-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #29341 üzenetére
Megnéztem, de a számokba nem kavar be, persze simán lehet, hogy lövés közben viszont igen...
Nem rossz ötlet.
Most vettem észre, hogy volt még 2,5% visszarúgás csökkentés, és így volt 13,8, ezt levettem, de most meg 14,2% a számok alapján a plusz sebzés. Tényleg nincs már semmi ilyen rajta.
Majd még kísérletezgetek, ha lesz időm... -
DokiBaxxi
őstag
válasz
nyamsas #27991 üzenetére
Nem tudom, hogy szoktátok csinálni, de nem szabad rusholni a Hunterre. Meglövöd párszor, ő egy ilyen 3-4x healeli magát aztán előbb-utóbb adódik lehetőség, amikor le tudjátok lőni. Feltéve, hogy van megfelelő gearetek. Én úgy szoktam a geart csinálni, hogy mire beérek a DZ-be legyen pár lilám, esetleg 1-2 sárga. DZ-ben aztán azonnal min. 1 sárga fegyver és törekszek a kék gear cuccokat sárgára cserélni. Meg, persze egy First Aid skill és egy Turret be van rakva, meg 3 medkit.
-
arnikusz
veterán
válasz
nyamsas #27144 üzenetére
LMB-s boss dobta?
Gratula, én beraktam a hírességek csarnokába a Megállító mellé a Stash-ba.
Tegnap meddig farmoltátok a CS-t?
Mikor elváltunk látom megvan a 2000- gyorsan vettem 6db ládát 100 PxC-be.
Tényleg kevés az a 2000-res határ.
Megvettem az AUG-ot, de nézem, hogy van egy ilyen MP5 a táskában. -
arnikusz
veterán
-
válasz
nyamsas #25856 üzenetére
Firecrest taktikus jo. Megfogja a mobokat, kozbe a dpsek olhetik oket.
Okos nincs, pulse semmit sem er.
En a taktikusom firecrest rakom, szerintem nagyon jo support kari valik majd belole, olyannak kepzelem el, mint az 1.3ban a reclaimerem. De kiderul. Tegnap csak osszedobaltam a szettet, es lett 300 szivossag meg 200 elektro, modositok nelkul. Hetvegen majd felepitem.
-
válasz
nyamsas #25847 üzenetére
Taktikus 3. Bonuszat 1db sarga taskaval megtriplazod. Ertelmet vesztette. 2. Bonusza szinten felesleges ( rakj a tokra kepzettseggyorsitast es voala )
A firecrest 3as bonusza nagyon jo.
Amugy miert kellene taktikus? Okosfedezek semmit sem er. Pulse meg annyit se. Support kari megvaltozott 1.4be, nagyoj csunyan...
-
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
nyamsas #25022 üzenetére
Nem hiszem, hogy Bug. Nálam is csinálta ezt a játék mindaddig még erősebbre nem cseréltem a videó kártyát. Ezzel a textúra hibával és a folyamatos betöltési problémával azóta nem találkoztam mióta a kari bírja a játékot. Lehet nem jó a tipp, de nálam megszűnt ez a probléma.
Ami viszont mostanában megkeseríti az életemet az a hibaüzenet nélküli kifagyás és teljes játék újraindítás. Valószínűsítem, hogy az Nvidia frissítés tette be a kaput, mert azóta tapasztalom ezt a hibát. Le is kaptam a frissítést, de még nem volt elég időm tesztelni, hogy megoldottam-e vele a bajt.
-
válasz
nyamsas #24622 üzenetére
Normalizálódni fog, minden héten játszottunk több órát PTS (pre 1.4) DZ-ben, amíg nem találkozol hackerekkel, teljesen egyenrangú a harc, édesmindegy, ki miben van, nincs nagyon OP fegyver meg skill sem ott most, max. egyik-másik kicsit jobb. Tehát annak ellenére, hogy nem csinálnak kifejezetten semmit a PvP résszel, a sok változás eléggé balanszolja azt is.
Szóval el lehet felejteni a pár mpig tartó MP7 darahullámokat vagy az M1A smart cover one-shotokat, nem lesz ilyen, egy G36/AK-val is le tudsz végre szedni szinte bárkit, aki nem cheater. Főleg ha elnyomtok közben egy Tactical Linket, ami viszont sajnos annyira erős lett, hogy nem igazán értjük, miért nem nerfelték még. Mondjuk cserébe a Recovery Linket is lehet ellene használni, már ha marad ideje elnyomni az ellenfélnek
És akkor a Banshee szetről még nem is beszéltem.
Tényleg csak az anticheater program hiányzik, illetve én még kiszedném a gránátokon kívül az összes skillre épülő "sci-fi" opciót is, mint sticky, smart cover, stb., hogy tényleg csak a tudáson múljon az egymás elleni harc. Bár a nerfekkel ezek sem szólnak már bele annyira a játékba, mégis zavaróak néha.
-
RazoR
veterán
válasz
nyamsas #24622 üzenetére
Tomi hsz-e nem is neked szólt! Viszont arra kérnék mindenkit, hogy most tegyünk pontot ennek a témának a végére és fejezzük be a személyeskedést! Mindenkinek megvan a saját véleménye és ezt tartsuk tiszteletben, ne akarjuk ráerőltetni a másikra a sajátunkat! A következő ilyen jellegű hsz törölve lesz!
-
RazoR
veterán
válasz
nyamsas #24607 üzenetére
Értem én, de jelenlegi állapotában farmolásra alkalmatlan a DZ. Túl erősek a mobok! A pvp meg hát...csak egyszer kell ráérezni és onnantól csak azért fogsz bejárni!
Az utolsó mondatodat ignorálom, mert nem akarok mégegyszer belemenni, hogy ki a normális player és ki nem...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
nyamsas #21380 üzenetére
Belepörgettem, nem láttam semmi durva dolgot ami felkeltette volna az érdeklődésemet, hogy őszinte legyek hangot nem tettem rá, nem izgat a véleménye, ha rinyálást akarok csak random választok egy oldalt itt prohardveren és elolvasom az első 10 hsz-t
az övé nem izgat.
Egyébként tényleg OP a smart cover, mindenhez azt használunk, már pvp-ben is egyre jobban elterjed.
Na amiatt lehetne sírni ha azt nerfelik, mert ez a G36 nerf lófasz, de ha a smart covert nerfelik azt meg fogjuk érezni. -
KaYaK
tag
válasz
nyamsas #21382 üzenetére
Köszi!
Ma végre dobott a Falcon heroic egy sentry glovest de azon kívül a többi 240GS cuccok....
Biztos lesznek változások megint a set bonuszokat illetően annyi szent! De mar ebben a fórumban is ki lett vesezve hogy hiába a sentry/ striker Nerf attól meg igen is használhatóak maradtak külön külön is sőt valaki Firecest es az egyéb új cuccokbol rakott össze ütős buildet!
Hajra UBI nerfre fel van meg itt potenciál! -
KaYaK
tag
válasz
nyamsas #21380 üzenetére
Nem értem mi a probléma ezzel?
Ha már nerfelik a G36-ot kénytelen az ember a legdurvább fegyverhez és eszközökhöz nyúlni.... az oldalfegyverhez...Gyerünk ezt is azonnal nerfelni!!!! Gyorsan kijavitani nehogy már egy pisztoly erősebb legyen mint egy shotgun?
Hajrá UBI...Ma a nerf után végre az UG dobott egy csapásmérőt is...
Valami nem jó biztos elromlott gondoltam de a végén minden rendbe jött:
BLIND blind hátán ezaz... Tele a padlás legalább lehet vele creditet keresni ...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
nyamsas #21244 üzenetére
Ezt már megbeszéltük, egyszerűbb 1 dolgot nerfelni mint az összes többit buffolni + a mobokat is mindenhol, hogy megmaradjon a balance. Lényeg úgyis ugyan az, ha nerfelnek, ha buffolnak, jelenleg túl erős a többi fegyverhez és a mobokhoz képest, és bármelyiket csinálnák, nem lenne ennyire jó a nerf vagy buff után.
-
válasz
nyamsas #19991 üzenetére
lenne értelme most betenniük? az m1a van annyira népszerű a saját osztályán belül, mint az aug és a vector együtt az smgken belül. a maradék m44et használ, vagy valamilyen más félautomatát. srs-t szinte senki, eseleg ha esett valami überjó. ide most még jön az svd. valóban kellene még az m700 is, vagy csak egy újabb skin lenne, amit senki nem használ?
-
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
nyamsas #17296 üzenetére
Na, nekik is eszükbe jutott amit írtam korábban, hogyan kellene megoldani a bracketekbe visszajárás gondját:
Gear Score will now only take into account the equipped weapon with the highest Gear Score, and discard the other two. This will prevent players from equipping low quality weapons to voluntarily reduce their Gear Score.
he-he
The extraction departure timer once the helicopter arrived has been increased to 60 seconds.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
nyamsas #16604 üzenetére
Az hogy a tisztességes játékosok ellen tudok érvényesülni, még nem jelenti azt hogy nincs tele a t*köm a csalókkal !
A barátocskám jelzőt meg inkább hagyjuk nem hiszem hogy ismerjük egymást...
(#16606) Maxtreme: report mindig megy képpel mellékelve, videózni meg amúgy sem szoktam.
-
warcat
veterán
válasz
nyamsas #14237 üzenetére
A hackerek falon keresztül is lelövik,vagy max odateleportál mellé,ennyi "hasznuk" van
Amúgy az ami kialakult teljesen előrelátható volt, kb 2 reakció van amikor 10000000RPm-el oneshotolnak a pálya másik végéről:-undorral kilép
-letölti/megszerzi a hacket és "visszaadja" kéretlenül mindenkinek amit elszenvedettEzért is fontos,hogy ki legyenek bannolva véglegesen és folyamatosan vagy elzüllenek az erkölcsök
-
szallasi007
őstag
válasz
nyamsas #7606 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de Standardhoz max akkor kapsz bármit is ha close és open betát toltad, ha nem akkor semmit nem fogsz kapni, ha meg nem tudod hol kell átvenni akkor az megint más.
Postamester bácsinál tudod átvenni a főbázison a kapott ajándék ruhákat, ha ott nem találsz semmi akkor adj el egy árusnak valami kaka cuccot meg vegyél egy kaka cuccot utána elvileg meg kéne kapnod.
-
Edem05
őstag
válasz
nyamsas #6749 üzenetére
6 féle fegyvertípus van LMG, Shotgun, SMG, Assault Rifle, Marksman Rifle, Pistol.
szerk: Oric már rakott be korábban fegyverlistát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest