-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #10476 üzenetére
Igazan faja lenne 7 tarsammal dzben apritani!
A raid nem azt jelenti, hogy a parti számát megemelik. Hanem egy olyan küldetés (doungeon) ahol csak 8ember képes átverekedni magát mert annyira nehéz. Vagyis általában ezt jelenti, az hogy a The Division-ban is ez lesz e az még talány.
De a DZ az nem PVE. A raid pedig PVE. Szóval ettől DZ-ben nem mehettek többen együtt.
-
-
VTom
veterán
válasz
RECSKA #10121 üzenetére
Szerintem én tudom a megoldást, nálunk olt az összes!
RazoR-ral bementünk kb. fél egy körül, hát, nem olt egyszerű, ennyi NPC-t még nem láttam egy helyen, 10-esével jöttek a kimenekítési ponton, minden irányból, de még a szomszéd ház állványzatáról is minket lőttek.
Azért nagy nehezen sikerült kihúznunk halálozás nélkül, és menekítettünk is ki jó pár cuccot, de kifele menet már inkább csak a mellékutcákon lopakodtunk
Egyébként baromi jó élmény voltMi még nem untuk meg a játékot
-
aerosmith
őstag
válasz
RECSKA #10068 üzenetére
Hogyan riportolhatunk fszfejet?
Aki nem akarja elfogadni hogy kirakják challenge befejezése előtt, hogy a leader haverjai bejöhessenek.
-
duvi
nagyúr
-
ßrainiac
addikt
válasz
RECSKA #10040 üzenetére
TS-t be tudod allitani hogy hangra aktivalja a mikit, eleg pontosan beallithatod csuszkaval es tesztelgetheted, hogy akar halk beszedre, vagy inkabb csak akkor aktivalja a mikit ha hangosabban szolalsz meg.
Igy mindig hallanak TS-en, a jatekban meg csak akkor ha nyomod a gombot.
-
vendingo
veterán
Bakker, a procim akadt ki. 4.4Ghz-re volt húzva, és amióta alap órajelen ketyeg azóta nem produkálta a jelenséget, viszont amit furcsállok, hogy azóta a VGA +10-13 fokkal magasabb hőfokot ért el játék közben.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de most az a jó, hogy működik.
A 3.3Ghz-nek is megvan a hátránya, azóta meg néha micro laggol a játék, de nem vészes.
Nem akar nekem összejönni -
i4590K
HD7870 2GB
16.3.1 Crimson driverrel is tökéletesen fut 2048x1152 felbontáson (nyilván nem 60 fps-kel, csak 35-50, high/middle grafikai beállításnál)És még egyetlen villódzó textúrát sem láttam, ami az összes high-end gamernél előjött...
Szóval elég nagy az anomália , nem csak a driverrel van gond.
-
kinghaxor
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Akkor megpróbálom hardon azt a küldetést és mellette megcsinálom a napi hardot is. Apropó értelmes tervrajzot hol lehet kapni? Csak dz-ben van? Azt tudom hogy ott láttam safe house-ban de ha jól emlékszem dz rank-hoz van kötve. Talán 30-at kell elérni hozzájuk ha minden igaz. Dz-n kívül is lehet ilyeneket venni?
-
kinghaxor
aktív tag
Sajnálattal hallom. Ezen kívül van még valamilyen köztudott praktika amivel normálisabb cuccokhoz lehet jutni? Olyan helyek, küldetések amit érdemes farmolni? Tegnap lettem 30-as és elég gyenge vagyok még. A napi hard küldetés az megy egyedül is de a chalenge az csapatban is sok. Nem sebzek valami sokat. 50-55 ezer közötti a dps, az élet majdnem ugyan ennyi, az elektronikám meg 20 körül van. Még a lila cuccaim másodlagos tulajdonságai sem aktívak mert semmiből se tudtam elérni a küszöböt.
-
Hunner
senior tag
Dettozom, nagy favorit nálam is a Division bőrkabát, bár a Dune Jacket-et hordtam mióta meglett, és fogom is még, tetszik a színe
(#9695) oneal1: Igen, javították, már van XP vesztés, de minimális a régihez képest. lvl50 környékén egy sima halál 2k xp, egy lvl1 rogue halál szintén 2k xp
-
prokxy
veterán
Nekem kb ugyanúgy van belőve az AK, mint neked, picit több a damom vele (elég jóra sikeredett, 154k). Próbáltam a többi fegyót, de nekem ez jött be a legjobban. Mindkét talentje aktív, 26% krit és +24% dam fejre.
Ma meglesz a DZ50 remélem és akkor kipróbálom az Augot (EMS szerint naon fasza), meg kéne vmi M1A gold fegyó. Vector nekem közelre adta, távolra elég szar. Cascadius vagy mi az pedig jó-jó, de az AK-t nem éri utol. Ja igen, még a leg ACR-E-t akarom kipróbálni, az meg Zero favoritja! -
.LnB
titán
Jó tegnap pont volt kettő ilyen rambo gondolatom
Gondoltam le 1v1-ezem azt a maradékot. Kicsin múlt. Meg belefért.
Egyébként tegnap ugye megcsináltam a Caduceus-t és 100feletti DPS-em van vele elméletileg. De mikor nyomtuk az első Challange kört, közben visszatettem az AK-t. Valahogy azt jobbnak éreztem. Oké, hogy nagyobb a DPS, de kicsit kisebb a Caduceus sebzése. Ezért ma mág kipróbálom, de úgy, hogy tegnap nagyon kellett a DPS inkább az AK-val nyomtam. Egy erősebb DPS-es csapatba lehet elég lesz a Caduceus. Próbálgatom még majd.
Végén nem tudom figyeltél e de mindig előrerohanok lelőni a két snipert egyedül (Vectorral pite), és az nagy segítség ám.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Meg challenge is.
(ugyanazt a küldetést kellett hard-on, meg challenge-en tolni)
(#9418) bulikavagyok
Volt már, de pár dolog fura nekem azon a cuccon. Egy az, hogy hol vannak a kábelek, a másik meg hogy nézzétek a kontrollert, nem arra mozog a karakter, amerre irányítja az ember. -
warcat
veterán
Minden a kapott talenteken múlik,meg hogy tudod-e aktiválni őket persze.Egy lila könnyen elverheti a high end párját,ha belenyúltál 2 remek talentbe (és ez nem is olyan nehéz most,hogy Bullet King farm van,sok fegyver esik)
Az AK nagyon jó,de érteni kell hozzá kicsit.Kellene a balanced,esetleg accurate roll rá,majd pedig stability/accuracy modok rá,mert nagyon ránt felfelé,ez azonban megszüntethető!
Fontos,hogy assault rifleként használjuk,tehát: nem mozgunk közben és 3-4-es rövid sorozatokat adunk le vele.
A fenti dolgokkal egy durván rángatós fegyverből fejlövős "csak rámutatok a célpontra"-csoda lesz,olyan,mint a lézer.
Pluszpont,hogy szeretem a hangjátA Vector elképesztően brutális közelre,viszont kötelező majdnem hozzá az expanded high end tár 100% vagy feletti értékkel (hogy a tár pont elérje a 40-et,nyilván nem halsz bele ha nem annyi,de na).Itt a 100%+critdam kombós tár elég trükkös lehet míg összejön,én pont bemákoltam 5. próbálkozásra.Accuracy,initial bullet stability,horizontal stability kell rá
@storm3: nem véletlen Netflixezek közben
Tunnel gyorsabb lenne? Fene tudja,de biztos nem esik annyi hozzávaló gyártáshoz. SSDvel egy kör <perc alatt tartható, a csóka nálam azonnal becsuklik a Vectortól,ha lassan halnál túl jó gear miatt,akkor egyrészt át lehet öltözni/levenni, vagy ráhasalsz egy gránátra.
-
-
pzstm
titán
vegyes skilleket használnak aktívan. Tegnap mi is elmentünk lincoln challengere is Phoenix creditért. Smart coverem volt damages, neki healthes és kétfajta pulse meg egy damage resistance heal ment általában alul folyamatosan. Midassal olyan 70ezer körüli criticalokat mentem. Kés a vajon úgy mentünk át a lincoln tunnelen, pláne hogy az alagút megvédős részre megmutattak egy olyan glitchet, hogy behaltunk
-
Sebestyen01
őstag
Kell oda a taktika es a pofazas team speaken, bar mi multkor 4 en 2 ts-en voltunk, ugy toltuk le, abbol egy ember sosem beszel, o a csendes pusztitonk
EMS-nek 20pluszk az elektronikaja o jol tud skillezni, aki meg marad az daral
Vector kozelre egy tar egy 32es arany ipse
-
warcat
veterán
Saját bázison,special gear vendor, a tech wingben van a rekalibrálós állomás mellett.
40 óra múlva reset amúgy,gondolom az épp elérhető receptek is cserélődni fognak(ezt tudja valaki?),hát volna még mit megvenni.
Én csak az extended mag receptet(ezt szerintem ne hagyjátok ott) meg a CQ optikáét vettem meg eddig,hiába na,vasárnap lett meg a 30 -
VTom
veterán
Én azt nem értem, hogy mit várnak egy RPG elemekkel ellátott modern korban játszódó játéktól. Minden fantasy RPG-ben negyvenet kell ráütni baltával a boss-ra, hogy meghaljon. Itt nem balta van, hanem lőfegyver. Tehát negyvenet kell belelőni. Nekem ezzel semmi bajom sincs.
A butított grafikán meg mindig mosolygok, mutassanak egy játékot, ami akár a közelébe megy annak a részletességnek, ami a Division--ben van, és így fut gyakorlatilag bármilyen konfigon.
Ahhoz, hogy minden fullon legyen, csúcskártya kell, és ez így is van jól, de toltuk egy sráccal, aki gtx760-nal tolja, és azon is gyönyörűen fut neki.Egyébként szerintem direkt lett ilyen a cikk, növelik a látogatók számát, ha nem állnak be a sorba.
A játéknak meg a negatív reklám is reklámNálam egyelőre az év játéka, ha jönnek a DLC-k tuti megveszem a season pass-t.
Ahogy nézem a felhozatalt, nem is nagyon lesz ami kiüsse a nyeregből, max a Wildlands.
-
.LnB
titán
Bakker... jelzi az oldal, hogy három olvasatlan komment. Benézek a topikba, nincs semmi új komment. Hmm.. mondom ez mi? Bugos? Aztán gondoltam ránézek a Prémium opciókra, és lám, véletlen el voltak rejtve a kommentjeid.
Biztos telefonról félrenyomtam megint. Múltkor a sajátomat rejtettem el, az érdekesebb volt.
-
Anonymus23
veterán
Nincs erre valami tutorial, hogy a kiegészítőknél mi az ami számít, mit hogyan érdemes?
Mármint ha a DPS-re megyek rá, akkor elég főleg csak azokat a kiegeket felrakni ahol magasabb a fegyver érték, a többit meg egalizálva, azaz csak az ottani számok számítanak?
Az stim, hogy vannak plusz funkciók, amik nagyon jól jönnek, pl nagyobb lőszerkapacitás, elitek elleni plusz DP, de azokat nem nagyon lehet nevesíteni...Én mindig próbáltam hogy a tűzerő és a HP az közel hasonló legyen, vagy a halott ellenfél nem sebez alapon jobb ha minél előbb kinyírom, és inkább a tűzerőre menjen rá az ember?
Azt észrevettem, hogy így 40 felett már nem olyanok a reflexeim mint korábban, és óvatos duhajként inkább sniperrel mentem legtöbbször (más játékokban) de itt nem találtam még olyat, ami valóban jó lenne a célnak, túl keveset ad be, illetve páncél ellen még nem tudtam hatékonyat találni... -
mk86
tag
Tényleg. Nyomtam CS:go-t, bár nem sokat, de nem a játékosok miatt, hanem mert a program szerintem egy forintot nem ér. Ez a játék nem 3-4 ezer forintba kerül bármikor, úgyhogy egyelőre talán nem híg a felhozatal annyira. Szívesen mászkálnék én is csapatban a fekete zónában, hunmk néven futok, jelenleg 12-es szinttel.
-
Gaben1987
tag
-
Gaben1987
tag
Dedike1985 te vagy az?
Itt gabesz752
Jó játék volt a tegnapi! Nagyon jól összedolgoztunk 4-en, utána 2-en. Valamit kezdeni kellene a beszéddel, mert sokszor hasznos lett volna. (pl. amikor eltévedtünk a metróban, én meg ott álltam a boss előtt 5 percig, mire megtaláltatok). Hiába van beállítva - most már automatikusra - a mikrofon, nem jelez, hogy beszélek.
Chatelni hogy lehet?Este 8-tól ma is fent leszek, de nem hajnal 1ig, mint ma, mert alig bírtam bejönni 6-ra dolgozni
-
.LnB
titán
Lehet róla szó, csak nem tudok dumálni: :/ Discor-dal toljátok? Mert akkor majd felmegyek.
(#7418) orichalcos: Mint minden MMO-ban.
Csak lehetne 50 a cap. Ahhoz jó lenne ez a 4óra alatt lvl7. De gondolom jól belassul majd a szintezés, ami nagyon helyes!
(#7420) norti Alapjáraton mindenki rohan manapság. Én is szoktam olyan játékokban amin csak túl akarok lenni. De itt nem. Sokan meg lehet rusholnak az SSD-ért, amit teljesen megértek.
SSD Championship Rush Event Season 1:
Hogy áll a verseny? Ki vezet? Westlake?
-
VTom
veterán
Így van, minden játékban vannak ilyenek, akiknek az számít, hogy minnél előbb végigérjenek, nekem nem ez a fontos, én ki akarom élvezni a pénzemért.
Én szeretem a gyűjtögetős, keresgélős részeket, szeretem felfedezni, ezért játszom szinte csak open world játékokkal.
Van amikor meg csak simán sétálgatok, és gyönyörködök a látványban, mert éppen ahhoz van kedvem, az kapcsol ki.Nincs ezzel semmi baj.
-
LÁZ
addikt
no igen, még azért kicsit verem az asztalt, már csak elvből is, de leirták magukat, az biztos, meg spóroltak nekem 10k-t, úgy néz ki gold lesz belőle nekem is, bár szerettem volna egy fémtokot legalább, szeretem a fizikai dolgokat
@Ori: thx, irtam, de lehet közben ő is kapott még 1 emailt, hogy bukó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest