- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19234 üzenetére
-
VGNGR
senior tag
válasz
Anonymus23 #19081 üzenetére
Én az alapjátékot a gamesplaneten vettem, ahogy nézem a SP is ott a legolcsóbb, sőt ebből az árból még lehet 5 %-ot faragni a forUNCUT tagsággal.
-
VGNGR
senior tag
válasz
RECSKA #18191 üzenetére
Na ja de a Skylake i3 majd' 25%-ot ver arra a 4330-ra. A legolcsóbb megoldás, ha platformon belül i5-re vált és akkor nem kell még alaplapot meg ramot is cserélnie.
De megpróbálhatja először csak a VGA-t és ha kifutja magát a 4330 mellett, akkor maradjon, de kétlem, hogy elég lesz hozzá. Nekem az ivy i5 4 magja is 80-90%-on pörög egy 960 mellett. -
VGNGR
senior tag
válasz
Habib[HUN] #18181 üzenetére
8 gb ram elég a játéknak. A proci meg a VGA karcsúnak tűnik. Egy i5 4460-at néznék bele aprón, valamint minimum egy GTX950-et, de inkább 960-at. Ez kéz alatt garival kb. 80-85k körül kijön. Az i3-at meg a 750ti-t eladnám, abból visszajönne kb 45k.
FullHD-n high körül ellennél vele 50-60 fps-el, microlaggok nélkül. -
VGNGR
senior tag
Nem tudom volt-e már. Kis MOB segítséggel végülis csak ki lehet egészíteni azt a karcsú DPS-t. :-)
[videó] -
VGNGR
senior tag
Végigolvastam az elmúlt két nap termését. Annyit fűznék hozzá természetesen név nélkül, hogy nekem ahhoz a személyhez fűződik a legkedvesebb emlékem innen, akire rácsatlakoztam, illedelmesen megkérdeztem jöhetek-e. Mondta persze dz-ben pvp-zünk. Kétszer lelőttek az egyéb ellenséges ügynökök, ezután szó nélkül kirakott, majd törölt a barátlistájáról. Na az ilyenek okoskodásait és erkölcsi magasságait priceless itt olvasgatni.
-
VGNGR
senior tag
Hátha még nem volt:
[link] -
VGNGR
senior tag
A dz level simán is bugol ahogy nézem. Mindent kipakoltam a stashból és úgy is simán berakott a 201-be. A cuccok közül mindenből a legnagyobb volt rajtam. Még a pisztolyt is lecseréltem egy kisebbre, mert most már állítólag a két legnagyobb számít, de így is...
Szellemképre van-e valami általános megoldás? Mert feleslegesen nem akarok az amúgy kiválóan működő driverrel szarakodni.A clear sky nekem egyszerűbbnek tűnik, mint a falcon. Ezt elsőre sikerült megcsinálni bombibmw-vel és két randommal, igaz azért estünk is keltünk is közben.
DZ-ben tegnap tettünk egy kört Balukával, mit mondjak, sűrűbben kell járni a safehouse-ba lőszert venni, pedig csak az alsó részeken egerésztünk.... -
VGNGR
senior tag
-
VGNGR
senior tag
Keddi patch után tervez-e valaki streamelni?
-
VGNGR
senior tag
Egyébként a levágásnál mit kell félteni? A halomra eső, ledegradálódott "highend" arany szemetet, amit hurcolunk kifelé alapanyagnak? Ha levágja, vigye, 10 perc alatt rakod tele a zsákod ugyanazokkal a gearmodokkal, meg huszadrangú gripekkel. Az értelmes dolgok úgyis blueprintből lesznek, azt meg nem kell helikoptereztetni.
-
VGNGR
senior tag
Valaki egy kis dz level boost?
-
VGNGR
senior tag
Delta bá csak engem szivat?
-
VGNGR
senior tag
Sentry kesztyűt csak dropból lehet jelenleg szerezni?
-
VGNGR
senior tag
Másfél perccel a leállás előtt sikerült lezúzni Dongót a napiban.
-
VGNGR
senior tag
Valaki el tudna vinni egy falcon hardra? Uplay ID, mint az itteni.
-
VGNGR
senior tag
Valakinek sikerült ma már elindítania a Lexington napit??
-
VGNGR
senior tag
válasz
ScomComputer #14969 üzenetére
Igazából az indíttatását sem értem ezeknek az embereknek, minek megy el mission-re? Neki nem kell creditet, materialt, geart farmolni. Bármilyen cuccon feltolja a páncélt, meg a dps-t. És mi a jó benne? Nekem speciel nagyon lehangoló volt, ahogy odáig eljutottunk küzdelem nélkül, ahol kifagytam. Egyszerűen semmilyen élményt nem produkál így a játék.
-
VGNGR
senior tag
Tegnap haverral ketten napiztunk, a Lincoln Challenge-re behívtunk két randomot. Hárman elfutottunk oldalt, a negyedik leállt harcolni, de kb. 15 másodperc múlva érkezett utánunk. Fent az oldalsó erkélyen kb. 30 mp alatt végeztünk, akkor már nagyon furcsállottam a dolgot. A védd meg a JTF mérnök résznél, amikor elvileg mindenki kuporog, hogy leteljen az idő, akkor láttam, hogy a random még mielőtt beérkezne jobb felülről a hullám, a falon keresztül one shotolja a mobokat.
Csak a holttestük potyogott le a kamionra. Mire haverral megbeszéltük volna, hogy kifogtunk egy cheatert, olyan fagyást produkált a game, hogy csak gépkikapcsolással tudtam visszakerülni, addigra a cheater kilépett. Végül hárman fejeztük be a küldit.
-
VGNGR
senior tag
Ha valakihez betársulhatnék Falcon Hardra mostanában, az vegyen fel pls. Uplay ID ugyanaz mint az itteni.
-
VGNGR
senior tag
Ha esetleg valaki tervezi menni a PlayIT-re, XBOX-ra 17k-ért mérik majd a GOLD-ot (meg a simát is). De lehet, csak elírás.
-
VGNGR
senior tag
Sokkal aprólékodabban kéne szintezni a dz-t a jelenleginél szerintem. Egyrészt a cheatereket rárakni külön szerverre, illetve a glitchereket is (lövöldözzék egymást oneshottal), másrészt a "normális" játékosokat vagy GS alapján, vagy még inkább játékidő alapján sorsolni össze. "Neked is 100 órád van benne, nekem is, lássuk ki mit hozott ki belőle..."
A friss 161-es GS-es 50 órás emberkéket tuti nem raknám össze a "no real life", egész nap farmolós kockákkal. Egyiknek sem nyújt ez így játékélményt, a kockának se.
Természetesen mindezt a cheater kérdés megoldása után... -
VGNGR
senior tag
válasz
Anonymus23 #14764 üzenetére
Az sem volt rossz, amikor a minap mentünk Baluékkal DZ-ben, erre szembejön egy másik négy fős csapat és Ti voltatok azok!
Balu mondta is, hogy valószínűleg ezt a @&#˘°^@& játékot már csak magyarok játszák! -
VGNGR
senior tag
Az alulgeareltség előnye, hogy nekem pl. még mindig szórakoztató egy WarrenGate challenge küldi. Tegnap összerakott random két hasonló gs sráccal és egy lánnyal. Akcentus alapján finnek lehettek saccperkábé. Csak a lány volt bent az ingame voice chatben, a többiekkel skype-olt, viszont őket is hallottam a csaj hangszórójából.
Estünk-keltünk sokat röhögtünk, sajnos a közepénél Delta bá` kivágott. Mindenesetre nagyon szórakoztató volt.
-
VGNGR
senior tag
Csak nálam van Delta bácsi?
-
VGNGR
senior tag
Demmer, Recska, Anonymus! Köszönöm, hogy ma hozzásegítettetek az első Falcon küldimhez! + a zöld cuccokhoz! Lájk
-
VGNGR
senior tag
válasz
bulikavagyok #13222 üzenetére
"Az élet minden területén szeretem a kiskapukat, és az általuk elérhető gyorsabb haladást." No comment
-
VGNGR
senior tag
Nálatok sem megy?
Meddig van karbantartás? -
VGNGR
senior tag
Ha vótmá akkor bocs:
-
VGNGR
senior tag
-
VGNGR
senior tag
válasz
yodamester10 #9281 üzenetére
-
VGNGR
senior tag
-
VGNGR
senior tag
válasz
#16729600 #8518 üzenetére
Nekem is ezt dobta, amikor vettem, kb. 2 óra szarakodásba tellett mire küldték a kódot. Először rájuk írtam, hogy mi a ... anyjukat kell vizsgálódni, elküldtem a pénzt? El. Megérkezett? Meg. Miután erre se reagáltak, nyitottam rájuk egy jegyet a Paypalon, utána öt percen belül küldték a kódot és kérték, hogy zárjam a jegyet legyek szíves.
-
-
VGNGR
senior tag
válasz
adamkaa777 #7619 üzenetére
Én se. Pedig meló előtt mondom nyomom még egy kicsit. Este, éjszaka nem szokott gond lenni, de a reggel eddig háromból háromszor szivatott meg. Biztos beépített feature, hogy senki ne késsen el melóból! :-)
-
VGNGR
senior tag
Jó kis csapatás volt! Köszi Recska! :-)
Elértem a 10-es szintet, nagyjából mindenütt kék cuccokkal beöltözve bemerészkedtem a dz-be. Nem kellett volna! Mi a franc van ott? :-) A kapu után 10 méterrel az npc-k megettek reggelire. Negyedik próbálkozás után, inkább kikapcsoltam a gépet. Jön felém a lila huligán, két tár megy a fejébe, egyet sem megy le a páncélja, majd odaér és egy lövésétől lepadlózok. :-D Hát nem olyan mint bétában! :-) -
VGNGR
senior tag
válasz
DummyBoy #7382 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy random teamben négyen voltunk, de csak hárman játszottunk. Gondolom a 4. kifagyott, vagy ilyesmi. Namost hardon valami eszméletlen nehéz volt, többszöri csoportos elhalálozás történt, mire végigvittük. Utólag láttam, hogy hárman 5-ösök voltunk, a 4., aki nem játszott, csak beragadt ő 10-es. Szerintem miatta brutál npc-ket adott a game, amiket 5-ösként épp elég volt megcsinálni.
-
VGNGR
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5178 üzenetére
És ki mondta, hogy nem fogok játszani a játékkal? És miért lesz jobb neked, ha én nem játszom?
Hosszú ideje olvasgatom ezt a fórumot, és nem ilyen ellenségesnek ismertem meg ezt a társaságot, még így ismeretlenül se.
Megjegyeztem valamit, mert feltűnt, hogy az ember nem sebződik, erre lettem "ostoba fecsegő", meg "vérpistike", meg "húzzinnenanyádba nem fogsz hiányozni" és a többi.
Ha ebbe az irányba halad a topik, mert néhány megmondóember szeret mindenkinél mindent jobban tudni, és osztani akkor ha a játékot nem is, de a topikot hanyagolni fogom.
További jó várakozást március 8-ig.
Peace -
VGNGR
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5172 üzenetére
Ha te odavagy alájuk egy gránátot, azzal sajnos nem lehet mit kezdeni. Igazatok van.
(#5174) Sebestyen01:
Na én biztos, hogy nem fikáztam a pc-t. Sőt egyszer sem tettem állásfoglalást a pc vs konzol vitában, de Te tudod... -
VGNGR
senior tag
Kedves NEM Pistike!
Miből állapítottad meg, hogy konzolos a videó? "Nyomjon négyzetet a loot felakasztásához" gombról? Mi van, ha x controllerrel játszik pc-n?
Kb. 4 lövés találja el az embert, nyugodtan visszanézheted többször is. A hp marad maxon.
A személyeskedést kerüljük, kösz!
Peace -
VGNGR
senior tag
"Mondjuk utána szerintem nem sokáig élt."
Jól látható a felvételen, hogy cheater a csávó. A szerencsétlenek megpróbálták biztosítani a kivonási pontot. Amikor robban a gránát, szinte azonnal tüzet nyitnak rá jobbról és látszik a hp-n, hogy vörösödik, de marad maxon. Remélem valahogy kiszűrik ezeket a tetveket.És itt most nem a rogue játékmódról beszélek, hanem a csalásról. Normál esetben jobbról simán szétkapták volna ezt a majmot, és talpra állítják a szétrobbantott csapatot.
Illetve még az is furcsa, hogy a sima gránátnak van akkora sebzése, hogy azonnal földre kerüljön mindenki, vagy már annak a sebzése is moddolva volt? -
VGNGR
senior tag
Kár, hogy nincs like rendszer itt ph-n mert egy-két kommentre nyomtam volna pro is és kontra is. Én azt mondom, hogy minden kártyán meg lehet találni az optimális beállítást. Nekem a kis i5 (3330) 960 kombón is elfutott 60 fps-el medium-highon. Igaz néhány jedi elmetrükköt kikapcsoltam, de coop-ban illetve dz-ben vitt az élmény ezerrel és nem azon sopánkodtam, hogy az árnyék szélén milyen élsimitás van vagy nincs és nekem így is nagyon tetszett a grafika.
És akkor egy témába vágó: a két küldinél ez a mismatch most bugos vagy ez feature, hogy besorsol egy partiba, de csak futkározok végig a kihalt madison square gardenben vagy a metroban mint egy hülye és sehol senki? Elvileg betesz más játékosokkal teambe, de az npc-k nem jönnek. Volt, hogy két másik játékossal szaladgáltunk a kihalt helyszíneken. -
-
VGNGR
senior tag
A kórházas missiont kétszer vittük végig random playerekkel hardon. Jó móka volt! A dz-ben kicsit frusztrál, hogy kétszer is rogue lettem egy tűzvonalba berohangáló pistike miatt. Viszont ilyenkor 15-20 mp-es koponyát ad, nem másfél perceset. Az egyiket sikerült is kibekkelni. Most egy 2500 körüli karabélyt használok és npc-ket egy headshottal leszedi. Nagyobb dps-es automata fegyvernél meg másfél tár. Ki érti ezt? :-) Frisitettem az nvidia drivert (kettővel ezelőttit használtam) a legújabbra és optimalizáltabb lett a game. Med-high értékekkel fix 60. Proceszzor sem 100-on pörög, csak 80 körül. Ezekkel a beállításokkal is nagyon szép a grafika. A fény-árnyék kombók zseniálisak. Nekem egyelőre nagyon bejön.
-
VGNGR
senior tag
Nos. Második benyomás! Baromi jó lett a game. :-) Tekeri a gépet ezerrel, de belőttem a grafikát medium körülire 60 fps-re. Co-op-ban ketten mentünk haverral mindkét küldin, majd irány a dz. Huuh, az első összecsapásnál baromira megremegett az ujjam a ravaszon ezért a csata hevében sikerült egy non hostile-t is meglőnöm úgyhogy rögtön rugóként kezdtem. :-) Utána odajött hozzánk négy angol akcentus alapján valami spanyol tini és közölték, hogy barátok. Ezután odab.sztak egy gránátot, majd amikor elkezdtük aprítani őket visítottak, mint a malacok! :-D Viszont így meg volt az első dz lootunk, amit el is vitt a heli. A kivonási pontnál valaki rám dobott egy gránátot, egy vadidegen gyógyított meg és egyöntetűen zúzta le a nép a rogue-ot. :-) 90%-ban normál játékosokkal találkoztam. Még a visítós spanyolokkal is összefutottunk utána, de már nem lett gond. Szóval engem nagyon elvitt a hangulata. 8/7 szintig vittük kb. 4 óra alatt. Én tuti megveszem ezek után. Holnap folyt.köv.
-
VGNGR
senior tag
Hát első benyomásom a csalódás. Az i5-öm sokszor 100%-on pörög, a 960 is. Low-ra le kellett húznom egy csomó dolgot, a többi medium és még így sincs meg a fix 60 fps. 40-45 körül szemre laggol. :-( Ilyen beállításokkal egy gta 120 fps-el megy.
-
VGNGR
senior tag
Eljött a nagy nap. Este én is kipróbálom. :-) Van automata a grafikai beállításoknál? Kalkulál valami kiindulópontot, vagy nulláról kell vele elbogarászni?
-
VGNGR
senior tag
Jelenten beta a gépemen. Ubi szerver letesztelve, nekem max sávszéllel szedte. Pénteken letesztelem végre én is! :-)
-
VGNGR
senior tag
válasz
mrgregoryan #2918 üzenetére
"de értelem szerűen mint egy fotó.. ha nagyobb a felbontása akkor élesebb lesz, és szebb az egész."
Ezt inkább ne keverjük ide, mert a "több megapixel=jobb, szebb fotó" messzire vezet, ezt inkább hagyjuk... -
VGNGR
senior tag
válasz
vegitossj7 #1932 üzenetére
Nem pont arra gondoltam, hanem, hogy valaki közvetíti a játékát és kommentálja vagy ilyesmi, akár mondjuk facecammel!
-
VGNGR
senior tag
Magyar nyelvű gameplayt tervez valaki csinálni/streamelni?
-
VGNGR
senior tag
válasz
mrgregoryan #1443 üzenetére
Természetesen nagyon örülök annak is, ha mindenkinek 600 ezres gépe van, csak úgy nem lesz reprezentatív a minta, és az átlag júzer nem igazán fogja tudni, hogy a régebbi / nem csúcs vasával mire számítson!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest