- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DokiBaxxi #36749 üzenetére
Én rugózok,aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök.
#36748 players111 :
Én egyébként gondolkodom,hogy megveszem PS4.
Ott van pörgés állandóan és csalók sincsenek.
Majd kipróbálom az xbox controllert (amit a rift-hez adtak) pc-n,mennyire tudok vele játszani.
És,ha megy,akkor vszínű behúzom PS-re.---------
Megnyitottam a UPlay-t.
És a Division-re azt írja,hogy letöltés.
WTF ?!
Fel volt telepítve !Lehet betörtek a fiókomba ?
--------
Nektek hány gigás a feltelepített játék ?
-
ZsyfKo
senior tag
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #34971 üzenetére
1.5-ben 70% volt az armor mitigation cap az tuti
Last standben a csapat tényleg sokat számit, de amint fentebb irtam, amikor 4en mentünk, sokszor elég buta randomokat kaptunk társaknak plusz erősebbek voltak az ellenfelek, amikor meg egyedül mentem, akkor érezhetően jobb társakat kaptam. Ezt nyilván kompenzálja ha 4őtök között nagyon jó a csapatmunka és szinergia
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #34412 üzenetére
Ezért nem jelölök én kukába semmit.
Ötletesek a heti sima láda terén a 2X50 Riker's kiiktatása a heti feladat, de ha jól emlékszem az elmúlt 3 héten biztosan volt minden alkalommal 50 Riker's, nem baj hamar megvan.
Még 30 standard item szétszedése és a 10 hard vagy ch. mission teljesítése 1 db sima heti láda díja a héten.
-
myckey
veterán
válasz
DokiBaxxi #34407 üzenetére
Persze, ennyire nem vagyok láma.
De ilyen is van, amit te mondasz.
A lakatot pedig én is szinte minden értelmes dologra használom, de azzal is vigyázni kell, nem minden esetben marad meg a lakat.
(#34410) swagger55
Értem én a tréfát.
De az biztos, hogy vannak anomáliák. Ilyen is , olyan is.
Annyi baj legyen.(#34408) arnikusz
Szépen gyűjtöd őket.
Nekem nincs kitartásom ennyit össze szedni, minden karakterrel.Örülök , ha lesz a héten 10 ilyen ládám.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DokiBaxxi #34353 üzenetére
Oldják már meg először a csítereket, aztán lehet ilyenekkel is foglalkozni...
Mindennel foglalkoznak, ha valaki talál valamilyen gyors farmolási lehetőséget, arra azonnal megy a brainstorming, hogy hogyan is lehetne 2 nap alatt kivenni a játékból. De hogy vannak, akik hónapok óta csítelnek (mert Ő így farmol), és semmi reakció, erre bezzeg semmi...PL tegnapi történés volt, kimentésünkre odajön egy négyes csapat, meglátták, hogy négyen vagyunk, elmentek, aztán csak látjuk, hogy a 4-ből 3 visszajön, buli lesz, lett is, belekezdtek, minden necces dolog nélkül lelőttük őket, a 4-ket meg elkaptuk, nem véletlenül nem jött fel a kimentésre, mert nála voltak jó cuccok, amik már nálam vannak azóta
Erre fel a négyesből visszajött 1 (akit még az előbb 3v4-ben simán lelőttünk), és 1v4-ben pikk-pakk lerendezett bennünket... Biztos semmi sem lett neki bekapcsolva...
De számtalan ilyen van.1.6-ban miért nincs plusz páncél? Mert nem tudják megoldani, hogy ne glitcheljenek? Valószínűleg fogalmuk sincs miért akad be, vagy olyan hibák vannak benne, ami miatt a javítás még nagyobb galibát okozott volna, így inkább nyúlnak az alapadatokhoz, semmint megoldanák a normális játék alap dolgait...
Jó lesz a last stand, igazi csíterparadicsom lesz, most már leaderboard-dal is. Grat, nem volt elég nagy az e-pénisz, még nagyobb kellett..Vagy amit még meg kellene oldani, az a véletlen rouge, ez a 19 másodperc egy baromság, mivel a legtöbb agyhalott, amikor pl lövünk egy manhunt bandát, és ugye lesz ott hirtelen néhány ember, aki 19 secet kap, a nyomorultja mit csinál? Elkezdi lőni a 19 secest, persze őt is lelövik a manhuntok utána, és köszönik szépen a segítséget, de nem, Ő egy barom, aki gondolkodni nem tud, csak nyomja a gombot.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #34353 üzenetére
Nem csak ultival volt a probléma, hanem a heal skillekkel is, hogy effektíve nincs értelme a sustained dps-nek, csak a burst-dmg-nek. Ha nem tudja kihealelni, akkor meg tudod ölni, ha nem, akkor meg nem. Részemről a 3-5-10x-es toughnessek is a kuka kategória, mert irgalmatlanul túlzás és így nem is lehet belőni a playerdamaget...
-
myckey
veterán
válasz
DokiBaxxi #33954 üzenetére
Akkor amit most használsz felszerelést, abból ugye a plusz páncél érték megy a kukába, ( a felszerelés módosítóról is ugrik ) csak az alap armor értékek maradnak.
Na de az 1.6-ban nem tudom a mostani cuccaimat átpörgetni? Az lesz páncélérték helyett, amit dob a random, azt joccakát?Lehet újra összeszedni a limlomot?
-
válasz
DokiBaxxi #33754 üzenetére
Látom már megint szakértesz...
Gondolom rengetegszer üldöztél már játékost/játékosokat ugye? Csak mert ha igen akkor tudnád, hogy így is elég nehéz valakibe 10 lövést beletolni amikor csak 50-70m előnye van (csak mert a counter abban a pillanatban nullázódik, hogy eltalálsz mást is) és te csak egyre jobban lemaradsz ha megállsz lövöldözni, ráadásul ezután már csak 20%-al lassul le aki vérzik, de ennek tetejébe már egy medkittel is megszabadulhat a debufftól.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
DokiBaxxi #33754 üzenetére
Olvasdel mit írtam és értelmezd újra. Nem azt írtam hogy kuka, hanem hogy kevésbé használható.
Az meg hogy mit írnak Marco-ék engem hidegen hagy, nem nézek youtube / twitch-es "pro" division játékosokat, mivel nagyrésze csaló... Marco-ra visszatérve amikor nem megy a felvétel nála épp olyan gyökér shit-talker mint pár tizenéves gyerek a játéban, lelőnek 4v1-be, beszólogatnak és megtapsolják a hulládat.(#33759) myckey: Engem nem zavar, csak azt mondom hogy az éremnek két oldala van, f@sza gyerek amiért segíti a játékosokat a videóival, de... a többit fentebb leírtam.
Béke.
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #33169 üzenetére
A lényeg röviden annyi, hogy az EAD értéked PvP-ben ahogy te is irtad 0,3-as szorzót kap (a 60% EAD-ból igy lesz 20%), viszont ez a 20% nem kivonással csökenti az ellenség armor mitigationjét (vagyis 32% mitigationból nem levonja a 20%-ot, hogy 12% legyen az ellenség mitigationje), hanem azzal a 20%-al csökkenti az ellenség mitigationjét. Vagyis 32% ellenséges armor mitigation-al számolva az a 30% fog csökkeni 20%-al, ezért szoroztam a 32-őt 0,8-al, (0,8-al szorozni = a 20%-ával csökkenteni).
-
válasz
DokiBaxxi #33167 üzenetére
Konkrétan a PTS2-n 1 legendary-val és 2 kör Last Stand-del indítottunk (igazán remek volt, hogy ilyen 4/6v8-at is sikerült tolni a remekül megtervezett rendszer miatt), előtte egyedül teszteltem a PTS1-et (már amikor hagyta mert az első fél óra játék után órákig nem tudtam visszajutni) illetve randomokkal próbáltam egy legendary-t. Másrészt nem 20%-ot negál hanem a damage mitigation 20%-át, azaz 32%-ból csinál 25,6%-ot azaz akárhogy számolom is csak 6,4% sebzés növekedés (amennyiben 60% armor dmg-ed van) márpedig ez lényegesen kevesebb mint amit most érhetsz el 1.5-ben. Persze mondhatnám, hogy valójában 2x ennyit játszottam, hiszen az idő másik felét azzal töltöttem, hogy szentségeltem a delta miatt amik után rendszeresen azért nem engedett vissza mert, hogy "tele a szerver".
Elárulod, hogy hány óta PTS játék szükséges ahhoz, hogy véleményt legyen szabad formálnom a tapasztalt problémákról, csak mert akkor ahhoz tartanám magam? Komolyan! -
ceripapa
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #33169 üzenetére
60% ARP eseten
Pvp : Ahogy fentebb írtak igy működik , + csökkent a armor damage is , eddig azért érte meg mert 20%t vittél le 55-57%-bol, ami 11 % környéken volt , ergo 43%-ról felment a sebzesed 54%-ra ami 25% damage boost.Pve multiplikativ bónusz ergo 60% , 1,6 damage szorzó lila, sárga hős Mobok ellen akinek a base hp bárónő kívül van hp barja.
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #33167 üzenetére
Nem tudom igy számoltál-e, de gondoltam leirom, hogy ha 1.5-höz képest az EAD képletén nem változtattak, akkor PvP-ben az EAD ugy müködik az általad irt számoknál, hogy
a 60% EAD *0,3 = 20%, ez 32% armor mitigation esetén azt jelenti, hogy 32%*(1-0,2) = 25.6% mitigation lesz belőle, vagyis a 60% EAD az kb 32-25,6 = 6.4 % plusz sebzés.
Ez nem vagyok benne biztos hogy annyira jó, 1.5-ben azért jó az EAD mert minor attribute, PTS-ben meg ugye major lett. Na meg ugye 1.5-ben a mitigation inkább 50-55% és a feletti.
-
válasz
DokiBaxxi #33156 üzenetére
Az első héten volt pár órám rá (persze fél óránál többet egyhuzamban sosem sikerül mert kivágott deltával), ha már a meglátásomat akarod kikezdeni.
Enemy armor dmg? Minek, alig van armor így sokat nem nyersz azzal ha arra gyúrsz. A HP meg igenis must have mert egy bizonyos tier felett sokkal többet nyersz a felszerelésre rollolható HP-val mintha staminát kalibrálnál rá (lásd Marco 1.6-os videóját) nincs értelme staminára vagy firearmsra fókuszálni különösebben mert elektronika nélkül legfeljebb glass cannon leszel és egy elektronikás játékos kiröhög miközben agyonlő mobile/smart coverből miközben pár mp-enként 0-ról teljes overhealbe tolja magát miközben te majd szétdurransz az erőlködéstől, hogy szétlődd (lásd Marco videóját megint). CHC/CHD mint build diversity, mióta?
Majd most esetleg a PTS3-tól már lehet lesz build diversity amennyiben végre átgondolták a dolgokat, de a PTS1/2 nyomokban sem utalt arra, hogy lenne. -
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #33147 üzenetére
Hidd el ők is és én is. Mindenki előjön az ötleteivel, sőt annak százaival és azzal, hogy teszteletlen koncepciókat építenek be a ptsbe olyan mértékben felerősítik ezt a káoszt, hogy egyrészt a tényleg jó ötletek nem tűnnek ki, másrészt pártoskodáshoz vezet.
A legújabb videóban a kedves youtuber beállítja, hogy a közösség/játékosok a hibásak, hogy ilyen a játék/a Reddit. Csak azt felejtette ki, hogy vajon mennyire játszottak közre a nem betartott ígéretek, a downgrading és a nyilvánvaló hibák a patchek során.
szerk. akkor egyről beszélünk.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #33037 üzenetére
Ez már így marad, mostanában úgyis Survival, HVT és csak ritkán megyek DZ-be- ha van csapat, mától meg megint UG. ( De talán a stashba van amit erre pörgettem)
És igen ha csapatban megyünk, van egy nagyon jó support Tettes/Játékostárs aki érti a dolgát.
Ahogy írja Sniper és tegnap Anonymus is kifejtette a kezdeményezést tilos átengedni én már az árnyékra is lövök a DZ-ben.És egyáltalán nem kötekedés, jól írod, de 1.6-ig most a nem felrakott Frontline-t próbálgatom és Tommy Gunt +Thomson 1928M-et vadászok.
Még egy a Vendor kínálatban lévő Lvoa-C-et ( Farkasverem, BOO, és DZ 3 ) érdemes beszerezni.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32986 üzenetére
Nem, abban a következő grafikonon látható tendencia volt a motiváció. Amelyen már most látható, hogy az ugyan nem teljes, de reprezentatívnak tekinthető minta már nem elégedett.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32755 üzenetére
Igen, csak megint kezdenek kiesni a csontvázak a szekrényből. A nagy dirrel-durral beharangozott 80k ajándék hp melett elfelejtettek szólni, hogy a 1 stamina pont = 30 hp lefelezték.
Stamina stealth nerfed in PTS week 2
szerk. nem tudom ez mennyire lesz probléma, de amikor kiderül valami, amit nem tettek bele a patch notesba, az mindig sz@rul sült el
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32703 üzenetére
Urban MDR tényleg érdekes lesz, van benne potenciál ( lehet még túl sok is) mert egyrészt ugye van nálad 1000-1600 lőszer hozzá (Lone Starral duplája
), viszont még nem láttam élőben játékosnál, nemhogy esett volna. Lehet át kéne gondolniuk, hogy tényleg be kell-e zárni a Survivalba, vagy legyen máshonnan is megszerezhető. szerk. Tényleg, exotic cache. Úgy már nem para, bár luck kérdése
(#32705) ceripapa
A probléma ebben az esetben az, hogy ugyanazt, ugyanonnan, sokadszorra. De majd kiderül, hogy mennyire lesz cancer.(#32704) cain69
Szerintem van, de ha az alapok el vannak cseszve (amik el vannak), akkor ott nem sok mindent lehet tenni. Egyébként csak hogy színesítsem, az 1.3-ig esett 182-es Caucedusnál marad a 3 talentből kettő, ami az eredti (1.5-ös talentlista) és az első helyre teszi az új talentet (ahol a Coolheaded volt), no random talentek. -
ceripapa
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #32695 üzenetére
Milyen nerfre gondolsz ?
eddig volt kb 20% skill hastem heal abilitykre még 15% , ez most már viszont még jobb lesz XDfelmegy majd ha mindenen 10% a max akkor 30% + 15% set + 15% vért ( only heal )
45% skill haste, és 60% skill haste heal skillekre :] awesomeNem mindent kell ujrafarmolni, táskát , pisztolyövet nem kell , meg a maskot sem . a többi 3-t igen.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32606 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem. Amit pörgettél, azt továbbra is pörgetheted, de ha az pont nem az armor volt, akkor elméletileg rajta marad az amit kidobott az armor helyére (ahova eredetileg ment volna a hp is).
(#32607) cain69
Ez az elejétől egyértelmű, csak az volt eddig a mondás, hogy
vagy az armor helyére megy a hasonló mennyiségű hp.
vagy ha az armort ráforgattad, akkor valami a poolból és forgathatod ha akarod(#32605) Snip3r_HUN
Persze. -
válasz
DokiBaxxi #32596 üzenetére
"kapunk "ajándékba" 80k életet, cserébe pár gear elemtől ezt elveszik, hogy válasszunk mást."
dafuq, fényt kaptak? amikor elvették az armort, azzal egycsapásra átállították a geareket armor metáról healthre. voltak még egyéb hátulütői is, de egyértelmű volt már a pts felkapcsolása előtt is, hogy ez lesz az új must have. így legalább esély lesz némi diverzitásra.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #32520 üzenetére
Ahogy Sniper- mondja van belenyúlás a lootba, így nem véletlen, hogy többször is leírjuk, hogy a patchot követő héten, de különösen az első két napon csak farmolás nagyon és a 4 karakteren plussz a stashba elrakni a jó dolgokat.
Még egy a Reclaimert nàlam nagyon dobálja az elmúlt 4 napban, a Frontline mellett azt is rakom el.
1.6 napján a következő lesz a teendő listámon- PVE területen a bossok, UG, napik és DZ és ezt ismétlem péntekig.
1.5 ben szombaton már volt loot minőség csökkenés. -
pottyoske197
tag
válasz
DokiBaxxi #32311 üzenetére
En meg survivalba mindig Mike -ot kapok ha sikerul a kimentesem Soha nem jott vissza a jatek, ha elhalok akkor siman mutatja a szamlalot de ha sikerul eddig egyszer sem lattam aveget. Nem ertem
Ha tudnatok erre egy megoldast ?? maskepp siman megy ritkan havonta egyszer dob ki delta vagy Mike al de survivalon mindig
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #32329 üzenetére
Barrett eddig se volt must have DPS-re amugy, igazi DPS-re nem a legjobb, mert egy igazi DPS karakteren elnyomod a booster shotot meg a pulse-t aztán lősz, és ugy meg a barret +10% armor-t ad, az meg nem sokat segit neked a sebzés kiosztásában. Hibrid pl DPS tank karakterekre jó szerintem. Skillpoweres karakternek se mindnek must have, healernek jobb a rapid szvsz.
(#32330) ceripapa heal ládára nem tennék duration módisítót, általába reclaimer használja annak meg ha van egy kis képzettsége ugyis visszajön a láda mire lejárna. Inkább hatósugár növelőt hogy a csapatod jobban tudjon mozogni vagy heal gyorsitót. Szintén szvsz.
-
VTom
veterán
válasz
DokiBaxxi #32196 üzenetére
Eeej, égi szép idők, mikor a négyes manhunt bandán egy teljes DZ szintet buktam, mire meguntam rájuk menni egyedül.
Egyékbént ez tényleg fair dolog azokkal, akik nem akarnak PvP-zni, csak farmolni járnak DZ-be.
(#32198) arnikusz Csak az XP-ről és a pénzről szól nem? Kulcsot szerintem bukod..
(#32203) swagger55 Kulcs bossoktól is esik, nem csak játékostól. Csak játékostól több. Szerintem nincs ezzel baj, hogy a DZ-ben meghagyják a motívációt a PvP-re.
-
pzstm
titán
-
ceripapa
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #32196 üzenetére
Sztem ez inkább bug volt ami bennmaradt
, XD
arnikusz : rajta vagyok még 20 perc és lejön aztán ha van 19:00-től PTS huzom fel az arcom :] . Banshee-re milyen változást akarnak ? Vgy miért ment a sírás ?
Legendary mission-re én is , van tank karim XD szóval mehetünk XD ha van valakinek kedve csatlakozni majd :].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest