-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
EXA
aktív tag
Melyik most a legjobb sniper fegyver a játékban?
-
EXA
aktív tag
És hányas szinten lehet gearelődni? Tegnap 3,4-ben irtottuk a bossokat,de egy jó cuccot sem dobott amivel feljebb tornázhattam volna a karakter statjait, pedig még 100k dps-em sincs.
-
EXA
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #9140 üzenetére
Az 5,6-ot van értelme 4-nél kevesebb emberrel megpróbálni?
-
EXA
aktív tag
Kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós a sztori után a PVE rész.
-
EXA
aktív tag
Remélem a teljes változatban is ilyen karakterkreálás lesz.
-
EXA
aktív tag
Raid szerűség nem lesz benne, ahol például egy 8 fős csapattal kell menni és úgy irtani az elég komoly NPC-ket?
-
EXA
aktív tag
Van arra esély,hogy a nyílt bétai kliens valamennyivel több tartalommal érkezik?
-
EXA
aktív tag
Nem bírtam ki. Előrendeltem az 576-tól.
-
EXA
aktív tag
Jó kis update ezaz
-
EXA
aktív tag
Amúgy nV-s lesz a játék?
-
EXA
aktív tag
Nagyon szép a játék.
Ha a PC-s ennél szebb lesz, az nagyon jó. -
EXA
aktív tag
Az AMD is fog csinálni drivert a Division bétához?
Vagy ez most egy jó vicc volt? -
EXA
aktív tag
Már húzom lefele én is.
Ha 1-kor kezd majd az nagyon jó.
-
EXA
aktív tag
Én még a béta kulcsot sem kaptam meg amivel hozzá tudom adni a játékot a uplayhez.
-
EXA
aktív tag
Mennyire részletes a karaktergenerálás?
-
EXA
aktív tag
Érdekes. A shieldről van valami információ? Dark Zone-ban nem tudom elképzelni,hogy a nagy utcákon shieldel mászkálnak főleg, hogy eléggé fedezékharc orientált a játék.
-
EXA
aktív tag
Egy DPS más fegyverekkel fog nyomulni, mint mondjuk egy healer?
-
EXA
aktív tag
Én mondjuk nem nagyon örülnék,ha mondjuk a Dark Zone tele lenne szeméttel meg autóronccsal, mert ezzel együtt valószínűleg a mozgástér is szűkülne, ami nem olyan biztos, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest