- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Azt írtad, hogy 204-es M1A-van bent. Nem a GS összpontszám számít. Ha már van egy erős fegyver bent (204-es) akkor azt a gs-t hiába csupaszítod tovább.
Ezt pont azért találták ki, hogy aki 204 auggal meg 2 szürke fegyverrel megy be az ne kerülhessen előnybe az alacsonyabb dz szinteken. Szóval csinálhatsz 110-es gear scoret is, ha van bent 204-es fegyvered akkor a 201+ dz-be fogsz kerülni."Gear Score will now only take into account the equipped weapon with the highest Gear Score, and discard the other two. This will prevent players from equipping low quality weapons to voluntarily reduce their Gear Score."
-
-=Jam=-
őstag
Inventorydban biztos van magasabb gear, mint ami rajtad van.
Pl. van rajtad egy 214-es sentry páncél, de van amúgy egy 240-es taktikus pl., akkor a DZ számítsánál a 240-essel fog számolni a rendszer, de neked a 214-essel számoltat fogja kiírni.Nem olyan bonyolult ez, a DZ brackethez mindig a nálad lévő cuccok maximális értékét veszi alapul. Teljesen mindegy mi van rajtad.
-
Hunner
senior tag
1.2-ben jön egy új DZ bracket a 200+ ahol minden garantált sárga divtechet dobál, és minden boss nagyon nagy eséllyel dob majd 204-es itemet. (legalább is ez a terv) Plusz most lesznek mystery szütyők, amit szintén ki kell vinned, amiben lehet craft mat, divtech, akár gear is... Azért ne hidd már azt, hogy bejön az uj incursion és nem változtatnak a játékon. A Trailerben nincs benne, mert már hamarabb beígérték ezeket a változtatásokat.
- aztán persze lehet hogy mégsem csinálták meg... 24-én aki még ittlesz, megtudja
-
-
Raulblanco07
aktív tag
Nagyjából jól mondod, amit DZ-ben találsz 99%-ban igazából még be nem darált HE craft alapanyag csak.
Pár naponta 1db szett item amit félthetsz jelenleg.200+ bracketben szintén az ilyen szett item, elvileg 204-es fegyver lehet majd, kérdés mennyi, illetve lesz valami doboz amiben loot, div tech és pénz is pénz is lehet, max még azt, de hosszú távon minden úgyis szemét ami sok esik, még ha az első héten van benne értelmes is.
Így hogy az új incursion reward nem heti lesz, hanem heti dupla, így a gear különbség nagyon rövid idő alatt eltűnik, hiszen ismételheted orrba szájba hardot is a 214-esekért, challanginget pedig a 240-esekért.
-
.OM.
aktív tag
A cheater kérdést aránylag gyorsan megoldaná, ha rogue-ben eltöltött idő, vagy player kill darab alapján sorolná a szervereket. Aki szeret ölni és aki békésebb, is megtalálná a számítását.
De az NPC kill / min vagy a megtett km / min is lehetne egy jó szűrő.
És akkor a damage/min számmal még nem is foglalkoztunk.. -
Anonymus23
veterán
-
.LnB
titán
Tegnapi Warrengate challane-ről nekem is van sztorim.
Randomokkal mentem.
Annak a résznek az elején mikor már visszaszámol a játék, ott tartottunk, aztán jön a kisfiam, hogy "apa kell kakilni"Még kicsi, úgyhogy menni kellett. Beálltam egy helyre afk-ak a játékban, aztán otthagytam. Mikor végeztünk visszaültem a gép elé, gondoltam kickeltek a francba. De nem. Ott voltam fedezékben még mindig, az egész csapat meghalt. Volt hátra 3 perc
Szépen lelőttem mindenkit, felszedtem őket aztán mentünk tovább. Még időn belül. Aztán írtam nekik mi volt, nevettek nagyon, írták, hogy semmi baj.
Valószínűleg mert magasan én voltam a csapatba a legnagyobb item levelű.
-
Épp akartam írni, hogy csak brutális lag, de amikor most megpróbáltam egy logout/logint hátha javul, de helyette kaptam egy deltát amikor beakartam lépni újra és most már a karakterválasztó képernyő sem jön be. Annyira nem akar bejönni, hogy most már csak Connecting:... van még az SHD logó sem jön be a start game opcióval.
Egyszerűen ez a játék egyre nevetségesebb.
-
VTom
veterán
Hehe, ennyi erővel céltáblát is rakhatnál a hátadra
Gondolom ezt a cuccot elég nagy távolságból is ki lehet szúrni
Tegnap én is beletettem a játékba kb. két órát, szerintem finomítottak rajta a béta óta, nagyon szépen fut. 970-nel ultráról indultam, pár dolgot kellett csak állítani, szépen megy 60fps-el, bár éjszaka beesik 60 alá, 50-55 körül mozog inkább.
Azt vettem észre, hogy a volumetric fog high-ról ultrára állítása 25(!) fps-t ront.. Ez azért kemény. Pláne, hogy látványban semmi különbséget nem vettem észre a kettő között.. A bétában ez biztosan ultrára volt állítva, úgyhogy nem tudom, ezzel mi lett, más is észrevette ezt? -
daveoff
veterán
Nem, a videón nem egy csaló látható, hanem egy igazán tökös játékos, és nagyon jól csinálta, amit csinált. A véglegesben remélem nem lesz ilyen "idilli" a hangulat, mint itt a bétában, a DZ-t az ilyen harcok teszik majd izgalmassá, és tartóssá, mint amit a videón láttunk. Engem is az pörgetett fel igazán, amik rougeket üldöztünk, vagy mi is azok lettünk, ez adja meg a lelkét a játékat, nem a botok aprítása....
-
.LnB
titán
Én csak vicceltem. Nem kell sehova elhúzni meg ilyenek. De olyan indulatosan írtál butaságot. Ez nem PC-s gameplay. És nem csal. Összejött neki, jól csinálta ennyi. Nem kell felkapni a vizet, nem akartunk bántani. Csak legközelebb gondold át. Fanboyok vagyunk, nem szeretjük ha bántják a The Division-t
-
.LnB
titán
Nem személyeskedés volt csak tipp. Azt hittem István vagy..
Na de Jani. Onnan, hogy PS kontrollerel nyomja, és a videóleírásába linkelve van a PStore. Biztos azért mert ő pc-n játszik és reklámozza a Pstore-t...És leginkább tudod miért látom, hogy ez PS4? Mert én nem keresek minden sarkon csalót, csak, hogy bele tudjak kötni valamibe.
-
Sebestyen01
őstag
Ostobasagokat fecsegsz... Először is azért halt meg az a sok birka a kotelnel mert:
Először odavagyok alájuk egy gránátot
Másodszor utanna egyből a sztikibombot
Ez a 2 cucc elég erős
Oldalról meg kap 1 lövést aztán semmit, nem csoda Kohl nem hal meg!
De nyilván csalozzuk le azt aki a helyzetet kihasznalja. -
warcat
veterán
Fegyvernél nem a dpst kell nézni.
A 3 számnál az első mutató az,hogy mennyit sebez egy kilőtt golyó.Ez sniper puskáknál illetve shotgunnál szép nagy.
A 2. a tűzgyorsaságot mutatja (rounds per minute)
A 3. meg a tár nagyságát míg újra kell tölteni.A fejlövés nyilván akkor fog nagyot sebezni,ha magának a golyónak minél magasabb a sebzése.
A többi puskának is meg van a maga helye testre tunkolásnál.
Én most egy military SCAR-H-t használok 15x optikával,közelharcra meg esett egy brutál m249-b 20% accuracy talenttel.Nézte valaki esetleg,hogy a Playonos játéknál milyen fegyókat raktak ki?
Pár viszonylag jó moddal most 3200 környékén jár az egyik ha inventoryban nézem,de nem hiszem,hogy versenyképes a DZ vendoros narancsokkal,nem tudom érdemes-e vesződni vele. -
ada19
senior tag
A videóban 35 FPS körül van a srácnak szinte végig, ami nem épp élvezhető. Kipróbáltam én is 30-ra limitálni, és ultrán simán viszi az i3 + 960 is, de szaggatós hangulata van az egésznek, sokkal rosszabb mint más játékokban a 30 (pl. Witcher 3-ba teljesen élvezhető az is). Legalábbis PC-n..
1080p high 60fps-hez i5 970 illik, ultrához 980 (néhol még az is kevés, streamet néztem és srác mondta hogy húzós részeken érezhetően beesik 60 alá, pedig Haswell i7 és 32 GB RAM-ja volt még).
Nekem i3 + 960 medium 45-50 FPS-t tud 1080p-be.
Az persze már más tészta hogy játék közben alig észrevehető medium és ultra között különbsög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Spórolós topik
- SkyShowtime
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest