyire érdekel.
-------
Build 2-ben aktív lesz a Last Stand, tudja valaki? SOTG-ben nem mondták
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32678 üzenetére
Végre valaki leírta, köszönöm! Itt senki nem néz SOTG-t vagy redditet? Több helyen le van írva, el lett mondva, a PTS 1 build ua. amit az ETF tesztelt, ők is látták a hibákat, a fejlesztők is tudtak róla.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
velizare #32602 üzenetére
Szvsz. ennek nagyon rülök, mert tényleg rettentő unalmas volt, hogy ha nem volt health egy olyan itemen amin lehetett volna, akkor rögtön azt kellett prögetni, rosszabb esetben egyből ment is a kukába. Végre lehet, hogy érdemes lesz mást is rárakni, ahogy mondtad. Bár még szerintem buffolniuk kéne a többi statot is, vagy az élet mennyiségét nerfelni (plusz a mobokat igazítani) (pl. térdvédő, 20k élet vs 8% CHD, hmm melyik is legyen
).
Bár, ha a többi statot buffolják, akkor visszamegyünk 1.3-ba ahol meg az volt a baj, hogy rohadt sok volt mindenből, amit ugye vissza is vettek 1.4-re. Szóval érdekes lesz ez...
-
DokiBaxxi
őstag
SOTG
-Valkyria, Hungry Hog fix
-Seeker 4-es bónusz - 2 lövés a testbe, utána a következő fejes +200% sebzés, 10% helyett 5% testlövés sebzés
-Urban MDR - 65% alapsebzés növelés
-Showstopper - sebzés buff
-Hip fire további nerf
-Statok - kapunk "ajándékba" 80k életet, cserébe pár gear elemtől ezt elveszik, hogy válasszunk mást. Enemy armor dmg (ellenség páncélsérülése) és damage to elites (sebzés elitek ellen) felcserélődik, vagyis az EAD major (fő), a DTE minor (kisebb) stat lesz. Néhány fő statok kivesznek (nem mondták mit, vagy nem figyeltem)
-Skill power - megint változtatnak kicsit, skill haste jobb lesz elvileg (jobban számít majd a képesség cooldownhoz, mint a skill power)
-Support station - gyógyítás gyorsaságán, újraélesztés idején változtatnak
-NPC pontosság - bugos volt (gyakorlatilag a megjelenés óta), jön a fix, nem fognak mindig fejbelőni (nem lesz 100%-os a pontosságuk)
-Banshee - ha megöl egy rugó, +10%-os sebzést kapsz rugók ellen (nyilván miután újraéledtél)
-Loadouts - nem várható 1.6-raLast Stand
Felszerelés normalizálás:
-256-os GS, függetlenül attól, hogy min állsz.
-Fő statok (életerő, tűzfegyver, elektronika) maxolva lesznek
-Egységesen lesznek skálázva bizonyos statok a felszerelésen (pisztoly sebzés, élet, stb.)
-Fegyver alapsebzés maximumra lesz állítva
-Páncél sebzés elnyelés maximumra lesz állítvaezek nyilván csak Last Standban
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32519 üzenetére
Arra esetleg nem gondolt senki, hogy nem a loot esik vissza, hanem, mivel az első héten kb. minden sz*r ami esik jó, mivel új gear kell teljesen, így több mindent éri meg elrakni, miközben később meg már egyre nehezebb olyan itemeket találni, amik valami pluszt hoznak? (eladod/szétszeded amit amúgy első héten elraktál volna)
Neem, biztos a gonosz Massive össze-vissza változtatgatja a lootot
(#32521) Snip3r_HUN
Nekem is volt időm kitapasztalni (bár azért 1200 helyett csak 600 órám van, mondjuk ennek 90%-a PVE), nem hiszem, hogy variálnak vele folyamatosan, csak első héten lelkesedés + tényleg elég sok mindent megéri elrakni -
DokiBaxxi
őstag
Van itt olyan esetleg, aki normálisan letesztelte a seekr szettet? Pl. milyen egy dedikált SMG builddel, stb.?
Én próbáltam de sajnos nincsenek normális kiegészítőim SMG-re (MP5), illetve a kesztyűmön is AR DMG van SMG helyett. -
DokiBaxxi
őstag
Na, sikerült egy Legendary Napalm Production Site
ha röviden akarom jellemezni: Dark Souls
Na de:
Kell min. 1 healer, aki nagyon érti a dolgát (first aid + reclaimer, és így ugye healing station minden bónusszal)
A többi 3 tag nem nagyon számít, csak legyen min. 1 DPS (nagyon nagy DPS-sel). Ajánlott egy sniper is, ehhez a fokozathoz nagyon jó, előnyösA healereket meg a gránátosokat kell elsősorban fókuszálni (ha jön shotis akkor nyilván azt), utána a turreteseket, first wave ügynököket, majd végül a heavyket és a csipákat. Persze nem szabad rusholni, végig fedezékben kell lenni és találni egy jó helyet ahol mind a négyen lehorgonyozhattok de nem nagyon tudnak rátok rusholni.
A Napalmot, amit mi csináltunk nem ajánlom, mert a végén ég az egész épület és ha nem vagytok benne az uzsidoboz hatáskörében, akkor nem lehet semmit se csinálni, a lootot is alig tudtuk felvenni.
Hogy megéri-e? Hááát.... Nem mondanám. Oké, exotic cache meg 350 PC de azon kívül... Ugyanúgy random szar loot, mint bárhol máshol, én pl. semmi használhatót nem kaptam.
-
DokiBaxxi
őstag
Sikerült bejutni, eddig hirtelen tapasztalatok:
-Könnyebb a mobokat ölni, de mi is gyorsabban halunk
-Sokkal, sokkal tovább töltenek a skillek, érdemes skill power-be fektetni
-Most már egytáltalán nem must-have a Barrett/Reckless mellény egy DPS karakternek (további tesztelésre vár, de eddig ez a tapasztalat), viszont armor helyett a health roll a felszereléseken még mindig kötelező (nem lehet variálni, hogy health vs CHD vagy ilyesmi, mert health nélkül összecsuklasz)
-Rengeteg a rugó DZ 7-8-9-ben
-DZ 7-8-9 tényleg hatalmas, kész labirintus az egész
-Contamination Event: nagyon nincs kész, tutorial ablakon a szöveg is hiányzik, illetve ha lemész a fertőzött területre, 10mp és meghalsz -
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Én MIKE-al szarozok egy jó fél órája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest